Moje nove bebice – MAC lip liners Embrace me i Entertain me - MAKEUP ARENA

7/28/2012

Moje nove bebice – MAC lip liners Embrace me i Entertain me



Ove dvije olovke su stigle u moj dom nedavno, i ukratko ću da ispričam priču o njima.

Izašle su nekad zimus u Iris Apfel kolekciji i nisam ih na vrijeme primijetila a kasnije je već bilo kasno i bile su rasprodane za vrlo kratko vrijeme.



Mojoj sreći nije bilo kraja kada su je ponovno stavili u još uvijek dostupnu kolekciju Beth Ditto. Odmah sam poslala mail prijateljici u UK i molila ju da mi nabavi ove divote. Nekoliko dana isčekivanja i napokon potvrdan mail da mi je nabavila obje, i to čak i back up za Embrace me, jer je odmah skužila da je to boja idealna za mene. Ostalo je samo da pokupuje još neke sitnice i onda čekanje da moj paketić stigne...

I stigao je paketić i moram li reći da sam skakala kao malo dijete? Prelijepe su i prelijepe su i prelijepe su... A tek kvalitet...

MAC - Lip liner - Embrace me

Šta reći za ovu olovku osim da je zaista divnaaa. Boja hot pink da ne može biti više hot. Tekstura je zaista savršena, olovka nije niti previše mekana a ni tvrda. Idealna. Lijepo ide uz većinu mojih ruževa za usne jer tu preovladavaju pink ruževi.


MAC - Lip liner - Entertain me

Po kvaliteti jednako dobra olovka, boja divna koraljna, nisam ju stigla pošteno ni isprobati uz neke kombinacije ruževa jer naprosto ne stigne na red od Embrace me. Ali ovaj jedini put kad sam je nosila je definitivno potvrdio njen kvalitet.
















MAC me do sada nikad nije razočarao. Znam da i oni sigurno imaju proizvoda koji ne zaslužuju da trošimo svoje novce na njih, ali takav MAC proizvod ja do sada nisam kupila, sigurno zato što pročitam minimalno 10 recenzija prije nego se odlučim za kupovinu. Što je sigurno – sigurno je :-)

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)