Revlon Colorstay Browmousse & Exactify Liquid Liner - MAKEUP ARENA

11/24/2019

Revlon Colorstay Browmousse & Exactify Liquid Liner



Još ljetos su mi u ruke došli ovi Revlon proizvodi, dva za obrve i jedan za oči i odmah sam se bacila na isprobavanje. Mogu vam reći da su se utisci o njima već davno slegli i recenzija je čekala svoje vrijeme.

Da ponovimo da Revlon proizvode možete kupiti u Didaco shopovima, gdje ima kompletan asortiman dostupan na našem podneblju, a tu i tamo u nekim manjim parfumerijama, možemo naći i nešto manji asortiman, barem ste mi vi tako javljale. 


Colorstay Brow Mousse
2.2 ml 


Gelovi za obrve dolaze u dvije nijanse 402 Soft Brown i 404 Dark Brown.

Sama ambalaža je dosta jednostavna, na jednom kraju se nalazi dio koji se okreće i na taj način se dozira. Na drugom kraju je manji češljić (nešto poput maskare) sa rupicama kroz koje proizvod izlazi. Pri prvom korištenju potrebno je više puta okrenuti dozator da bi proizvod krenuo, a poslije je dovoljno sasvim malo okrenuti i izaći će dovoljna količina.

Radi se o pjenastoj konzistenciji. Ovo je onaj tip proizvoda koji vam neće moći popuniti obrve i odrediti njihov oblik, ako vaše obrve nemaju već uređen oblik. Ako ga imaju, a pri tome su dlake nemirne, ovaj proizvod će ih dovesti u red u kome će i ostati do kraja nošenja šminke. Za nas koje oblik obrva prvo moramo iscrtati, može poslužiti kao dodatni proizvod koji će nestašne obrve ukrotiti i dodati volumen koji nam nedostaje. U oba slučaja dobićemo obrve koje ostaju onakve kakvih ih napravimo, sve dok šminku ne skinemo. Iznimno trajan proizvod koji se najbolje skida dvofaznim sredstvom za skidanje šminke.




Colorstay Exactify Liquid Liner
10 ml 




 
Što se tiče tuša, priznajem da je ovo prvi put da se srećem sa ovim tipom aplikatora. Iako tuš koristim već godinama, uspjela sam da se iznenadim kada sam ga prvi put otvorila. Mogu vam reći da sam bila dosta skeptična, posebno kad sam prvi put uzela u ruke aplikator i pokušala da ga nanesem. Bilo je to za mene posve novo iskustvo i priznajem da mi je trebalo nekoliko pokušaja da naučim kontrolirati ruku i vući liniju u željenom smjeru. Ali kada sam ušla u fazon kako se koristi, bilo je tako jednostavno. Ono što mi se dopada da je aplikator tako precizan i kraj tuša mogu tako lijepo izvući u tananu liniju. Kroz nekoliko nanošenja, već sam se ispraksala, tanja ili deblja linija, bilo je svejedno. No ipak ima jedan način kako ga najviše volim nositi a to je da nanesem crnu olovku koju izblendam i dodatno joj omekšam ivice i onda samo uz rub dodam tanku liniju ovim tušem i time dobijem tamniju boju uz sam rub oka. Kada se zatvara čuje se klik, što mi obećava da je dobro zatvoren i da se neće osušiti čak i ako ga ne koristim neko vrijeme.

Formula je tekuća. Oduševljena sam postojanošću, niti jednom mi se nije desilo da se razmaže i na očima ostaje do momenta dok ga ne skinem, a skidati ga moram nekim uljnim, masnijim sredstvom.





A ako vas zanima kako sam ja tuš nosila, plus možete usput da se podsjetite na recenziju sjajnih Revlon ruževa, kliknite na LINK.




PR proizvodi

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)