Chanel Accent rumenilo LE - MAKEUP ARENA

3/24/2014

Chanel Accent rumenilo LE



Iako je ovo rumenilo dio novogodišnje limitirane kolekcije najavila sam njegovu recenziju, a i još uvijek se može naći na ebay-u :-) Kod nas u BiH nikad ne stižu Chanel novogodišnje kolekcije a obično uvijek bude nešto fino u takvim kolekcijama, kao što je ovaj put bilo ovo, meni prekrasno, rumenilo. Gledala sam ga i slinila i zamolila Chanel curu da mi ga proba naći u HR (doduše kasno sam se bila sjetila da ju upitam) i pokušala je i nije uspjela. A nisam htjela nikog drugog zamarati i pomirila se sa činjenicom da neće biti moje. Mislim nije da bi bio smak svijeta, ali znate kako ja volim rumenila i baš nemam ovakvu nijansu :-)

Uglavnom jedan dan meni stiže sms od moje Chanel cure i kaže evo me u Ljubljani na aerodromu, imaju Accent, da ti ga kupim? Htjela sam joj reći "kakvo je to pitanje?" ali rekoh samo "daaaaaaaaa" i trebalo je dočekati da se ona vrati s puta i da napokon bude moje. Znate ono kad nešto stvarno želite i napokon dobijete onda to izvjesno vrijeme samo gledate. Barem ja tako radim :-) tako je naravno bilo i ovaj put….. platila sam ga, 34 eura, dobila standardnu količinu od 4g.

Ambalaža je kao i svaka druga od njihovih rumenila, sjajna plastika, smještena u baršunastu vrećicu koju sam ja zagubila prije nego sam uspjela pofotkati, te zatim smješteno u kartonsku kutijicu. Dolazi uz njega i mala četkica ali ja ju nikad ne koristim, ne znam zašto je još nisam bacila, vjerovatno što sasvim čvrsto stoji u svojoj pregradi te mi ne smeta :-)

Znamo da Chanel rumenila imaju zapečenu formulu i slabiju pigmentaciju i njih ili volite ili mrzite. Ja spadam u ovu prvu grupu, za moj ukus njihova rumenila su savršena, pigmentacija taman. Kako volim naglasiti oči, a često i oči i usne zajedno, blaže rumenilo mi je neophodno, te u zadnje vrijeme posežem upravo za onim takvim. Jako lijepo se nanosi.

Rumenilo je smećkasto, ima primjesu proljavo roze, ali da li će na vama povući na tu nijansu najviše ovisi o tome kakav vam je podton kože. Na mojoj koži povuće neku prljavo roskastu boju uz smećkastu kao glavnu. U sebi sadrži sitni srebrni šimer koji neće dodatno istaknuti pore. Iako sadrži taj šimer ipak on nije baš vidljiv, osim ako se ne zagledamo, te je ovo rumenilo sasvim lako nosivo i za preko dana.

Dugo ostaje na koži, doduše u zadnje vrijeme nemam priliku šminku testirati na duge staze jer obično nikad nisam van stana duže od 4 sata a čim stignem u stan odmah skidam šminku. Ali u ta 4 sata ne mrdne s lice. 

Sve u svemu jako sam zadovoljna sa ovim rumenilom i drago mi je da sam ga uspjela nabaviti.





Kako rumenilo izgleda na mom licu mogli ste vidjeti u OVOM postu.

Volite li vi Chanel rumenila ili neka više pigmentirana?




Broj komentara: 12:

  1. Nije medju nijansama koje favorizujem, ali to mu ne oduzima na lepoti. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam pre mesec dana uzela svoje prvo Chanel rumenilo, broj 82 je čini mi se (pisala je Ana Konstantina o njemu). Malo je reći da sam oduševljena, meni je pigmentacija sasvim po meri. Lakše mi je da ga nanosim pomalo, lakše mi je dodavati. Nego, treba mi savet, koja ti se četkica za rumenilo najbolje pokazala kod Chanel rumenila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ima cura koje baš vole jako pigmentirana rumenila, ja nisam u tom krugu, kao i ti, volim nadograđivati boju… za Chanel rumenila mora biti malo tvrđa…. ja sasvim dobro nanosim i sa MAC 129 kao i sa dosta jeftinijim Coastal Scents kistom… uglavnom su ti tvrđi kistovi od prirodne dlake

      Izbriši
  3. Jeli mi se ovo cini ili lici na macov warm soul :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. iako se na prvu čini da liče (i mene je asociralo) ipak ne, sad sam išla swatchati jedno kraj drugog, Accent je dosta hladnija nijansa sa srebrnim česticama, dok je warm soul baš topla nijansa sa jedva primjetnim zlaćastim česticama

      Izbriši
  4. Meni je nijansa baš lijepa i decentna. Za moj blijedi ten super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Obozavam Chanel rumenila i ova nijansa je prelepa,ja bas volim ovakve nijanse.Bas mi je drago da si ga nabavila,znam kako je kad nabavis nesto sto mnogo zelis.:-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Prelepo je, žao mi je što nisam uspela da ga ulovim :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Nijansa koju najviše preferiram, prekrasno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)