Šta sam to voljela u 2012-oj i šta si želim (od šminke) u 2013-oj? - MAKEUP ARENA

1/01/2013

Šta sam to voljela u 2012-oj i šta si želim (od šminke) u 2013-oj?


Drage moje, želim vam sretnu ovu Novu 2013.g. da budete zdrave vi i vaši najdraži, da vam se sve želje ostvare, pa čak i ove mnogima nevažne kozmetičke :-) i da još puno godina dočekate u zdravlju i sreći!!!

A sada da krenem sa svojim favoritima!

Mnogo novih proizvoda sam probala u upravo ispraćenoj staroj godini, puno dobrih proizvoda, tako da mi je jako teško palo da napravim listu favorita jer ih je bilo jaaaaako puno. No ipak sam uspjela to svesti na pristojan broj!


Pa da odmah krenemo!

U predhodnoj sam godini probala puno primer-a ali onaj koji je na mene ostavio najbolji dojam i koji uvijek koristim kada želim da moja šminka traje satima je definitivno ovaj Collistar i zato je on zauzeo prvo mjesto... Šala mala, slučajno je na prvom mjestu jer svi proizvodi koje ću spomenuti u ovom postu su mi fenomenalni i dijele prvo mjesto, pa nisu džabe u favoritima godine :-) O primer-u sam već pisala u ovom postu.


Favoriti za lice:

Chanel Poudre Universelle Libre - ništa posebno nemam dodati onome što sam već ranije pisala o njemu, divan je i puno sam ga koristila protekle godine,
MAC highlighter Extra Dimension u nijansi Superb, dio limitirane kolekcije, hajlajter koji sam koristila kad bih htjela izgledati posebno :-) da ne kažem dobro :-)
Za ova dva rumenila sam najčešće posezala u protekloj godini.
Bronzeri: MAC iz kolekcije Hey Sailor nijansa Sun Dipped, korišten u ljetnom periodu, luda sam za ovim bronzerom te Too Faced bronzer u nijansi Milk Chocolate koji koristim sada u zimskom periodu.


Ovaj Blot Powder dižem na tron i odgovorno tvrdim da ne postoji ništa što moju kožu bolje matira od njega. Ne mislim ga prestati koristiti dokle god ga budem mogla nabavljati i sebi priuštiti :-)


Naked 2 je stigla u moj dom na proljeće i od tada postala stalni pratilac moje svakodnevne make up rutine. Puno mi je draža od prve Naked, meni ove nijanse bolje pristaju. Sada sam u isčekivanju i nove Naked Basics paletice naručene sa HQhair-a, koju od milja zovem bebicom od ove dvije prve :-) 
U favoritima je i MAC Feline olovka za oči, najbolja olovka za waterline koju sam ikad ikad probala...
UD Primer Potion u nijansi Eden koji sjenila na mojim kapcima provjereno drži 10 sati, MAC fluidline Blacktrack, MAC paintpot Soft Orche, te sjenilo iz Extra Dimension kolekcije u nijansi Modern Pewter.


Nekad ljetos sam pisala koliko sam luda za Avon pilingom, eh sad ovaj MAC piling mi je jedno šesnaest puta draži od njega i jako mi je teško padalo to što je bio dio limitirane kolekcije. Kažem bio, jer sam nedavno pročitala na temptalia.com da je u USA već u stalnoj prodaji dok se u ostatku svijeta očekuje postati dio stalne postavke mac proizvoda već nekad narednog mjeseca.
Murad krema za matiranje je moj HG proizvod. Nadam se da ću je moći čitav život kupovati ili ako ne onda da u naći nešto bolje od nje, ako je to moguće...
EL Perfectionist, iako ga koristim nepuna 3 mjeseca moram ga uvrstiti u favorite za 2012 jer je promijenio moje mišljenje o noćnim serumima nabolje!


Dva najdraža ruža koja sam koristila u prošloj godini su ova MAC, Angel i Show Orchid koji je dio mac pro linije.... Oba su mi savršena, Angel za neutralnije usne, a Show Orchid za bold look. Lush Bubblegum nemam potrebe posebno predstavljati, mislim da ste sve dobro upoznate s ovim proizvodom, miris mu je fantastičan, obožavam ga. EOS balzam za usne, imam ih nekoliko različitih ali ovaj mi je najdraži, što zbog boje što zbog mirisa :-)


Za kistove mi je bilo najteže da se odlučim koji su to najdraži ali evo uspjela sam nekako...

MAC 224, 239 i 226 za nanošenje i blendanje sjenila.


MAC 209 i 266... 209 najbolji kist za gel liner, tek odnedavno ga posedujem i odmah ulazi u favorite, luda sam za njim, a mogu i prepoznati da će mi biti favorit u narednim godinama jer gel liner nanosim svaki dan... 266 koristim za popunjavanje obrva sjenilom kao i za razmazivanje olovke da donjoj liniji oka ili ublažavanje olovke sa sjenilom... Valjda sam ovo dobro napisala, nadam se da me razumijete :-)


Lice:
Dior Full Coverage Foundation, već sam sve rekla o njemu u predhodnom postu,
MAC 129, kist za rumenilo koji koristim najčešće,
Sephora Pro Airbrush #57, nezamjenljiv u ulozi nanošenja korektora,
Costal Scents Bionic Flat Top Buffer, koristim ga za utiskivanje pudera u prahu u kožu.


Ako ste primijetile da ima puno MAC proizvoda, dobro ste primijetile, jer ja sam luda za MAC-om... Tako mi je žao što ga nema nigdje blizu te koristim svaku priliku (čitaj putovanje) da se upoznam sa njihovim proizvodima i onda pravim liste. Naravno pratim i strane sajtove gdje redovno predstavljaju njihove proizvode i vrlo rijetko mi se desi da pogriješim u donošenju odluke oko izbora nekog komada šminke! I jako sam sretna što imam priliku da nabavim sve ove divne komade MAC šminke koje posjedujem...

Eh sad malo o tome šta bih željela kupiti u ovoj novoj 2013.g. Nemam puno kozmetičkih želja, biću zadovoljna ako kupim ove tri :-) a ostalo šta još bude dobro i jeste :-)

Fotografije su skinute sa neta.

1. LANCOME Teint Miracle, probala sam ga nedavno jer mi je Ivana poslala tester i zaljubila se u ovaj puder. Sljedeći koji kupujem, nadam se...




2. GUERLAIN Meteorites Perles u nijansi 02 Teint Beige, dugo sam se dvoumila želim li ove ili 01  Teint Rose i sada kada sam sigurna da želim ove nadam se da ću ih nabaviti u 2013.


3. MAC #165 - Ovo je kist koji ću moći nabaviti jedino ako ponovo bude dostupan. Već je, koliko ja znam, bio 2x dio nekih limitiranih kolekcija, te se nadam da će ga ponovo staviti u prodaju u 2013-oj! To bi me jako obradovalo...


Eto to je to. Ja sam zadovoljna ovom proteklom 2012. nadam se da će 2013. biti jednako dobra ako ne i bolja :-)

Kako vam se sviđaju moji favoriti za 2012?




Broj komentara: 17:

  1. Apsolutno lakam ovaj post te sam ga dvaput prošla da utvrdim svaki detalj a neću lagati da i sama spremam sličan :D.

    Apsolutno mi se sviđaju svi favoriti a neke i dijelimo ;).

    Želim ti od srca mnoštvo odličnih recenzija u 2013-oj!!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga... mislim da ovaj tip posta treba sve blogerice da imaju :-) Meni su informativni :-)

      I hvala na lijepim željama! I tebi želim isto!

      Izbriši
    2. Jesi vidjela kako sam iskoristila tvoje kamenčiće za dekoraciju? :-)

      Izbriši
  2. Sve mi se sviđa :)
    pogotovo Sephorin kist za korektor i MAC extra dimension o kojem mogu sanjat

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, oboje je krasno, Sephorin kist je fantastičan!!!!

      Izbriši
  3. prekrasni favoriti u protekloj godini, zaista bez mane! a i zeljice su dosta lepe, nadam se da ce ti se ostvariti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, i ja se nadam da će mi se ostvariti, nisam puno zaželjela :-)

      I tebi isto želim da sebi nabaviš sve ono o čemu maštaš ;-)

      Izbriši
  4. sve lajkam,a zelim si makar dioovih divota jer imam samo najjeftinije brendove

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno se nadam da će ti se želja ostvariti, želim ti što više Dior stvarčica u ovoj godini!

      Izbriši
  5. Neka bude u svakom pogledu srecna cela 2013. i tebi! :)
    Nema nijedan jedini proizvod sa liste favorita koji i sama ne bih pozelela :)
    Inace kupih pred NG Guerlain kuglice bas u toj nijansi, jako su lepe, jedino moram priznati da sam ocekivala nesto jaci efekat na licu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaaaaa
      Jao kupila si kuglice, kad će recenzija? Daj mi reci makar prve utiske. Kakav je efekat? Kakav si očekivala? Brzo mi pričaj :-)

      Izbriši
  6. Nije ni cudo sto se pola ovih proizvoda naslo na tvojoj favorites listi, kad i sama ludim za pola njih, a drugih pola cu nadam se isprobati u novoj godini :) Informativan post, mozda i ja pripremim nesto slicno ovih dana, vidjet cemo...U svakom slucaju zelim ti sretnu 2013 godinu, puno zdravlja, uspjeha, ljubavi i naravno neizmjernu srecu sa prekrasnom bebicom na putu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na lijepim željama, i ja tebi želim sve najbolje, kao što se kaže sve što bi sama sebi poželjela! I naravno da nam puno češće pišeš u ovoj 2013.
      Već sam ti kod tebe rekla, no ne smeta da i ovdje ponovim, nas dvije imamo jako sličan ukus u šminci pa stoga nije ni čudo da imamo dosta sličnih komada šminke

      Izbriši
  7. Nisam probala dosta ovih proizvoda, ali moracu i ja :) Neka ti je sretna nova godina :) Divan je blog, definitivno pratim :) Nadam se da ces svratiti i kod mene :)

    Mia :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za svaki od ovih proizvoda ti dajem iskrene preporuke, tako da ti iskreno želim da ih što prije probaš!

      Hvala na lijepim riječima, definitivno ću svratiti kod tebe ;-)

      Izbriši
  8. Jao, kad vidim da imaš ovako puno MAC proizvoda.. Pa kad će doći u Kroejšu!!! Super post, volim postove s puno slika :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja bih se radovala da dođe u Hrvatsku, bio bi mi dostupniji i bliži :-) Ovako se moram uzdati u swatcheve i recenzije po netu pa onda naručivati od prijateljice, pa onda još i čekati da stigne u komadu :-) Ali opet ne žalim se, makar imam priliku da ih nabavim....

      Izbriši

Hvala na komentaru :)