Sephora kupovina - MAKEUP ARENA

10/20/2012

Sephora kupovina


Stigao je moj paketić sa stvarčicama iz USA Sephore i jako me razveselio :-)




Došli su dugo željeni kistovi is Sephora Pro Airbrush linije, o kojima sam slušala sve najbolje i jako ih željela :-) Radi se o kistovima označenim #55, #56, #57.

Osim toga stigli su i moji prvi NARS proizvodi :-) Pisala sam već da sam nekad ljetos sa HQhair-a naručila rumenila Orgasm i Gaiety koja nikad nisu stigla, poslije je Gaiety bio rasprodan na toj stranici te mi se nije naručivalo samo jedno rumenilo a i htjela sam baš Gaiety. Zato sam zamolila prijateljicu da mi ih ona kupi u USA. Na kraju sam se odlučila da kupim NARS duo blush/bronzer u nijansi Orgasm/Laguna jer je ta kombinacija isplatljivija, te imam priliku osim rumenila probati i čuveni bronzer, te naravno naručila sam i rumenilo Gaiety. I zadnje što sam naručila je Urban Decay Brightening & Tightening Complexion Primer Potion.

Sve ovo zajedno je koštalo 202 dolara. Kistovi su, redom kako su na početku nabrojani, koštali 36; 34; 25.5. NARS duo 43.5, rumenilo 30, a UDB&TCPP 33 dolara.


Paket mi je stigao prije 7 dana te sam već imala priliku da isprobam kistove i jedino što ću vam za sada reći je da sam    O-D-U-Š-E-V-LJ-E-N-A. Kistovi su savršeni i već sam svakom od tri našla više namjena što me posebno veseli jer volim kistove koji se mogu koristiti na različite načine. Čim stignem pišem recenziju o njima jer želim da podijelim svoje oduševljenje sa vama. Za one koje zanima kistovi su od sintetičke dlake.

Ili biste možda radije čitale o nekom drugom proizvodu? Pišite mi u komentaru vaše želje.







22 komentara:

  1. Odlična kupovina, slinim :) Posebno me zanimaju kistovi, a Orgasm mi je već stoljećima na wish listi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistovi su wow, pišem o njima uskoro, već sam fotke napravila, samo da ih isprobam još koji dan da se uvjerim da ovo nije samo trenutno oduševljenje :-)
      I meni je Orgasm bio godinama na wish listi i eto ga napokon je moj :-)

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Hvala, i ja sa zadovoljna s obzirom da ništa od navedenog nisam vidjela uživo nego samo čitala pozitivne recenzije :-)

      Izbriši
  3. Super za Nars duo, i ja bih!! Jedva čekam recenziju ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Biće biće uskoro :-) moram ti reći da mi je itsybitsyeee jedan od omiljenih blogova, kada sam ga "otkrila" pročitala sam u jednom dahu sve postove i poslije se dosta puta vraćala da ponovim štivo :-) cure malo češće pišite :-)

      Izbriši
  4. Teški slin-slin :D Predobra kupovina, i želim čitati o svemu!
    Btw. i ja bi prijateljicu u SAD-u, kmeeee :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Idu uskoro recenzije, jer ovo su zaista proizvodi vrijedni recenziranja, svi do jednog. I nemam ni ja prijateljicu u USA nego u UK, ali se desilo da je ona putovala u USA pa sam iskoristila priliku i zamolila je za ovih par stvarčica koje se mogu nabaviti i u UK ali su jeftinije u USA

      Izbriši
  5. odlično! mene zanima UD primer za lice ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ću i njega stići recenzirati prije nego odem na put u sljedeću nedelju, ako ne, čim se vratim ide recenzija, ali reći ću ti da je stvarno divan barem mi se tako čini nakon nekoliko dana korišćenja, ali moram ga ipak malo duže testirati

      Izbriši
  6. Wow! Kistovi i Urban Decay <3 Nadam se da ces brzo objaviti recenzije ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kistovi idu u sljedećem postu, a UD čim još malo isprobam ;-)

      Izbriši
  7. Ajme kakve divote :D...sve bih ti ukrala ;D!

    OdgovoriIzbriši
  8. Divno, divno, blago tebi! Sve mi se sviđa, ali me taj UD najviše zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, biće i recenzija, za sada sam zadovoljna sa UD-om zaista, ali moram ga još malo testirati

      Izbriši
  9. I ja slinim nad tvojim fotkama! Divan si shopping obavila!

    OdgovoriIzbriši
  10. Joj od kad zelim da narucim sa stranice njihove, jesi narucivala i ti sa stranice ili? Koliko si platila onda carinu na sve ovo? Hvala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam sa stranice, prijateljica je bila u USA pa m je ona tamo kupila

      Izbriši

Hvala na komentaru :)