MAC ruževi Please Me & Pink Nouveau - MAKEUP ARENA

8/22/2012

MAC ruževi Please Me & Pink Nouveau


MAC ruževe zaista volim i rado ih kupujem kad god mogu.
Ovo je moj ulov u nedavnoj kupovini.



Please me & Pink Nouveau

Pakiranje MAC ruževa je poprilično jednostavno i elegantno, a meni se baš takvo i sviđa. Imaju nježan miris vanilije koji se osjeti kad se ruž tek nanese, poslije se ne osjeti, tako da ne bi trebao da ikome smeta. Dolaze u količini od 3g. Ne sjećam se koliko sam ga platila u Budimpešti, ali inače koštaju 14 funti u UK gdje ih ja inače nabavljam.

Na slikama su ruževi poprilično dosljedni bojama uživo, stavila sam ruževe kraj slike i upoređivala :-)

Please me: prigušeno ružičasta boja, mat finiš. Malo je više suh nego ovaj drugi, inače takvi su ruževi mat finiša. Otkako sam ga kupila nosim ga jako često, jer je ovo na meni jedna lijepa neutralna boja.

Pink Nouveau: srednje jarka pink boja sa plavim podtonom, satin finiš, daje neki polumat izgled na usnama. Kada sam tražila swatcheve na netu, primijetila sam da ne izgleda na svakome isto, što sigurno ovisi i o samoj fotografiji kao i o boji usana. Na meni je upravo onakav kako sam ga na početku opisala, nije previše upadljiv, niti blizu Saint German-u.

Za oba ruža važi da su izuzetno pigmentirani, na swatchevima je samo jedan premaz. Naneseni na usne traju 3-4 sata meni koja non stop nešto grickam ili pijem, ali poprilično ravnomjerno nestaju sa usana, što im je svakako plus.

 Pink Nouveau & Please me

 Please me

Pink Nouveau

Ruževi za usne su svakako MAC proizvod vrijedan pažnje.

Uskoro treba da mi stigne Russian Red i Blankety i još jedan koji sam kupila za poklon za jednu igru koju ću uskoro da organiziram :-) Ali to je sve što ću za sada otkriti, ništa više dok ih moja prijateljica meni ne pošalje i kad ih budem imala u svojim rukama :-)

Broj komentara: 12:

  1. Please Me je odličan! Definitivno ga moram nabaviti čim prije. :)

    Russian Red mi je već duže na wish listi tako da jedva čekam recenziju! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Please me je zaista divan, obavezno ga nabavi...
      Russian Red je bio i na mojoj dugoj listi već odavno, i tek je sad stigao na red, uskoro stiže jesen pa samim tim i potreba za jačim bojama, jedva čekam da mi stigne :-)

      Izbriši
  2. please me je stvarno predivan. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste, divan je... kao što sam i pisala, ne prestajem ga nositi :-)

      Izbriši
  3. trebala si na ustima da pokazes boje bas me sad zanima....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisu mi neke usne pa sam htjela da vas poštedim :-) ali probaću da slikam oba, pa da vidim na što će to da liči

      Izbriši
  4. please me mi se bas svidja ... obozavam takve nianse ... blago tebi sto ti karmin drzi 3 sata ... na meni samo malter moze da izdrzi toliko dugo ;)
    pratim te :) poz iz beca

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi primjećujete Please Me, i Pink Nouveau je krasan, hvala što me pratiš :-)

      Izbriši
  5. Oba izgledaju odlično, posebno Pink Nouveau. Trenutno mi je na wishlisti Candy Yum Yum, iako je LE i može se naručiti samo online :/ Ali zato ću se valjda nekad dočepati Rebela i Cybera <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Candy Yum Yum je i na mojoj listi, prijateljica mi ga je obećala nabaviti, u UK se još ne prodaje, nadam se da će uspjeti, kao i Moxie koji je isto krasan

      Izbriši

Hvala na komentaru :)