Wilkinson Sword brijači - recenzija i darivanje - MAKEUP ARENA

6/08/2016

Wilkinson Sword brijači - recenzija i darivanje





Nedavno sam vam pisala o kampanji Wilkinson Sword - Naoštri se na flert (post ovdje), gdje sam vam proizvode ukratko predstavila, a danas ću vam neke stvari ponoviti, ali ću dodati i svoje dojmove, nakon što sam sva tri tipa brijača isprobala.


Sva tri paketa su slično spakirana, prozirna čvrsta plastika, veselih boja. Cijena po paketu je oko 10 KM, ali kako kampanja traje do kraja mjeseca, tako ćete nalaziti i na promocije po različitim lancima, gdje ćete ih moći kupiti po nižoj cijeni.

Zajedno ću pisati o Xtreme3 Beauty i Xtreme3 Beauty Sensitive jer je jedina razlika u broju brijača u pakiranju, te Sensitive verzija ima jastučić obložen jojobinim uljem i aloa verom. I jedan i drugi brijač imaju tri oštrice te fleksibilnu glavu uz pomoć koje dolaze i do teže dostupnih mjesta. Drška im je malo uža, kod Beauty verzije je plavkasto-lila boje i dođe ih šest u pakiranju, a kod Beauty Sensitive verzije je drška svijetlo roze boje i dođe ih četiri komada u pakiranju.

Što se tiče samog brijanja ja nisam primijetila nikakvu razliku među njima, ali da istaknem da mi je koža tijela normalna i jako zahvalna i onoliko koliko se trudim i patim sa kožom lica, toliko koža tijela ne traži nikakvu posebnu pažnju, te nije osjetljiva, što može biti razlog da mi oba brijača jednako odgovaraju. Curama koje imaju osjetljivu kožu svakako preporučujem da radije isprobaju Beauty Sensitive verziju. 










Quatrro for women - Šećer uvijek ide na kraju pa tako moram istaknuti da su meni ovi najdraži. Nekako najbrže i najlakše obave posao. Izgledom se razlikuje od prethodno pomenuta dva, ima nešto deblju dršku, koja nekako ljepše leži među prstima. Ima četiri oštrice, te "jastučić" obložen aloe verom. U pakiranju su četiri brijača. Brijanje je moguće obaviti i bez da se koriste pjena ili gel za brijanje, mada ono kako ja to uglavnom radim je da taj ritual završim kad nanesem na kožu gel za tuširanje. Ne znam da li mu gel pomaže da zaista brzo i glatko obavi posao. Aloa Vera umiruje kožu i nema iritacija.



Sve u svemu radi se o jednokratnim brijačima koji nisu jednokratni :) Nisu, svaki sam od ovih koristila više puta, ali računajte da brijače ne koristim na nogama, no svejedno smatram da se mogu više puta koristiti jer su zaista oštri. Samo ih se treba očistiti nakon upotrebe. Ono što mi se posebno svidjelo je da se niti jednom nisam zasjekla jer neki drugi jednokratni brijači koje sam ranije isprobala su obavezno zasjekli malo kože.


Pred sami kraj vas podsjećam na WIlkinson Sword kampanju:

Wilkinson Sword svojom kampanjom „Naoštri se za flert“ predstavlja najnaprednije jednokratne brijače iz svog asortimana Xtreme3 i Quattro kako za muškarce tako i za žene.
Potražite na tržištu proizvode označene naljepnicom „Naoštri se flert“, te sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem vas očekuju zanimljive nagrade. 
Više o detaljima natječaja pogledajte na www.theswordplay.com, te na Facebook Wilkinson Sword BiH.



A sada i darivanje :) Još jedna među vama će imati priliku da osvoji ove proizvode i uvjeri se u sve napisano u recenziji :)

Darivanje je otvoreno za cure iz BiH, a svi detalji su na MakeUp Arene Facebook stranici. Sretno!



PR proizvodi

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)