Chanel Malice rumenilo - MAKEUP ARENA

2/19/2013

Chanel Malice rumenilo




Prvo što mi padne na pamet kad pogledam u ovo rumenilo je "ljubav na prvi pogled" :-)

Jako dugo sam izbjegavala Chanel rumenila zbog ne baš previše pozitivnih recenzija, tipa tvrdo, teško se kupi, slaba pigmentacija i sl.

Ali onda jedan dan prolazila sam u Mercatoru kraj Beautique i ugledala moju Chanel curu koja mi je izgledala prekrasno, samo sam mahnula, prošla i nastavila put hipermarketa, ali vidi čuda, nisam se mogla skoncentrirati na kupovinu namirnica jer nisam prestajala da mislim "šta li ono ona ima na obrazima, izgleda jako lijepo". 

I nema dvojbe da sam se nakon završene kupovine uvratila kod nje da je pitam šta to danas nosi :-) Kao i uvijek, bila je jako ljubazna i pokazala mi ovo rumenilo... 
Istog momenta kad sam ga ugledala zaboravila sam sve one ne baš pozitivne recenzije koje sam pročitala po netu i bez puno razmišljanja rekla "uzimam" ;-)

Eh moje sreće kada sam otkrila da je rumenilo jako lijepo pigmentirano.... No ustvari krenimo redom.

Platila sam ga, kako se i vidi na prvoj fotografiji, 74.50 KM, ustvari sigurna sam da sam koristila popust od 10% pa sam ga u tom slučaju platila 67.05 KM.

Dolazi, kao i svako drugo Chanel rumenilo, u plastičnom sjajnom pakiranju koje bude smješteno u baršunastu vrećicu (koja btw. nenormalno kupi prašinu) ;-)

U pečenoj je formi, te mu je stoga količina nešto manja nego kod drugih rumenila, 4g. Ali mislim da vam je svima jako dobro poznato da se pečena rumenila sporije troše te ova 4g mogu trajati čitavu vječnost. Nisam primijetila da se rumenilo teško "kupi". Jeste tvrdo, ali moj MAC 129 ili ovaj Coastal Scents ga odlično pokupe, ali i nanesu. Poslije sam čitala po blogovima da rumenila iz ove LE kojoj Malice pripada jesu malo drugačije teksture i da imaju više pigmentacije nego ona iz redovne linije.

Na sljedećoj slici pogledajte šta proizvođač kaže o njima, i ruku na srce, slažem sa svime.






Evo kako izgleda na licu kada ga malo "jače" nanesem. Viđala sam na drugim blogovima da je znalo vući na neku toplu narančastastu boju, ali kod mene to nije slučaj. Kod mene je neka nedefinirana boja, kao koraljna, pa malo vuče i na crvenkasto i opet ima i nešto roskasto u sebi. Baš mi zbog toga i dodatno sviđa jer se ne može sa sigurnošću reći kojoj grupi boje pripada.


Ako primijetite na meni tonu pudera, u pravu ste, imam cijelu tonu, jer su mi po licu izašle one glupe sitne alergijske bubuljice koje ne smijem trenutno ničim tretirati, pogađate već zbog čega? Zbog trudnoće naravno..... i rađe ću podnijeti da mi se puder vidi u ovoj mjeri nego da se one vide :/

Moram još samo spomenuti da sam od Chanel cure dobila i ovaj ruž za usne u tester varijanti, ali full size, što me jako obradovalo...



Drago mi je da su moja iskustva sa prvim Chanel rumenilom pozitivna. Poslije sam još jedno njihovo rumenilo dobila od Ivane, koje je dosta blaže a samim tim i slabije pigmentirano, ali meni jednako divno. Ali o njemu drugi put!


Imate li vi koje od Chanel rumenila i kakva su vaša iskustva s njima? Kako vam se sviđa ova nijansa?




Broj komentara: 38:

  1. Nemam Chanel rumenila, ali ovo mi izgleda jako lepo, prirodno. Verovatno zbog te neodređene boje. :) I ne brini zbog 'tone pudera', jeste malo očiglednij, ali ti je ok legao na koži. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno... ma šta ću... morala sam zamaskirati ove napasti ;-)

      Izbriši
  2. Draga savršeno ti stoji ovo rumenilo a ne brini se ti ni o puderu ni o bubuljicama jer si predivna i blistaš ;).

    Ruž je predivan :D.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam Reflex i imam Caprice, oba su super, ali mi je Caprice ipak draže. Meni su ok Chanel rumenila, nikad problema s njima. Ovo Malice je krasno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da čujem da su i tebi dobra, mislim da je bitan i kist kojim se nanose....

      Izbriši
  4. Prekrasno rumenilo, taman sam ga dobila za Valentinovo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel tako da je prekrasno? Ja sam luda za njim.... super si poklon dobila ;-)

      Izbriši
  5. Prekrasno je! I tako me podsjeća na neko rumenilo ali nikako da se sjetim na koje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nemam ni jedno njihovo rumenilo. Doduse mislila sam da su skuplja. Ovo mi se bas svidja. Bas cu da pogledam koliko su kod nas.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne bi trebalo da su skuplja ni kod vas, jer koliko me je ova Chanel cura obavijestila cijene bi trebalo da su otprilike iste svuda u svijetu....

      Izbriši
  7. Prelijepo je ali jos uvijek van mog budzeta :D Koja je tvoja chanel djevojka? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nije baš moja :-) ja sam je upoznala tamo u Beautique, ali mi je draga, prijatna, mislim da se Lana zove... radi samo za Chanel, uvijek uz kupovinu da i testere..... takva bi svaka cura koja radi na promociji nekog branda trebala da bude......

      Izbriši
    2. Znam neke iz parfimerije pa zato pitam ali Lanu ne znam...

      Izbriši
    3. Lana ima tamno smeđu dužu kosu i jako je slatka.... ;-) i ima mi malo čudan (za naše podneblje) naglasak, kao da je iz HR :-)

      Izbriši
  8. Ja imam rose initiale i također je jako lijep. No, dojmove još kuliram jer sam ga tek nedavno dobila pa je u fazi testiranja. A što se tebe tiče, izgledaš prekrasno!

    Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :*

      nadam se da ćeš ga recenzirati čim budeš imala konačno mišljenje o njemu :-)

      Izbriši
  9. To umenilo mi je tako prelijepo :) I čitala sam da je nepigmantirano, ali sad vidim da tebi prekrasno pristaje, uopće ne vuče na narančasto, a i ja sam hladan ton :)
    Čestitam na trudnoći :) <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije neprigmentirano definitivno...... tako lijepo i prirodno izgleda na licu.... trenutno moje najdraže rumenilo....

      Hvala :-) mislila sam da već sve cure koje me čitaju znaju, ti si se onda uključila nakon moje objave :-D

      Izbriši
  10. Iskreno, malo sam razočarana Dior i Chanel rumenilima. Nisu mi ništa posebno, a koštaju poprilično. Imala sam Chanel rumenilo i bilo je dobro, ali pronašla sam još takovih koji puno manje koštaju. Ili me nisu pogodili ili nešto drugo. Ne znam. Sjenilima i ruževima i puderima i svime sam oduševljena, ali rumenila ne kupujem. Previše novaca za nešto što mi je samo dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je žao da si razočarana, meni su krasna i DIor i Chanel.... Ali istina je da se često mogu naći odlična rumenila u drogerijskom rangu, potpuno se slažem.... ali meni nije žao platiti i malo skuplje ako ptkrijem pravu nijansu poput ove chanelove s kojom sam zaista oduševljena.....

      Izbriši
  11. Eh, da se i ja javim napokon! Ja procitam svaki post al uvijek mi se mrsko javiti :P... Evo me sad, ja chanelovo rumenilo korstim vec mjesec dana,nijansa tumulte 70,i moram priznati da sam tek sad zadovoljnaaa. Prije sam krostila rumenila od loreala i bourjois i ona se puno vise osipaju i nije potrebno ih puno puta nanostiti na lice,ja sam znala pretjerivatttt ;) tako da kad sam pocela koristit chanel sve sam mislila da sam malo stavila :P dok se malo nismo upoznali ... sa chanelom je drugacije, dva do tri puta nanesem na obraze i ne ostane puno, al to je ok, nemam previse rumenila na obrazima i nekako izgleda prirodnije, barem meni... chanelova rumenila su ok,nijansa mi je super neka blago roza, ne trosi se puno, ne osipa se skoro nikako, ja zadovoljna :)
    Ljubac veliiikiiii za tebe draga moja, hvala za ovako divan blog, Amela

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Amela što si odličila da se javiš, drago mi je da ti se blog sviđa i da ga rado čitaš :-)

      U pravu si što se tiče Chanel rumenila, ona se jednostavno moraju drugačije koristiti, ali se boja može nadograđivati po potrebi što se jasno vidi na slici.... Nisam potpuno upoznala sve njihove nijanse, ali definitivno imam namjeru da probam još neko koje mi se svidi kao i ovo....

      Nadam se da ćeš opet ostaviti svoj komentar kad osjetiš potrebu a do tada puno pozdrava.... ;-)

      Izbriši
  12. Divno Arena! Ovaj post je dokaz kako ovo rumenilo prekrasno stoji i plavušama kao i brinetama ! Ja sam ga tražila po cijelom gradu i ugrabila svoj primjerak, iako predivno morala sam ga se odreći jer sam shvatila da mi Chanelova rumenila izazivaju bubuljice na licu :(

    Btw. samo nek mi se još žale moje Sarajke kako u Sarajevu nema testera !! Ja nikad nisam dobila ruž na poklon uz kupovinu:)) A nisam ni primjetila da na Hrvatskim deklaracijama piše rok valjanosti kao kod Vas ??!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej draga, žao mi je što ti Chanel rumenila izazivaju bubuljice po licu... na tren sam se zapitala da i moje nisu izazvane sa ovim rumenilom pa sam se onda sjetila da ga nisam nosila najmanje 10-ak dana prije nego sam se ovdje fotkala...

      Ne znam kakva je situacija u Sarajevu sa testerima, ali kod nas u Tuzli je ova cura stvarno krasna... da se razumijemo ja je ne poznajem pa da mi ona zbog toga daje testere, nego samo sam obični kupac koji je s njom našao zajedničku riječ :-)
      i jako mi je drago da je ovakva jer ovakve bi sve cure koje rade za neki brand trebale biti....

      Hm.... to za rok valjanosti ne znam šta da ti kažem, ovdje na svakom proizvodu piše, ali kako je Mercator slovenački ja to povezujem s njima, da su oni obavezni to da rade... čisto sumnjam da to ovi naši na svoju ruku rade....

      Izbriši
  13. Lepa je boja! Znači ne nanosi se teško? Ja sve imam strah da će Chanelova rumenila biti pretvrda kao Bourjois za koja stvarno nemam živaca da ih stružem. Ruž isto ima jako, jako lepu boju!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam imala isti strah, stalno sam čitala sa su njihova rumenila tvrda i da su poput Bourjois rumenila. NISU :-) Ovo rumenilo je krasno, ne može se pretjereati s njim, to je istina, ali se ne mora strugati da bi se nanijelo....

      Ruž je krasan, ali nije puno pigmentiran, više je nešto poput sjaja.... jako hidratantan....

      Izbriši
  14. rumenilo je prelepo :) bas kao i ruz, a jos sto je tester u full size !!!

    OdgovoriIzbriši
  15. Meni su njihova rumenila savršena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :-) žao mi samo što sam ovako dugo čekala da ih isprobam...

      Izbriši
  16. Odlična boja, super ti stoji :D
    Njihova rumenila su mrak
    I kako ćemo ti zamjeriti višak pudera? Pa trudnica si, ne želimo valjda ječmenac :D :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah baš si me nasmijala :-D

      morala sam se dobro zakamuflirati, taj dan sam baš imala desetine sitnih čudesa po licu koje nisam željela da gledam.... bolje ovako vjeruj..... ;-) pozz

      Izbriši
  17. boja rumenila i ruža su predivne

    OdgovoriIzbriši
  18. Predivno rumenilo i stvarno imaš sreće što si dobila i taj ruž :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, baš je draga ova Chanel cura, jako lijep je ruž :-)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)