AVON Luxe Velvet Matte Creme Foundation (sve nijanse) + Look kreiran komplet Avon šminkom - MAKEUP ARENA

11/30/2014

AVON Luxe Velvet Matte Creme Foundation (sve nijanse) + Look kreiran komplet Avon šminkom





Moram da priznam da sam već neko vrijeme priželjkivala da isprobam neku Avon podlogu. Isprobala sam jako puno Avon proizvoda, no podlogu nikad. Mora da je neka ptičica šapnula Avon-u da mi pošalje ovaj luksuz. Kažem luksuz jer zbilja ove staklene posudice u koji je puder smješten izgledaju jako profinjeno i luksuzno. Očito nisu štedjeli na ambalaži te su opravdano ovoj liniji dodijelili naziv Luxe. Posudica je u ruci teška, jer je staklena, što dodatno potvrđuje kvalitet ambalaže a poklopac je sjajan i meni jako lijepo ukombiniran onako kompletno. Smješten je u ljubičastu kutiju sa zmijskim dezenom, te je natpis Luxe istaknut zlatnim slovima.

Podloga je dostupna u 5 nijansi od kojih je većina njih namijenjena svijetlijoj puti dok je jedna za srednje tamnu put. Sadrži 18 grama gustog proizovda.








Podloga je kremaste formule, puterasto maziva i jako lijepo razmaziva. Kada se na lice nanese, a imamo dovoljno vremena da je nanesemo, ona se primi i nema potrebe da se fiksira jer se potpuno posuši na mat. Probala sam je nanositi na više načina i dobitna kombinacija je bockanjem. Pri tome se možemo poslužiti klasičnom bockalicom ili nekim kistom s kojim možemo bockati a vidjećete na kraju posta s kojim kistom sam ga ja nanijela. Samo prije nego nastavim da spomenem da je Avon uz ovaj puder izbacio i bockalicu za koju mi je jedna čitateljka rekla da fantastično rade zajedno pa s obzirom da pripremam svoju narudžbu Avon proizvoda i bockalicu ću da kupim i nju vam naknadno pokažem. Dakle tekstura ovog pudera je odlična za sve nas sa proširenim porama jer gust proizvod popuni pore. Nekad se može dobiti kontraefekat ako puder ne nanesemo dobro, stoga vam predlažem, ako se odlučite na kupovinu, da definitivno isprobate način na koji ga ja nanosim jer se pokazao izuzetnim. Dakle bockanje i onda samo malo utrljavanja laganim kružnim pokretima. Ja sam dobila photoshopiran izgled i bez imalo lažnog susprezanja kažem da se nisam mogla nagledati svog lica, a ako me redovno pratite znate da mi je ten slaba karika :/

Puder ima srednje prekrivanje, koje može ići i do slabijeg i do jačeg, dakle može se nadograditi ili laganije nanijeti. Ja sam ga na dijelovima lica gdje imam izraženije hiperpigmentacije nanijela u 2 sloja i potpuno ih je prekrio, bez da sam morala koristiti korektor.

Postojanost mu je odlična, nakon 4-5 sati počela sam se lagano prosijavati, te se to malo intenziviralo u naredna 2 sata, ali nikako nisam popravljala šminku u tom periodu. Znate da je moja koža ekstremno masna i da je ovo zaista veliki uspjeh.


S lijeva gornji red: Porcelain, Natural Glamour i Nude Botice.
S lijeva donji red: Beige Linen i Medium Bisque.

Iako nisam ljubitelj swatcheva na rukama jer smatram da ne možemo dobiti realnu sliku nijansi jer je podlaktica drugačije boje od lica, kod većine nas jako bijela, ipak sam ga za vas napravila i na ruci, ali i na licu, a to ćete vidjeti malo dolje, te se i uvjeriti da swatchevi izgledaju drugačije a fotkano je sa istom opcijom na aparatu i uz istu svjetlost uz prozor. Imajte na umu da je mjerodavniji ovaj prikaz na licu.

S lijeva: Porcelain, Natural Glamour, Nude Botice, Beige Linen i Medium Bisque.

S lijeva: Medium Bisque, Beige Linen, Nude Botice, Natural Glamour, Porcelain.

Nije mi jednostavno izložiti svoje lice puno proširenih pora, pogotovo ovako pofotkano izbliza gdje izgledaju još više vidljive, širokom auditoriju, no mislim da nema boljeg načina da vidite kako ovaj puder "radi" tj. automatski popunjava pore, još ovdje i nije nanesen metodom bockanja nego samo mazanjem a metoda bockanja je puno bolja, no već sam vam pisala o samom nanošenju a i vidjećete krajnji izgled na licu. Stoga sam se žrtvovala i izašla iz svoje sigurne zone i ogolila lice da bih vam pomogla u odluci da li da ga kupite i da se uvjerite zašto sam ga ja instantno zavoljela.


Bez obzira što sam ih slikala zajedno, odlučila sam da svaku nijansu slikam ponovo zasebno da vam pomognem steći dojam o svakoj nijansi, te naravno sliku će pratiti moj dojam o nijansi, a svaku sam gledala uživo dok sam je opisivala i pokušala je dočarati na najbolji mogući način.



Svijetla nijansa, koja ima roskasto-breskvasti podton, koji nije puno izražen, ali se na usporednim swatchevima primijeti.



Svijetla nijansa sa žućkastim podtonom i to je nijansa koja meni odgovara u potpunosti.



Svijetla nijansa neutralnog podtona, čini mi se da je ova nijansa čak mrvicu svjetlija od prethodne dvije. Uglavnom sve tri su svijetle, samo imaju različit podton i na vama je da odaberete za sebe onaj koji vama najbolje odgovara.




Svijetla ka srednjoj nijansa. Ima žućkast podton.




Najtamnija nijansa čiji podton mi se čini neutralnim, no opet to u potpunosti ne mogu ispravno odrediti jer je na mom licu dosta tamna. Ova nijansa se može koristiti i kao kremasti bronzer za svijetle cure, što sam ja i probala i odlično radi sjenčenja po licu.



Sjenila od Avona, ne znam koja već po redu koja imam, su u ljubičastoj boji, koja prati ovu skupinu proizvoda, neke po ambalaži a neke po boji samog proizvoda, a ljubičasta je na vrhu skale mojih omiljenih boja. Dugo sam se uvjeravala da sam pink tip žene, možda sam nekad i bila no sada je ljubičasta ono što volim.

Sjenila su smještena u uobičajenu ambalažu kakvu nam Avon servira za svoja standardna sjenila, a ako vas zanima izgled nekih malo drugačijih ambalaža, barem po printu na njima, trk na OVAJ i OVAJ post, ali ne ne idite mi još, nisam završila recenziju :)




Bez baze ispod swatcheva sjenila, što nam govori da je pigmentacija zaista bogata. Lako se nanose i jednostavno blendaju. Truse se vrlo malo, pa preporučujem da lagano otresete kistić prije nego ga krenete nanositi. Obje nijanse imaju šimer, ali svjetlija ga ima više, dok je u tamnijoj nijansi jedva primijetan, iako dok gledamo u ambalažu možemo misliti da su jednako šimeraste.

Svjetlija nijansa je prava šimerasta srednje pink boja, hladnijeg podtona dok je tamnija nijansa mješavina ljubičaste i tamnije bordo boje.


prirodno svjetlo
Sa blicem, pokušala sam uhvatiti šimer iz sjenila i olovke koji je uživo zamijetan no aparat nije htio surađivati.



Glimmerstick Diamonds Specey Silver olovka je tamno sive boje koja naginje ka crnoj, ali nije intenzivno crna i u sebi ima veoma sitne gliterčiće svijetlo plave-srebrne boje. Mekše je teksture što nam omogućava da je glatko nanesemo, bez zapinjanja. Na kapcima je postojana.


Precizna je, te je s njom moguće napraviti i tanju crtu.





Za kraj sam vam ostavila jedan draguljčić. Jasno vam je zašto sam ga tako nazvala već na sam pogled. Ovako interesantnu bočicu zaista nisam vidjela. Unutar nje je smješten teksturac metalno sivkaste boje koji u podlozi vuče na neku mauve-ljubičastu boju. Gliteri su jako sitni i srebrne su boje. Četkica je uobičajena Avonska, srednje širine i dužine te omogućava odličnu aplikaciju. Lak se relativno brzo suši a prednost teksturiranih lakova je ta što čak i da se malo ošteti u procesu sušenja moguće je naknadno popraviti jer hrapav je, ima teksturu i popravke neće biti vidljive. Stoga je ova završnica divota. Ono što ističem kad prednost lakova ove završnice je svakako trajnost jer sitne šljokice lak povezuju na način da prave lak trajnijim a to ćete svakako osjetiti i pri skidanju laka jer se ova forma laka malo teže skida od uobičajenih lakova, ali i znatno duže traje te moramo priznati da našim noktićima podari zaista poseban izgled.




I na kraju nebi bilo u redu a da vam ne pokažem kompletan look. tj. tri, kreirani sa apsolutno svim proizvodima iz Avona, iako sam jedan od ova tri pokazala već na Facebook-u, promijenila sam ruževe i napravila još dva.

Dakle koristila sam:

  • Avon baza za lice, klik OVDJE na recenziju;
  • Avon baza za kapke;
  • Luxe korektor/posvjetljivač, recenzija OVDJE;
  • Luxe Velvet Matte Creme Foundation Natural Glamour na cijelo lice i lagano sjenčenje lica sa nijansom Medium Bisque;
  • Bronzane kuglice, mrvica nanosena na obraze da utoplim lice, recenzirane OVDJE;
  • Duo Rumenilo/Highlighter, recenzirano OVDJE;
  • Oba sjenila iz palete Pink Ice iz ove recenzije, svijetlo u unutarnjem dijelu kapka, a tamno na pokretnom dijelu kapka plus smećkasto sjenilo u pregibu iz duo palete Deep Wine, recenzirane OVDJE;
  • Olovka za obrve koje na žalost više nema u prodaji a ja trošim zadnje izdisaje, nadam se da će je vratiti u prodaju prije nego je potrošim.
  • Glimmerstick Diamonds Spacey Silver olovka za oči na godnjem dijelu kapka, recenzirana u ovom postu;
  • Crna Avon Shock olovka korištena u unutarnjem dijelu donjeg kapka za dodatak glamuroznijeg izgleda
  • Maskara Luxe koju sam zaboravila pofotkati, ali više o njoj imate OVDJE, te sam stavila i umjetne trepavice Ardell Double Up 206;
  • olovka za usne Glimmerstick Red Brick, korištena samo uz prvi ruž Berry Bold;
  • Ruževe: Berry Bold iz Ultra Colour Bold kolekcije, sve nijanse možete vidjeti OVDJE, Wine With Everything, klik OVDJE za recenciju, Scarlet Glamour iz Hollywod kolekcije, klik OVDJE na prikaz svih proizvoda iz te kolekcije. Ispod svakog look-a ću napisati koji ruž nosim, te ponovo staviti link.




Još jednom napominjem, iako sam i na Facebook-u napisala, sve fotke radim macro opcijom koja sve vidi i više nego što treba :) te su napravljene na prirodnom svjetlu uz prozor, bez direktnog sunca, za što smatram da daje najvjerodostojniji prikaz. Slike su uploadane direktno iz aparata bez ikakve obrade, što i inače ne radim, ali svejedno da naglasim.

Sve u svemu oduševljena sam puderom i zaista se nadam da sam vam uspjela dočarati zašto mi se toliko jako svidio. Cijene proizvoda ću naknadno staviti, jer novi katalog još uvijek nije izašao a ja sam zaista morala da vam ga pokažem što prije u slučaju da ste planirale raditi svoju narudžbu. Kako puder, tako su i sjenila, olovka i lak jednak dojam ostavili na mene.

Već vidim da su mi na Facebook stranici neke od vas napisale da su ga probale i da su oduševljene pa me zanima mišljenje i od ostalih cura koje su ga probale. Kakav vam je? A za vas koje ga niste probale, imate li namjeru?



PR proizvodi

61 komentar:

  1. Bas mi je neki dan palo na pamet kako sam kroz trecinu fakulteta nosila samo krem pudere i da ne znam zasto od tad nisam kupila ni jedan. Ovaj stvarno izgleda fenomenalno. Ja kad bih se uslikala sa macro objektivom svijet bi se prepao haha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ih ranije nosila i odjednom prestala, pojma nemam zašto. Vidiš da je i moje lice slikano macro opcijom za prepasti se, jer ona još više naglasi sve, ali nema veze. No sa šminkom je već bolje. Ovaj puder zaista fenomenalno popuni pore, vidi se odmah i na swatchevima na licu, rupe ostale tamo gdje nema pudera a gdje ima jedva vidljive. Oduševljena sam efektom :)

      Izbriši
  2. Nisam ljubitelj ovih "creme foundation", jer imam loša iskustva, posebno ljeti i jer imam zahtjevno lice (nečisto lice, plus blijed ten i masnu do mješovitu kožu), ali pošto si toliko pohvalila ovaj puder, sada jedva čekam da vidim katalog, cijenu i naručim! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo ipak u predznaku ima Velvet Matte :) te nije obična cream foundation. Iznenadićeš se kako je lijep na licu, samo ga nanosi kako sam objasnila jer mnogo bolje izgleda na licu tako.

      Izbriši
  3. mogu samo reci BRAVO,odlicna recenzija,slike,ma sve,svaka cast :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa ti si sjajna! :)
    Ovako detaljnu recenziju malo ko napise. Svaka cast, samo tako nastavi. :D
    Odusevila si me puderom, sad ga moram probati. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) nadam se da je ipak bila i sažeta te da nisam pretjerala sa detaljisanjem jer nisam zagovornik predugih recenzija, volim jasne i konkretne recenzije :) Puder ćeš, gotovo sam sigurno, mnogo voljeti :)

      Izbriši
  5. Ovo se zove profesionalizam! Svaka cast kako odlicno i detaljno napisana recenzija. Naravno da sada imam veliku zelju da isprobam ovaj puder iako su mi obrazi dosta suvi i ne znam da li bih se snasla s njim jer sam navikla na tecnije i laganije formule (trenutno koristim ysl le teint touche eclat). Puno pozdrava od Maje:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga Majo :)
      Onda bi najbolje bilo, ako imaš priliku, da ga negdje isprobaš prije kupovine. Ne čini mi se kao da bi mogao isušiti i naglasiti suhe dijelove, ali s druge strane to ne govorim iz iskustva nego samo pretpostavljam a ne bih htjela da te navedem na kupovinu proizvoda koji ti ne bi odgovarao. Puno pozdrava i tebi :)

      Izbriši
  6. Ja bih baš volela da probam ovaj puder jer isto imam masno lice i proširene pore.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vidi se na slikama šta je uradio mojim porama. Učinio ih je gotovo nevidljivim :) tako da isto možeš očekivati :)

      Izbriši
    2. A koje još pudere, tonirane kreme i proizvode za negu lica preporučuješ za masnu kožu?

      Izbriši
  7. Nekada davno sam probala jednu Avonovu podlogu, mislim iz Color Trend serije i bila mi je skroz ok, al tad sam bila u srednjoj školi....poslije sam uglavnom kupovala drogerijske brendove. Ova podloga baš lijepo izgleda i super mi je što ima dosta svijetlih nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš su se fokusirali na svijetle nijanse i to mi je super jer više je svjetloputih cura :)

      Izbriši
  8. Bravo za swatch-eve na licu i svaka čast za profesionalizam!Kad neko iskreno voli to što radi onda recenzija izgleda upravo ovako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Vesna, jako je lijepo pročitati ovako pozitivan komentar i kad znam da se moj trud prepoznaje :)

      Izbriši
  9. Što drugo reći osim da trebaš biti (i jesi) uzor svim blogericama,svaka čast na detaljnoj al ne predugoj recenziji :)
    Svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  10. Divan post,detaljan,svaka cast.Moram probati ovaj puder obavezno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Daco, ako smatraš da bi bio dobar i za tebe, obavezno probaj :)

      Izbriši
  11. Vrhunski post! Kao što ti rekoh, nakon čitanja ove recenzije privlači me ovaj puder iako nikada nisam kupila nijedan Avonov :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga, možda je vrijeme da to ispraviš :)

      Izbriši
  12. Kao i uvijek divna i detaljna recenzija :-) a sto se tice izlaganja lica u svrhe recenziranja, mi to zaista iskreno cijenimo :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nisam ljubitelj ovakve forme pudera, jedno vreme sam eksperimentisala sa njima, ali svi su previse jaki i suhi. Citala sam da imas masnu kozu, ali moj utisak je da bi i tebi bolje pristajao neki hranljiviji. Sa ovim ti lice deluje umorno i bas suprotno od onoga sto pises o tipu koze, jako ti je naglasio bore, nikad ne bih rekla da ti je koza masna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa pogledaj samo sliku gdje se vide dijelovi lica bez pudera i po veličini mojih pora biće ti jasno koliko je moje lice masno. Ekstremno. Ali drago mi je što sam pronašla proizvode s kojima ne izgledam sjajno i masno jer to ne volim. Ko voli hranjive pudere i sjaj na licu nek izvoli, ja sam za mat formu uvijek. Koliko god nekad ekperimentirala i sa tim hranjivim podlogama koji lijepo izgledaju sat-dva te njihova postojanost na mom licu nije ono što očekujem od jednog pudera ja se na kraju uvijek vratim mat puderima. A to da mi lice sa ovim puderom djeluje umorno i da mi je naglasio bore tu se grdno varaš. Samo ti slikaj sebe ovako izbliza sa macro opcijom i bez blica pa ćeš vidjeti koliko je to sve izraženije nego uživo. Ja se s ovim puderom svog lica ne mogu nagledati :)

      Izbriši
    2. Ja samo moram napisati da se nikako ne slazem sa komentarom iznad, Jasmina ima odlican ten i mogle bi joj pozavidjeti i mnoge duplo mladje djevojke, pogotovo nije tacno da djeluje umorno. Vjerovatno se radi o tome da smo navikle gledati fotosopirane blogerice i nerealne preuredjene slike. Svaka cast za recenziju, svaki tvoj post dokazuje da si zaista jedna od najboljih blogerica na Balkanu.

      Izbriši
    3. Hvala puno :)
      Ja cijenim svako mišljenje, ali ako je ono osnovano ali da mi se priča o tome kakva je moja koža i da li je masna ili nije mi je u najmanju ruku simpatično. To mi u biti govori da se dobro borim sa viškom sebuma jer koža ne odaje da je masna. Ali sve je u očima promatrača i ako je neko svratio da mi traži mane i bore, samo nek izvoli, ja sam svojih i mana i vrlina potpuno svjesna :)
      Hvala ti puno na lijepim riječima podrške, to mi mnogo znači :)

      Izbriši
    4. Jedan komentar koji nije hvalospjev i laskanje i odmah se pokaze sujeta.

      Izbriši
    5. Na osnovu čega si to zaključila? Na osnovu toga što ne dopuštam da neko ko me ne poznaje donosi zaključke o tome da li je moja koža masna ili nije ili?? To što volim komentare podrške (a slagala bih da kažem da ih ne volim, ko ih ne voli?) ne znači da ne dopuštam drugačija mišljenja. Zaista me ne poznaješ jer da želim samo hvalospjeve ne bih dopuštala anonimne komentare, stavila bih da komentari idu na provjeru prije objavljavanja i razne druge metode s kojima bih dobila samo hvalospjeve. Onog momenta kad sam se odlučila pokrenuti blog i izložiti se javnosti prihvatila sam da će biti svega i lijepih i ružnih komentara i sa tim se mogu nositi. Da stojiš imenom i prezimenom iza negativnog komentara imala bih puno više respekta prema tvom mišljenju.
      I daje tvrdim da koža izgleda krasno sa ovim puderom i da uživo još i bolje izgleda.

      Izbriši
  14. Mislim da uopste ne treba da ti bude neprijatno pri izlaganju lica bez sminke, pa ti si otprilike jedina zena koja je spremna zarad fanova i citateljki da uradi ovako nesto, nisam srela osobu koja bi na internetu izlozila ''golo'' lice da bi drugima pomogla pri odabiru nijansi. Svi znamo da to rade na ruci :D Da zanemarimo cilj s kojim si se slikala bez sminke, meni licno tvoja koza ne izgleda ni malo strasno, cak mi je odlicna ako uzmemo u obzir koliko godina i dece imas :) Pa znamo koji problemi idu uz suvu kozu, bore na prvom mestu, ja sam recimo zahvalna sto sam masnokozac. Tako da, svi kompilmenti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno. Ma ja ti nikako swatcheve na ruci ne volim jer vidi se da to nije ta boja kao kad se nanese na lice uz apsolutno iste uvjete fotkanja. Ne može ni biti kada nije ista boja kože i odmah swatch izgleda drugačije. Tako isto i usne, koža podlaktice bijela a usne rumene i sl i sl… da ne nabrajam dalje, vidim da isto razmišljamo :)
      Nisam jedina koja izlaže svoje golo lice, ima još cura koje to rade, ali su one u blagoj prednosti jer njihova gola koža izgleda puno bolje pa im je lakše pokazati se :) Moja koža lica je dosta šarena, onako nečista, ali joj ne treba puno da izgleda znatno bolje.
      I meni je kako starim sve draže što imam masnu kožu jer tad dolazi vrijeme masnokožaca kad moje vršnjakinje suhe kože gube elastičnost kože i imaju sve više problema sa kožom dok mi masni ih imamo sve manje :)

      Izbriši
  15. Svaka čast na postu i slikama, odavno te čitam, ali rijetko komentiram, ali zbog ovog posta moram :-p Definitivno naručujem ovaj puder kad izađe katalog jer imam proširene pore i masnu t-zonu, dosta flekica od prijašnjih akni pa se nadam da će uspjeti to sve prekriti, što se tiče nijanse, srednje tamna sam, žutog podtona, pa mislim da bi mi možda odgovarala ova predzadnja nijansa jer ova tvoja bi mi definitno bila presvijetla. Uz tvoj blog, Dear skin blog mi je najdraži i vi dvije ste definitivno najprofesionalnije blogerice na našim prostorima. Puder ti odlično popuni pore i uopće ne primjetim da ti je koža toliko problematična kako kažeš. Mislim da uopće ne treba komentirati recentije proizvoda za lice bez slike kako izgleda na samom licu, to je toliko neprofesionalno, a nažalost po nekim razvikanim beauty blogovima sve se češće viđa, zato svaka čast tebi i sličnim blogericama :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Dana puno :) I meni se po opisu čini da bi ti ova predzadnja nijansa mogla odgovarati. Pjenasti/kremasti puderi, naravno ako su matirajući, su odlično rješenje za masnu kožu. Lice mi nije previše problematično, na sreću rijetko mi izlazi gamad po licu, ali je onako nečiste boje, tako da mi je dobar puder obavezan.
      Posebno mi je drago da ti se moj blog toliko dopada da si ga izdvojila među 2 najdraža :) Martinin blog je enciklopedija za njegu kože, dok je moje polje dekorativa :) Hvala još jednom :)

      Izbriši
  16. Ten ti je predivan i najljepša mi je kombinacija sa crvenim ružem, ovaj Wine with everything je na meni dosta tamniji, ali svakako lijep. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Jelena, ja stalno ponavljam da su moje usne svijetle pa svaki ruž, osim onih eksremno pigmentiranih, izgleda na njima svjetlije :)

      Izbriši
  17. Odusevljena sam recenzijom! Sve pohvale za rad i trud! Dala si mi ideju za poklon drugarici! P.s. masna koza je prednost ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno :) Masna koža jeste prednost, to mi je sve jasnije :)

      Izbriši
  18. Ti si meni žena, majka, kraljica :)

    Odlicno lice imas , ja ti zavidim iako sam u ranim dvadesetim, svaka čast i za hrabrost za slikanje sa macro opcijom.
    Ide jos jedna velika pohvala za ovakvu izdasnu recenziju. Puno pozdrava iz Sa

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao hvala, ali nije baš odlično, rado bih imala ljepši ten. A šta ću ne isplati se da lažno predstavljam svoj ten i da je krasan kad nije. Doduše napravim ga da bude znatno bolji nego što jeste uz pomoć odgovarajućih proizvoda. Dosta mojih čitateljki je upravo iz mog grada i viđa me i vidi moje nepravilnosti pa bi suludo bilo da se korigujem na slikama. Puno pozdrava i tebi iz prohladne Tuzle :)

      Izbriši
  19. Stvarno se puder čini super i dobro izgleda na tvom licu koliko vidim, ali ja ne mogu doći k sebi koliko je ljubičasto sjenilo lijepo! *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Puder je zmaj :) ljubičasto sjenilo je divno i iznenadila me sama pigmentacija, jer nekad ovakve nijanse znaju biti sve, samo ne pigmentirane.

      Izbriši
  20. Ovo je recenzija i pol, recenzetina :D
    I moram reći da prvi put vidim da netko radi swatcheve na licu i stvarno si u pravu, i svaka ti čast. Lice ti izgleda sasvim normalno, lijepo lice, malo nepravilnosti - normalno lice kakvo većina žena ima. Pri tom ne mislim da svaka žena ima nepravilnosti koje ti, nego svaka ima nešto i meni je to super i ja sam za to da objavljuju blogerice takve slike tako da čitateljice vide da su i njihove nepravilnosti nešto sasvim normalno :)
    A puder se čini super, ja tebi apsolutno vjerujem kad kažeš da je neki puder super i zapamtit ću da je ovaj super i možda si ga jednom naručim, trenutno imam i previše otvorenih pudera!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Josipa hvala ti :)
      Ma da u pravu si, svaka od nas ima svoje boljke, nek se vidi stanje kakvo je. Nije savršen ten, pa šta? Zato imam duge noge hahahha. Šalu na stranu ali zar nije bolje da se vidi kako je proizvod od nesavršenog tena napravio poprilično dobar ten :)
      Zapamtila sam da voliš moje recenzije pudera jer nam odgovaraju isti :) imaj ovaj u vidu, najiskrenije ti kažem :)

      Izbriši
  21. Puder je najblaze rečeno katastrofa.Uvukao ti se u sve sitne bore pogotovo u predjelu cela koje zbog toga izgleda uzasno naborano i staro.Plus ovim puderom si postigla jedino to da izgledas kao da imas kilu pudera na sebi i cakey izgled.Jesi ti blogerica i sve ok al ne moze svaki proizvod koji ti posalje neka firma opisat kao bajan, sjajan, divan itd, a mi kad ga kupimo da nista ne valja ili je prosječan.Drugo je to sto to ne smijes napisati nista lose jer ce oni prestati slati proizvode, pogotovo avon koji ne odobrava lose recenzije koji su cak imali i na svojoj stranici napisano da prvo zele da pročitaju pa da odobre tekst.Trebaš biti malo vise realna. pozdrav

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Smiri se malo, isprobaj ga pa se javi :) Meni se dopada na mom licu i nemoj da moram ponavljati da je ovo slikano izbliza i macro opcijom koja uveličava sve nepravilnosti. Bore na čelu imam, šta da radim, 37 mi je godina, moram ih imati :) Ako si nekad na osnovu moje recenzije kupila proizovd i razočarala se, meni je iskreno žao te onda nemoj više vjerovati mojim recenzijama, ne znam šta drugo da ti kažem. Znam samo da ja vrlo često primam poruke zahvala što sam ovoj ili onoj curi otkrila dobar proizvod. Sve što pišem pišem iskreno, prosječne proizvode ni ne recenziram, samo one koje mi se dopadaju i one koji su mi užasni. Nikad mi Avon nije tražio da pročita prije nego objavim recenziju stoga nema potrebe za izmišljanjem. Dešavalo se da nisu objavili moju recenziju na stranici, ali to me nije posebno doticalo, imaju pravo da je postave ili ne :)

      Izbriši
  22. Ja moram da te pohvalim i da ti se zahvalim sto si "swatchala" puder na svome licu.Meni to puno znaci.Jer moje lice nije savrseno i vise mi koristi da vidim kako u praksi stvarno izgleda neki proizvod na delu,nego samo opis,ili kad neko prikaze sliku gde mu lice svakako izgleda savrseno. Bez obzira da li je takvo lice savrseno zbog obrade ili je takvo u prirodi,meni to nista ne pomaze,a pogotovo sto ne znam nikoga ko ima tako porculansko lice kako obicno izgledaju zbog svetla,gde se slabo i vidi efekat koji neki proizvod daje.U svakom slucaju hrabro sa tvoje strane ,ali meni kao citaocu vrlo korisno.I sve pohvale .Pozdrav .Adrijana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i drago mi je da ti je od pomoći. To i jeste bio razlog što sam iskočila iz svoje sigurne zone jer ruku na srce nije mi baš drago pokazivati svoje nesavršenosti ovako javno. Veliki pozdrav i tebi Adrijana :)

      Izbriši
  23. Volim Avon,i nemogu da hvalim nesto sto se i meni ne svidja.Kada sam cuda da ce luxe izbaciti nove mat pudere,bila mi je zelja da kupim.Kako gledam tvoj post,shvatam da to nije za mene.Prvo ja imam suvu kozu i ovo bi mi dodatno isusilo lice.Svako ko kupuje ovaj puder mislim da bi to trebalo da zna,da ne bi kasnije bilo svasta.Molim te javi o Luxe cetki za puder,razmisljam da je kupim, niko je jos uvek nema,a u katalogu je slika mala pa nemogu da procenim kakva je.:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da ne bi odgovarao suhoj koži. Ja se vodim tim da čim je nešto Velvet Mate da se podrazumijeva da je za masnu kožu te eventualno mješovitu. Nisam mogla spomenuti da li naglašava suhe dijelove jer ih nemam :)
      Cura koja naručuje pravi narudžbu u ponedjeljak pa čim mi stigne pišem o njoj :) Čula sam da je mnogo dobra :)

      Izbriši
    2. Poručila sam bockalicu, tagova si na mojoj slici, na instagramu.

      Izbriši
  24. Sve pohvale i duboki naklon za objavu realnih fotki i swatcheva! Znam kako je boriti se s masnijom kozom i porama, meni je to rupa bez dna :/.
    Inace su mi tvoje recenzije drage radi slicnog tipa koze i rado te citam i pogledam swatcheve. Blogove koje ne stavljaju uopce svatchewe ili ih stave na fotosopiranu ruku na kojoj nema ni tockice ni dlacice ne cijenim previse ma kako dobra recenzija bila :). Da ne spominjem cosmo i elle fotografije jer meni nista ne znaci sto neko he rumenilo stoji na decoupage vitrini pokraj ogrlice od 'bisera', radije onda odem do 'tiska' ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno :) Poruke potpore mi daju vjetar u leđa da se oslobodim i pokažem svoje nesavršenosti s kojima se borim i dam na uvid da su blogerice izložene istim problemima i da nemaju savršenu kožu. Znam da mi nije najgora koža koja postoji ali je daleko od toga da je savršena. Photoshop nemam ni instaliran i na mom blogu svejedno nije dobrodošao jer ne vidim njegovu svrhu, pogotovo ne za npr. prikaz pudera. Umjetničke slike rumenila je lijepo gledati, ali koristi od gledanja rumenila u ambalaži nema :) Daj da ga vidimo na mjestu za koje je predviđeno :)

      Izbriši
  25. A jel to blogerice moraju imati cupave ruke da bi neko pomislio da nema fotosopa? :)Ima zena koje su tip top.

    OdgovoriIzbriši
  26. Nisam planirala da ga narucim, ali sad kad vidim ovu odlicnu recenziju pocinjem da se premisljam! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najbolje probaj ako imaš priliku, ja ovaj puder obožavam :)

      Izbriši
  27. Draga, na tvoju inicijativu sam kupila ovaj Avonov puder (najviše zbog sjajne recenzije koju si uradila i zbog toga sam uspela savršenu nijansu da izaberem za sebe prvi put u životu otkad kupujem pudere generalno). Samo da ti kažem moje mišljenje: Puder je odličan, super mi nijansa pristaje koju sam odabrala (Beige Linen), ALI četka ova bockalica uopšte nije dobra za ovaj puder. Jako su mekana vlakna i ne mogu fino da izblendam puder jer je puder težak za tako tanka vlakna. Znači, četka za puder koja ide uz njega- NE (bar što se mene tiče). Inače, ona je dobra u druge svrhe- za blendiranje tečnog korektora za podočnjake ili za blendiranje korektora za prekrivanje nepravilnosti na koži. :) Još jednom sve pohvale za ovako sjajnu i temeljno odrađenu recenziju! ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Aleksandra, drago mi je da si uspjela pronaći odgovarajuću nijansu :) eh sad ja sam kupila i bockalicu i mogu ti reći da se meni dopada, ako prihvataš moju sugestiju da probaš na ovaj način: dakle samo lagano zabodeš bockalicu u puder i pokupiš malo pudera i bukvalno bockaš u lice i onda samo malo kružnim pokretom razmažeš. Nadam se da sam dobro objasnila, uglavnom meni je bockalica mnogo dobra :) a puder mi je toliko pozitivno iznenađenje da se moram ponavljati i reći da je fenomenalan :)

      Izbriši
  28. Prvi put se javljam ponukana ovim hejterima.
    Pratim te vec nekoliko godina i to redovito jer imam masnu kozu i zanima me sta ti kazes kao masnokozac o nekom proizvodu. Tvoje recenzije su me odvele do mnogih jako dobrih proizvoda i pomogli mi u odabiru boja.
    Konkretno , ovaj puder sam uzela jer sam ga vidjela ne tvojoj stranici i to u pravoj boji za mene i moram reci da je divan. Na licu izgleda kao da nemam nista, nanosim prstima tako mi bolje ispadne nego bockalicom.
    I da dodam, imam 49 godina i naravno nesto bora. U moje bore se ovaj puder ne uvlaci, i ne istice ih, za razliku od nekih drugih.
    Zahvaljujem na izvrsnim i iscrpnim recenzijama, i saljem pozdrave iz Splita. Bozena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Božena puno, lijepo je čuti da su ti moje recenzije pomogle kod odabira :) za hejtere nećemo brinuti previše ;)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)