Pregled 2014.g. i planovi za 2015.g. - MAKEUP ARENA

1/04/2015

Pregled 2014.g. i planovi za 2015.g.





Drage moje, prije svega sretna vam nova godina, da vas prati zdravlje, sreća, ljubav a bome i novac, da vam se ispune želje i željice što vas čine sretnom.

Ja sam odlučila da i ovu godinu započnem sa postom u kojem ću napraviti pregled prethodne godine, kako sam to već radila od samog početka bloganja, PRVI POST, DRUGI POST.



Voljela sam mnogo toga u protekloj godini no samo je par stvari koje sam zbilja koristila konstantno kroz cijelu godinu ili ako neki proizvod nisam imala cijelu godinu onda sam ga koristila od momenta kad sam ga dobila.


  • Apivita pjena za umivanje;
  • Balmain slani sprej. Ne znam da li svi slani sprejevi rade na ovom principu, imam još dva koja ću isprobati nakon što ovaj potrošim ali meni je ovaj tip proizvoda otkriće godine. Super mi digne kosu u korijenu i ne izgleda slijepljeno, obožavam ga.
  • Nashi Argan sprej za kosu je ovdje kao predstavnik kompletne linije Nashi Argan proizvoda, totalno otkriće i preporod za moju kosu.
  • Eveline 8u1, mislim da svi sve znate o ovom proizvodu a ja ću samo reći da otkako ga korisim imam duge nokte, čim malo prestanem koristiti odmah počnu pucati;
  • Hourglass rumenila, mnogo često sam ih spominjala, Diffused Heat i Radiant Magenta su obilježili prošlu godinu iako sam ih dobila tek sredinom iste. I dalje su mi ove dvije nijanse draže od palete koju od nedavno imam.
  • Golden Rose Velvet Matte ruževi, dopada mi se 80% nijansi no ipak je nijansa broj 02 ona koju najčešće koristim;
  • MAC ruževi, ovdje je kao predstvnik La Vie En Rouge;
  • Dior balzam za usne, obožavam ga jer osim što štiti i njeguje usne, daje onaj fini sjaj usnama pa dobiju posebnu boju;
  • Lancome Teint de Idole 24H, ne znam zašto i dalje isprobavam druge pudere kad je ovaj puder favorit nad favoritima i uvijek ga koristim kada želim izgledati najbolje;
  • Dior puder u prahu, do sada najbolji isprobani;
  • Too Faced čokoladni bronzer, divna nijansa i prekrasan miris;
  • MAC Soft & Gentle hajlajter je dar od moje Marije sa bloga Makeup Nered i to je sigurno dobar dio razloga zašto ga volim a volim ga i jer daje krasan sjaj a ne ističe pore, pisaću vam o njemu ubrzo;
  • MAC gel-creme za obrve, prozivod bez kojeg ne želim ikad ostati. Mnogi su poludjeli za Anastasia pomadama no ja nemam želju za tim pomadama jer sam pronašla savršenu nijansu kod MAC-a i ne mogu prihvatiti da može postojati nešto bolje za obrve od ovog proizvoda;
  • Tu je i duo sjenila za obrve, u biti koristim samo ovu desnu Omega, nju nanesem na sam početak obrva;
  • Collistar je i dalje baza br. 1 za moju kožu no da ne bi bilo da stalno samo o njoj pišem ovaj put sam uvrstila bazu br. 2 a to je Dior Pore Minimizer koju sam voljela skoro kao Collistar ali ipak ne skroz jednako :)
  • Našlo se tu i kistova, Aura kosi za rumenilo i brozner. Volim da kistovi za bronzer i rumenilo  budu od grublje prirodne dlake, a ovaj je upravo takav i koristila sam ga za rumenilo u 80% slučajeva. Odlično mi radi sa Hourglass rumenilima. Tu je i MAC 217 koju imam par godina ali nismo ranije kliknuli, ali otkad sam ga skontala, ne ispuštam ga iz ruku, zaista je blendanje s njim čas posla. Zatim MAC 266, najtanji i najprecizniji kist ikad, onda ide MAC 226 LE kist za kojeg se iskreno nadam da će ga ponovo dati u prodaju da si kupim još jedan jer je savršen za pregib. Vidimo i Sephora kist za blendanje, flafast je i mekan i super blenda, kupila sam ga u Beogradu u Sephori na popustu i platila svega 5 eura. Zatim ide Aurin kist za smudganje, odličan a povoljan, i njega od srca preporučujem. Za kraj tu je zaista povoljan i odličan kist a to je Essence kist za nanošenje sjenila, meni je skoro jednako dobar kao MAC 239.
Nisam fotkala MAC Blot jer mi više naporno da smaram s time koliko ga volim :)



Protekla godina je bila zaista mnogo turbulentna. Desilo se nekoliko loših stvari ali i dobrih. Najlošije je da sam izgubila jednu važnu blisku osobu bez da sam imala priliku da se pozdravim, a znala sam da je toj osobi kraj života mnogo blizu. Nikad si to neću oprostiti i ne prođe mi dan da se toga ne sjetim i vrlo često i zaplačem. Taj moj brzi tempo života mi nekad donese to da zaboravim prioritete u životu.

Druga ružna stvar koja mi se desila da sam sredinom godine ostala bez posla. Mnoge od vas znaju, a neke će tek saznati da ja imam prodavnice šminke i kada smo otvorili drugu prodavnicu u Tuzli je bilo i vrijeme kada se moj porodiljni dopust završio i vratila sam se na tadašnji posao i isti dan saznala da mi ugovor koji ističe kroz 5 dana neće biti produžen jer sam se "snašla" i meni ne treba posao. To je za mene bio ogroman šok i sad kada sagledam realno istina je da je bolje da sam otkaz dobila ja koja sam se "snašla" nego neki od mojih kolega čija cijela obitelj ovisi o njima. Ali još uvijek se nisam u potpunosti oporavila. Ako me pratite od ranije možda se sjećate da sam pisala da to nije posao koji volim i da se jedino vidim u svijetu šminke. Eh pa eto dočekala sam to (kažu pazi šta želiš da ti se ne dogodi :)) možda ne svojom voljom, ali nekad dok nam se jedna vrata ne zatvore ne mogu se druga ni otvoriti. Sada sam na čelu svoje firme koja se btw zove make-up Arena d.o.o. i uživam u svom poslu oko organizacije, nabavke a vrlo često uskočim i u prodaju :) Pozdravljam sve krasne cure koje mi navrate na posao, prepoznaju me i jave se :) 

Osvrnula bih se i na tempo bloganja. Koliko god da imam želju da objavljujem postove češće od ovog koliko to sada radim nikako mi ne ide i mislim da ne treba da se silim. Ove godine sam objavila čak 197 postova a prethodne 153. Pa i kad skontam da ipak pišem 10-15 postova mjesečno onda to i nije tako malo. U zadnje vrijeme 80% mojih postova su PR postovi i to je naravno uvijek vidno istaknuto, a ne zamaskirano. Ne stidim se to napisati jer čvrsto stojim iza iznesenog mišljenja. Prije da mi se može desiti da o nekom proizvodu ne pišem ako je mišljenje o njemu "onako" nego da ga nahvalim a da to ne zaslužuje. No ipak iako je to tako, ne dopada mi se što dok ja objavim postove o proizvodima koje sam dobila ne stignem nikako pisati o prizvodima koje sam kupila a mnogi dobri proizvodi su još uvijek bez recenzije upravo zbog toga što ne stižem. Odlučila sam da to u ovoj godini promijenim. Dvije sam suradnje prekinula, neke ću reducirati i tražiti da mi se šalje manje proizvoda i držaću se pravila "tri puta mjeri - jednom sijeci" pri prihvatanju novih suradnji.

Upravo reduciranjem raznih PR postova daću mnogo više prostora vrsti posta kojeg već neko vrijeme pokušavam zaživiti ali mi ne ide baš zbog pomenute problematike. Možda i pretpostavljate da se radi o Arena Battle postovima, koje zaista volim raditi, usporedbe različitih a sličnih proizvoda po različitim stavkama je nešto što istinski želim da zaživi na blogu. Imam zaista širok spektar različitih proizvoda, od najjeftinijih do dosta skupljih i šteta je ne iskoristiti potencijal i pisati vam o dostojnim zamjenama nekih skupljih proizvoda. 

Odlučila sam se u ovoj godini još žešće boriti sa problemima na licu. Riješila sam se seboreičnih cisti, lažem ostala je jedna tvrdoglava ali idem i nju skinuti :) hiperpigmantacija još uvijek nisam, njima objavljujem novi rat :) Obećala sam sama sebi da ću češće da radim piling, maske i da ću se fokusirati na DIY proizvode i otkrivanje djelotvornih maski. Dosta ću se fokusirati na njegu kože jer se bližim 38. godini. Svjesna sam da ne mogu ništa radikalno napraviti ali želim popraviti ono što se popraviti može.

Također ću se riješiti svih proizvoda koji su otvoreni pa onda otvorim nove i oni samo stoje. Dakle idem rasteretiti kupaonu maksimalno jer sada više liči na ostavu nego na kupaonu :) Kad je riječ o dekorativi ona se dosta sporije troši (ako izuzmem pudere) pa sam tu radila čistku i radiću ponovo u smislu da ću za neke proizvode koje ne stignem koristiti praviti blog sale, nešto ću pokloniti i tako se rasteretiti još više. Uskoro ću vam pokazati update post sa kolekcijom i organizacijom, i to sam već radila početkom svake godine pa nastavljam tradiciju :) Već sam pofotkala pa kroz koji dan ide post.

Što se tiče kozmetičkih želja i željica tu zaista nema puno toga, nešto Hourglass proizvoda jer je to brand čija su me rumenila totalno raspametila i ne mogu da vjerujem da postoji nešto tako dobro. Probala sam tester njihovog pudera Immaculate i naručila ga, no na žalost nije mi stigao, pa planiram kupovinu ponoviti, ali za sada još uvijek ne, jer sam u međuvremenu kupila neke druge pudere.

Eh da, želim si spravicu sa donje slike, jer sam previše smotana za figaro i uvijek se ispržim :) 


Želim manje novca trošiti na kozmetiku a više na putovanja pa se nadam da ćemo i ove godine imati putovanje u zemlju gdje nismo nikad ranije bili, prošle godine smo imali čak dva takva putovanja i mnogo sam sretna zbog toga. Da ove godine bude samo jedno biću zadovoljna. Također se nadam da ćemo opet imati bezbroj jednodnevnih izleta po bivšoj Jugi i definitivno vjerujem da ću doći u Zagreb i upoznati napokon moju Ivanu Anaviglam. Sramota je da se još nismo upoznale :/

U planu mi je ove godine ići popuniti jednu boru mrštilicu koju imam, hajde da kažem, od 17. godine. Ne znam ni čime ni kako, o tome ću tek da istražujem, ali sam voljna saslušati sve vas koje ste slične tretmane radile, svaka preporuka je dobrodošla.

Također planiram nabaviti i sočiva jer mi je unazad godinu dana dioptrija skočila i ne mogu ništa pročitati bez naočala tj. mogu ali se onda mrštim i produbljujem spornu boru koje se želim riješiti. A da ne spominjem uporne bubuljice koje mi se javljaju na nosu gdje se naslanjaju naočale jer zaustavim izbijanje sebuma tako što naočale budu oslonjene na taj dio kože i to rezultira ogromnim bubuljicama. Plus noseći naočale dobila sam podočnjake koje nikad u životu nisam imala. Dobro podočnjaci su vjerovatno i od manjka sna, prolazim kroz iscrpan period nespavanja zbog izbijanja zubića mojoj kćerkici, rastu očnjaci i kutnjaci a to je za nju bolno i budi se, a sa njom i mi. Manjak sna je također uvjetovan i gubljenjem vremena po netu, umjesto da idem spavati, gdje bih do kasno u noć čitala gluposti tipa "majka rodila bebu i pogledajte šta se desilo kad je ugledala svoju bebu" i slične budalaštine. Napravila sam da mi takve objave više ne dolaze jer nekad bih do kasno znala čitati bukvalno gluposti. Želim korisnije koristiti svoje slobodno vrijeme. Također želim više vremena provoditi sa svojom djecom vani a ne sjedeći u stanu.

Osim svega ovoga pokušaću u ovoj godini realizirati i jednu dugogodišnju želju, neću vam o njoj pisati osim ako mi se ostvari (sujevjerna sam jer ju baš jako želim :)) ali evo dovoljno je da znate da je usko vezano sa kozmetikom :)

U protekloj godini sam s vremena na vrijeme dobijala i upite od mlađih kolegica za savjete oko bloganja. Tu nemam puno toga reći jer savjet za uspješno bloganje ne znam. Svima savjetujem da sve što rade to rade iz ljubavi i tada je uspjeh neminovan. Nemojte se nikad truditi da svima udovoljite, to je nemoguće. I tim udovoljavanjem drugima gubite one prve cure koje vas vole upravo onakve kakve jeste. Dakle to je mač sa dvije oštrice a moj iskren savjet je samo da ostanete svoje. I najuspješnije blogerice širom svijeta imaju osobe koje ih ne vole iz ovog ili onog razloga pa zašto bi situacija bila drugačija na malom Balkanu. Zato predlažem da se pokušate izboriti sa tugom koju osjetite zbog kritike, ružnog komentara ili sličnog i da shvatite da ta kritika i sl. dolazi od ljudi koji vam nisu bliski i čija negativnost ne treba da vas dotakne. Ma kako vam se ovo činilo nemogućim na početku, posve je sigurno da se može naučiti izdići iznad toga. Na kritike odgovorite uvijek kulturno. Evo primjera kako to Kandee radi, kao očit primjer kako za ovu ljepoticu neko može misliti da je ružna (ima još tona raznih razloga da se nekome ne dopadnete).



Također trudite se da vam recenzije budu potpune, dobro razmislite prije nego objavite post da li ste u njemu pokrile odgovore na sva pitanja koja bi eventualno neka čitateljka mogla imati. Uvijek navedite svoj tip kože jer je sigurno neka cura po prvi put upravo na tom postu na vašem blogu i da nema pojma kakva je vaša koža.



Kad je riječ o poruci koju želim poručiti svojim čitateljkama to je jedno veliko HVALA. Hvala za sve, za podršku, za pitanja, za kritike, za sve. Jer upravo me je mnogo puta pozitivna kritika natjerala da se probudim iz kolotečine u koju u tom momentu zapadnem kao i negativna kritika da se potrudim još više. Istinski sam zahvalna za sve!

S vremena na vrijeme se ovako otvorim pred vama ali ovo mi dođe kao da pričam sa najboljom prijateljicom i otvorim joj svoju dušu i zaista se nadam da nikom neće zasmetati što sam se previše raspisala :) Jednostavno sam osjetila potrebu da sve ovo natipkam :)

Kad na kraju pokušam sumirati proteklu godinu i napisati da li je bila dobra ili loša jedina riječ koja ju opisuje je ipak već spomenuta: turbulentna godina :)

Kakva je vama bila ova protekla godina?

Broj komentara: 55:

  1. Divan post,baš sam ga pročitala s užitkom.
    Iza mene je teška godina,neću reći onaj klišej "zahvalna sam na svemu što mi se dogodilo,zbog toga sam sada sam takva kakva jesam,sve je to iza mene,nosim se s time itd".
    Voljela bi da se nije dogodilo,da je bila ljepša,uspješnija,ali čar života je nositi se s novim,nepoznatim.
    Nakon mnogo mnogo odgađanja,prije mjesec i pol pokrenula sam blog,stvarno mi pomaže imati mjesto na kojem ne razmišljam o ružnim stvarima.
    Neobično mi je pisati komentare (također i postove) iz perspektive nove blogerice, Svima sam "nova" ,a godinu - dvije sam svakoj od kolegica redovito komentirala sve, smiješno mi je jer imam osjećaj da vas poznajem :D
    Kad uđem na blog odmah se osmijehnem jer je to nešto moje,a lijepo. :)
    Odlučila sam uvesti puuuuno promjena,jedan je život,nadam se da će 2015.biti ljepša.
    Tebi želim od srca da ostvariš sve što si zamislila i da budeš zdrava i sretna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala M. :)
      Neka je prošla ova 2014.g. i nadajmo se da će 2015.g. biti bolja :)
      Želim i tebi da se ostvariš u ovoj 2015.g. zdravlja, sreće :)

      Izbriši
  2. Kooliko teksta :D
    Zelim ti srecnu Ng i naravno da ispunis sto vise zacrtanih zelja!

    OdgovoriIzbriši
  3. ne volim Kandee Johnson već jako dugo, i to još i otprije onog skandala kada je ostavila svoje dijete samo doma kako bi otišla u drugi grad na nekakvu promociju šminke - policija je morala intervenirati. da ne spomenem da ženska ima djecu s valjda 4 (ili 3) različita muškarca, redovito pljuje na internetu po očevima svoje djece (a tko ih je birao, draga moja?!), a na kraju krajeva, tko odgaja tu djecu? iz onoga što sam ja skužila, stariju djecu odgajaju roditelji njenog bivšeg (sud ih je dodijelio njima, a ne njoj - tako se barem piše). puno je mračnih stvari vezano uz tu ženu, tako da ju ni malo ne cijenim. za mene su djeca na prvom mjestu, a za drugo onda polako.....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram da ti priznam da ništa od toga ne znam, prvi put čujem ali ako je to zaista istina to je strašno :/ Potpuno se slažem da su djeca na prvom mjestu i treba da budu! Ja sam ovo napisala jer je vezano za komentiranje njenog izgleda, možda ona jeste grozna osoba ali nije ružna :)

      Izbriši
    2. ok da, ni ja ne volim ove komentare vezano uz izgled, uvijek sam ih smatrala djetinjastim. ako nekoga ne volim, to je zbog osobnosti ili ponašanja, a ne zbog toga kakav nos imaju i slično. komentari da je netko ružan nikada nisu na mjestu. Inače je žena sada (samohrana) majka 4 djece sa 3 ili 4 različita oca, a prije nekoliko godina ostavila je najstarijeg sina samog 3 dana, policija je pozvana. Izgleda da su bili zabrinuti jer je kuća bila u neredu, a susjedi su rekli da se nitko ne brine za djecu i da su po cijele dane sami. njen sin je nije mogao dobiti na mobitel, pa su joj ga skoro oduzeli. uglavnom, to je izašlo na vidjelo jer je ona preko youtubea tražila od ljudi da joj uplate novac na njezin paypal račun kako bi mogla pokriti troškove odvjetnika - a to se protivi osnovnim pravilima youtubea (pa je youtube tražio da zatvori paypal račun ili takvo nešto). uglavnom, znam da od nekoliko djece ne smije na svom blogu ili u videjima pokazivati njihova lica jer otac ima skrbništvo a on joj ne daje dopuštenje za javno dijeljenje slika. ja se sjećam da sam bila u užasnom šoku kada je rodila 4. dijete, jer sam već tada znala da ima 3 djece, a nema niti skrbništvo nad nekima. uglavnom - eto, prošle su 2 godine, i više nije u vezi s tipom s kojim je rodila zadnje dijete. ono, trashy da ne može gore. ne znam, možda sam ja pretradicionalna, ali ipak, djeca trebaju koliku-toliku stabilnost u životu. aaargh sorry na rantovanju hehe ali kandee ne mogu smisliti.

      Izbriši
    3. Eh upravo to, ali čak i kad prilamo o nečijoj osobnosti ili ponašanju postoje dvostruka mjerila, nekom je nešto super dok je to isto drugom odvratno, mislim da razumiješ o čemu ti pričam :)
      Ah ovo za Kandee bolje da nisam znala, ne mogu zamisliti majku koja se tako ophodi prema djeci, fuj je sve što ću reći :/ djeca trebaju stabilnost oko koje oba roditelja treba da se potrude, mada je za neku djecu bolje da ne odrastaju u braku u kojem se roditelji svađaju i ne vole :/ ali sad smo skroz skrenule sa teme ovog posta :)

      Izbriši
  4. Jako poucan i inspirativan text ! Neka vam se ta zelja ispuni, drzim fige ! Sve najljepse u novoj godini !

    OdgovoriIzbriši
  5. odlican post. i ja sam ga rado.procitala. samo tako.nastavi. i ja sam obrrisala.sve te bezvezne stranice''sta se desilo poslje'' po fb . :) jeej zza arena bettle postove . i sretna nova. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj to mi je oduzelo toliko vremena u životu da ne želim o tome ni misliti :) Hvala, sretna i tebi :)

      Izbriši
  6. Jako lep post,jeste dugacak ali sam ga sa uzivanjem procitala :)) Tvoj blog me mnoogo inspirise,pomaze mi pri odabiru nekih proizvoda i kupovini i pre svega me motivise da i sama jednog dana pokrenem blog,tako da zelim da ti uputim jedno veliko HVALA sto radis sve ovo,sto si tako divna i istrajna i sto toliko rada ulazes u svoj blog! Od srca ti zelim srecnu Novu godinu i da ti se dese samo lepe stvari,uzivaj i nastavi ovako,ne znam sta bih vise dodala :) <3 K.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, eto vidjela si koju poruku ja dajem novim blogericama i onim u nastanku, nema pravila, samo budi svoja i javi mi kad pokreneš blog da te mogu zapratiti :)
      Hvala ti puno na lijepim željama, puno ti hvala :) i tebi sve najnajbolje od srca :)

      Izbriši
  7. Predivan post, od početka do kraja bez zaustavljanja. Moram priznati da mi se sviđa odluka o smanjenju pr postova, iz jednog jedinog razloga - fale mi tvoji postovi u kojima sam se prije pronalazila i zbog istih trošila pare i križala listu :) Nemam ništa protiv PR , daleko od toga, nego mi čisto fališ ti i tvoj izbor kupljenih proizvoda . Jedva čekam nove postove <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga, potrudiću se da opet bude mnoštvo postova zbog kojih će me tvoj novčanik mrziti :)

      Izbriši
  8. Pročitala sam sve, i nemam nešto mnogo da dodam samo sam želela da ti dam malo podrške a ne znam na koji drugi način bi to mogla osim ovako. :)
    I radujem se promenama koje uvodiš na blogu :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Bome sam i ja čitala sa zanimanjem od početka do kraja. Uvijek guštam u tvojim postovima, a ovaj nije bio iznimka. Nisam znala za gubitak posla, ali što je, je. Snašla si se! ;)
    Ne mogu vjerovati kako vrijeme leti.... Ovako kada pišeš o kćeri i svemu, onda se sjetim onih krasnih trudničkih fotki..., pa sada zubi... Onak', pomalo si me i dirnula...<3
    Uglavnom, želim ti sve najbolje, SRETNA TI NOVA GODINA!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) da da, snašla sam se :) nisam o tome pisala jer mi je bilo mnogo teško o tome i pričati, više zbog načina na koji sam tretirana nego zbog toga što sam izgubila posao koji nisam voljela raditi :/
      vrijeme leti, za 3 mjeseca curica puni 2 godine, a i samoj mi se čini kao da sam neki dan bila trudna :) Hvala ti što si uz mene i blog cijelo vrijeme, sretna Nova, sve najnaj :*

      Izbriši
  10. Prvo da kazem da je i meni 8in1 spasitelj za nokte, i takodjer volim velvet matte ruzeve (najvise zahvaljujuci tebi) :) povoljni a dobri, sta vise treba? :)
    Zao mi je sto si izgubila blisku osobu, svima se to desilo i nema rijeci utjehe :( Ali izvukla si pouku iz toga-trebas vrijeme posvecivati stvarima koje su zaista bitne! A i to je nesto! :)
    To za posao je stvarno grozno, ali ja i ne ocekujem nista bolje u nasoj drzavi! Sreca pa imas "svoj biznis" koji te ispunjava :)
    Ne zali se na broj objavljenih postova :) Prvo jer su tvoji postovi kvalitetni, a drugo jer imas i svoj zivot pored bloga, pa je ovo i vise nego dobro...
    Ne znam sta bih rekla za PR postove... Meni se svidja nacin na koji ti pišeš PR postove jer znam da iznosis iskreno misljenje, ali s obzirom na to da ja obožavam arena battle postove, onda je bolje da se bacis na to... Ja sam za! :)
    Na prethodnom blog saleu nisam nista uspjela ugrabiti, pa mozda uspijem na nekom narednom :)
    Od sveg srca ti zelim da ostvari ta skrivena zelja, a kad bude ostvarena, pisi nam ;)
    Ocekujemo i post o popunjavanju te bore :) Svakakvih ocekivanja imamo da znas :P
    Ja se po obicaju raspisem, neces ti meni zamjeriti :D Valjda nisam nista izostavila! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ipak sam izostavila! Vrijeme je da upoznas Ivanu! Svi vec znamo kako je jako vase prijateljstvo! :)

      Izbriši
    2. Hvala ti Majda :) sad kad sam smogla snage o svemu ovome pisati znači da sam to prebolila, tako da, život ide dalje, a oni koji naprave da neko drugi zbog njih zaplače ničemu dobrom se ne mogu nadati u životu jer sve kad-tad dođe na naplatu!
      Biće i dalje PR postova samo u manjoj mjeri jer ne želim da mi se blog pretvori u štancanje PR postova, jednostavno želim da ima dušu, ne znam ti to objasniti, ali osjećam da se gubim… nadam se da me razumiješ :)
      Za popunjavanje bore se prvo moram dobro raspitati, šta i kako jer ne želim da završim sa ukočenim dijelom čela :) ali pisaću sigurno o tome :) A Ivanu zaista moram upoznati, vrijeme je :)

      Izbriši
  11. Koliko god vjerujem da je otkaz došao kao šok i donio sa sobom strah i neizvjesnost toliko mislim da nije svako zlo za zlo. Sada se možeš sto posto posvetiti nečemu što zaista voliš i poslu koji ste već postavili na noge i u koji ste uložili toliko truda. Sviđaju mi se tvoji planovi za novu godinu, mislim da je važno da blog ostane hobi u kojem se uživa umjesto da se pretvori u obvezu, u nizanje recenzija koje se moraju odraditi na uštrb stvari o kojima bi baš htio pisati pa na kraju nemaš vremena. Ja već sada vidim da mi se to događa, a mogu mislit kako je tebi...tako da od srca podržavam i rijeđi ali raznolikiji sadržaj na makeupareni :) e da, i ako te put stvarno nanese u Zagreb ove godine, mislim da znaš da ti slijeduje barem još jedno upoznavanje...mislim...samo se usudi me preskočit ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga moja Mikka :) Mali još neće vani? :)
      Nizanje PR recenzija ne želim da radim a raznolikost i sama podržavam :)
      Ja ću morati doći u Zg na nekoliko dana jer nema smisla doći a ne upoznati sve divne cure koje želim, a među kojima si i ti definitivno :) Da samo znaš koliko sam ja puta ranije, dok sam bila cura, bila u ZG, mislim da sam dolazila 5-6 puta godišnje a sad već 10 godina nisam bila i ne mogu da vjerujem. A samo 3 sata vožnje nas dijeli :) Ma bome popićemo piće ove godine :)

      Izbriši
  12. Odličan post, ja još nemam pojma koje bi mi bile new years resolution, kraj 2014 je bio frkastičan, ali pozitivno i što se tiče faksa i posla, sad taman uhvatih vremena da odmorim i da se saberem :D
    Tvoji planovi mi se sviđaju a neki od njih su u obliku ideje prošli kroz moju glavu :D
    You go girl!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo i nisu samo novogodišnje odluke, ovo su odluke koje se već neko vrijeme vrte po mojoj glavi, samo sam iskoristila ovo vrijeme da pišem o njima :) Drago mi je da je kod tebe godina bila odlična i nadam se da će se nastaviti u tom smijeru :)

      Izbriši
  13. Odličan post i jako si ga lijepo sročila! Vjerujem da ti je bila turbulentna no kako kaže Mikka svako zlo za neko dobro:) Držim fige da i dalje nastaviš nizati ovako odlične blogove i recenzije jer uvelike olakšavaju izbor kupnje kozmetike za njegu kao i dekorativne i hvala ti na tome.Samo naprijed!!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala tebi puno na lijepim riječima, sve najbolje ti želim i drago mi je da ti pomažem pri odabiru proizvoda :)

      Izbriši
  14. Bas sam uzivala u ovom iscrpnom postu! Veselim se novim arena bitkama, super su mi ti postovi, takodjer mi je super sto pokusavas PR proizvode reducirati. Iako mi ne utjece na odluku o kupnji to dali je proizvod dobiven, nekako se covjek zasiti citati o dobivenim proizvodima, a kad pises o necem sto sam kupis nekako si blizi citatelju i ipak daje malo vecu dozu povjerenja u misljenje.

    Lista favorita je savrsena! Neke favorite dijelimo, neke zelim, ali od prvog do zadnjeg svi su mi navedeni proizvodi zanimljivi :)
    Nadam se da ce malenoj brzo proci muke po zubicima <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da jesi :) moram reducirati, gubim se u svemu tome :/ lijepo je uzeti proizvode ali šta kad fizički ne možeš sve to stići isprobati i onda mi se nagomila dosta otvorenih proizvoda i ni jedan ne koristim kako treba :/
      Nadam se i ja da njene muke uskoro prolaze jer je zaista iscrpno buditi se po par puta u toku noći. Svi zubići izrastu do navršene druge godine a to je za samo 3 mjeseca :))

      Izbriši
  15. Marijana Šimić4. sij 2015. 21:16:00

    Već dugo, dugo te pratim , čitam tvoje postove. Recenzije proizvoda su ti skroz realne , a kako sam od onih tipova što vole sve opipati i dobro sagledati sa svih strana to mi se jako sviđa i na osnovu njih sam kupila masu kozmetičkih proizvoda . Vjerujem tvojim recenzijama jer ti to baš nekako dojmljivo odradiš. Prije nekoliko mjeseci kad si napisala post ,, o sebi ,, jako sam se iznenadila kad si napisala da se sa Ivanom Anaviglam nisi još upoznala , mislila sam da se žestoko zezaš.Reko to je nemoguće. Ja igram dosta nagradnih igara ali i obožavam šminku ,tako da sam se na taj način i priključila Anaviglam stranici ali mi je Ivana nabrzinu postala draga jer osjetim hvala bogu za to i preko ovog ekrana ko je ok osoba poštena i realna. Tu izdvajam tebe i dragu Dear Skin koje ste mi nekako kao neke dobre stare poznanice . I sigurno se glede vas nevaram. Imaš nekih osobina sličnih mojima , što se tiče čistoće i reda i ovih gorešto si navela prioriteta. Eto sad se ja raspisa . Možda si mislila kako te pvršno čitamo i pratimo ali se varaš ima nas vjernih pratilaca. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da Ivanu još nisam upoznala, sramotno :/ Hvala ti puno što osjećaš kao da sam ti stara poznanica, to je lijepo čuti, zaista se trudim napraviti blog prisnim, da se niko ne ustručava pitati ako nešto želi, da osjeti da to može napraviti :)

      Izbriši
  16. Prvo, žao mi je radi gubitka drage osobe, moje saučešće draga. Drugo, dio oko posla i gubitka mi je jako poznat, borim se i hrvam s time već 2 godine i nikako na zelenu granu. Žao mi je s jedne strane ali drago što napokon se možeš posvetiti onome što voliš. Znaš da čitam tvoj blog ali tu i tamo komentiram, volim te od samog početka i to je sve što ću reći :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, obje ove ružne stvari su se desile sredinom godine, tako da je to sada iza mene, ali ne bih mogla sagledati godinu a da to ne spomenem :/ Hvala ti i što me pratiš, pratim i ja tebe od početka, ti si guru za njegu kože i znaš da te često nešto priupitam jer sam neznalica na tom području, ali ću se popraviti, nadam se :) ali razumijem da se ne stiže komentirati jer i sama u toku mjeseca ostavim možda 5-10 komentara na raznim blogovima upravo zbog manjka vremena pa gledam da što više pročitam i ne gubim previše vremena na tipkanje, osim ako zaista imam nešto smisleno reći :)

      Izbriši
  17. Draga moja, prekrasan post!
    Iako sam većinu ovog znala a i na neki način proživljavala s tobom tijekom godine ipak je lijepo pročitati sve ovako sumirano! Šaljem ti jedno veliko srce i želju da ti ova naredna u svakom pogledu bude najsretnija! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ljepotice draga i hvala što si bila tu dok sam kroz sve ružno prolazila, to nikad ne zaboravljam :) A na kraju hvala i za lijepe želje, i ja tebi sve najbolje od srca želim :**

      Izbriši
  18. Iskreno se divim tvome blogu. Tvoj blog me je potako da ja kreiram svoj. Nisam sigurno koliko ga dugo pratim, znam da sam ga počela pratiti krajem 2012. Inače ti ne komentiram postove jer smatram da nikad nemam ništa pametno za reći :P
    Dvoumila sam se da si kupim Too Faced čokoladni bronzer jer nisam sigurna da bi mi nijansa pristajala, je li bronzer koristiš samo kao bronzer ili i konturiraš s njim?

    Zamolila bih te da mi pogledaš blog jer sam sam ga tek kreirala prije 3-4 mjeseca pa bi mi to stvarno znacilo :)
    link bloga: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Candy mnogo ti hvala, veoma mi je drago da ti je moj blog pomogao u odluci da i sama kreiraš svoj :) Pa ti me pratiš skoro od početka :) hvala ti!
      TF čokolada je zaista prekrasan bronzer koji se može koristiti i kao bronzer a i za konturiranje, nijansa je potpuno prilagodljiva i nadogradiva te odgovara od srednje svijelog tena pa do srednje tamnog. Možda bi bio pretaman za izuzetno svijetle cure a na dosta tamnijim curama možda ne bi bio primijetan.
      Blog ću ti pregledati večeras kad uhvatim malo više vremena da mogu nešto i pročitati a ne samo preletjeti :)

      Izbriši
  19. Puno ti uspjeha želim! Zaslužila si ga! xx

    OdgovoriIzbriši
  20. Draga Jasmina, žao mi je što si izgubila blisku osobu, to je uvijek težak udarac, no i drago mi je pročitati da je to sada iza tebe, uz stav i optimizam poput tvoga sve se lakše preživi. Žao mi je i zbog posla i suosjećam s tobom jer sam i ja ove godine izgubila posao, također na ružan i nepravedan način i izvan očekivanja. Također me to potaknulo na neku vrstu prekretnice i nadam se da ću imati prilike nastaviti u smjeru vezanom uz kozmetiku, svoju veliku ljubav. Ti mi u tome dođeš kao prava inspiracija. :)
    Sviđaju mi se tvoje odluke i držim ti fige da ih ostvariš. :) I molim te, uračunaj i mene za kavu kad dođeš u Zagreb! :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na riječima potpore. Najgore mi je što se nisam uspjela pozdraviti, eto ne mogu si to oprostiti :/
      Tokom života me svašta snašlo i ono što me nije ubilo me zaista ojačalo, koliko god to zvuči kao otrcana fraza. Znam da si i ti izgubila posao i žao mi je što je nepravda učinjena i prema tebi ali mi je drago da si napravila prekretnicu i uspjela da napraviš nešto dobro umjesto da se zatvoriš u sebe. Hvala ti i što inspiraciju nalaziš u meni, veliko je zadovoljstvo to pročitati :)
      Važi, nadam se da se na proljeće vidimo u ZG, velika mi je želja opet ga posjetiti i upoznati sve drage cure koje samo virtualno poznajem :)

      Izbriši
  21. Divan post,uzivala sam citajuci.I ja sam na ruzan nacin izgubila posao posle svega sto mi se izdesavalo,pisala sam ti o tome,tako da te razumem u potpunosti.Ali glavu gore i samo napred,u nove pobede.

    OdgovoriIzbriši
  22. Nakon svega ovoga pročitanog, sretna ti, vesela, zdrava i lijepa ova nastupajuća godina!
    Uživam čitajući te

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim željama :) i sama se nadam da će ova biti bolja od prošle :) Sve najbolje i tebi :)

      Izbriši
  23. Jao, na mene je najjači utisak ostavilo ovo što si ostala bez posla (možda zato što mi se bliži kraj porodiljskog krajem januara). Ali, ako ništa drugo, sad bar imaš priliku da se baviš nečim što zaista voliš :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, na jako ružan način sam ostala bez posla, to je bio zaista ružan šok koji me dočekao nespremnu. Moram reći da sam u to vrijeme bila hiperaktivna na sve strane i to što nisam dala mjesta mislima o tome što mi se desilo mi je pomoglo da ne padnem u depresiju i da ostanem pribrana. Tek sada kada sam o tome progovorila sigurna sam da sam to ostavila iza sebe. Takve stvari se ljudima dešavaju, na žalost, svaki dan i mogu reći da sam ipak sretna što sam odmah imala drugi posao i to onaj koji mnogo volim, šminkaaaaaa :)

      Izbriši
  24. Sve najbolje ti želim draga Jasmina i da ti se sve tvoje želje ostvare :) a tvoj blog će i dalje biti jedan od onih koje prve otvorim kad ujutro dođem na posao i svaki novi post mi izmami osmjeh na lice i osjećaj nestrpljenja da vidim šta ti novo pišeš :)
    Sve najbolje tebi i tvojoj porodici :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Merssy, mnogo lijepo je pročitati da te moji postovi uveseljavaju :)
      Sve najbolje i tebi i tvojima :)

      Izbriši
  25. Samo ću ti još jednom poželeti srećnu i uspešnu godinu i da ostvariš sve šta si naumila pa i više od toga! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Sonja, i ja tebi još jednom želim sve najbolje, ostvarenje svih želja :*

      Izbriši

Hvala na komentaru :)