Povoljan, odličan #1: Gabrini Brilliant lak za nokte u nijansi B13 - MAKEUP ARENA

1/11/2015

Povoljan, odličan #1: Gabrini Brilliant lak za nokte u nijansi B13




Radujete li se vi kada pronađete odličan proizvod po pristupačnoj cijeni? Ja se mnogo radujem, pa kad god pronađem neki takav proizvod onda na sva zvona pričam o njemu. Bilo to kroz postove, prikazom na Instagram profilu ili svima okolo koje poznajem :) Upravo vam danas pišem o jednom takvom laku, te mi je to dalo ideju kad god pronađem neki proizvod koji je u cjenovnom rangu do 10 KM (5 eura), da napravim post "Povoljan, odličan". Naravno pri tome mislim na lakove koji su maksimalno 3-4 KM, dok neki drugi proizvodi cijenom mogu ići do 10 KM.


Radi se o novijoj liniji Gabrini lakova pod nazivom Brilliant. Ja sam si prvo uzela ljubičasti, koji ste mogle vidjeti na Instagramu OVDJE, te nakon što sam ga nanijela, uzela sam još 2 i da nisam na no-buy režimu za kupovinu lakova, uzela bih si još barem 10 nijansi jer ih najmanje toliko ima među ukupnim brojem od 20, koliko ih broji kolekcija. Neću bankrotirati i da kupim svih 10 jer im je cijena zaista niska, od 1-2 KM, ovisno o mjestu kupovine, ali realno lakova imam puno više nego ih stignem koristiti pa nema smisla da kupe prašinu jer kako gledam uskoro će neka nova kolekcija lakova i onda opet jovo-nanovo i ja sam u začaranom krugu iz kojem se pokušavam istrgnuti :)

Naime radi se o teksturcu koji nije previše hrapav kako to neki tekturci mogu biti, dakle ima teksturu koja nas neće zagrebati niti nam zakačiti za odjeću.


Četkica je srednje širine i posve je jednostavno aplicirati lak sa njom.

Dosta veoma sitnog shimmer-a je prisutno u ovoj vrsti laka, čak mi se čini da ima nekoliko vrsta plavog shimmer-a, od svjetlije plave ka tamnijoj.

Trajnost ovih lakova je zbilja odlična, ali generalno ovog ne mogu izdvojiti od ostalih teksturaca koje sam koristila, jer su zaista svi do sada isprobani trajni. Također, kao i svakog teksturca i ovog je malo teže skinuti, te preporučujem da to radite sa folijom omotanom oko blaznice natopljene acetonom, koju stavite na nokat.






Ono što me iznenadilo je da je naveden i datum proizvodnje, kao i datum valjanosti.



Sve u svemu ako volite teksturce, ako tražite teksturce, te vas zanima kvalitetna a povoljna solucija, moje iskrene preporuke idu za ove lakove.

Da li ste ih isprobale već?


Broj komentara: 46:

  1. ja sam ga kupila u crnoj/sivoj nijansi, nije mi dugo trajao i uzasno se skida acetonom. Ali sam ga zato ogulila sa nokta zacas :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh to mi je žao čuti, ali možda je problem u masnoj ploči nokta. Meni se to ranije dešavalo sa svim lakovima dok nisam počela da odmašćujem ploču nokta i to me je spasilo tog guljenja. Ja sam ovaj svoj poprilično teško skinula sa noktiju.

      Izbriši
    2. i ja sam kupila isti i trajao je jedva dva dana,uzas!

      Izbriši
    3. Mogu samo objema da kažem da mi je žao, ali iskustva sa svakim proizvodom se razlikuju, dok jednima odgovara, drugim ne. Sreća je samo što zaista nije skup pa nije velika šteta za vas. Ali evo Verice i tebi ponavljam, meni je zbilja odličan i sigurno ga ne bih stavila u ovu kategoriju da nisam potpuno zadovoljna sa njim. Lijep pozdrav

      Izbriši
  2. Nisam ih videla, ali potrazicu! :D
    Sto si na no buy rezimu za lakove kad se ne kvare? (a i mogu da se dele, nema tu puno gadljivosti) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zato što ih imam previše, ne stignem koristiti sve, dosta sam ih podijelila i moraću još :) i samo da znaš da radim na onom tvom prijedlogu za post :)

      Izbriši
    2. Polaskana sam sto se secas da sam to ja :D Hvala ti za trud i vreme koje ulazes u to :*
      p.s. ja imam oko 200 lakova i nemam gde da ih drzim, ali opet ne mogu da ne uzmem po neki!

      Izbriši
  3. Kupila bih sve nijanse koliko su jeftini i lijepi, al tako sam poletila za Essence Superheroes LE kupila sve lakove i neke ni otvorila nisam.. Ma joj znaš i sama da smo prokletinje al eto dobro bi mi došli da ublaže dotako sam dno života depresiju... xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa upravo zbog toga sam se zaustavila samo na tri, a treći još nisam ni isprobala :/
      Zar te "dotako sam dno života" depra još nije prošla? :p

      Izbriši
  4. Koristim dugo ove lakove,kod nas koštaju oko 100 dinara a bolji su od većine koje sam imala prilike da probam a da koštaju dosta više :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da trajnost dosta ovisi i o samoj kvaliteti nokta. Kod nekoga ni najskuplji lak ne pomaže ako su nokti oštećeni dok na zdravim noktima i najjeftiniji lakovi mogu opstati. Barem sam se ja tako uvjerila na svojim noktima. Nema tog laka koji je trajao kad su nokti bili u fazi listanja :/

      Izbriši
    2. To si u pravu ja baš imam dosta loše nokte zbog disbalansa hormona i domaćinskih poslova,pa tako dobih neki baš kvalitetan piše na njemu i do 9 dana da treba da traje kod mene nije ni 9 sati :/

      Izbriši
  5. Jako je lep, nisam imala prilike da probam ovu kolekciju. Obožavam teksturce, jedino je teže skidanje, kao što si i napomenula, ali vrede muke :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Na koji način odmašćuješ ploču nokta? Odličan lak za tu cijenu, a nijansa je predivna. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja koristim IBD Nail Prep dehidrator koji se koristi kao priprema kod nadogradnje noktiju. Ali probala sam koristiti i 70% alkohol i isto odlično radi. U ovom IBD sredstvu je mještavina alkohola, acetona i antigljivičnog sredstva i još par dodataka.

      Izbriši
  7. Predivan! Ne mogu se nagledati fotografija! Znaš li gdje bih mogla pogledati sve nijanse, na Gabrini stranici ih nema (ili ja ne znam naći). Ni u Mostaru ih nisam vidjela, ali idem provjeriti čim prije, možda ih samo nisam registrirala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-) Baš sam gledala i nema ih na njihovoj stranici :/ uglavnom postoje u skoro svim bojama, od srebrne, zlatne, sivo-crne, žute, zelene, plave, ljubičaste, bež, crvene…. da ne najbrajam dalje :) pogledaj ti, relativno su novi pa ih možda samo nisi zapazila, još uvijek :)

      Izbriši
  8. mnogo je lijep, moram i ja probati, ionako mi treba sljokica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šljokice su super, pa makar za uskrasiti samo jedan nokat ili kao dodatak nekom nail artu :-)

      Izbriši
  9. Kupila sam ih par,ovaj među njima,ali još nije stigao na red za isprobavanje :D ja sam zadovljna ali također nisu mi nešto dugo trajali,ali me to ne smeta,čisto zbog cijene jer puno skuplji mi ne traju toliko tako da ovo mogu izdržati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma tri dana je ok trajnost, ako se ja pitam :) ionako poslije i dosadi :)

      Izbriši
  10. baš ću ih morati potražiti, obožavam teksturce :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Inace ne volim plave lakove ali ovaj mi se bas svidja ....samo sto je u mom gradu tesko doci do gabrini kozmetike

    OdgovoriIzbriši
  12. Sećam se kad si okačila sliku ovog laka na fb. Jelena (dressing case) i ja smo odlepile za ovim šljokicama. Ona je imala sreće da pronađe 4 nijanse, od kojih je zadržala srebrnu i plavu a meni dala roze i ljubičastu. Divni su lakovi, ali na mojim noktima izdrže jedva 2 dana. Ali ih i dalje obožavam (pa ko ne bi po ceni od 100 dinara?) :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam na FB stavila sliku nego na IG :) Ma teško ih je ne voljeti, a zamisli kod nas su još jeftiniji, ovdje u Tz su 1.20 KM, dođe mi da ih sve pokupujem, ali malo me smara skidanje :/ Ja imam sreću da mi potraje 3 dana kad uglavnom svaki lak skidam, osim ako je baš u super stanju i mnogo mi se dopada boja, onda ga ostavim još dan-dva :)

      Izbriši
  13. Jao što je diiiivan :D

    OdgovoriIzbriši
  14. sviđa mi se nova tema :) lak još više jer jako volim teksturne lakove još k tome povoljne

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, teksturci izgledaju dosta lijepo na noktima :)

      Izbriši
  15. Prvo, pohvale za novu ideju posta, fantasticno je to sto ces nam s vremena na vrijeme otkrivati poboljne stvari ;)
    Inace nisam ljubitelj teksturaca, bas zbog otezanog skidanja, ali onaj ljubicasti s instagtama mi se bas svidja...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ljubičasti je krasan da da, ali eto iako je ljubičasta moja omiljena boja moram reći da mi se ovaj još više dopada, baš mi je prekrasna plava :)

      Izbriši
  16. divan je, divan :D
    prekrasno ti izgleda na noktima <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Odlicno izgleda, mene je kod njihovih lakova nervirao jak miris. Nisam vidjala ovu kolekciju kod mene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na miris nisam puno obraćala pažnju, no sigurno nije preagresivan jer bih to morala primijetiti...

      Izbriši
  18. Lijep je, probala sam njihove confeti, ali ne i ove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovaj je potpuno drugačiji, Confeti je samo ukrasni nadlak :) ovaj se nosi zasebno.

      Izbriši
  19. Lak fantastično izgleda! Jako interesantna nijansa :). Ja sam u zadnje vrijeme počela izbjegavati teksturce baš radi kompliciranosti skidanja :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svaki put kad skidam teksturac ja sama sebi psujem :D ali opet to zaboravim kada ih vidim kako su lijepi na noktima :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)