Opet sam se zadala u kupovinu :-) - MAKEUP ARENA

10/20/2013

Opet sam se zadala u kupovinu :-)



Razmišljala se da li da radim New In jer sam ga neki dan radila, ali odjednom se nakupilo nekih noviteta koji su dovoljni za jedan post ove vrste, pa zašto ne podijeliti s vama. Znam da mnoge među vama (kao i ja sama) vole ovu vrstu posta. 



Bourjois bronzere kupljene na ASOS-u sam pokazala na fejsu i o kremastom sam već pisala OVDJE.


Baš volim Collistar proizvode, njihova baza mi je savršena, više puta sam je hvalila i o njoj pisala ovdje, te je svrstala u post o mojim HG proizvodima, te mi nije bilo teško da se odlučim na kupovinu ove palete korektora sa bazom koji se može koristiti i za podočnjake i za lice. Ovo je jedan od noviteta koje je Collistar predstavio. Usput sam kupila i ovaj matirajući puder koji već duže vrijeme hoću probati ali nikako da dođe na red, ali kako je bilo -20% za kupovinu 2 i više proizvoda onda hmmm... dođe na red..


Izabrala sam za sebe i nešto GR Rich color lakova koje zaista, uz Holiday, najviše volim, te i ovaj Impresion i još Paris koji se slabije vidi, ali radi se o divnoj nude nijansi. 

Također sam uzela i GR maskaru jer sam više puta čula da je jako dobra, njihova zlatna mi je odlična, pa hajde da probam i ovu... Dva Essence pigmenta i perlice za nokte su također završili u mojoj košarici u pohodu po CM-u, kada sam tražila Catrice olovku za waterline koja kod nas još nije stigla grrrrrrr....


Himalaya proizvodi mi uglavnom odgovaraju, te sam poželjela probati i ovu kremu kada sam je spazila :-) Essence Nail Art aceton, svima poznat. Girlz only dry shampoo za plavuše, koji kupujem po ne znam koji put.... NYX push up bra olovka za obrve mi je savršena. LRP matirajuća nabavljena na Jagodici. Zoya i China Glaze lakići kupljeni na sajmu (post o sajmu OVDJE).


Dr. Brandt Microdermoabrasion za tijelo i Lierac maska stigli jučer, još neisprobni. Amazon parfem je nabavljen iz Srbije, proizveden u Francuskoj, sve su to inače kopije raznih poznatih parfema, i probala sam razne kopije koje su uglavnom loše, ali ova kopija je puno bolja, ovo je ponovljena kupovina i opet ću da ga kupim nakon što ovaj potrošim jer mi je odličan. Inače nisam pobornik kopija i izbjegavam ih koliko mogu ali parfem je odličan a tako jeftin. Wella ulje za kosu, stiglo zajedno sa dr. Brandt-om i Lierac-om.



Ova 4 Blush kistića sam još davno kupila ali kada sam prošli New In post radila zaboravila sam ih poslikati pa sada ispravljam grešku...


MAC Rebel je napokon moj, kao i ovaj Relentlessly Red iz Retro Matte LE.


Dior kistić za eyeliner kupljen na sniženju od 30%, iako mi nije trebao onih 30% off me nagovorilo :-)
Lancome kist je već druga priča, njega sam već dugo željela, ali nikako da ga kupim te onih spomenutih 20% za dva i više proizvoda je prevagnulo i kupih ga.


Bila sam ubjeđena da imam Cranberry sjenilo i jednom sam pošla da se šminkam i tražila sam ga i nema ga, onda skontam da ga nemam i poručila sam ga odmah i evo ga... zajedno sa gel linerom koji po ne znam koji put kupujem.


Ovu prelijepu paleticu mi je poklonila moja draga prijateljica iz UK, jer nije uspjela da mi je nabavi, prebrzo se rasprodala, ja nisam na vrijeme naručila :/ a ona ju je bila nabavila već ranije sebi a kao njoj nije toliko napeta, i šta čovjek da kaže osim hvala do neba :-D


Blot po ne znam koji put, ja bez njega ne funkcioniram :-) Poklonila mi je i backup svoje MAC Embrace Me olovke jer kaže da ni svoju ne koristi a ova joj džabe stoji a zna koliko je ja volim :-) Kupila sam i Pro Longwear korektor o kojem sam tako puno hvalospjeva slušala i odlučila ga probati.


Dobila sam hrpu testera, parfemi uglavom i Chanel CC krema, čiji sam tester već jednom potrošila i koja mi je toliko dobra ali nema šanse da je kupim jer 120 KM (60ak eura) mi je cifra koju ne želim izdvojiti za jednu CC kremu.


Roll On za kistove, koji nije stao na zajedničku fotku već odavno želim, ovaj sam kupila u Alexandar Cosmetics jer ispunjava sve ono što sam od njega htjela, ima dosta mjesta i mekan je.

Edit:


Avon losion za lice, nenamjerno zaboravljen na prvoj fotki, dobila sam ga na recenziju te ću vam o njemu pisati nakon poštenog testiranja.

O čemu bi prvo voljele čitati?






63 komentara:

  1. Uh .... koliko divota na jednom mjestu ali svakako dajem prednost recenziji Dior kista, Colistar i Mac korektora :D ... mislim, kad si već pitala :D.

    OdgovoriIzbriši
  2. Koliko ljepota <3 idem sad još jednom sve pogledati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako i ja kad je ovaj tip posta kod nekog drugog :-) po nekoliko puta pregledam novitete...

      Izbriši
  3. Ja ne pratim mnogo bueaty blogove, ali tvoj obozavam, moram reci. MAC Rebel mi je tako divan, iako sam samo na crvene navikla. Uskoro cu do MAC-a, pa me interesuje kakav je "in live" :).

    A i blot me interesuje takodje. Sve bih jA :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :-) ovo je svakako krasan kompliment :-)
      sad sam malo prelistala tvoj blog, a večeras ću ga detaljnije proučiti jer su mi se fotke jako dopale :-)

      Izbriši
  4. Sve divota do divote! :-) Gotovo sam sigurna da su mi tvoji new in postovi ustvari najdrazi postovi :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, tvoji su jednako dobri vjeruj mi na riječ ;-)

      Izbriši
  5. Ja sam ponesto vec vidjela, preview :D neka si kupila tu himalaya kremu da isprobas pa da mi kazes djeluje li... I ja sam je vidjela neki dan al reko sacekat cu da nadjem recenziju neku provjerenu. Mozda mi izbijeli ovo crvenilo od akni. Brzo isprobavaj pa javi utiske :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da ostatak ćeš ovih dana gledati :p
      Kad dođeš ponesi neku posudicu pa ću ti dati na probu...

      Izbriši
  6. Joj koliko divnih stvarčica. Neke imam i sama i sigurna sam da će biti zadovoljna. Voljela bi najprije o ovom Collistar korektoru, čini se jako zanimljiv, a s obzirom da to još nemam uvjeri me koliko mi je (ne) potreban. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. korektor sutra ima fotkanje, danas ne stigoh :/ i odmah se bacam na isprobavanje....

      Izbriši
  7. Ajmeee, ispale su mi oči :DD posebno na lakove, perlice i pigmente, a naravno da sam i nad MAC-om slinila, ruževi su prekrasni :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Koje divote.MAC korektor sam isprobala ljetos od kolegice iz Amerike i stvarno je odličan.A NYX push up bra olovku nisam probala,koristim Catrice Eyebrow lifter i prezadovoljna sam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh jedva čekam da ga isprobam.....
      Catrice Eyebrow lifter?? Kako ja nisam to vidjela niti čula za njega :/

      Izbriši
  9. Mac Pro Longwear korektor, please, please,please :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Lierac maska me najvise zanima , Ali ti sigurno treba malo vremena da je isprobas. Blush cetkice izgledaju super kao da su Sephorine . Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš da je moram više puta staviti, ali poslaću ti probu... ;-)
      Blush četkice su oooodlične...

      Izbriši
  11. Prolong wear ce te osvojiti :) samo jedini njegov problem je ta pumpica koja previse istisne.. Kako ti zavidim na Rebelu i Cranberry sjenilu uh :(
    Vinka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači da pazim sa korektorom... valjda ću se snaći sa pumpicom.... :)

      Izbriši
    2. kad sam ga prvi put isla koristit, dok jos nisam znala da je pumpica takva, istisla sam doslovno kolicnu dovoljnu za prekrit pola lica , ali naucila sam se nakon par puta i sad ga stedim i cuvam ko oci u glavi dok ne napravim backup :)

      Izbriši
    3. zato sam ja upozorena i znam šta mi je raditi :-)

      Izbriši
  12. Eh ., htela Sam da kazem da je sve fino , Ali neke stvarcice su cista ljubav ! Lana

    OdgovoriIzbriši
  13. Ako sam dobro videla imaš Blush četkice za blendanje od priridne i veštačke dlake jel? Koja ti je bolja? Ja sam dvoumila pa sam uzela od prirodne, a kažu da je to samo stvar navike. Uglavnom, imam nameru da dokupim njihovih četkica, pa da znam da li i ovu od veštačke dlake da uzmem, ako je bolja:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko ja znam ove su obje od prirodne, samo različite vrste dlake... oznake A i B se odnose na prirodnu dok su one sa oznakom C od umjetne dlake.... barem sam to ja tako dešifrovala.. možda griješim :-)
      obje su mi super, koristim ih za različite namjene....

      Izbriši
    2. Onda ću da uzmem i drugu. Meni su rekli da je crna od veštačke, a braon od prirodne dlake kad sam kupovala. Ja ne znam stvarno...? Ma, samo nek rade posao kako treba :)

      Izbriši
    3. meni se, opet ponavljam, čini da je i ona od prirodne, ali ni ja ne smijem tvrditi 100% :/ kao što si rekla bitno je da obje dobro rade :-)

      Izbriši
  14. Auuu koliko divnih stvari na jednom mestu. Mnogoooo mi se svidja MAC senka!!! Koliko kosta ta roll on futrola za cetkice?

    OdgovoriIzbriši
  15. prekrasno <3
    voljela bih što prije vidjeti kako ti stoji MAC iz Retro Matte jer mi cijelo vrijeme djeluje da ljepše stoji toplima, a ti i ja imamo sličnu boju tena, pa da znam dal da ga uzmem :)
    I Collistar korektori me jako zanimaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da i ja jedva čekam da sve pofotkam i počnem koristiti :-) meni se čini kao da je nijansa idealna za mene pa tako i za tebe, ali ništa dok ne probam :-)

      Izbriši
  16. Mene najviše zanima Collistar korektor! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Odgovori
    1. Fantastična iskreno.... tako gusta i pigmentirana, savršeno prekriva i sporo se troši, ovaj tester od 5 ml mi je trajao skoro 20 šminkanja....

      Izbriši
  18. Kakav fantastican new in! Za neke od ovih stvari bih se i sama uhvatila, a ne bih se bunila ni da koju dobijem :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Obavila si krasan shopping. :) Sve je divno!

    OdgovoriIzbriši
  20. Mene bi zanimalo prvo Himalaya, prvi utisci?
    Pozdrav iz Mostara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema još prvih utisaka jer su svi ovi noviteti neisprobani osim Bourjois kremastog bronzera, tek nedavno kupljeni, ali čim počnem koristiti pišem o Himalayi :-) Veliki pozdrav i tebi :-)

      Izbriši
  21. neko vrijeme te već čitam i super su mi tvoji postovi, dosta toga sam kupila nakon tvojih recenzija. Sad me zanima taj girlz only za plavuše, gdje to kupuješ, baš bi probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, drago mi je da su ti moje recenzije pomogle u odabiru... koliko sam čula u Hr ga nema, ja kupujem u CM drogerijama, kojih ima svuda po BiH...

      Lijep pozdrav

      Izbriši
  22. Odlične stvarčice !!!
    Mene najviše zanimaju Collistar korektori i Girlz Only dray shampo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene korektori zanimaju vjeruj mi :-) sutra ih fotkam i koristim odmah :-)

      Izbriši
  23. Razmisljam par dana da li mi treba Rebel, i sad ga vidim i kod tebe aaaaaa trebaaaa mi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba ti vjeruj mi, i ja sam mislila da mi ne treba i popustila pod silnim nagovaranjem i kupila ga :-)

      Izbriši
  24. Divna gomila! Skoro sve me zanima, ali izdvojiću paletu korektora, Blush četkice i Avonov losion :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, biće recenzije za nešto od nabrojanog veoma brzo ;-)

      Izbriši
  25. Joj kad vidim China glaze sunce me ogreje <33

    Sve je divno, posebno GR, NYX i CG :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to su moji prvi CG lakovi i divni su mi :-) želim ih još :-D

      Izbriši
  26. Draga Jasmina,
    sve je divno kao i uvijek! Ne komentiram često,ali redovito te pratim i uživam u tvojim recenzijama, samo tako nastavi :*

    Ja čekam svoju pošiljku iz UK, stiže mi po rodici Studio Fix Fluid, Ruby Woo i ruž Flat out Fabolous iz Retro Matte kolekcije.
    Rebel imam i divan mi je!
    Razmišljam još da li da uzmem Face and Body puder, recenzije su vrhunske, moja koža nije problematična i mislim da bi mi bio dobar za svaki dan... Viditi ću još :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Julie drago mi je da ti se recenzije sviđaju, raduju me ovakvi komentari i izvlače osmjeh na lice :-)
      Super si izbor napravila sa odabirom iz MAC-a...
      Face & Body je izuzetno hvaljen puder, i sama razmišljam da ga nabavim iako se navodi na nije za masnu kožu, ali toliko ga želim :-)

      Izbriši
  27. Divno draga kao i uvijek :))

    Imala sam ovaj Collistar puder a baš me zanima tvoje mišljenje, ne znam što bih prije, možda dermoabrazija za tijelo? Imam za lice, a sad me i ova zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :-)

      Nadam se da će mi Collistar odgovarati jer toliko dugo sam ga željela probati i ako mi se ne svidi :/
      Biće recenzije dr. Brandta čim malo istestiram ;-)

      Izbriši
  28. ja sam isto neki dan gledala taj Collistar korektor, dok je bila akcija :D, ali nisam bila sigurna jer nisam ljubitelj tih u bojama..ali voljela bih cuti tvoje misljenje o njemu a i o Collistar puderu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako nemaš ten u svim bojama poput mene onda nema razloga da ga nabaviš..... ja imam smeđih hiperpigmentacija tu lila korektor radi, zatim crvenila na pojedinim dijelovima kože, tu zeleni dio radi, klasični za eventualne bubuljice ili sl... primer uz sva tri :-)

      Izbriši
  29. Uh :) svasa lepo si kupila. Zanima me da li ces mozda napraviti zasebnu recenziju za NYX push up bra olovku za obrve, te ako vec ima moze link. Ja veliku muku vodim sa obrvama, a verujem i mnoge devojke/zene. I jos nisam nasla potpuno savrsenu olovku/senku.

    Unapred hvala,
    pozdaviii :)

    http://llgwoman.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)