L'Occitane en Provence Aromakologija - gel i losion za ruke i tijelo - MAKEUP ARENA

10/13/2016

L'Occitane en Provence Aromakologija - gel i losion za ruke i tijelo




O nekim drugim proizvodima iz L'Occitane en Provence Aromakologija linije sam pisala u sklopu OVOG posta, pa ako ste ga pročitale ili ćete pročitati sada, primijetićete da mi se još tada dopala ova linija. U nju su uključili i ova dva proizvoda, koja sam ja u prethodnom periodu testirala i danas vam donosim svoje mišljenje.

Ono što sam ja primijetila da dosta vas jako voli L'Occitane proizvode za njegu tijela. I sama ih favoritiziram, no nedavno sam se uvjerila da, osim što su njihove linije za njegu tijela zaista nekoliko stepenica iznad mnogih do sada isprobanih, da je vrijeme da detaljno proučim i proizvode za njegu lica, nakon što oduševljenje nakon isprobane raskošne kreme iz Božur linije, ne jenjava, nego upravo suprotno, jača. Iako ona nije tema ovog posta, ja sam si dala za pravo da je ponovo spomenem. Meni kad se nešto dopadne, ja mogu postati i dosadna ponavljajući to stalno, ali zaista ako barem jednu-dvije među vama nagovorim da isprobate ovu kremu, biću zadovoljna ako sam ja "krivac" što ste otkrili ovu fantastičnu kremu :) Detalje o njoj možete pročitati na postavljenom linku, a ja se vraćam na temu ovog posta :)


Iako su ovo novi proizvodi, sama ambalaža nije znatno mijenjana. Primijetila sam da sada gel nije samo za tijelo, kao onaj raniji, nego se preporučuje i za pranje ruku, te da je dobio pojačanje u vidu pumpice, te je time unaprijeđeno doziranje.

Miris je kod oba proizvoda identičan, iako se u sastavu spominju različita eterična ulja: naranča, grejp, metvica, limun, ružmarin, u proizvodima definitivno dominira miris naranče, koji osjetim odmah na prvu, dok kasnije osjetim i miris preostala dva citrusa, grejpa i limuna.

Aromakologija je znanost koja proučava utjecaj mirisa na dobrobit i harmoniju. To je umjetnost kombiniranja odabranih eteričnih ulja kako bi se stvorilo opuštajuće ili energizirajuće ozračje. Njen neiscrpan izvor su dobrobiti jedinstvenih aromatičnih biljaka koje uspijevaju u Provansi i na Sredozemlju.


Revitalizirajući gel za pranje ruku i tijela
240 ml / 30 KM

Napravljen sa revitalizirajućim eteričnim uljima ovaj gel za ruke i tijelo okrepljuje i nježno čisti kožu, ostavljajući je mirisnom i mekanom. Njegov miris je 100% prirodan. Kolekcija aromakologija za njegu tijela predstavlja kombinaciju različitih eteričnih ulja koja zajedno imaju dokazanu učinkovitost za osjećaj dugotrajnog osvježenja. Eterična ulja naranče, grejpa, metvice, limuna i ružmarina, sa pjenušavom bazom, čine savršenu kombinaciju koja revitalizira i koži vraća energiju i svježinu


Dakle kako u nazivu vidimo, namjenjen je za pranje ruku i tijela. Lagano pjeni i miriše baš svježe. Kao i kod ostalih L'Occitane proizvoda, miris se po korištenju proizvoda osjeti u cijeloj kupaoni. Koža po ispiranju ostaje nahranjena i glatka. Miris se dosta dugo zadržava na tijelu. Ne isušuje kožu niti je na bilo koji način iritira. Izuzetno je ugodan za korištenje.


Revitalizirajući losion za njegu ruku i tijela
240 ml / 45 KM

Losion, inspiraran revitalizirajućim eteričnim uljima i karite maslacem, pomaže hidratizirati i omekšati kožu ruku i tijela. Losion ima 100% prirodan miris. Hrani, omekšava i štiti kožu, te je revitalizira. Formula je izuzetno bogata vitaminima i masnim kiselinama, te obogaćena karite maslacem. Potrebno je nanijeti manju količinu na dlanove i nježnim kružnim pokretima umasirati u kožu, posebno na područja koja je potrebno dodatno zategnuti i učvrstiti, kao što su stomak i bedra. Ne sadrži BHA, BHT, sintetičke boje, formaldehid, mineralna ulja, životinjske sastojke, parabene, phonoxyethanol, triclosan.

Kao i gel, tako je i losion namijenjen i za ruke i tijelo. Već sam spomenula sam miris, ali da dodam da se miris i kod losiona osjeti poprilično dugo. Dok ga na tijelu koristim u večernjim satima nakon tuširanja, kada nisam previše umorna i lijena namazati tijelo losionom, za ruke ga koristim po nekoliko puta na dan jer mi se dopada što se losion upije u roku keks, što će shvatiti oni koji uvijek negdje žure i kojima je mrsko čekati da se losion upije :) Iako se brzo upije, ostavlja ruke mekanim i nahranjenim i nije od onih krema i losiona kod kojih efekat nestaje ubrzo nakon nanošenja kreme/losiona. Efekat mekanih ruku se kod mene zadržava i do 5-6 sati, što je odličan rezultat, ako uzmem u obzir da su mi ruke, za razliku od masnog lica s kojim se borim, u izuzetno suhom stanju, posebno u zimskom periodu. Vjerujem da je karite maslac zaslužan za njegujuća svojstva jer je upravo on i razlog zašto je L'Occitane krema za ruke sa 20% karite maslaca jedan od njihovih najpoznatijih i najprodavanijih proizvoda, a meni osobno najdraža krema za ruke.





Sve u svemu odličan dodatak već postojećoj kolekciji Aromakologije i mogu ga čista srca preporučiti svakoj od vas.

Da li ste već isprobale nešto iz Aromakologija linije i ako da, da li su i vaši utisci pozitivni?



PR proizvodi

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)