Zoeva new in i prvi dojmovi - MAKEUP ARENA

9/24/2015

Zoeva new in i prvi dojmovi





Već sam u nekoliko navrata isticala koliko ja volim kistove. Ništa manje adrenalin mi ne skoči kad ugledam kist koji mi se dopadne, u odnosu na neki komad šminke. Tu se u potpunosti stavlja znak jednakosti. Iako već dva seta kistova čekaju na recenziju, ja dadoh prednost ovom najnovijem dodatku u mojoj kolekciji. 

Ove Zoeva kistove želim cijelu jednu vječnost. Dobro lažem sada malo, želim ih od momenta kad sam ih prvi put ugledala :) Već ranije sam isprobala neke druge Zoeve, kada mi je jedna draga prijateljica iskoristila svoju vezu i pomogla da kupim 4 pojedinačna kista, o kojima nikad nisam pisala, a koje redom obožavam, a sada mi je jedna moja draga čitateljka priskočila u pomoć (pozdrav I.) i pomogla da dođem do ovih, dugo željenih, ljepota. Zoeva inače šalje i za BiH, ali šanse da ćemo platiti porez i carinu su recimo 100% :), pa sam se htjela poštedjeti tog dodatnog troška.

Kupila sam dva seta, OVAJ i OVAJ, cijena po setu je 65 eura. Znači za nekih 250 KM dobijemo 20 kistova vrhunskog kvaliteta. Isprobala sam mnogo kistova, puno više nego prosječna žena i sa tim velikim brojem kistova koji su prošli kroz moje ruke, mogu vam samo reći da nisam naišla na bolji omjer cijene i kvalitete i potpuno opravdavam sve one silne pohvale o njima, koje ste mogle čitati širom neta. 


Kistovi su smješteni u male torbice/nesesere, ne znam ni kako bi ih nazvala, od mekanog su materijala i zatvaraju se na patent zatvarač. Na slikama možete vidjeti da su dodatno zaštićeni prozirnom folijom, a svaki vrh kista opet nekom plastikom.







O samim kistovima detaljno još uvijek neću pisati, za sada sam ih samo željela pokazati i prenijeti prve dojmove, a poslije ću, ako vas to bude zanimalo, prenijeti prave dojmove i svaki kist fotkati zasebno.

U oba seta se pojavljuju kist za obrve i blendalica, pa su to ujedno jedini dupli kistovi koje imam. Niti jedan a ni drugi mi nisu višak, jer su to kistovi koji uvijek trebaju, tako da to uduplavanje i ima smisla. Kistovi sa bijelom dlakom su od prirodne dlake, dok su ovi "šareni" od sintetičkih vlakana. Bilo da je prirodna dlaka ili sintetička vlakna, oboje je izuzetno mekano.

A sad vas prepuštam slikama, da malo pobliže vidite ove ljepote.









Za kraj mi ostaje da vas pitam da li biste željele detaljniji prikaz kistova sa mojim doživljajem svakog pojedinog, kada ih sve još dovoljno isprobam, ili vam je dosta da ih pogledate na ovaj način?

Da li ste i vi, poput mene, oduvijek priželjkivali da se dokopate nekog primjerka ovih vrhunskih kistova? 



Broj komentara: 14:

  1. O Bože!! Sad podhitno želim u Njemačku!!! :D <3 *_*

    OdgovoriIzbriši
  2. OOOOOOH I am droooling yes please put detailed review :)
    xx
    Maliha Rao / Red Alice Rao

    OdgovoriIzbriši
  3. Koje su ovo ljepote, omg... Tako mekano izgledaju, a tek ova rose gold boja :D Želiiim!

    OdgovoriIzbriši
  4. Da, molim te detaljnja recenzija, kako sam se samo obradovala kada sam videla ovaj post!!!! Zavidim ti!

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivno izgledaju, boja je prelepa. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. predivni su, šta reći ^_^
    iako si već rekla da su ti odlični, ja bih svejedno voljela čitati i detaljniju recenziju...tako da ako imaš vremena, volje i interesa od strane drugih čitateljica - samo ti piši :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa jaaaaoooo, kakva divnoća! Naručih svoje prve Zoeva četkice, jedva čekam da stignu, pogotovo sad kad gledam ove tvoje lepotice, želim ih sveeee :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Jao predivni su!

    Pravi raj za ženske oči, sretnica si! ☺

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepi su! Bas bas su prelepi!

    OdgovoriIzbriši
  10. Isto čekam Zoeva četkice celu večnost, dugo su mi na listi želja. Drago mi je da se za ovu cenu mogu kupiti tako dobre četkice, divno izgledaju! Jedva čekam detaljnu recenziju.
    https://spersonally.wordpress.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. Koliko ljepote na jednom mjestu! :) Ovo je savrseno! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Divni, divni, divni su :D I ja glasam za detaljnu recenziju, pa da konacno sastavim svoju Zoeva wish listu :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Prekrasni su Jasmina, ne znam jesu li lepši kistovi ili taj dživljaj čistog luksuza! Dugo sam vagala Zoeva kupovinu, no to mi je najpametnija stvar koju sam učinila :D Obožavam svaki koji i imam. Ja sam za detaljan prikaz svakog pojedinačno, naročito me zanimaju buffering/blending kistovi.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)