Estee Lauder Advanced Night Repair ampule - MAKEUP ARENA

3/26/2017

Estee Lauder Advanced Night Repair ampule







Nije tajna da meni preparativa brenda Estee Lauder odlično odgovara i da su mi njihovi serumi najblaže rečeno nezamjenjivi, a Advanced Night Repair njihova najpopularnija i najprodavanija linija, pa su moja očekivanja od ovog novog proizvoda iz te linije, odmah u startu bila jako velika. Ukoliko vas zanima moje mišljenje o nekom od EL seruma o kojima sam ranije pisala, predlažem da idete na link: Estee Lauder Perfectionist serum ili Estee Lauder Advanced Night Repair serum.

Ampule su smještene u masivnu staklenu teglicu, prepoznatljivo smeđe boje koja karakterizira cijelu ovu liniju. Sama teglica je od debljeg stakla, što odaje dojam da se radi o luksuznom proizvodu.

Staklenka sadrži 60 jednokratnih ampula, koje se mogu kupiti po cijeni od 251 KM. Sadržaj ampule je zaštićen mekanim omotačem. Nisam sigurna koji bi ovo bio materijal, jako je mekan, gumenast, ali ako ste kad koristile bilo koje druge ampule ovog tipa, onda znate o kakvom se materijalu radi i da se okretanjem manjeg dijela ampule ili laganim povlačenjem, isti odvoji i sadržaj se lagano istisne. U samoj ampuli ima zaista puno proizvoda, količina koju ima je dostatna za nanijeti na cijelo lice i vrat.


Preporučeni način korištenja ovih ampula je 14 dana zaredom, da bi se primijetili rezultati, no ja priznajem da ih nisam koristila tako iz više razloga, o čemu ćete čitati u narednim redovima, što u svakom slučaju ne znači da su rezultati izostali, čak naprotiv :)

Ono što je mene brinulo kod ovog proizvoda je kako ga uključiti u svoju rutinu pored trenutno dva EL seruma koja koristim i još jednog seruma sa kiselinama, a plus brinulo me što je na samim ampulama navedeno da se koriste poslije ANR seruma, a nakon ampula da se nanese još i hidratantna krema. Nekako sam se bojala da to ne bude malo previše proizvoda za moju kožu, pa sam poslušala svoju intuiciju i našla sebi savršen način da ih koristim onako kako mi odlično odgovaraju.

Po otvaranju ampule, iz iste izlazi neka laganija uljna emulzija. Ako ste koristile nekad suha ulja za tijelo, onda znajte da je osjećaj sličan. Nije isto kao kad nanesem klasično masno ulje jer ovo se za nekoliko minuta upije do nekih 80% na mojoj masnoj koži. I dalje ostaje masniji osjećaj na licu, ali niti blizu kao kad sadržaj ampule tek nanesem. Maloprije sam spomenula da sam slijedeći svoju intuiciju, našla najbolji način korištenja, koji je u mom slučaju samostalno nanošenje ampule, bez ičega ispod ili preko nje. Jednu ampulu nanosim svakih 4-5 dana i to mi je dovoljno da doživim potpuni učinak ove energetske bombe. Blagodati koje primijetim na svojoj koži su višestruke, prvo čak i ovako neredovnim korištenjem moja koža je uvijek u hidriranom stanju, drugo ten mi je jutro nakon nanošenja ampule toliko svjež, koža mekana i glatka i taj efekt potraje nekoliko dana i taman kad vidim da mi koža vapi za novom dozom energije, ja posegnem za novom ampulom i treće koža mi je dosta elastičnija sada kada ampule koristim već preko dva mjeseca i kao da se lagano podigao njen tonus, posebno vidljivo odmah naredni dan nakon nanošenja ampule.

Vjerujem da bi curama/ženama sa suhom kožom bolje odgovaralo da češće koriste ampule, meni je sasvim dovoljno da ih koristim na opisani način. Takvim načinom korištenja meni će ove ampule potrajati jako dugo, nekih 10-ak mjeseci.

Sastav:

Caprylic/Capric Triglyceride, Squalane, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Bisabolol, Garcinia Mangostana Peel Extract, Salicornia Herbacea Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Camelina Satvia Seed Oil, Vaccinum Myrtillus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Cholesterol, Linoleic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, BHT



Vjerujem da će neke od vas zanimati koja je razlika između seruma i ampula. Ono što ja mislim je da su ampule koncentriranije i da brže rješavaju probleme, tipa dehidriranosti, beživotnog izgleda kože, ali generalno i serum i ampule su meni fenomenalni proizvodi. Serum je potrebno nanositi redovno, dok ampule nanosim svakih nekoliko dana. Meni oboje odgovara i ne znam da bih mogla izdvojiti bolji proizvod, vjerujem da je stvar naših osobnih preferenci koje od ovo dvoje nam bolje odgovara. Vjerovatno je za neki suhi i dehidrirani tip kože odlično da se ovo dvoje koristi zajedno, kako je u biti i navedeno.

Da li ste već isprobale nešto iz Advanced Night Repair linije i ako da, koji je to proizvod?


PR proizvod

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)