Današnji Mini New In (drogerijski proizvodi + kistovi) - MAKEUP ARENA

2/27/2014

Današnji Mini New In (drogerijski proizvodi + kistovi)



Iako imam nešto noviteta i prije ove kupovine, odlučila sam da sa vama podijelim današnju kupovinu, čisto zato što na neke proizvode želim da vam skrenem pažnju a neku su u akciji pa da onda krenemo…


Nedavno sam kontaktirana od strane jednog online shopa i ponudili su mi da odaberem proizvod koji bih htjela recenzirati. I sa njima sam se mjesec dana natezala jer nisam htjela uzeti neke setove koje su mi nudili. Zaista nisam željna besplatnih proizvoda i neću prihvatiti sve što mi se nudi i neću pisati o proizvodima koji mi se ne sviđaju i to je tako. Oko toga nema rasprave….  Htjela sam ovaj set, rekli su mi da je izvan planiranog budžeta, zahvalila sam im se i rekla da me ne zanimaju drugi kistovi i to je bilo to. Opet su mi pisati i nudili neke druge setove, na kraju se me rasp…… i rekla sam im da neću ništa i neka me puste na miru…. Prošlo je opet 10-ak dana i ponovo su mi se uljudno javili i rekli da mi da su dobili odobrenje da mi pošalju taj set i pristala sam te je napokon krenuo prema meni… Nisam bahata a ni bezobrazna, ali ako ću na recenziju dobiti nešto što mi se ne sviđa ne vidim razlog da to prihvatim samo zato što je besplatno a da ne spominjem to da ni njima takva recenzija ne bi išla u prilog jer mi ne pada na pamet da hvalim nešto ako mi to nije dobro….

Uglavnom ovaj set mi se jako svidio, na prvu me već nekoliko kistova oduševilo, nisam ih isprobala, samo pipkala, tek jutros su stigli, jedva čekam da ih operem i da krenem sa isprobavanjem.



Sinoć sam na blogu Crossing Beauty čitala recenziju Baleine nove baze i adrenalin mi je naglo skočio i nisam mogla dočekati jutro i posjet DM-u da vidim da li je baza stigla i kod nas. Ušla sam luđački u DM i odmah skočila pred prodavačicu i pod nos joj stavila fotografiju sa proizvodom koji sam pofotkala na pomenutom blogu i pitala "imate li ovo" i nakon odgovora "imamo" nastavila u luđačkom stilu "gdje je, gdje je" i ne dočekavši da čujem njen odgovor krenula sam prema Balea asortimanu. Ugledavši nisku cijenu od 8.95 KM osmijeh mi je ozario lice :-) Nastojaću da vam što prije prenesem svoje utiske o bazi jer nakon toliko isprobanih baza sigurna sam da ću jako brzo znati valja li mi ili ne.


Kad sam već bila u DM-u svratila sam i u dio sa svijećama i kupila još jednu od ovih krasnih čokoladnih Profissimo svijeća koje mi je preporučila Ivana i kasnije još i Marija potvrdila da je divna. Njima vjerujem i bile su u pravu. Cijena joj je 5-6 KM.


Eh onda sam se sjetila da mi je nedavno čitateljka preporučila ovaj Denk mit  sapun za otklanjanje mrlja kao odličan za pranje kistova. Kako i inače sve svoje sintetičke kistove perem krutim sapunom i kako jako volim prijedloge svojih čitateljki jer do sada me niti jedan nije razočarao, ovaj sam morala kupiti i jedva čekam da ga isprobam, čim objavim post bacam se na pranje :-) Cijena mu je 1.35 KM.


I taman sam sebi rekla, to je to, ništa mi više ne treba i krenula prema kasi bacila sam pogled prema Bourjois stalku koji rijetko zaobilazim i ugledala Flower Perfection puder u prahu u akciji po cijeni od 11.50 KM umjesto 23 KM, i jooooš uz to odstranjivač šminke gratis. Hajde da čujem koja bi od vas to mogla odbiti? :-) 


Eto bila sam umjerena te kupila samo neophodno i krenula u supermarket po omiljeni aceton. Ni sama ne znam kako sam ga otkrila ali otkako sam ga otkrila drugi nisam koristila. Vjerujem da me je privuklo što je obećavao miris kokosa koji ja volim. Radi se o uljnom odstranjivaču laka za nokte i kako sigurno neću raditi recenziju odstranjivača laka ipak ću vam reći par riječi o njemu, nešto kao usputna mini recenzija. Cijena mu je 1.95 KM za 125 ml. Za Mercator ga proizvodi Afrodita i ako vam njihov odstranjivač laka odgovara predlažem da obratite pažnju i na ovaj jer ljepše miriše a jako jako dobro skida lak za nokte. Nokti nisu isušeni nakon što skinem lak… Obožavam ga i zaista od srca svima preporučujem. Nećete biti na velikom gubitku čak i ako vam ne bude odgovarao, mada sumnjam da neće ;-)


Eh ovo nije korišten proizvod i ovo nije proizvod koji sam planirala kupiti ali ću vam ipak ispričati kako je završio kod mene. Dok sam ja kupovala gore spomenuti aceton i dvoumila se oko kupovine nekih trakica za depilaciju moja djevojčica je bila nestašna i zgrabila je upravo ovaj odstranjivač i tresnula ga od pod i poklopac je spao i tekućina se prosula. Nisam znala ni da li da se smijem ili da vrištim od muke. Izvinila sam se prodavačici koja je bila u blizini, rekla da ću proizvod platiti i da mi je žao zbog nezgode. Kad sam vidjela o kojem proizvodu se radi malo sam se čak i osmjehnula, vidjela sam to kao znak da ovaj proizvod trebam isprobati :-)


Eto to je to u današnjoj kupovini. Za moje tuzlanke jedna info, sutra je u Omegi late night shopping od 18.00 te pretpostavljam da će opet DM imati 10% sniženje pa ako vas neki od ovih proizvoda zanima čisto da možete planirati.

Ima nešto o čemu biste što prije htjele čitati a da je među mojim novitetima?


Broj komentara: 49:

  1. Ova sveca mi deluje dobro,moracu da je potrazim u nasem dm- u :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Od svih proizvoda, svijeca me mami ponajvise :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da i drugim curama ukažem na ovu mirisnu ljepotu :-)

      Izbriši
  3. Kistovi jako lijepo izgledaju a čekam dojmove za bazu ;).

    Drago mi je da ti se svijeća sviđa jer ja sam zadnji put očistila policu koliko su mi dobre ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistovi su mekani, na prvu jako dobri, oprala sam ih i jedva čekam probati…. svijeća je jedna od boljih a cjenovno povoljnih koju sam probala….

      Izbriši
  4. Hahaha :D Od srca si me nasmejala :)
    Poznata su mi ta manična skakanja na prodavačice :D
    Baš mi je drago da si pronašla Baleu, obavezno piši dojmove.
    Jedva čekam post.
    I da, baš sad gledam, dobro bi mi došla sveća :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Lijepi new in :) Žao mi je zbog nezgode. Jedva čekam komentare Balea baze, ja ju još nisam vidjela u svome DMu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sigurno nisi gledala kao ni ja, ali vjerujem da ćeš prilikom sljedećeg posjeta DM-u da ju nađeš i možda kupiš :-)

      Izbriši
  6. To je ona Balea baza koju sam ti jos ranije pominjala da je hvale njemacke blogerke ali vjerovatno si zaboravila. Ja ih ionako ne koristim, ali vjerujem da ce dosta cura zanimati poredjenje sa Garnier Blurom.
    Svijeca je super, uzela sam prvo jednu, pa onda otisla po jos nekoliko, za rezervu. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. blago tebi kad ti baza ne treba, ja bez nje ne funkcioniram :/ sve sleti s lica za sat vremena…
      dobra ideja, napraviću usporedbu sa Garnierom….
      svijeća je oooodlična

      Izbriši
  7. hahahah, zamisljala sam te kako trcis po tu baleu, :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne zaboravi zamisliti i kolica koja guram ispred :-)

      Izbriši
  8. Jedva cekam da vidim jos koju recenziju Balea prajmera. :) Slazem se sa ostalim devojkama da sveca deluje super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. pišem čim budem sigurna u mišljenje o njoj, tj kad ju isprobam u raznim kombinacijama :-) svijeću pomiriši i sigurno ju kupuješ ;-)

      Izbriši
  9. Kćerkica diktira recenzije :))) od svega ovog imala sam ovaj bourjois puder i bio mi je teksturom idličan za fiksiranje korektora na podočnjacima, ali kad ja jednostavno ne volim te praškaste proizvode da ma ubiješ...na kraju sam ga sprešala misleći sigurno ću ga tako više koristit, ali pošto sam stavila samo alkohol naravno da se to sve raspalo opet i nakon nekog vremena je ostatak odletio u smeće. Ma nije puder u prahu za mene i gotovo :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ona je glavna :-) zašto ne? ja baš više volim puder u prahu od onog u kamenu… žao mi je da je tvoj završio u smeću :/

      Izbriši
  10. Zanima me baza i zanima me sapun za kistove, i ja ću ga probati! :) I kistovi su predivni i super ulov za Bourjois!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima logike da bi ovaj sapun dobro prao kistove i zato sam ga i kupila… svakako i ti probaj….

      Izbriši
  11. Odgovori
    1. na prvu divni, ali ček dok ipak operem koji put, da vidim hoće li ispadati vlakna i dlake, bitno mi je da ne smrde ni malo :-)

      Izbriši
  12. Sviđa mi se tvoj komični pristup pisanju postova, po pristupu se da primjetiti koliko si temperamentna i to mi se bas sviđa. Sta se tiče New in-a , bas ću kupiti taj sapun da i ja probam a kistovi ovako na oko djeluju stvarno ok, bas me zanima kakvi su?! Od kada pratim blogove totalno sam pošandrcala za kistovima a inače sam se uvijek šminkala sa prstima i imala sam samo 1 kist koji je trajao 10 godina, kist za rumenilo ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Snježana, trudim se da unesem malo duha u postove, da izbjegnem suhoparni tekst koji ne volim ni kod sebe ni kod drugih ;-) Ista stvar i kod mene, otkako sam počela čitati beauty blogove nakupila sam nepotrebno veliki broj :-) i uživan otkrivati nove, pogotovo ako su povoljni :-) vidjećemo kakvi su, vjerujem da me neće razočarati

      Izbriši
  13. Volim tvoje new in, jer za razliku od mnogih nije samo da stavis slike nego i kazes ponesto o proizvodu i gdje ga mozemo kupiti.. zeljno iscekujem recenziju za bazu i kistove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. zaboravih reci da sam ja sapun koristila po njegovoj namjeni za otklanjanje mrlja sa odjece i mogu reci da nije los, a isprobat cu ga i ja sa kistovima, odlicna ideja :)

      Izbriši
    2. Hvala ti, pa i ja volim vidjeti gdje se nešto može kupiti koliko košta i zato baš sastavljam postove onakve kakve volim čitati :-)

      i isto mi se učinila odličnom ideja da pererm kistove sapunom za otklanjanje mrlja, pogotovo ove za tekuće i kremaste proizvode koji se malo teže peru….

      Izbriši
  14. Baš me zanima ta Balea baza :) Jedva čekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja jedva čekam da je dovoljno isprobam da mogu napisati recenziju :-)

      Izbriši
  15. Ne mogu da verujem! I ja sam juče kupila ovu Balea bazu:)

    OdgovoriIzbriši
  16. Bas sam se slatko nasmejala citajuci post,zna tvoja cura sta tebi treba!Bas me zanima kakva je Balea baza :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije baš da mi je trebao odstranjivač jer sam predhodno već kupila ovaj Bourjois, ali gledam na to kao prst sudbine :-)

      Izbriši
  17. Jedva cekam recenziju baze!!! Moram sebe da sprecim da je kupim do tada!!! :))))
    Pozuriiii plizzz :))))

    OdgovoriIzbriši
  18. Kistovi mi izgledaju jako mekano, sviđa mi se set :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistovi su jutros isprobani, ne svi ali dosta njih i na prvu sam pozitivno iznenađena, imaju čak i dva od prirodne dlake koji su super mekani…. a i ovi sintetički su ultra mekani….

      Izbriši
  19. Klasika nas žena - odemo samo ''po ono'' i završimo sa predivnim buljukom :)

    OdgovoriIzbriši
  20. kistovi krasno izgledaju! ova svijeća mi je jedna od omiljenih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kistovi su prepredivni, znaš kad sam birala i ni jedni mi nisu bili ni blizu lijepi kao ovi, a još kad sam ih jutros isprobala, aaaaa :-)

      Izbriši
  21. kako je dobra ova bourjois ponuda :)) piši kad isprobaš garnier,
    duša mala znala kako mamu da nagovori da proba nov proizvod :DDD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da baš odlična, puder u pola cijene a još uz to i gratis skidač šminke, ne može bolje od ovog :-)
      pisaću svakako, čim prije :-)

      Izbriši
  22. Danas kupila zadnji iz merkatora bourjois puder sa gratis skidačem, hvala na obavijesti, eto nema više :) Baza me baš i ne zanima ali me zanima ovaj garnier dvofazni i mogla bi probati ovaj aceton pošto inače koristim afroditin uvijek :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Ja sam tu baleinu bazu kupila jos prije mjesec dana u Sarajevu i naravno zalijepila se za nju. Uopce nisam razmisljala vec je bila u korpi. Baza je odlicna, ali... meni sada od nje iskacu one ogromne kvrgave potkozne bubuljice. Nisam nista promijenila u tretmanu koze osim te baze. I evo me ludim. Imam 3 kvrge. Dvije na bradi i jedna iznad usne. Izgledam kao da sam u pubertetu, ma ni tada nisam imala ovaj uzas. Imam izrazito masnu kozu, mozda zato iskacu jer mi zapusi pore. Inace matira dobro i bila bih ful prezadovoljna da ne izsziva ovaj kaos nalicu. Nadam se da ce tebi biti dobra. Sori ako bude brdo gresaka, topkam s mona. Pozdrav. M.

    OdgovoriIzbriši
  24. Na ovo Bourjois bih odmah pala i kupila, bez razmisljanja :D super su noviteti...i sad si me inspirirala da si zapalim mirisnu svijecu :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Kako nisam vidjela ovu ponudu za bourjois:-( cijena je smijesna
    Svijecu ima da kupim cim je toliko hvalite hehe

    OdgovoriIzbriši
  26. mene najviše zanima kćerkin izbor da mama napiše mišljenje kakav je :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)