Wilkinson Sword kampanja „Naoštri se za flert“ - MAKEUP ARENA

6/01/2016

Wilkinson Sword kampanja „Naoštri se za flert“





Ljeto se opasno primiče, sve češće gledamo reklame za razne vrste odstranjivanja neželjenih dlačica, a ja sam se rado pridružila kampanji koja promovira Wilkinson jednokratne brijače, nakon što sam ih isprobala. 

Šta kažu u Wilkinsonu?

Wilkinson Sword svojom kampanjom „Naoštri se za flert“ predstavlja najnaprednije jednokratne brijače iz svog asortimana Xtreme3 i Quattro kako za muškarce tako i za žene.
Potražite na tržištu proizvode označene naljepnicom „Naoštri se flert“, te sudjelujte u nagradnom natječaju u kojem vas očekuju zanimljive nagrade. 
Više o detaljima natječaja pogledajte na www.theswordplay.com, te na Facebook Wilkinson Sword BiH.


Recenziju samih proizvoda ću napraviti kroz neko vrijeme, nakon što sve tri vrste brijača isprobam, a za sada vašu pažnju želim zadržati na kampanji koja je u toku i gdje kupnjom pakiranja 4, 4+2, 3+1 iz Quattro ili Xtreme3 linije, možete učestvovati u nagradnoj igri, tako što svoje podatke unesete u aplikaciju OVDJE i možete osvojiti:

1x kućno kino + TV
3x profesionalni aparat


.  .  .  .  .


Sva tri seta su upakirana u plastičnu prozirnu ambalažu, pastelnih tonova je kako ambalaža, tako i sami brijači. Iako je ovaj tip brijača predstavljen kao jednokratni, već se usuđujem reći da su ovo višekratni brijači, jer oštrica i nakon prvog brijanja odlično obavlja svoju funkciju, što im definitivno daje veću vrijednost.


Xtreme 3 Beauty Sensitive

cijena: 9,00 - 9,45 KM (trenutno na sniženju u Konzumu 6,10 KM)


Brijač sa tri oštrice sa jastučićem obloženim jojobom uljem i aloa verom, posebno namijenjen za osjeljivu kožu. U pakiranju su 4 komada.



Xtreme3 Beauty 

cijena: 8,95 - 9,55 KM (trenutno na sniženju u Konzumu 6,15 KM)


Baš kao i prethodno spomenuti i ovaj brijač ima 3 oštrice. U ovom pakiranju čak imamo i 2 gratis brijača, te ih je ukupno 6. Fizički su isti i prvi i drugi, razlika je u tome što je drugi za sve ostale tipove kože, koji nisu posebno osjetljivi.



Quattro for women

cijena: 9,50 - 10,50 KM (trenutno na sniženju u Konzumu 6,85 KM)


Još jedan brijač namjenjen osjetljivoj koži sa aloa vera formulom. Za razliku od prethodna dva, ovaj ima 4 oštrice, nešto deblju dršku brijača. U pakiranju dolazi i jedan gratis brijač, pa ih je ukupno 4.





Ponovo napominjem, detalje ćemo čitati kada proizvode isprobam (što će biti vrlo brzo) u skupnoj usporednoj recenziji, pa obratite pažnju kada je budem radila jer ćemo tada napraviti i jedno darivanje.

Kampanja traje do 30.06.16. pa ćete naletiti na akcijske cijene po različitim prodajnim lancima.



PR objava

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)