Dobitnica Giveaway-a - MAKEUP ARENA

10/28/2013

Dobitnica Giveaway-a


Random.org VOLI

Prije svega hvala što ste bile strpljive dok sam pregledala prijave i hvala svima koji su učestvovali. Od 756 prijava 79 je bilo nevažećih iz razloga što su neki zakasnili a neki su i po više puta dijelili a samo jednom se može učestvovati. Da ne dužim.


Ovaj put gosp. Random je odlučio da nagrada ide u ruke:



Čestitam Amila, javi mi se na e-mail: [email protected] da se dogovorimo oko slanja nagrade. 

U slučaju nejavljanja u roku 48 sati (kao što je to bilo prošli put) biram novu dobitnicu/ka. Bez čekanja :-)

Pozdravljam vas sve, i s obzirom da vas je na stranici 1964, uskoro opet Givaway kada se skupi 2000 fanova koji sam bila i najavila samo što nisam baš očekivala da će to biti tako brzo :-)

Ne znam da li ste primijetile da MakeUp Arena ima novo ruho? U dizajnu mi je pomogla draga Ema sa bloga Kontrol & Vanity. Hvala joj mnogo i ovim putem :-)


Broj komentara: 7:

  1. Čestitke ;) poklon je divan i uzivat ćeš u njemu ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. mali prijedlog/sugestija: zašto umjesto provjeravanja svih prijava ne čekiraš samo onu dobitnu; ako je valjana-odlično, ako nije-izvlačiš ponovno :) nekako mi se čini to kao manje posla nego provjeravati sve prijave (a kod tebe ih bar bude popriličan broj) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ivana hvala na sugestiji, nisam provjeravala sve prijave nego sam provjeravala ima li duplih…. Kada sam izvukla dobitnicu onda sam provjerila da li je prijava valjana :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)