Nashi Argan Sun linija - predstavljanje - MAKEUP ARENA

4/26/2016

Nashi Argan Sun linija - predstavljanje



Danas ću vam predstaviti Nashi Argan liniju za sunce, zato što ne želim čekati da isprobam proizvode kada budem na suncu jer će proći još koji mjesec do testiranja pod pravim uvjetima, a tada će već svima, eventualno zainteresiranim za ove proizvode, biti kasno za njih, jer pretpostavljam da će do tada već svi biti rasprodani, s obzirom da postoji ograničen broj proizvoda.

U prošlu srijedu sam bila u Vitezu na eventu organiziranom od strane Beauty Studio Prestige, koji je uvoznik i distributer ovih proizvoda, ali s obzirom da je ovo ekskluzivna linija, ona nije dostupna na svim mjestima koja inače prodaju Nashi Argan proizvode, a spisak svih prodajnih mjesta možete pronaći OVDJE.








Prezentacija je održana u Etno selu Čardaci, prekrasnom ambijentu, koji ću vam pokazati na nekoliko slika, nešto niže. Jednostavno vam moram pokazati tu ljepotu :) Prezentaciju je držala sama vlasnica, Aleksandra, koja je na pitak i zanimljiv način ispričala priču o proizvodima i način na koji se koriste.



Slika sa mojim prekrasnim kolegicama :)


Kako i najavih, vodim vas sa par slika i kroz Etno Selo Čardaci :)











A sada na ono glavno, a to je predstavljanje proizvoda.


Šampon nakon sunčanja (34 KM - 200 ml) je namijenjen za korištenje tokom ljeta kada je kosa izložena suncu, bilo da smo na plaži ili u gradu. Obogaćen je vitaminom E, UV faktorom i naravno arganovim uljem :) Vitamin E se bori protiv slobodnih radikala. Šampon štiti boju, održava elastičnost kose i obnavlja prirodnu hidrataciju i mekoću.

Maska nakon izlaganja suncu (45 KM - 150 ml) je proizvod koji uz šampon pomaže vraćanju kose u prvobitno stanje, gdje se bori protiv suhoće, slamastog izgleda kose, koji dobijemo nakon višednevnog izlaganja suncu i ostalim faktorima koji utječu na kvalitet kose: sol, hlor...

Beach Sprej (36,20 KM - 150ml) je sprej koji se ne ispire, sadrži ulje argana i makadamije i UV filter. Garantira maksimalnu zaštitu od dehidracije, soli, sunca… U nekoliko jednostavnih koraka kosa će ponovo biti disciplinirana, mekana i spremna za sušenje. Iako u nazivu stoji "beach", ne mora se koristiti samo na plaži, moj saveznik će biti i u toplim ljetnjim danima u gradu, jer obećava i očuvanje boje, a znamo da plava kosa jako brzo žuti i dobija neželjenu žutu nijansu pod oticajem sunca. Također sprječava pucanje vrhova i daje kosi volumen.

Gel za tuširanje Bronze Extender (36,40 KM - 300 ml) je gel koji poštuje potrebe preplanule kože, duboko obnavlja vlažnost kože nakon izlaganja suncu, vjetru i soli. Njegova nježna formula je obogaćena arganovim uljem, beta-karotenom, shea maslacem, aloa verom i alantoinom koji stvara štit protiv atmosferskih agenasa.

Krema za regeneraciju kože nakon sunčanja (36,90 KM - 200 ml) je krema koja daje olakšanje, rješava nas osjećaja zategnutosti kože i produžava izgled i ljepotu osunčane kože. Njegova formula je bogata hranjivim aktivnim sastojcima koji hidratiziraju, umiruju i pružaju antioksidativno blagostanje našoj koži, ostavljajući je glatkom i blistavom.






Ja ću vas svakako izvijestiti o tome kako su mi se dopali proizvodi kada ih budem koristila kroz ljeto. Ali kako sam napisala, strah me da tada ne bude kasno, u slučaju da želite isprobati baš ove proizvode. Ja u kvalitet ni malo sumnjam jer me do sada niti jedan Nashi Argan proizvod nije razočarao i jer sam već isprobala šampon i masku, onako bez sunca i vidim da se radi o izuzetno njegujućim proizodima, koje ću ipak radije koristiti kad za to dođe vrijeme i poželim svoju kosu zaštititi od sunca, soli, vjetra i svega ostalog što ima negativan utjecaj na nju tokom ljetnjih dana.


Nashi Argan ima i svoju FB stranicu, koju možete naći OVDJE.


Da li vi za kosu koristite posebne proizvode tokom ljeta?



3 komentara:

  1. Kada sam kliknula na ovaj post ocekivala sam recenziju proizvoda poput kreme, losiona za suncanje ili za samopotamljenje. Ovo me iznenadilo jer kod nas, koliko ja znam nema bas nekog izbora sto se tice ove vrste proizvoda. Odlicne fotke kao i uvijek :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad ono linija za zaštitu kose :) da, istina je da nema puno takvih poizvoda, na žalost, pa je radost time veća kad ih imam priliku isprobati :) da ne zaboravimo i dva proizvoda za tijelo :)

      Hvala :)

      Izbriši
  2. Ajme divne slike, moram posjetiti to etno selo! A Nashi Argan proizvode odavno skicam a nikako probati, mislim da je ljeto pravo vrijeme i za to!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)