Kupovina u Dubaiju - MAKEUP ARENA

11/19/2012

Kupovina u Dubaiju


Kao što ste mogle i pročitati u naslovu posta bila sam u Dubaiju. Ovo je odmor koji smo muž i ja već dugo vremena planirali i napokon se i ostvario :-) Odmah da kažem da nikad nisam imala bolji odmor u životu, bili smo tamo 20 dana i to je bio odmor u pravom smislu te riječi. Nikakvih obaveza nisam imala osim da smislim šta bih taj dan voljela raditi. Naravno s nama je išao i naš sin, nikud ne putujemo bez njega :-)


Ako želite da stavim slike Dubaija i da pišem o tome kako sam ga ja doživjela ostavite poruku u komentaru i ako bude dovoljno zainteresovanih, pišem :-)

Pa da krenem od jedne kolektivne fotografije.



A sada malo detaljnije o kupovini. Sasvim slučajno sam naletila na ponudu NYX kozmetike, i odlučila se da kupim nekoliko stvarčica jer je bilo neko sniženje od 25%. Na slikama možete vidjeti šta sam to kupila. 2 rumenila PB02 Dusty Rose i PB13 Mauve, Mosaic powder nijansa MPB03 Plummy, 2 sjajila Mega Shine Lip Gloss u nijansama LG158 La-La i LO136 Dolly Pink, te Lipgloss with mega shine u nijansi 155 Perfect, onda jumbo eye pencil u nijansi 605 Strawberry Milk i još Eyeshadow base ESB01.  


Sljedeća kupovina je ESTEE LAUDER. S razlogom napisano velikim slovima. Koliko sam samo oduševljena ovim preparativnim proizvodima. Kupila sam serum Perfectionist s kojim mi se koža bukvalno preporodila u roku od 7 dana, znam da vam to zvuči nestvarno ali to je prava istina. Cijena mu jeste paprena, ali eto opravdala sam cijenu jer sam uz ovaj serum dobila i hrpu putnih pakovanja nekih EL proizvoda koje vidite na slici. Kupila sam i matte primer te double wear puder, i na kraju sam još kupila i Idealist Even Skintone Illuminator, za koji sam bila dobila tester kad sam kupila Perfectionist i koji me isto tako oduševio. Kad sam kupovala Idealist bila je ova ponuda seta gdje se dobije i krema DayWear te sam se odlučila da ga kupim. I još sam kupila i mlijeko za skidanje šminke. Puder još nisam isprobala, malo je svijetliji nego što bi mi sad odgovarao, kupila sam ga odmah na početku, a poslije sam malo potamnila pa mi trenutno nijansa ne odgovara.


Ovo je kupovina obavljena u Sephori. Benefit Porefessional, Urban Decay All Nighter Spray, Too Faced Chocolate Soleil u nijansi Milk Chocolate.


Svuda su nas bombardovali sa ovim novim Guccijevim parfemom Premiere kojem nisam odolila te sam ga kupila, prekrasan je, kupila sam napokon i Travalo koji je baš zgodan za nositi parfeme na putovanja. Odavno sam ga željela i napokon sam ga nabavila.


Sljedeća kupovina je obavljena u MISSHA prodavnici. Imali su clearance te je bilo sniženje 75%. Naravno da su BB kreme bile rasprodane te nisam uspjela kupiti niti jednu, ali uspjela sam pokupovati neke druge fine stvarčice o kojima ću naravno napraviti detaljniji post da sada ne nabrajam svaki  proizvod pojedinačno.


Kupovina u Boots-u. Opet sam naletila na sjajnu ponudu za Soap&Glory. Kupiš jedan set a drugi gratis, te sam sa Anaviglam podijelila te setove, tj. po pola smo platile tu cijenu za jedan set :-) Kupila sam još i neki Bootsov serum za zaštitu kose od topline te ulje za njegu kože u trudnoći, što opet dovodi do toga da s vama podijelim sretnu vijest da sam ponovo u drugom stanju i jako sam sretna zbog toga :-) Termin mi je 1. Maj i još uvijek ne znam da li je dječko ili curica ali bih to trebala saznati već na sljedećem pregledu u srijedu... A ujedno da se opravdam što sam rijetko pisala prije samog odmora jer sam imala užasne mučnine koje su sada, hvala Bogu, iza mene.


Eh naravno, ja ne bih bila ja da nisam svratila u MAC i kupila barem nešto. Nisam puno kupovala u MAC-u jer su cijene iste kao i u velikom dijelu Europe, znači jako visoke, dok su u UK, odakle ja inače nabavljam MAC ipak niže. Pa zašto sam se onda ipak odlučila za ovu kupovinu? Zato što se radi o limitiranoj kolekciji koju nisam na vrijeme kupila i poslije kad sam se smislila da bih rado imala ove stvarčice one su već bile sold out. A kako kolekcije stižu malo kasnije u UAE onda sam taman stigla na vrijeme kada su kod njih izašle ove kolekcije i ugrabila ono što sam htjela. Radi se o kistu #163, te pro sculpting cream-u, oba iz Face and Body kolekcije i ruž iz Marilyn Monroe kolekcije koji mi je krasan.


Naravno svratila sam i u The Body Shop te kupila ovih 5 butter-a.


I na kraju nekoliko stvarčica svrstanih u kategoriju ostalo. Kupila sam blic, te dodatni objektiv, body butter u hm-u koji je bio na sniženju čitave 2 km, te naravno moje najdraže brijače Venus Breeze koji se ne mogu nabaviti u BiH te svaki put kada sam na putu iskrostim priliku te ih nabavim.


Zadnje je nekozmetički proizvod ali nisam mogla da ga ne uvrstim u listu stvari koje sam kupila. Ustvari na kupovinu ove torbice me je nagovorio muž tako da to smatram poklonom od njega :-) Odavno sam htjela ovakvu torbicu, koju bih koristila za neke posebne prilike i napokon je moja :-) Jako je lijepa i sretna sam što je imam.



Kupovala sam još nešto odjeće, uglavnom trudničke, ali to naravno nisam slikala, nije to ništa posebno.

Kao i uvijek recite mi koji bi od proizvoda željeli da recenziram tako da vaše želje postaju prioriteti. Znam da sam ostala dužna recenzije nekih proizvoda koje sam ranije kupovala, ali sad već i znate koji je bio razlog mom rijetkom pisanju, jednostavno mi je bilo toliko muka da mi nije bilo ni do čega te ću svakako napraviti recenzije ranije kupljenih proizvoda čim stignem.

Od kupovine kozmetike odustajem do sljedeće godine ;-)

Budite mi pozdravljene!

43 komentara:

  1. Čestitam!!! neću se obazirati na ovo sve što si kupila, osim što ću reći da mi je torbica preprepredivna :))
    nadam se da ćeš biti najsretnija mama na svijetu sa bebom koja je na putu. nemaš pojma koliko mi je drago zbog tebe. sve najbolje ti želim <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, i ja sam neopisivo sretna, pogotovo sada kada konačno mogu početi uživati u trudnoći, kada su užasne mučnine iza mene... Što mi ne odgovaraš na mail? Danas mi roditelji bili u SA, mogla si već imati svoje ruževe

      Izbriši
    2. Evo maloprije vidjela mail, zato sam i ušla da ponovo komentarišem. Ajd nema veze, ima vremena. valjda neću umrijeti a da ne pronosam Kontrol po Sarajevu :DD

      Izbriši
    3. Ma nećeš, ali eto šteta što ti nisu stigli danas, kad su već bili tako blizu :-)

      Izbriši
  2. Cestitam na trudnoci!
    Svakako pisi o Dubaiju, jeste isli preko agencije ili u vlastitom aranzmanu?
    Info o putovanjima su uvijek korisna, barem meni.
    Ja bih rezenziju ama bas svega:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, putovali smo u vlastitom aranžmanu, našli smo odličnu ponudu i moraću definitivno pisati o tome

      Izbriši
  3. Ajme, PRE-KRA-SNO :O
    Svakako bi htjela čitati o putovanju, a i o svoj ovoj divnoj kozmetici :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, čitati češ sigurno, vidim da ima interesovanja za taj post

      Izbriši
  4. ČESTITAM NA PRINOVI!!! ;)
    ja sam za post o Dubaiu! ;) Pa kad već ne mogu otić tamo, da ga barem mogu doživjeti kroz slike i tekst! ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, pišem uskoro taj post, dok sam još pod ovako velikim dojmom

      Izbriši
    2. Potpisujem Maju i cestitke i od mene!!

      Izbriši
  5. Čestitam draga na predivnoj vijesti<3 moj brat je rođen 1.5 pa sam tvoju vijest i dodatno emotivno doživjela:-)
    A stvarčice, joj, samo kreni sa recenzijama. I naravo da moraš pisati o putovanju, već se godinama dragi i ja premišljamo za Dubai.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga puno...
      Sigurno pišem o Dubaiju, obavezno malo ozbiljnije poradite na odlasku u Dubai, P-R-E-K-R-A-S-A-N je. A pisaću i o tome kako smo mi hotel sa 4 zvjezdice (od kojih je svaka pošteno zarađena) u najljepšem dijelu Dubaija za 19 noći platiti oko 750 dolara za nas troje!!!

      Izbriši
    2. Sad si me već malo potaknula! 750 $! Wow, zto je fakat jeftino! Jedva čekam post!

      Izbriši
    3. Uskoro post, već je napisan, samo da ga još malo pregledam i vidim šta treba dodati ili oduzeti :-) i da dodam fotografije :-)

      Izbriši
  6. Draga Jasmina čestitke od srca :D:D:D!!!!
    Sve je divno...ma prekrasno i jedva čekam svaku recenziju ;)!
    Svakako očekujem i fotke i mati "putopis" ;)!
    ps-hvala za oznaku!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno draga, recenzije uskoro dok još malo isprobam proizvode a do tada ću napisati post o Dubaiju sa pratećim fotografijama :-)

      Izbriši
  7. Čestitam na trudnoći :) neka ti se sve završi na najljepši mogući način. Neka je živo i zdravo, (i neka je curica, jer nekome sa toliko šminke a vjerovatno i odjeće treba djevojčica s kojom ćes sve da podijeliš, od savjeta pa nadalje).

    Ja sam uvijek za post o putovanju, mislim da cu živjeti i raditi za to ako Bog da, jer želim što više da obiđem i vidim :)

    Kozmetika je .. nemam riječi, to die for :) Van mog budžeta ali i dalje volim čitati o njoj pa o čemu god prvo odlučiš da pišeš, meni je svejedno :)

    Drago mi je da si imala fin odmor, a taj aranžman za troje od 750 dolara je baš baš povoljan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, vidiš dobro ti je to razmišljanje :-) ma vjeruj da mi je svejedno, iskreno. Prvi put sam htjela curicu svim svojim srcem i dobila prekrasnog dječaka, a ovaj put mi je opet ponavljam stvarno svejedno.

      Putovanja su ono što se pamti u životu a sva ova šminka je prolazna, htjeli mi to priznati ili ne, ma koliko god da nas šminka u određenom momentu činila sretnom. Tako da svakako radi na tome da što više obiđeš i vidiš.

      To je cijena samo za hotel, imaju tu i avionske karte koje su bile negdje između 450-500 dolara po osobi, ali svejedno je vrijedilo svakog novčića.

      Izbriši
    2. Znam da je to samo smjestaj, opet je jeftino za 19 noci i jos ako si se doooobro odmorila onda vrijedi svakog feninga :)) a i vise :)

      Izbriši
    3. Da da, pogotovo ako uzmemo u obzir da smo na vratima hotela vidjeli da je jedna noć u tom hotelu 1500 dirhama što je 600 km. Ni danas nam nije jasno kako smo bili tako sretni da naletimo na ovu ponudu koja je trajala 24 sata

      Izbriši
  8. cestitke od srca! :) jedva cekam post o dubaiju i recenzije ovih predivnih proizvoda koje si kupila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala od srca. Zbog ovako velike zainteresovanosti post o Dubaiju ide jaaaaako brzo.... a zatim i recenzije....

      Izbriši
  9. Ajmeeeee :) pa svega tu ima ... drago mi je da si se odmorila i čestitam na prinovi :) Šta god,dečko ili curica,samo da je živo i zdravo :)

    P.S. mini giveaway kod mene na blogu pa svrati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, ima svega da, da.... slažem se šta god da je, najvažnije je upravo to da bude živo i zdravo :-)
      Vidjela sam giveaway i iako su nagrade jako privlačne odlučila sam da ga preskočim čisto iz razloga što ne znam kud bih i sa svojom šminkom pa mi još samo fali da osvojim još šminke, nadam se da razumiješ :-)

      Izbriši
  10. Prvo cestitam! Citam post divim se stvarcicama zavidim na putovanju u Dubaji, ali kad sam procitala za bebu iskezila sam se ko malo dijete :D ne znam zasto bas me obradovalo :) vjerovatno ti se i sin bas raduje bratu ili seki :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno... da, moj sin je oduševljen, nada se da će dobiti seku, ja ga pokušavam ubijediti da će biti super i ako to bude brat, ne da se, ostaje pri svom stavu da želi seku :-)

      Izbriši
  11. I od mene iskrene cestitke, iako te ne poznajem, bas sam se nekako obradovala :D Inace, sve je divno sto si kupila, ali ovaj post je nekako najvise obiljezila ta novina! :D Obavezno pisi o Dubajiu i stavi koju fotografiju! :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, pa to je valjda nekako instiktivno da se čovjek obraduje kada čuje da će neko dobiti bebu, naravno ako osoba voli djecu, tako i ja reagujem svaki put kada čujem da je neka žena trudna :-) Za post o Dubaiju ne brini, sigurno će da bude jer sve do jedne cure su izrazile želju da pišem o tome, tako da je to sljedeći post :-)

      Izbriši
  12. Čestitam na trudnoći i želim sve najbolje! :)
    Vilica mi se otegla do poda na slike ovolikih divota! Fenomenalno! Najviše me zanima UD sprej, a bilo bi zanimljivo pročitati i tvoje utiske o EL serumu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti punooo.
      Heh tako se i meni vilica otegne kada gledam razne divote drugih cura po blogovima, između ostalih i tvoje, sve smo mi iste :-)recenzije čim steknem pravi dojam o proizvodima, o serumima bih mogla ubrzo pisati jer njih koristim već 20-ak dana, UD sprej sam uzela pred kraj puta pa bih ga rado još malo testirala prije recenzije.

      Izbriši
  13. cestitam od srca na iscekivanju bebice! <3
    shoppinzi su divni,sve bih ti maznula! :D i navijam i za slike dubaija!

    OdgovoriIzbriši
  14. Uvijek mi je drago čuti kada netko očekuje bebicu :D Čestitke od srca!!! Uvijek mi je bila želja otići u Dubai, ali nikako to ne uspijevam, zato evo prijedloga, jedan post napravi samo o Dubaiu :D Sa puuuuuno slika :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i tebi od srca.

      Post o Dubaiju je već u pripremi pa navrati, možda čak i danas ili sutra :-)

      Izbriši
  15. Cestitam na trudnoci, bilo bi super kada bi napravila jedan post o aranzmanu i cenama, procitah da ste isli u svojoj reziji, kao i da napravis post o samom Dubai-u :)! Blog ti je divan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, post o putovanju je već spreman, samo još da ga malo sredim kada se vratim s posla i nadam se da bih ga večeras mogla postaviti pa navrati. Pozz

      Izbriši
  16. Baš lepe kupovine, sviđaju mi se setovi svi :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Zaboravila sam napisati da me jako zanimaju ovi Soap & Glory setovi, Scentsational sam rekla momku da mi kupi u Dohi ako nadje, obozavam njihove body sprays, a i sve ostalo!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tek sada vidim ovaj komentar, odgovorila bih ranije :-) Sve preporuke za Soap&Glory, reci momku da ti to nabavi, svi do jednog proizvoda su prekrasni....

      Izbriši
  18. Evo još jednom da pohvalim kupovinu, najviše me zanima kupovina foto-opreme iako nije kozmetika :D Osim toga recenzija soap&glory stvari me najviše zanima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, vjeruj da sam samo jednom probala 50mm objektiv ali nikako nismo uspjeli da se sprijateljimo :-) Očito nešto krivo radim, pa sam opet stavila svoj stari i dobro isprobani 18-55mm objektiv :-) Moram skontati šta li ja to pogrešno radim jer ja sam relativno skoro počela koristiti EOS aparat, prije neka 3 mjeseca pa mi još uvijek nedostaje iskustva na tom polju.
      Soap&Glory su savršeni proizvodi, pisaću o njima sigurno, samo toliko toga sam obećala a baš sam se ulijenila da me je baš sramota. Ali obećavam da ću se aktivirati i o svemu pisati :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)