YSL Glossy Stain u nijansi #13 Rose Tempura - MAKEUP ARENA

2/25/2014

YSL Glossy Stain u nijansi #13 Rose Tempura



Ja sam već davno shvatila da se ne mogu oduprijeti hvaljenju nekog proizvoda te još ako vidim da se vizualno uklapa u moje prohtjeve za estetikom kupnja je izvjesna. Tako je to, po ne znam koji put, bilo i sada. Ni sama se ne mogu sjetiti gdje sam čitala pohvale za ovaj lip stain pa ga natovarila u Jagodicinu košaru, platila 34$ minus 15% i isčekivala svojih 6ml proizvoda koje dolaze u prelijepom pakiranju.

Paket je stigao relativno brzo, za 10-ak dana. 

Proizvod je guste konzistencije, te se zbog toga ne nanosi baš lako. Ako ga stavim previše razlijeva se preko rubova usana te moram reći da sam bila poprilično razočarana kada sam ga prvi put nanijela te jedno vrijeme čak i izbjegavala da ga nosim. Ali u svrhe recenzije morala sam mu dati nove šanse i jednom prilikom kada sam ga manje nanijela bila sam jako zadovoljna. Iako mi je kist za usne priskočio u pomoć da bih ga nanijela što preciznije bila sam zadovoljna viđenim. Kada pogledamo aplikator koji je zašiljen pomislili bismo da će aplikacija biti jednostavna ali to u praksi nije tako. Bez kista ga nije lako precizno nanijeti.


Nakon nonošenja lagano je ljepljiv, ali ništa uznemirujuće, pretpostavljam da se radi o višku proizvoda te se kroz kratko vrijeme ta ljepljivost izgubi i onda se zadržava poprilično dugo 3-4-5 sati, (ovisno o tome da li sam imala žvaku, jela ili sl.), kao što i priliči jednom lip stainu. Ravnomjerno nestaje sa usana, što mi se posebno sviđa.

Ima miris, ali nikako ne uspijevam da ga povežem s nečim meni poznatim, možda bih rekla da miriše na neki voćni sirup, to je najbliže što uspjevam.

Nijansa je tamno roza, malo vuče na crvenkasto-malinasto. Swatch je napravljen na unutarnjoj strani podlaktice koja je jako svijetla.



Završnica mu je sjajna te odaje dojam da nosim sjaj na usnama, ali daleko dugotrajniji sjaj.

Volim ga nositi da razbije monotoniju matiranosti koju uvijek nastojim dobiti na svom licu. Ovakav sjaj volim a ne onaj koji mi pruža moje lice :-)







Kako izgleda kompletno lice kada nosim ovaj lip stain na usnama ste mogle vidjeti u OVOM postu te natipkanim mišljenjem o njemu završavam seriju najavljenih postova te imam spreman post sa nadolazećim recenzijama, koji vam objavljujem uskoro.

Da zaključim proizvod mi se svidio i dosta je dugotrajniji od YSL Rouge Volupte ruževa koje obožavam ali mi smeta muka oko nanošenja.

Probale? Volite - ne volite? Želite - ne želite?


Broj komentara: 10:

  1. Volim,imam br.5,jeste tezak za nanosenje ali ga ipak volim,malo manje od YSL Volupte,njih obozavam :-)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijep je, nisam probala. Lijena sam kada su usne u pitanju jer volim da mogu na neviđeno obnoviti ruž/sjajilo/stain na usnama, pa me ovaj zahtjevni dio malo odbija. S druge strane, voljela bih imati dobar stain jer često pijem vodu pa mi sve brzo nestane s usana...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ovaj zaista dugo ostaje na usnama…. ali nije baš najjednostavniji za nanijeti, barem meni...

      Izbriši
  3. Zelim par ovih ljepotana vec dugo, isprobala sam ih jesenas no meni se nisu prelijevali srecom. Jako ih zelim ali ne znam se odluciti oko boje, a ne mogu samo jedan uzeti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma ja nikako da se ispraksam da ih jednostavno nanesem, kud mi je jedna strana usne malo tanja pa dok ja to naštimam uvijek se malo prelije :/

      Izbriši
  4. Imala i svidio se nekome pa ga prosljedila ali nisam tugovala ... ne znam, možda zbog nijanse nismo kliknuli ili zato jer sam i ja imala neprilika po nanošenju a nisam mu davala šanse :/.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. heheh pa ako ga nisi nosila vjerujem da si nekoga usrećila :-)

      Izbriši
  5. Prekrasan je i želim, ali ne ovu nijansu! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Dugo želim isprobati ove stainove, nisam sigurna oko nijanse ali vjerojatno ima neka koja bi mi najbolje pristajala :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)