CLARISONIC MIA 2 - MAKEUP ARENA

4/01/2013

CLARISONIC MIA 2






Moram prvo napisati da sam JAKO dugo željela ovaj aparat, toliko dugo da mi se na sam spomen prvih slova Cl... već lagano uzburkavala krv u venama :-) Mislite da pretjerujem? Ne pretjerujem, to je bukvalno bilo došlo do toga da sam odlučila da igram rulet s našom carinom i kažem kupujem ga i po cijenu plaćanja carine..... 

Da kažem da sam ga kupila na ebay-u kod ovog sellera  po cijeni od 121.77 $ + 46.99 $ za poštarinu sa brojem za praćenje pošiljke. Znam, jako puno para za poštarinu, ali nećete naći jeftinije, osim ako se odlučite da ga kupite kod nekog kineskog sellera koji nudi free shipping pa onda čekajte šta ćete dobiti.... Ja nisam htjela preuzeti taj rizik, pa rađe sam platila ovih 47 $.

Prije nego sam se odlučila za ovog sellera, provjerila sam mu feedback kao i to koliko je ovih aparata prodao a da se kupci nisu žalili. Prošao je sve pa je sljedeće bilo da kontaktiram sellera i pitam da li je voljan da na carinskoj deklaraciji napiše manju vrijednost aparata, nekih 30 $. Seller je pristao i ja sam kliknula na "buy it now" i osjetila veliko rasterećenje :-)

Iako ga je seller poslao odmah sutradan, jako dugo je putovao do mene, skoro cijeli mjesec... Već sam bila izludila od isčekivanja.... Ali sve sam to jako brzo zaboravila onog dana kada je stigao u moje ruke.

Prije nego vam opišem kako aparat radi na koži, reći ću još samo razlog zašto sam ga tako dugo željela. Već sam 100 x spomenula svoju masnu kožu koju maltretiram raznim sredstvima za matiranje i onda mi se često desi da je koža površinski isušena a dubinski masna pa onda čovjek ne zna šta da radi sa takvom kožom, ako je manje matiram onda sam osuđena na to da hodam masna, a opet ako nastavim sa konstantnim matiranjem moram je svaki dan pilingirati i to ne nekim blagim pilingom nego nekim malo "jačim". Eh, ja sam rješenje vidjela u ovoj četki jer sam je nekako zamišljala kao grublju četku koja baš jako "masira" kožu i na neki način radi piling na koži. U nekim stvarima sam bila u pravu, u drugim nisam.

Aparat sam kupila u prelijepoj roza boji. Sam dio gdje je četka ima plastični poklopac sa rupicama koje dozvoljavaju cirkulaciju zraka i sušenje same četke. Uz njega još dođe i mini sredstvo za umivanje te plastični držač zgodan za držati aparat u njemu kada se ide na put. Punjač se na jako lijep način spaja sa aparatom tako da na aparatu nema nikakvih rupa što ga čini potpuno vodootpornim. Aparat radi u dvije brzine, ja ga uvijek koristim u ovoj većoj brzini. Može se koristiti na 100-230 V te je samim tim pogodan za korištenje u bilo kojem dijelu svijeta, naravno samo je potrebno da imate odgovarajući adapter za utičnicu. Ima zvučni i svjetlosni indikator koji nakon što ga koristite 20 s na čelu se oglašava i govori da je vrijeme da pređete na nos i bradu te "obrađujete" taj dio još 20 s, te onda čujete beep na po 10 s za po svaki obraz! Aparat vam pomaže da se opustite i misli umjesto vas na vrijeme koje je potrebno da se određeni dio lica tretira sa njim! Savršeno! 








Znači ovako, stigao aparat, naravno ja skinula šminku, umila se sa gelom i krenula u akciju. I prislonim ga ja uz lice kad ono prva pomisao je bila "ma šta je ovo ovako nježno?" Ovo je bačen novac, pomislih ja.... I nakon što sam završila sa prvim čišćenjem lica pogledam ja četku i nije mi jasno zašto je prljava kad sam prethodno detaljno skinula šminku i umila se... No dobro, rekla sam sama sebi, daj da ga probamo još koji put.... Jedva sam dočekala sljedeću noć da ga opet koristim, i sljedeću i sljedeću... već poslije 3-4 korištenja ja sam primijetila šta taj aparat radi mojoj koži.... On je blago pilingira, skida joj mrtve stanice sa površine i to je ustvari bila ta prljavština. Poslije se količina "prljavštine" na koži smanjila jer sam ga koristila svaki dan i po malo skidala mrtve ćelije sa kože. Više nije bilo potrebe da se svakodnevno pilingiram agresivnijim pilinzima i da se mažem uljima, koja se btw ne slažu baš najbolje s mojom kožom, ne bi li ublažila perutanje kože... Sada sam sve to dobijala sa svojim Clarisonic-om. Samim tim moja koža je postala znatno mekša i dobila je zdraviji izgled, za samo 1 minut korištenja dnevno. Aparat se može koristiti i 2x dnevno, ali ja ga ne volim koristiti ujutro jer se nakon korištenja blago zacrvenim. Koristim ga već 15-ak dana i jednostavno se veselim svaki put kada ga prislonim uz kožu. Najveće mi je iznenađenje to što je tako nježan prema koži a tako dobro odradi svoj posao. Zašto li sam ja očekivala čak i malo bolniji odnos prema koži? Ovo je baš perfektno jer je nježno tretira i ne razvlači previše....

Da li bih vam preporučila ovaj aparat? Jedno veliko DA, potpuno se slažem da nije jeftin, ali ako ste u mogućnosti definitivno ga preporučujem. Ja imam samo jednu zamjerku, koja nije na sam aparat nego na samu sebe, a to je "zašto ga nisam ranije naručila, zašto sam bila ovako dugo bez njega?" Znam da nekad pretjerujem sa riječima hvale, ali ako je tako to je samo zbog toga što sam inače osoba koja uvijek izražava svoje emocije, bile one dobre ili loše, a emocije koje imam prema ovom aparatu ja ne znam sakriti i ako ću samo jednu od vas nagovoriti da ga kupi sa pokazivanjem svojih emocija ja ću biti sretna... Ponavljam, znam da je mana ovog aparata njegova cijena, ali nekad čovjek potroši puno novaca na razne gluposti, a ovo definitivno ne bi bio uzaludno potrošen novac!

Jesam li ga dovoljno nahvalila? Da li i vi želite probati ovaj aparat ili ste ga već probale?

Ako sam u ovom silnom uzbuđenju dok sam pisala post zaboravila neku važnu informaciju ja vam molim da svoje pitanje ostavite u komentarima jer želim da razjasnim sve nejasnoće!

Ako kasnije osjetim potrebu da dopunim ovaj post nakon još dužeg korištenja svakako ću to uraditi, a vas obavijestiti o tome!


03.02.2013 Edit: Clarisonic je od nedavno dostupan i kod nas u BiH, za sada samo u parf. Plaza u Sarajevu, nadam se da će se uskoro proširiti i na ostale dijelove BiH.


Broj komentara: 66:

  1. a gde moze da se kupi mimo internet kupovine? lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na našim prostorima nigdje :-( Znam da se prodaje u Sephori u USA.... informaciju na žalost nemam za ostalak Europe!

      Izbriši
    2. Ja sam vidjela vrlo sličan proizvod europskog proizvođača u "Prodavaonici Zdravlja" u Praškoj u Zagrebu.
      Ali se ne se ne mogu sjetiti koliko košta.

      Izbriši
  2. Pa ovo je divota od aparata!
    Mislim da nema devojke koja ne bi probala ovo čudo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. mene je preporodio ovaj aparat, stvarno ga toplo preporučujem, bez obzira na cijenu ;-)

      Izbriši
  3. Joj ja sam na poklon dobila aparat na ovaj fazon i dovraga nikad ga nisam ni upalila kontam glupost... definitivno je od sad u upotrebi :) :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala sto si sa nama podijelila svoje utiske :)
    Imam pitanje, da li je potrebno staviti nesto na lice prilikom koristenja aparata?

    Nastavi da uzivas u njemu za sve nas, barem dok ne skupimo novac :) :)

    Puno pozdrava, Aida :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema na čemu, nadam se da ćeš vrlo brzo skupiti novac i kupiti ga ;-)
      Ja stavim obični gel za umivanje, gel se može staviti i na četku i na lice, svejedno je....

      Izbriši
  5. tako bih rado da ga imam, ali sumnjam da ću ga moći priuštiti u skorije vrijeme :( sviđa mi se to što nije pregrub, mora da je prava uživancija čistiti lice njime :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno jeste uživancija, ne mogu riječima opisati koliko ga volim... a tebi želim da ga što prije nabaviš.....

      Izbriši
  6. Super zvuci samo ne razumem zasto toliko kosta ako je realno samo cetka koja vibrira? Da je manje i da ne moram preko neta da je kupujem rado bi je probala. Moram da priznam da je sve sto si ti rekla za ovu cetku meni ucinila i obicna Sephora cetka. Bolje skida sminku od umivanja bez nje, vrsi balgi piling. Koza mi je meksa i zdravija i bubuljice su se znatno smanjile. Tj dobijam ih samo na hormonalnoj bazi ponekad zbog cikluca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam nikad probala tu običnu Sephora četku da bih ti mogla reći koja je razlika..... drago mi je ako i ta obična može isto uraditi.... cijena je visoka vjerovtno zbog samog marketinga oko nje, realno u pravu si da ne bi trebala tako puno da košta.....
      ali onaj osjećaj kada sam je napokon dobila, isprobala i oduševila se s njom jednostavno mi vrijedi svakog novčića.... :-)

      Izbriši
  7. Ovo zvuči stvarno super! Odlično je to što je nježan, a učinkovit. Drago mi je da si zadovoljna kupljenim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je jako jako dobra... kada sam čitala silne hvalospjeve ni sama nisam vjerovala da je toliko dobra dok je napokon nisam isprobala i od tada je obožavam... najbolje mi je što mi lice tako dobro pripremi za noćni serum, koji imam osjećaj bolje prodire u kožu jer nema više te mrtve kože na površini.....

      Izbriši
  8. Imam istu kožu kao ti, i ne znam više što bih s njom. Mia mi je na WL već goooodinama,kao i tebi, i def ću si ju priuštiti čim krenem raditi. Gledam ju po Youtube-u već jakojako dugo i svi ju stvarno hvale. I ja bih naručila rozu, ili možda ljubičastu, verziju :D Joj uživaj, zavidim ti!!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh ako ti je koža kao moja, onda ovo čudo MORAŠ imati.... i iskreno ti želim da ne čekaš ovako dugo kao ja da ga nabaviš ;-)

      Izbriši
  9. Super je. Jako mi je slatka tako roza. Padam na tu boju, jako. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ista sam ti kao i ti, samo neka je u rasponu od roza do ljubičaste ;-)

      Izbriši
  10. Konacno recenzija :D ja nemam jako masnu kozu, ali imam bubuljice, sada pravilnom njegom i redovnim ciscenjem puno su se smanjile ali jos ih ima, no mene mitiseri izmucise, ne znam vise sta da radim, ako danas idem na ciscenje i ono nema nijednog sutra vec je druga prica :D pretpostavljam da bi mi ova cudotvorna stvarcica mozda mogla pomoci i s tim :D ali ja nekako mislim da bih uzela ili cu uzeti onu mia klasicnu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry što si čekala, ali morala sam barem 15 dana da testiram aparat da mogu stati iza svojih riječi...
      Mislim da bi ti sigurno ovaj aparat pomogao kod mitisera, jer baš lagano pilingira lice... jesi li probala Balea flastere za mitisere? Meni su fantastični....
      Koju god Miu da se odlučiš kupiti, sigurno nećeš pogriješiti, vjerujem da nema velike razlike među njima.....

      Izbriši
    2. a nema veze, ja to onako kazem konacno, jer mi je drago, ne jer mislim da si predugo cekala s tim, znam ja da ipak da bi za nesto rekao rijeci hvale, pogotovo javno, moras se i sam uvjeriti :) a eto vjerujem bi..hm..nisam probala, idem odma danas za pocetak po te flastere :D a eto mia 2 ima taj kao timer, i dvije brzine a ona prva nema..ali funkcija je ja mislim ista :D

      Izbriši
    3. jeste, male su razlike među njima, ista četka ide na oba...

      Flastere obavezno probaj, meni su odlični...

      Izbriši
  11. Jesi ti nedavno bila u Dubaiu ili sam zabrijala? Ja uskoro putujem pa sam ga mislila tamo kupiti. Znam da je netko nekome nosio nešto iz Dubaia, ali se više ne sjećam tko?! U krajnjoj liniji i ja ću ga kupiti preko neta. Ako nisi skužila ;), i ja ga mjerkam već dugo, a nakon tvoje recenzije je puklo- stvarno ga moram kupiti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam bila u Dubaiju, ali iskrena da budem nisam niti obraćala pažnju da li ga imaju u prodaji, nije mi niti palo na pamet :-( ali kako je Dubai jako skup vjerujem da se više isplati kupiti na netu......
      Tako je i meni jedan dan samo puklo i rekla sam da ga moram imati :-D

      Izbriši
  12. ovu recenziju sam čekala :)))
    jednog dana kad se odvažim riskirati, kupujem definitivno :)
    i boja mi se sviđa :)
    uživaj u uređaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno.....
      nadam se da ćeš ga ubrzo kupiti, i dijeliti ljubav koju ja osjećam prema njemu.... :-)

      Izbriši
  13. Super je aparat, odavno ga gledam, ali za sad je još u fazi gledanja. Možda ga jednom i kupim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i ja sam ga duuuuugo gledala i na kraju sam htjela da i on (aparat) mene počne gledati ;-)

      Izbriši
  14. jako bih volela da isprobam miu, zvuci odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ti želim da što prije sebi ispuniš želju ;-)

      Izbriši
  15. Drago mi je da uživaš u njemu jer znam koliko si ga željela ;).

    Sjajna recenzija!

    OdgovoriIzbriši
  16. Iako si ga stvarno nahvalila i čini se kao da radi super posao, cijena je ipak previsoka. Budimo realni, može čistiti koliko hoće, ali materijal potreban za nju i sve sitnice zajedno ne bi trebale prelaziti nekih 40-50$ :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali drugo je ako si ga netko može priuštiti i spreman je riskirati :)

      Izbriši
    2. Cijena jeste previsoka, nekoliko puta sam to naglasila :-( da je niža i ja bih se već puno ranije odlučila na kupovinu.....
      ali eto kad razmislim koliko sam para bacila na neku šminku od koje nema velike koristi onda mi ovo dođe kao pametno uložen novac ;-)

      Izbriši
  17. Uuuu, koja dobra recenzija ! Vidi se da si oduševljena s njim ;)

    Što reći? Moj je na putu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno....

      Nadam se da ćeš biti jednako zadovoljna... s obzirom da imaš i običnu četku za lice ti ćeš moći da napraviš usporedbu između njih dvije :-D

      Izbriši
  18. Jao divno!!! Ja ga gledam već godinama! Mislim da se ne bih usudila da naručim, ali ove godine planiram par putovanja u inostranstvo tako da ako tada budem pri kešu ima da bude moj! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ga gledala godinama, i samo mi je žao što sam ga godinama gledala a nisam ranije kupila ;-)

      Izbriši
  19. Ovaj aparat zvuči baš zakon! Drago mi je da si ga nabavila, a ni cijena mu nije velika kada pogledaš koliko će ti dugo trajati i koliko ti koristi :) Ja ga svakako želim, brzo idem u Austriju pa se nadam da u onim njihovim techno prodavaonicama imaju nešto slično, ako ne: e-bay :)
    Imam četku za lice koja jako slično izgleda, ali moja ne vibrira i nikada s njom nisam pokušala čistiti lice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja nekako vjerujem da bi u Austriji mogao da se nađe ovaj apatar ili barem nešto slično.....

      Držim fige da ga nađeš!

      Izbriši
  20. Viđala sam na youtube da pričaju o ovome svi ali me nikad nije interesovalo da gledam te videe... Ali sad kad ovo pročitah... Odlična stvar, naročito za skidanje pudera, jer mislim da je njega jako teško skinuti sa lica jer koža dosta upije.
    Blago tebi!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala!

      Baš odlično očisti lice... predobar je..... ne hvale ga uzalud svi.....

      Izbriši
  21. Znači..sad mi je WL dobila novi item hahaha. Imamo istu kožu, razmišljala sam jedno vrijeme o sigminoj sličnoj četki, ne znam što sam ja maknula sa liste hmmmm. Pitanje, pretpostavljam da ćeš nakon nekog vremena morati mijenjati glavu četke ili slično, zar ne?
    mej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, preporučljivo je mijenjati četku svaka 3 mjeseca, vidiš to sam zaboravila u postu spomenuti, mada ja vjerujem da četka može trajati i koji mjesec više ako se ispravno koristi, baš ću testirati......

      Izbriši
    2. Ja ga sada želimmmmm..pardon: trebam! :D
      Hvala na info, tvoje informacije su mi uvijek odlične, imaju početak, sredinu, kraj i definiraš ih iz svih uglova, ili bar onih koje mene zanimaju. To što imamo isti tip kože je bod plus :) Usput, nisam stigla učestvovati u giveawayu, ali nebitno, htjela sam reći da mi se jedino kod tebe nisu sviđale neke rečenice na početku bloga, u kojima si pomalo oklijevala, ali to je specifično samo za početak, dok si hajd da kažem istraživala blog :) Tih rečenica je odavno nestalo, sada si mi 5+ i osjećam se kao da smo na kafi :) Nastavi dok god budeš mogla (uz dvoje djece ono što vremena ostane), imaš zaista vjerne čitatelje.

      Izbriši
    3. Hvala ti na ovako krasnim riječima, lijepo ih je čuti.... početak kao i svaki početak je težak, ali drago mi je da se popravljam i da ti se sviđaju informacije koje napišem u postu ;-)
      Nadam se da ću i dalje stizati objavljivati postove jer nisam ni vjerovala da se može ovako uživati u vođenju jednog bloga, pa ni u kom slučaju ne bih željala da isti zamre ;-)
      Još jednom hvala i puno pozdrava!!!

      Izbriši
  22. Steta samo za cijenu, jer vjerujem da puno pomaze kozi, posebno da se kreme bolje upiju i djeluju. Da bar ima neka jeftinija a priblizno dobra verzija... :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. EH da ima vjerovatno bih je i ja nabavila.... duduše ima Sigmina koja je jeftinija, ali nisam sigurna da je jedanko dobra jer nikad nije zaživila kao Clarisonic....

      Izbriši
  23. Oduvek sam zelela jedan Clarisonic, ali mi je jednostavno preskup.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je bio, ali kako sam u postu već pisala mislim da je investiranje isplativo s obzirom koliko novaca trošimo na razne gluposti od kojih nemamo ovakvu korist.....

      Izbriši
  24. Mislim da je Clarisonic super stvar! Kupila sam dvije četkice za lice, al nijedna nije valjala. Jedna je bila toliko mekih dlaka da su se savijele prilikom čišćenja, a druga je očito bliski rođak šmirgl papira .. Nema do ovog očito ništa, radić će kasica prasica nekad za njega ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To ti je pametno.... ovo je investicija vrijedna štednje, nešto što će ti dugo trajati......

      Izbriši
  25. A sto si prvo koristila gel pa tek onda aparat? Sto ne zajedno?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo ovako ide moja rutina, prvo skinem šminku, umijem se s gelom, i tek pred spavanje dodatno lice očistim sa Clarisonicom + gelom..... i onda nanosim noćni režim na lice :-D

      Izbriši
    2. Ja sam onda pogresno razumela. I ja isto prvo skidac sminke, zatim gel zajedno sa clarisonicom ,pa tonik i ostale mazalice... Gelovi koji pene mnogo bolje rade sa clarisonicom , prijatniji je osecaj i imam utisak da bolje ocisti. Sjajna spravica i apsolutno vredna svake pare. Najbolja investicija za kozu.

      Izbriši
    3. Drago mi je da si i ti zadovoljna i curama potvrdila moje oduševljenje :-D

      Sad mi svaka krema i serum bolje sjedaju, baš kako si i rekla najbolja investicija za kožu!

      Izbriši
  26. šteta sto mu je cijena tako velika :(

    OdgovoriIzbriši
  27. pitanje u vezi struje da li ste morali ista kupovati adapter il nesto posto je tamo napon drugaciji? da li postoji mogucnost da aparat pregori zbog toga? i vi koje koristite vec mjesecima aparat da li se stvarno isplati investirati u Clarisonic?!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. prilagođen je za sve vrste struja, ne treba nikakav adapter samo onaj dio za utičnicu je drugačiji pa je neophodno kupiti prelazni utikač….

      ja sam istinski zadovoljna…. i svakom bi ga preporučila, mada mu cijena jeste visoka ipak je to stvar koja traje godinama...

      Izbriši
  28. hvala puno :).. jel suzava i prosirene pore to sam negdje procitala i da brise oziljke od akni?

    OdgovoriIzbriši
  29. Clarisonic Mia 2 u BBI Centru kosta 294 KM i uz aparat se dobija jos jedna cetkica po izboru tako mi je danas rekla ljubazna prodavacica

    OdgovoriIzbriši
  30. Zanima me da li vam i dalje paše ovaj Clarisonic Mia2, budući da ga planiram kupiti? :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)