Lip Combo I love: MAC Lipstick Flat Out Fabulous + Lip Pencil Magenta - MAKEUP ARENA

4/18/2016

Lip Combo I love: MAC Lipstick Flat Out Fabulous + Lip Pencil Magenta




Do sad su dva predstavljanja u kategoriji Lip Combo bila sa Golden Rose ruževima i olovkama, pa da ne bude da samo o njima pišem, danas vam predstavljam dva krasna proizvoda, od dragog mi MAC-a. MAC je brend kod kojeg ja volim mnoge proizvode, a posebno ruževe za usne, volim njihovu jedinstvenost u nijansama, trajnost, ugodnost. Olovke za usne do skoro nisam ozbiljno doživljavala, a onda nakon nekoliko isprobanih, postala sam i njihov fan. Posjeduju te jedinstvene nijanse koju nam drugi, nešto povoljniji brendovi nisu uspjeli obezbjediti. Jedna od takvih je i nijansa Flat Out Fabulous. Iako se na prvu čini da je ovo nijansa koja možda postoji kod drugih brendova, probajte (ja jesam) da mu nađete dupe i vidjećete da on ne postoji ili barem ne postoji u ovim brendovima koji su meni na dohvat ruke, pri tome mislim na drogerijske ruževe plus ove ruževe koje imaju porijeklo iz Turske (GR i Flormar). Dalje, pokušajte da mu nađete odgovarajuću olovku (ja opet jesam pokušala) iz drogerijskog ranga, koja će se sa njim slagati i opet ćete naići na problem. Stoga sam u MAC-u potražila rješenje i njihova djelatnica mi je predložila olovku Magenta, koja nije identična, ali je toliko slična da se može nositi zajedno, posebno ako baš poput mene, nanesete olovku na cijele usne, pa onda pređete preko njih sa FOF :)

Ruž je drečavo pink, hladan, jako intenzivan, u stvari je na granici da bih ga na tren nazvala i pomalo ljubičastim, posebno kada ga posmatram na usnama.

Olovka je slično opisane nijanse, ali sa sigurnošću možemo reći da je više ljubičasta, a manje pink, no opet dovoljno slična.


Spojene na usnama izgledaju fe-no-me-nal-no, ako mene pitate naravno. Ovo je moja go-to nijansa kada želim na usnama nositi nešto drugačije, a i dalje nosivo, kada želim pokazati svijetu da ja ne nosim samo nude i crvene ruževe, ukratko - nijansa koju mnogo volim.



Kako se vama dopada ruž i da li slučajno znate za neku sličnu nijansu, dostupnu u drogerijama, pa da napravimo jedan Arena Battle :)


Broj komentara: 10:

  1. Divna boja! Čini mi se kao da bi mu Flormarova olovka za usne 218 mogla odgovarati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja koristim baš tu olovku uz ovaj ruž :)

      Izbriši
    2. Eh onda definitivno danas idem po nju :) lijepo bi bilo naći neku povoljniju soluciju :)

      Izbriši
  2. Joooj kombinacija je odlicnaaa! Medjutim, zanima me gdje to kupujes Mac proizvode posto znam da u BiH nisu dostupni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupujem gdje stignem, u inostranstvu uvijek. U zadnje vrijeme najčešće u Beogradu. Ali imaš i FB profil Svijet Kozmetike, gdje žena iz Mostara prodaje originalnu MAC kozmetiku, to je jedina koju ja za sada znam, ovo ostalo po FB što sam viđala su sve fejk do fejka :/

      Izbriši
  3. Joj ja ga imam i u posljednje vrijeme je nepravedno zapostavljen...nakon ovog posta cu ga staviti na dohvat ruke i cesce posezati za njim... Ja nisam obracala paznju na dupe za ovaj ruz, mada bi bilo lijdpo kad bi postojala i jeftinija varijanta...
    I kako imas lijepe obrve! Sve su ljepse!

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj ja ga imam i u posljednje vrijeme je nepravedno zapostavljen...nakon ovog posta cu ga staviti na dohvat ruke i cesce posezati za njim... Ja nisam obracala paznju na dupe za ovaj ruz, mada bi bilo lijdpo kad bi postojala i jeftinija varijanta...
    I kako imas lijepe obrve! Sve su ljepse!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vadi ga iz ladice, sad je baš vrijeme za nositi ga :)
      Obrve u zadnje vrijeme popunjavam Maybelline olovkom o kojoj je moja suradnica pisala i kojom sam oduševljena, zamijenila mi je MAC gel-creme koji sam godinama koristila. Uz pomoć olovke ih reoblikujem jer moje prirodne obrve su baš bezvezne :/ onako najiskrenije ti kažem :)

      Izbriši
  5. možda je Magenti slična NYX olovka Purple Rain?

    OdgovoriIzbriši
  6. možda Catrice Ultimate Colour Ruž za Usne, 140 Pinker-bell :)

    http://www.catrice.eu/hr/proizvodi/usne/ruz-za-usne/detalji/product/ultimate-colour-140.html

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)