Moj 1. Giveaway i još nešto (ZAVRŠEN) - MAKEUP ARENA

10/04/2012

Moj 1. Giveaway i još nešto (ZAVRŠEN)



Već sam vam spomenula da sam odlučila da napravim giveaway sa tri nagrade.

Razlog - veoma jednostavan, želim da malo promoviram svoj blog i povećam broj sljedbenika, jer ću samim tim dobiti više morala da se posvetim pisanju. 

Jednostavno da ne može jednostavnije :-)

A sada malo i o nagradama


Prva nagrada

Catrice sjajilo + Essence glitter eyeliner + Manhattan quattro eyeshadow + ELF sjenilo sea blue + Essence Duo Brush




Druga nagrada

Max Factor mini lak i ruž za usne + Essence trepavice + Catrice Vegas paleta + Essence nail sticker +  Catrice Ultimate Colour ruž u nijansi 100.






Treća nagrada

MAC Viva Glam Nicki LE + Kiko lak za nokte u nijansi 262






Ne brinite, swatch sam napravila sa svojom Nicki :-)




Pravila su sljedeća:

1. Ako ste me lajkali na Facebook stranici onda ste u igri za prvu nagradu,

2. Ako ste javni GFC sljedbenik onda učestvujete u igri za drugu nagradu,

3. Ako ste ispunili jedan od prva dva pravila i još mi uz to pošaljete fotografiju sa make up lookom uz koji bi nosili ovaj ruž, onda ostvarujete pravo da učestvujete u igri za treću nagradu. Želim da budem sigurna da treća nagrada ode u ruke onome ko zaista voli šminku :-) na slici treba da bude papirić gdje piše Make Up Arena. Ako ste sramežljive i ne želite slikati cijelo lice u obzir ću uzeti i samo našminkane oči na slici. Slike ću objavljivati na FB stranici te time dati šansu svim čitateljkama da mi pomognu u odluci koji je Make Up Look najbolji, ali će odluka na kraju ipak biti moja. Slike možete slati na mail [email protected]

4. Ako podijelite link o nagradnoj igri ostvarujete dodatni ulaz, o tome me morate obavijestiti,

5. Ako me pratite i na FB i na GFC bez da učestvujete u kreiranju Make Up Look-a otvara vam se šansa da osvojite dvije nagrade, a ako još uz to i kreirate Look učestvujete u sve tri igre :-)

6. Potrebno je da u komentaru ostavite FB ili GFC ime pod kojim me pratite,

Pobjednike prve i druge igre će izabrati random.org a pobjednika treće igre biram, kao što sam već spomenula, ja!

Nagradna igra će se završiti onda kada na Facebooku bude bilo 250 lajkova i na GFC-u 100 sljedbenika!


Učestvovati mogu cure  iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Sretno svima!

E sad onaj drugi dio posta, onaj na koji se odnosi dio u naslovu "još nešto"

Radi se o tome da sam prije nekih 15-ak dana u jednom danu dobila dvije blog nagrade i jako sam sretna zbog toga. Još više zbog činjenice da sam tek nedavno počela da pišem blog i da su ove cure koje su mi dale nagradu prepoznale ljubav s kojom pišem svoj blog. Možda nemam toliko vremena koliko bih voljela da mogu da posvetim pisanju, ali dosta slobodnog vremena mu ga ipak posvećujem.

Radi se o dvije različite nagrade, prva je Versatile Blogger Award koju sam dobila od Arie s bloga Art On My Way i još jednom joj se zahvaljujem na njoj i na lijepim riječima koje je rekla za moj blog, a druga je od Maje sa bloga Fragrance and Make Up Blog…. i to je promocijska nagrada za blogove koji imaju ispod 200 sljedbenika te za koje Maja smatra da trebaju da dobiju više pažnje, hvala puno što si baš moj blog izabrala.

Moj zadatak je bio da uradim isto i sama izaberem blogove i proslijedim nagrade dalje, ali kako u tom momentu nisam bila u mogućnosti da to uradim, a sada je već prošlo dosta vremena, onda ću taj dio i preskočiti.

Ali ću vam reći koje to blogove u posljednje vrijeme jako volim čitati. Svakako bih na listu stavila obje cure koje su nominirale moj blog, ali onda mi to nekako dođe kao da im vraćam uslugu pa je to sve nekako umjetno. Ali cure znajte da jeste u listi blogova koje pratim i čijim se postovima veselim :-) ali ću sada spomenuti ipak neke druge blogove koje sam ja nedavno otkrila, bez obzira koliko dugo postoje i koji mi se jako sviđaju:


Eto to bi bili ti blogovi čijim se postovima jako obradujem i koji imaju prioritet kada krene čitanje.

Čitam ja, čini mi se, skoro svaki blog koji je vezan za šminku sa podneblja ex Yu, ako neki slučajno ne čitam znači da još nisam saznala za njega pa me prosvijetlite :-) i namjerno ovdje nisam stavila ni jedan od blogova za koji svi znate i rado čitate jer zašto da ih spominjem kada su vam već poznati. Neki od ovih nabrojanih blogova postoje i duže, ali ponavljam, ja sam ih skoro otkrila.

E sad u Versatile Blogger Award-u je bilo i to da moram reći 7 stvari o sebi, ne znam baš hoću li moći nabrojati 7 stvari o sebi za koje smatram da bi trebali da znate o meni. Ali hajde da probam, pa koliko god ih bude :-)

1. Može mi se desiti da prođe dugo vremena da ne kupim niti jedan odjevni predmet, ali mi se ne može desiti da prođe dugo vremena a da ne kupim nešto od šminke. Uživam u tome i rado trošim novac na šminku.

2. Kad idem na putovanje, jeste mi važno da obiđem većinu znamenitosti što se u tom gradu mogu vidjeti, ali mi je jednako važno i da obiđem sve kozmetičke prodavnice kojih kod nas nema i da provjerim šta to one imaju u ponudi i obavezno da nabavim šminku koju kod nas ne mogu.

3. Užasno mrzim manipulatore i ljude koji su sljedbenici istih. Nikad nisam razumjela taj mehanizam manipulatora i na koji način to radi, a još manje sam razumjela ljude koji su istim odani. To je za mene velika misterija.

4. Radim posao koji ne volim baš mnogo, ali zato novac koji zaradim trošim na ono što volim a moj posao mi omogućava da mogu kupiti većinu onoga što želim tako da to smatram dobrom kompenzacijom.

5. U braku sam i imam sina od 4,5 godine koji mi oduzima dosta slobodnog vremena ali me uveseljava svakog dana i uživam u trenucima provedenim s njim.

6. Mrzim hodati, nevjerovatno ali istinito, ja ću se radije odvesti do mjesta gdje želim ići pa makar to bio i samo 1 km. Znam da je to užasno nezdravo i sama sam sebi obećala da ću se potruditi da to promijenim. Na sreću pa imam dobar metabolizam pa makar nemam problema s viškom kilograma zbog nekretanja :-)

7. Vjerujem u parolu sve se može kad se hoće i do sada mi je ta parola puno puta bila vodilja u životu.

Eto kako me je krenulo mogla sam ja još puno toga pisati o sebi, ali bolje da na vrijeme stanem!

Eto valjda sam sve dobro odradila, ako sam nešto nejasno objasnila slobodno me obavjestite da to odmah razjasnimo, više puta sam sve pročitala i čini mi se da bi sve trebalo biti ok!

Budite mi pozdravljene i nadam se da ćemo brzo završiti ovaj moj 1. Giveaway :-) 






Broj komentara: 147:

  1. Darovi su i više nego odlični i hvala ti za darivanje :)

    GFC: Little Happy Heaven
    FB: Little Happy Heaven

    OdgovoriIzbriši
  2. Super nagradna igra!
    Uskoro šaljem i fotku :)

    FB: Nikolina de Lioncourt
    GFC: Druantia Gaea

    OdgovoriIzbriši
  3. Super blog, samo tako nastavi :)
    fb:ZeaZia UniqueJewelry
    GFC:zeazia

    OdgovoriIzbriši
  4. Pratim te na fejsu kao Marija Leko,na gfc-u kao MAKEUP NER(e)D, a uskoro šaljem i sliku :)
    Btw, odnedavno i ja imam blog o kozmetici, pa svrati :*

    OdgovoriIzbriši
  5. GFC: mimikatepupu
    FB: Mirta Paluh

    Odlicne nagrade, sve mi se jako sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  6. Wow, divne nagrade ;)

    Face: Darija Bosnjak
    Gfc: MaMaMia
    podijelila sam post na fejsu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super što ti se sviđaju i hvala što si podijelila post

      Izbriši
  7. GFC: Lana
    FB: Lana Pilauer
    nagrade su stvarno odlične :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, drago mi je što sam izabrala nagrade koje ti se sviđaju

      Izbriši
  8. Krasna nagrada....vjerujem da ću imati vremena napraviti neki look i poslati :D
    velvet_eyes

    OdgovoriIzbriši
  9. nagrade su odlicne. Radila bih neki make up ali prije par sedmica sam kupila bas ovaj lak (ekskurzija :D) pa zato necu, a i ruz nije neki koji bih cesto nosila, ma koliko da volim sminkanje :)
    fb: Tatjana Djuric
    gfc: Tatjana
    zista blog ti je odlican :)

    OdgovoriIzbriši
  10. GFC : Maja M
    FB : Maja Memić
    A sliku ću poslati narednih dana dok nađem vremena da se načakarim :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Odličan giveaway :))
    Pratim te preko FB(Ivana Marciuš) i GFC(ivy m)i podijelila link https://www.facebook.com/ivana.marcius.100/posts/401442469921323

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni se najviše sviđa prva nagrada, pa za nju i konkurišem. Ništa nisi spomenula nas koje te pratimo preko Bloglovina... :P :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E da, zaboravih: Ena H. na fcb, Biberlee na GFC.

      Izbriši
    2. Iskreno da ti kažem ne znam kako taj Bloglovin radi pa to nisam ni spominjala. Moram malo vidjeti šta je to pa da sljedeći put mogu i to uključiti :-)

      Izbriši
  13. Aa draga, baš ti hvala :*.. moram i ja napisati post sa svojim makeup blogovima koje čitam, nikako da i to dođe na red. Giveaway ti je divan, stvarno si se lijepo potrudila i složila divneeee nagrade.. idem sada sherati tvoj giveaway na fejs :***

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, samo sam istinu napisala, volim da te čitam i gledam :-) Drago mi je da ti se sviđaju nagrade, ja se nadam da ćeš učestvovati i hvala ti što si podijelila Giveaway ;-)

      Izbriši
    2. Ma neću, imam i previše kozmetike :).. I ja tebe rado čitam, samo nastavi tako :*

      Izbriši
  14. Uh uh uh, šteta što je MAC ruž tako pinki jer mi nebi stajao pošto sam tamnoputa i svi takvi ruževi na meni izgledaju preblijedo, pa kao da nemam usta :P

    Zato u lov na druge nagrade! :D

    GFC: Sura Dancer
    FB: Mirela AbbySciuto Dodigović

    Sretno svim curama! Make-up-oljupci ujedinite se :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma mislim da dobro stoji i tamnoputim curama, ovaj jeste pinky ali nije baš svijetao, pogledaj malo slike po netu kako izgleda na tamnoputim curama i obavezno se predomisli i pošalji svoj look jer je ruž zaista prekrasan i u prodaji je još svega nekoliko mjeseci

      Izbriši
    2. Ajde nagovorila si me :D Dakle u taj look trebamo uključiti neki ruž, ili da usne ostavimo kako jesu, bez ruža ili sjajila? :)

      Izbriši
    3. Juuupiiii, nije bitno šta ćeš imati na usnama, sličan ruž ili ništa, bitno je da vidim šta bi ti to nosila na ostatku licu uz ovaj ruž

      Izbriši
  15. Darovi su supeer :)))
    FB: Martina Šipić

    OdgovoriIzbriši
  16. Nagrade su super super :DD Samo me zanima gdje si nabavila Essence trepavice, na Hametovoj pijaci ili negdje drugo? :D Dolazim sljedeći petak u Tuzlu pa da znam.
    Uglavnom, Fb: Dženana Ćosović, GFC: Dž
    Sretno svim curama :**

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, kod one moje tete, ali sam ih uzela prije 1-2 mjeseca, poslije ih nisam vidjela, pa ne smijem ti sa sigurnošću reći hoćeš li ih uspjeti naći, iskreno se nadam da hoćeš :-) Hvala na učestvovanju

      Izbriši
    2. Valjda će biti drugih, ako ne ovih :))

      Izbriši
    3. Zaboravila sam da sharujem ljubav za Snowwhite's beauty case, jedan od meni najdražih blogova koje pratim :DD

      Izbriši
    4. Biće sigurno, uvijek bude nekih.....

      Izbriši
  17. jako lijepo,sve mi se sviđa!!!
    gfc:vannak
    face:ivana keščec

    OdgovoriIzbriši
  18. Prvo, hvala ti puno što si spomenula moj blog i drago mi je što ga čitaš :)
    Drugo, baš si lepe stvari odabrala za ovu igru, svako može naći nešto za sebe. Ja se prilično retko prijavljujem za nagradne igre, ali u svakom slučaju te već pratim preko GFC-a pa pretpostavljam da sam automatski u igri :)
    Treće, na putovanjima se ponašam isto kao ti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, volim tvoj blog čitati i morala sam ga spomenuti :-) Drago mi je da si se ipak odlučila da učestvuješ...
      Većina nas bjutihiločarki smo slične, uh ja se izgubim kada vidim svu tu silnu punudu šminke i jedva se obuzdam u kupovini :-)

      Izbriši
  19. gfc-Mihaela
    facebook Mihaela Kolić

    OdgovoriIzbriši
  20. Nagrade su odlične zaista, baš mi je drago što sam naišla na ovu nagradnu igru.
    U oko mi je upao ruž :) predivan je.

    Gfc: kisica
    Fb: Anita Baćurin
    i podjelila sam link na nagradnu igru

    Pozz :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa ako ti se sviđa MAC ruž onda se nadam da ćeš da pošalješ svoju sliku sa make up look-om

      Izbriši
  21. izvrsne nagrade! stvarno extra!
    FB Mirta Čavar
    GFC chica

    OdgovoriIzbriši
  22. Čestitam na blogonagradama, sigurno je poseban osjećaj kad ti netko oda priznanje za tvoj rad :-)
    Super mi je prvi poklončić a posebno set sjenila sa ogledalom.
    Pratim te na FB Davorka Haramina
    i GFC leptirka


    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa mogu ti reći da jeste, kao što sam i spomenula pogotovo zbog toga što sam tu u blogosferi nepuna 3 mjeseca. I danas sam dobila još jednu nagradu pa mi je čitav dan nekako uljepšan :-)

      Hvala ti što učestvuješ! Pozz

      Izbriši
  23. FB: Hris Laz
    GFC: Hristina L
    Super su nagrade :)))

    OdgovoriIzbriši
  24. Sviža mi se giveaway, posebno ovaj zadnji dio, mislim da ću sudjelovati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se tvom učestvovanju u kreiranju look-a iskreno nadam :-)

      Izbriši
  25. Darovi su predivni hihi
    Facebook: Marina Vučemilović Vranjić
    GFC: Marina V.V.
    možda stigne i slika :))
    :*

    OdgovoriIzbriši
  26. GFC - MyPerfectLounge
    Stavih te u post..ako sam jos nesto zaboravila, pisi ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super, hvala lijepa, ako imaš fejs možeš me i tamo lajkati i napiši samo pod kojim si imenom jer tako učestvuješ i u prvoj nagradi. A zašto ne bi kreirala i neki look pa učestvovala i u trećoj nagradi :-)

      Izbriši
  27. Nagrade su zaista feonemalne :)
    GFC: Miljana
    Facebook: Miljana Milošević

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da ti se sviđaju, drago mi je da učestvuješ

      Izbriši
  28. Super su nagrade.
    GFC: sladana.susilovic
    FB: Slađana Sušilović
    Podijelila sam link na facebooku.

    OdgovoriIzbriši
  29. sjajno :D
    FB: https://www.facebook.com/Kim.Opasnic
    GFC: Clarice (http://clarice-jacobs.blogspot.com/)

    i podelila link na FBu :D

    pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  30. GFC: Bela Lugosi
    FB: Marija Basta
    Givavej podijeljen.
    :)

    OdgovoriIzbriši
  31. FB: Anđela Vučković
    GFC: Andjela

    OdgovoriIzbriši
  32. FB: Ana Vidojevic
    GFC: AnyRainbow

    :]

    OdgovoriIzbriši
  33. GFC MissLilly1708
    Fb: Nusreta Salkić

    I ne mogu a da ne pohvalim blog, koji me stvarno oduševio. Šteta što nisam i prije naletjela na njega, ali eto od sada imaš još jednu vjernu čitateljicu ;))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim riječima, tek nepuna 3 mjeseca pišem, ali imam more ideja za nove postove a ne tako puno slobodnog vremena :-) svakako drago mi je što ćeš mi biti vjerna čitateljka. I ja sam tek prije dan dva tvoj blog slučajno otkrila i odmah postala sljedbenik :-) i svakako komplimenti za tvoj blog, super je :-)

      Izbriši
  34. GFC: Bone Jangles

    Uglavnom, blog ti je odlican. Cak mi je postao i jedan od omiljenih "domacih" blogova :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na ovako lijepim riječima, popravila si mi mnogo ovaj loše započeti dan :-))

      Izbriši
  35. Fantasticni darovi. Ne znam tacno sta je gfc,ali nema veze,s obzirom da je sve predivno,meni se svidja essence cetka :))

    FB:Tamara Krstevska

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. GFC - Google Friend Connect, na taj način se jednostavno mogu pratiti blogovi :-) pa ako te zanima pogledaj malo :-)

      Izbriši
  36. Odlican giveaway i super blog <3!

    Da, priznajem da sam te otkrila iskljucivo na temelju giveaway-a, ali odsad si na mojoj redovnoj listi :)

    GFC : Scarlettina B, [email protected]
    FB : Ivana Bužić

    p.s. Drzim si fige :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno. Svrha Giveaway-a i jeste bila da steknem nove čitateljke tako da mi je jako drago što si me otkrila i što ćeš biti redovna čitateljka!

      Sretno i od mene :-)

      Izbriši
  37. čru ljubitelje makeupa prepoznajem po tome što žele da je sva šminkica svijeta mažena, pažena i korištena, neovisno o tome da li je u njihovoj ili tuđoj kolekciji. zato mi je skroz simpatičan uvjet za treću nagradu. :))) evo uskoro ti šaljem mail, dijelim link i sretno mi bilo. :D
    FB: Šminkenzi bite

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, radujem se mailu, mnoge cure su obećale napraviti look ali još niti jednu prijavu za treću nagradu nisam dobila pa sam malo razočarana. Ali vjerujem da ćeš ti probiti led :-) Sretno i od mene!

      Izbriši
  38. gfc tihana škrinjarić
    i preko facebooka isto time :)
    podjelila sam: https://www.facebook.com/tskrinjaric/posts/266697530099773

    OdgovoriIzbriši
  39. FB - Andrea Babić
    GFC - Little.Miss.Sunshine

    Nagrada je odlična nadam se da ću stići i poslati look jer je stvarno isplati. :D

    OdgovoriIzbriši
  40. fc kristina španić
    blog kristina.spanic
    podijelila darivanje na fc
    pozzzzz

    OdgovoriIzbriši
  41. FB: Vesna Mateljak
    GFC: gazdarica

    OdgovoriIzbriši
  42. Prvo da ti pohvalim blog, stvarno je divan.
    Prava si inspiracija, da znaš!
    Sve nagrade mi se naravno sviđaju, al Nicki je ipak <3

    FB: Marina Mlinek
    Možda dobiješ i mejl :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno na lijepim riječima, mejl bi me jako obradovao :-)

      Izbriši
  43. Lajk sam preko facebooka za prvu nagradnu igru, Petra Meštrić

    OdgovoriIzbriši
  44. gfc- nagrade
    facebook- Nagradne Igre
    podelila sam- https://twitter.com/nagradne_igre/status/255416437169074176

    OdgovoriIzbriši
  45. predivni pokloni!!! pusa sincicu <3
    gfc:lola
    fb:laura cagalj

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, a pogotovo za ovu pusu mom sinčiću :-)

      Izbriši
  46. S obzirom da sam sinoc saznala da je me moj primjerak Viva Glam ruza vec ceka na drugom mjestu, preskocit cu trecu nagradu i zazeljeti srecu svim curama! :)

    GFC: Make Up Mayhem
    FB: Sanja Savic

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super da si uspjela nabaviti Nicki, ali mi je žao što nećeš učestvovati, možda neki drugi put :-)

      Izbriši
    2. Nema veze, ne bi bio fer da ucestvujem, kad cu ga vec dobiti :) Drugi put u svakom slucaju, a valjda sam u takmicenju za prve dvije nagrade :)

      Izbriši
  47. a ja bih drugu nagradu :)
    GFC: jelena hrkac

    OdgovoriIzbriši
  48. FB Gabrijela Pekarik
    GFC Gabrielle

    OdgovoriIzbriši
  49. fb: ginger tea
    gfc: ivana n

    super pokloni!!

    OdgovoriIzbriši
  50. Pratim i na gfc i na fejsu :)
    gfc: Marina D.
    Fejs: Marina Biljak :)
    isollea at gmail dot com

    OdgovoriIzbriši
  51. Facebook: Ana Matija Čagalj
    GFC: anama

    OdgovoriIzbriši
  52. FB: Gab Juk
    GFC: gaby
    Shared: http://www.facebook.com/gab.juk/posts/353823921373617

    Pratim blog od početka i pratit ću i dalje! :-) Jako lijep giveaway!

    OdgovoriIzbriši
  53. Nagrade su odlične i sherat ću, iako ne sudjelujem! Curama želim svu sreću:-) Drago mi je da smo te malo više upoznali, jer tvog blog je jedan od onih koji su mi sjeli od prvog posta:-) Sretno cure a ti samo naprijed :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na sheranju a također i na lijepim riječima :-)

      Izbriši
  54. fb: anja knih
    gfc: anja.knih

    ;)

    podijelila sam i na fejsu :D

    OdgovoriIzbriši
  55. Podijelila link na ovu nagradnu: https://www.facebook.com/blue.sandrinne/posts/188215621314903
    GFC: Dayala
    Fejs: Blue Panther Sandrine
    Nagrade su odlične :-D

    OdgovoriIzbriši
  56. Pre odlična nagradna igra,dugo nisam vidjela takvu:)
    GFC:Nikolina Vibović
    FB:Nikolina Vibović
    linkovi:
    https://www.facebook.com/devil.love i
    https://twitter.com/n6star/status/255930595551612928

    OdgovoriIzbriši
  57. Savrseni pokloncici *_*

    GFC: Tea Majuric
    Facebook: Tea Majuric

    podjelila sam na fejsu ;))))
    https://www.facebook.com/tea.majuric

    OdgovoriIzbriši
  58. krasni pokloni :)
    pratim te preko GFC: dunja_vk
    email: [email protected]
    podijelila sam na twiteru: https://twitter.com/dunjavk/status/255963107900411904

    OdgovoriIzbriši
  59. GFC: AleksandraM
    Facebook: Aleksandra Milovanovic
    Sretno svim curicama ;)

    OdgovoriIzbriši
  60. GFC: josipa24
    FB: Josipa Kristić

    Nagrade su odlične!

    OdgovoriIzbriši

  61. podelila sam na facebook-u
    https://www.facebook.com/jelena.radovic.7140/posts/540299995987557

    OdgovoriIzbriši
  62. FB: tea blaževac
    GFC: tea.b
    https://www.facebook.com/tea.blazevac/posts/119953948156379 -share
    mail: [email protected]

    super nagradnjača, sretno svima :-))))

    OdgovoriIzbriši
  63. Ines Neferanović Santovac

    OdgovoriIzbriši
  64. GFC: Ivana ([email protected])
    Face: Ivana Dragica

    OdgovoriIzbriši
  65. GFC: Ivana P.
    Facebook: Ivka Paric

    ooodlične nagrade :)))

    OdgovoriIzbriši
  66. GFC: Ivančica P.
    Facebook: Ivka Paric

    ooodlične nagradeee :)))))

    OdgovoriIzbriši
  67. GFC: Elena Ribar :)
    Fcb: Maria-Elena Beate Ribar, a i podijelila sam objavu ;)

    I btw, nagrade su oooodlične ;)

    OdgovoriIzbriši
  68. GFC:Blair Wannabe
    FB: Marija Pupić-Bakrač

    OdgovoriIzbriši
  69. FB: Emina Hlobik
    GFC: Emina Hlobik

    podijelila link na fejsu :) super darivanje :)

    OdgovoriIzbriši
  70. GFC: Mirjana Ivanišević
    FB: Mirjana Ivanišević

    OdgovoriIzbriši
  71. FB (Ivana Kuštro) i podijelila sam na FB...nadam se prvoj ;)

    OdgovoriIzbriši
  72. GFC: hele, FB: H.Buzancic + sherala sam na FB:-)

    OdgovoriIzbriši
  73. Čestitam na blog nagradama,svakako si ih zaslužila :)
    Jako mi se sviđa tvoj stil pisanja a najviše mi se sviđa što si temeljita i vidi se da voliš ono što radiš.
    GFC: My precious blushes

    P.S. Poslala sam fotku s look-om na mail :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno puno, jako me obraduje kad vidim da cure prepoznaju da ovo radim s ljubavlju :-)

      Izbriši
  74. evo i ja sam share-ovala na mom fb profilu, ovaj Viva Glam Nicki bi me bas obradovao, divan je za razliku od Viva Glam Gaga . . :) poslala sam i mail :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na koji gaga misliš na prvi ili drugi, meni je prvi prekrasan, a s drugim izgledam onako ne znam kako da se izrazim, u najmanju ruku jako loše :-)

      Izbriši
  75. GFC: T Iv.
    Facbook: Tina Ivanisevic

    OdgovoriIzbriši
  76. GFC: Katarina
    FB: Katarina Katavić

    super su nagrade! posebno prva

    OdgovoriIzbriši
  77. Nagrade su odlične, a najviše mi se sviđa prva. Kćer mi je preporučila blog, ona je i GFC sljedbenik, tako da te odsada redovno čitamo. Sretno u daljem blogopisanju :)

    FB: Slavica Semenović

    OdgovoriIzbriši
  78. fb sanja boban GFC sanja boban frendica mi je preporučila tvoj blog...stvarno je super....sretno....

    OdgovoriIzbriši
  79. Jako lijepo darivanje, svaka cura bi bila presretna da osvoji nesto:)

    Pratim te na FB: pod imenom MIRELA MILIČEVIĆ

    Također da te obavijestim da sam i podijelila poveznicu:))!

    XOXO

    OdgovoriIzbriši
  80. Odlična nagradnjača! ;)
    FB: Manuela Pavić
    PoZz..

    OdgovoriIzbriši
  81. odličan giveaway :-)
    pratim i preko fejsa i preko GFC-a kao Ines Obradović

    podjelila sam post o darivanju http://www.facebook.com/ines.obradovic.1/posts/429076053820228

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)