New In - MAKEUP ARENA

12/27/2012

New In


Vidim da je popularno da se piše New In, pa eto, da ne bude da ne slijedim trendove, i ja se priključujem masi :-)

Znam da sam rekla da neću ništa kupovati do sljedeće godine, no dobro, rekla pa porekla, tako rade svi ovisnici, pa zašto ne bih i ja :-) Neću više obećavati stvari koje ne mogu ispuniti.... znala sam ja već da će to na kraju ovako završiti...  Ali onda opet se malo prokontam da sam jedino kozmetiku kupovala ovaj mjesec, ništa odjeća, niti šta drugo, pa onda sama sebe opravdavam :-)




Pripremite se na čitavu gomilu fotografija!!!

Pa evo onda da krenemo:

Najviše sam se obradovala kupovini Dior kistića. O njima pišem sljedeću recenziju tražile vi to ili ne :-) jer ja moram i želim da s vama podijelim svoje oduševljenje. Kada sam pročitala recenziju na Anaviglam, odlučila sam da ih kupim bez obzira što su ovi kistovi za moj pojam jako skupi i što kistova imam povelik broj. U novembarskim favoritima  sam već spomenula kist koji sam prvi kupila pa sam se neki dan vratila i po drugi. Nadam se da ću tu stati i da neću nabaviti i druga dva!



Stigao mi je i paketić naručen sa Jagodice, trebala mi je nova tubica moje najdraže Murad kremice pa sam usput kupila i Givenchy okoloočnu i EL Double Wear mineralni u prahu, jer je oboje bilo u nekoj akciji.


Himalaya proizvode je nahvalila opet Ivana sa bloga Anaviglam, koja me konstantno tjera na trošak :D a već sam ranije spomenula da mi odgovara sve što mi ona preporuči pa sam i ove proizvode kupila po njenoj preporuci i veselim se isprobavanju istih.

Prvi krug kupovine Himalaye

A onda sam se vratila po još :-)

Zatim sam posjetila i Chanel counter i uzela ovu "sitnicu" i dobila full size tester ruža. Imam najbolju Chanel curu na svijetu :-)



Bilo je tu kupovina u više navrata u CM-u, DM-u... evo fotkica kupljenih proizvoda!

 Pigmenti iz Breaking Down 2 kolekcije i jedan iz standardne postave Essence pigmentića.

 Čim se pojavi novi Balea losion za ruke ja ga uvijek kupim jer meni je super a jako povoljan.

Morala sam kupili nešto iz I love... kolekcije, odluka je pala na ovaj losion... Ponovo sam kupila Afrodita pjenu za umivanje... te sam kupila Rimmel Kate Moss 105.

 Nakon što sam isprobala I love... vratila sam se po još proizvoda :-) 


Vratila sam se i po još jedan Kate Moss ruž, ovaj put nijansa 102, te ovaj novi Bourjois ruž u nijansi 11. U CM je akcija na neke Artdeco proizovde te sam kupila samo jedno sjenilo i bazu za kapke koju inače, moram priznati, ne volim baš, ne sviđa mi se njen miris, ni tekstura, ali mi se sviđa kada radim svočeve na ruci i to je jedini razlog što sam je kupila!


Kupila sam svoju prvu Maybelline maskaru, vjerovale vi to ili ne :-) kao i ovaj Alverde gel za obrve.

Dobila sam i "paketić" od Ivane, toliko sam se obradovala da nema dovoljno riječi da vam opišem svoju sreću! Tu je bilo svega. Nekih stvari koje sam je molila da mi nabavi jer ja nemam priliku, kao i nekih koje je ona ubacila "na svoju ruku" i koje su me jako obradovale! Kada mi je paket stigao prvo sam ga gledala neko vrijeme i divila se kako je to ona lijepo spakovala :-)


 Bilo je tu i slatkiša za mog sina kojima se on jako obradovao.



Ovo su stvarčice koje sam je zamolila da mi kupi a kod nas ih nema. Inglot paleta sa 3 rainbow sjenila, koja su trenutno jedina sjenila koja svaki dan koristim, te ovo dva korektora drogerijskog ranga koja su u mom gradu nedostupna :-( Garnier roll on korektor već imam, kupila sam ga prošli put u Mađarskoj, ali sam molila Ivanu da mi ga kupi, volim imati jedan u rezervi jer mi se jako sviđa. O Maybelline korektoru sam toliko čitala i gledala na youtube da sam zaista poželjela da ga probam.

Na sljedećim slikama su sve pokloni od nje, na kojima sam joj jako zahvalna.








Poslala mi je Ivana još čitavu hrpu raznih stvari da isprobam, nekih pudera, kremica, primer-a, i čega sve ne..... Nisam to slikala.... jer ionako sam vas zatrpala slikama...

Još jednom hvala Ivana na svemu, danima ne mogu da se oporavim od ovako lijepog poklona!

Dobila sam i Dnevnik trudnoće od Ane sa Maybe's New Start koji me zaista oduševio, prekrasan dnevnik trudnoće, jedva čekam vikend da ga počnem ispunjavati! Hvala Ana puno, puno!



I još moram ovo da spomenem.... gledala sam malo po netu slike ovih novih MAC kolekcija koje tek treba da stignu u Europu i najviše me se dojmila kolekcija Strength i Apres Chic. Bojim se da ću svašta nešto kupiti, jer jednostavno su prelijepe kolekcije... Uh....

I šta na kraju dodati osim onog standardnog, pišite koju recenziju želite, ja se zaista u posljednje vrijeme trudim da zapišem koja mi se recenzija traži (jer sam počela da zaboravljam :D) i da pišem onim redom za koji se proizvod pokaže najviše interesovanja.

Kako vam se sviđaju moje nove stvarčice?






Broj komentara: 39:

  1. ne znam što je ljepše, kupovina ili pokloni! lajkam sve :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam kupila sve nijanse koje sam mogla naći iz Kate Moss kolekcije, i jedne i druge. bili na rasprodaji za euro i po... 102 u crvenom pakovanju me oborila s nogu. naprosto predivna nijansa! :D ovaj Borjuis ruž imam 04, a i 11 moram da nabavim boja mi je prekrasna, ali nek pričeka ljeto jer ga ne bih sad nosila.
    i love proizvoda se nikako ne mogu zasititi, prepredivni su :D i maybelline korektor je bio kod nas u Sarajevu u dm-u početkom decembra, vjerovatno su do sad i u Tuzli :))))
    i zavidim ti na Dior kistovima, šmekala sam ih ali su jednostavno preskupi :( moraju čekati poslije nove godine :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema Maybelline korektora kod nas još uvijek, bila sam prije par dana i u CM-u i DM-u :-( ali ako su stigli kod vas valjda će i kod nas :-) Dior kistovi su mraaaaak, sigurna sam da bi ih ti trebala imati! A da su skupi stvarno jesu!
      Kod mene nema ljetnih i zimskih ruževa, nego ih samo nosim po raspoloženju :-) sad sam u raspoloženju za upadljive ruževe :-)

      Izbriši
  3. pa ovo je prosto milina gledati! predivno i milion puta predivno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj sve je divno! Di kupuješ ove I love proizvode? Nisan ih vidila u HR, sigurno ih ni nema. Mene zanima Givenchy kremica, pa kad stigneš napiši post o njoj ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala... Prije par mjeseci su stigli kod nas u CM, a danas sam ih vidjela i u Mercatoru, čudi me da nisu i kod vas već stigli, sigurno hoće uskoro... Trenutno baš imaju intenzivnu kampanju, u CM je 30% sniženje na sve, a u Mercatoru se uz gel za tuširanje dobije i krema za ruke... Predivni proizvodi......

      Izbriši
    2. I u cm-u je ista akcija, samo sto na kasi daju kremu :) Ni ti nisi odolila ... ja bih se samo mazuckala njima :) Kod mene je vanilija i sladoled :) piling i losion za tijelo.

      Izbriši
    3. O pa odlično! Pogledan u Mercatoru, možda buden imala sriće. Hvala!

      Izbriši
    4. Noisette - nisam naletila na tu akciju u CM-u, ja bila u ponedjeljak i sad je važeća ova akcija od 30% popusta, a sinoć u Mercatoru naletim na ovu akciju jedan kupiš - krema gratis pa sam samo još kupku kupila... Ja sam pokupovala sve ove berry mirise, Strawberry & Milkshake, Blueberry & Smoothie, Raspberry & Blackberry... šteta što nemaju i Cranberry ;-)

      Maya Maja - držim fige da ih nađeš ;-)

      Izbriši
    5. Hvala!
      nego da te pitan :)
      koju nijansu maybelline korektor si uzela? koji si podton? i koja si nijansa u mac-u? mislin se da uzmen sebi taj korektor, ali neman pojma koju nijansu, jer će me ionako svitlo u drogerijama zeznit

      Izbriši
    6. Ja sam uzela nijansu Light i savršeno mi odgovara.... Neutralac sam ali generalno mi bolje stoje hladnije boje... Nekako imam osjećaj da bi i tebi odgovarala nijansa Light ali opet najbolje da probaš pa onda malo prošetaš na dnevno svjetlo ;-)

      Izbriši
    7. gledan sad na feelunique i nemaju light, već su nude, cameo... ništa, morat ću ić testirat direktno pa da barem mogu donekle dojam steć o proizvodu! tnx ;)

      Izbriši
    8. Evo upravo sam opet provjerila i piše Light, ah zaboravila sam ti napisati da mi u MAC-u najbolje odgovara NC20!!

      Izbriši
    9. Ok, hvala ti! Ja san u MAC-u nešto tamnija, oko NC30-35, vidit ću uživo kad uhvatin vrimena, kako izgleda.

      Izbriši
  5. Vau, e to se zove new in :-) sve je super, prosto ne znam sta bih prvo komentarisala.Divne stvari imas :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :-) Većinu sam već i probala i zadovoljna sam, tako da se nadam da ću biti vrijedna i brzo pisati recenzije da možete čitati o ovim divotama :-)

      Izbriši
  6. Draga sjajan post :D...hvala za linkanje ;) nadam se da u svemu uživaš ;) !

    ps- jedva čekam recenzije :D!

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi moja draga!!!

      Naravno da uživam, u apsolutno svemu :-)

      Izbriši
  7. Kraaasote same, ja se veselim svemu, pa samo polako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :-) ovdje ima tako dobrih proizvoda da moram o svemu pisati jer želim da podijelim svoje oduševljenje....

      Izbriši
  8. Imat ćemo što čitati i čemu se veseliti! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kao što sam odgovorila već i Girly, toliko dobrih proizvoda da moram podijeliti svoje oduševljenje sa što više cura :-) Npr. moje prva Inglot sjenila sigurno neće biti i posljednja jer sam se zaljubila u njih, te da ne nabrajam sada...zaista ima odličnih proizvoda....

      Izbriši
  9. Oho zavidan New in! Hehe. Koristim Himalaya proizvode, kako pokušavam da se preorjentišem na prirodno. Neem maska je fenomenalan, vidjećeš. :-) Dubinski čisti kožu. Obavezno javi kako ti se pokazala ova kremica, koju baš ne vidim koja je tačno. Kupila si i dobila mnogo stvarcica koje ili imam ili želim da kupim. Danas će biti plata, pa pravac CM! Hehehe.
    Veliki pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neem masku sam probala i oduševljena sam.... Ali probaću je još koji put prije nego budem pisala o njoj... stvarno su cjenovno isplativi a odlični proizvodi. Nema mi ništa draže od te kombinacije :-)

      Ne znam na koju kremicu misliš ali na prvoj slici sa Himalaya proizvodima je u sredini gore maska za kosu a ispod nje krema za prehladu, oba su bila gratisi uz kupovinu 2 tj. 4 Himalaya proizvoda!

      U CM pravo idi na I Love proizvode i Artdeco naravno ;-)

      Izbriši
    2. Mislila sam da je krema maska za kosu. :-)

      Izbriši
  10. Ostala sam bez teksta! :O :O Kaaaakve kupovine, pa to je savrseno! Pisi detaljnije o svemu, a najvise me sad interesuje tvoja Himalaya kolekcija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno... Pišem, pišem uskoro... počela sam već sa pripremama za nadolazeće postove, ali i sama znaš da to nije tako jednostavan proces kako se drugima može činiti :-)

      Izbriši
  11. <3
    Toliko toga sam upravi stavila na WL da ću te zadavit! Tebe Ivana tjera na trošak ti mene i takao u krug:-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana je za sve kriva ;-) ubiće me ako pročita :-) ali zaista joj vjerujem kad nešto nahvali jer mi se pokaže da je to baš tako kako ona kaže i ja to poželim odmah imati :-) Uglavnom šta god da si stavila od ovih proizvoda na WL sigurno nećeš pogriješiti ;-)

      Izbriši
  12. uu,koje divote! a paketić je super,svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, paket je savršen! Još uvijek sam pod dojmom :-)

      Izbriši
  13. Za koliko su ti proizvodi s Jagode stigli? Ja čekam svoja Bourjois sjajila već od 21.12.12. :( I izgleda da ''smak svijeta'' nije bio baš sretan... Jučer sam ih kontaktirala i vratit će mi novac u roku par dana. Ali ja se budala i dalje nekako nadam da će stići :( Jako ružan prvi dojam o Jagodi nažalost...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne mogu da vjerujem da ti nije stigao paket sa jagode? ja imam preko 60 kupovina kod njih i nikad niti jedan paket nije kasnio, najduže je bilo da čeam 12-13 dana... sad sam shokirana da ti nije stigao paket jer oni šalju sa registered mail što znači da moraš potpisati kad primiš paket i takvi paketi se ne gube....

      Izbriši
  14. A znam, i ja sam čula baš sve najbolje o Jagodi, i svima je stiglo i meni eto nije xD Uglavnom kad pratim tracking na njihovom sajtu, piše 4.1.13. da je delivered u local post service, nesto tako. Pa mi nije jasno je li to u BiH stiglo tada ili wtf :/
    Čak mislim da je neki poštar ili neka zlobna teta u pošti ukrala moj paketić :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I da, dok nisam zaboravila :D Može recenzija MAC Fever rumenila ako ga imaš?
      I neka preporuka gdje bih ga mogla nabaviti (osim ebay-a...ili Jagode) xD

      Izbriši
    2. Znaš sad me zanima malo to za jagodicu... ako nije problem pošalji mi svoj tracking broj na mail [email protected]
      baš bih voljela da nešto provjerim.....

      nemam to rumenilo.... a iskrena da budem ne bih ti nikad preporučila da kupuješ online bilo šta od mac-a.... velike su šanse da ćeš naletiti na fejk.... ima nekoliko sellera koji na ebayu prodaju prave mac proizvode, ali ja se ne bih usudila riskirati....

      Gdje živiš ti?

      Izbriši
  15. Poslala mail :D

    A znam, nisam neki fan ebay-a. Jedino pozitivno iskustvo imam s NYX ruževima koje sam naručivala. Pa planiram naručiti još par stvarčica (Joy's cosmetics seller).
    U Bihaću zasad (studiram)...

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)