Bourjois cream to powder sjenilo Mauvie Star 05 i rumenilo 43 Corall tentation - MAKEUP ARENA

4/25/2016

Bourjois cream to powder sjenilo Mauvie Star 05 i rumenilo 43 Corall tentation




Bourjois Paris je nedavno izbacio neke od noviteta i moram da priznam da mi je drago da sam ih među prvima isprobala, pa vam danas prenosim svoje dojmove.

Što se tiče ambalaže ona je već prepoznatljiva za Bourjois, jednobojna okrugla, sa ispisanim brendom na poklopcu, te čak i nijansom kod rumenila.


Sjenilo dolazi u količini od 1,7 g, oko 16 KM.

Nijansa koju vam danas predstavljam je Mauvie Star 05, a radi se o prekrasnoj srebrenkasto-mauve nijansi, koja je hladnijeg podtona, ali se provjereno savršeno kombinira sa toplijim nijansama. Ja sam je na slikama ispod kombinirala sa malo mat bronzera u pregibu kapka. Formula je svilenkasta, baš kako navode "cream to powder", što je čini puterastom i jako lijepo mazivom. Sa jako sitnim shimmerom je, što mu daje neku finu sjajnu, gotovo frosty završnicu. Nijansa ove mauve boje je svjetlija pa se može ukombinirati i u dnevni i u noćni look, ovisno o ostalim nijansama koje uz nju nosimo, a nosiva je uz dosta kombinacija. Posebno će interesantna biti svima vama koje volite nositi jednu nijansu preko cijelog kapka jer upravo ova nijansa je jedna od onih koje se mogu nositi i na taj način.  Jedna dosta univerzalna nijansa. Pigmentacija je odlična, jednim nanosom ostavlja odličan trag. Najbolje se, baš kao i sva druga sjenila, nanosi tapkanjem.



Stižemo i do Bourjois rumenila. Ona kod mene izazivaju neko sentimentalno sjećanje jer sam dugi niz godina koristila samo dvije roskaste nijanse ovog rumenila i odbijala sam i da pomislim na druga rumenila. Njihova zapečena formula nekima zadaje muke, meni osobno ne, ja mislim da je samo bitno odabrati pravi kist za njih, pa ako volite mekane kistove za rumenilo, onda je to loša kombinacija, dok recimo neki kist od tvrđe kozije dlake, kakva je većina drogerijskih kistova od prirodne dlake, sasvim lijepo surađuje sa njima.

Ne znam da li je mijenjana formula rumenila, ali srednja pigmentacija, koju često navodim kao omiljeni omjer kada su u pitanju rumenila i koju su imala sva moja do sada isprobana Bourjois rumenila se ne adresira na ovo rumenilo, jer ova nijansa je izuzetno jako pigmentirana da zaista moram dobro da je stopim sa ostalom šminkom. Nijansa je prekrasna, koraljna, zove ljeto, a mene tjera da ga nosim zajedno sa nekim življim nijansama na usnama.

Ima 2.5 grama i može se kupiti po cijeni od oko 16 KM.













Swatchevi napravljeni samo jednim prelazom prsta preko proizvoda i prenosom na ruku.

Na licu sam rumenilo nanijela malo jače, da jasno vidite boju. Ja inače nosim puno manje rumenila za svaki dan, ali sve se bojim da se neće dovoljno vidjeti na fotkama pa uvijek stavim još jedan sloj, za svaki slučaj :)







Na ostatak lica sam stavila još neke Bourjois proizovde, a o puderu i korektoru ću vam uskoro pisati jer sam to i obećala.


Sve u svemu na kraju mogu samo zaključiti da mi i rumenilo i sjenilo odlično odgovaraju, imam osjećaj da ću se sa rumenilom posebno voljeti u ljetnim danima, dok sjenilo već danima svakodnevno nosim za moja, uglavnom, brzinska šminkanja :)

Kako se vama dopadaju ove nijanse?



PR proizvodi

Broj komentara: 13:

  1. Ne mogu se nagledati boje tvoje kose.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bourjois je zakon! Moje prvo rumenilo je bilo njihovo, i baš kao i ti nosila sam ga jaaako dugo prije nego sam pomislila na neko drugo. Ova nijansa koju si predstavila je divna i odlično ti pristaje. Nisam probala njihova sjenila, možda to promijenim upravo ovom nijansom, sviđa mi se da je univerzalna kako kažeš :)
    Lijepa objava, volim čitati ovakvo predstavljanje noviteta.
    Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) definitivno obrati pažnju i na sjenilo :)

      Izbriši
  3. Oba proizvoda imaju bas one "moje" nijanse koje dosta vremena rado nosim i volim :)

    beautyrebel09.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. I sjenilo i rumenilo su bas prekrasnih nijansi i svidja mi se sto su fine teksture i pigmentacije! Bas cu zagledat Bourjois stand malo bolje ubuduce

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su krasne teksture oba. Definitivno ih malo checkiraj :)

      Izbriši
  5. U CM-u sjenilo oko 16km

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Luna hvala ti na informaciji, dodala sam u post :) meni CM nikako nije na ruku, a u DM ga nije bilo prije nekoliko dana :)

      Izbriši
  6. Pogledajte moj blog http://herecomesajla.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  7. meni se najvise dopada taj savrseno nanesen tus. Ja o tome mogu samo sanjati :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Pozdrav Irena,
    Molim vas za pomoc.. Takoder koristim ovo sjenilo unazad 8 god i vise ga nigdje ne mogu pronaci iz prodaje je nestalo... Da li ga vi negdje nalazite jos ili ste nasli dostojnu zamjenu jer ja nisam🙈😿

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)