Hourglass Ambient Lighting Blush Palette - MAKEUP ARENA

11/19/2014

Hourglass Ambient Lighting Blush Palette




Već sam u par navrata pisala da su me Hourglass rumenila očarala. Očarala su me u toj mjeri da sam poželjela da se riješim svih drugih koje imam. Srećom, bio je to momenat koji me brzo prošao jer sam mogla napraviti nesmotrenost zbog koje bih zažalila. Ali vjerujte mi na riječ, da su me toliko očarala da su mnoge druge ljepote koje imam u drugom planu, potisnute, čekaju svoje bolje dane. Ponoviću ukratko nekoliko stvari koje sam već spominjala u prethodne dvije recenzije, OVDJE i OVDJE, jer nemam puno toga drugačijeg dodati.



Kad krenemo od ambalaže ista je u smislu materijala, boje, samo naravno s obzirom da se radi o paleti, šira je. Ima i ogledalo koje je meni nepotrebno, ali onako lijepo se uklapa u samu ambalažu. U njoj su smještene 3 nijanse rumenila od kojih su dvije u stalnom sastavu: prva, Luminous Flush i  treća Mood Exposure,  dok je srednja, Incandescent Electra ekskluzivno smještena samo u paletu. Inače i sama paleta je limitirano izdanje, što znači da kad se proda, nema je više, tako da ako vam se dopada i razmišljate o tome da je nabavite, budite brze i obezbjedite si primjerak, dok je još moguće. Hourglass proizvodi su dostupni na www.net-a-porter.com te na Space NK Apothecary ili na ebay-u kod provjerenih seller-a. Moja paleta je kupljena u USA Sephori od strane mog dragog prijatelja i onda mi je poslao. Cijena joj je bila $58 plus porez, za 9.9 grama proizvoda (3.3 g x 3) Računajte da inače jedno rumenilo iz redovne ponude ima 4.2 grama i košta $35 plus porez.

Tekstura rumenila je ista kao i kod druga dva koja imam, mekana pod prstima, prekrasno se nanose i još ljepše blendaju. Izuzetno su postojana, čak i na mojoj masnoj koži. Sva tri imaju malo sjajniji finiš, no nema brige oko toga da će naglasiti pore jer to apsolutno ne rade.

Pigmentacija im je srednja, moja omiljena. Da ne dužim previše, idemo pogledati prekrasnoću.



Prva u nizu je nijansa Luminous Flush i meni najljepša u ovoj paleti. Nijansa je srednje roza malo vuče i na breskvastu te se naslućuje zlaćasti sjaj.


Druga je Incandescent Electra, svijetlo bjelkasto roza i na mojoj srednje svijetloj koži se ne vidi dovoljno, te ovu nijansu vidim ili kao rumenilo za izuzetno svijetlu kožu ili kao iluminator za od srednje svijetle pa do nekog srednjeg tona kože.



Treća je Mood Exposure koja je na mojoj koži smećkasto-ciglaste boje i ima najmanje sjajaj finiš od svih iz palete.



Sastojci:

Luminous Finish: 
Mica, Synthetic Flurophlogopite, Boron Nitride, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Octyldodecanol, Benzoic Acid, C13-14 Isoparaffin, Dehydroacetic Acid, Diamond Powder, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Laureth-7, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polymethylsilsesquioxane, Potassium Sorbate, Silica, Sodium Dehydroacetate, Sorbic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Tin Oxide, Trimethylsiloxysilicate. May Contain (+/-): Red 7 Lake (CI 15850), Red 40 Lake (CI 16035), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Busmuth Oxychloride (CI 77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891). 

Incandescent Electra/Mood Exposure: 
Mica, Synthetic Flurophlogopite, Boron Nitride, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Octyldodecanol, Benzoic Acid, C13-14 Isoparaffin, Dehydroacetic Acid, Diamond Powder, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Laureth-7, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Polymethylsilsesquioxane, Potassium Sorbate, Silica, Sodium Dehydroacetate, Sorbic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Trimethylsiloxysilicate. May contain (+/-): Red 7 Lake (CI 15850), Yellow 5 Lake (CI 19140), Carmine (CI 75470), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163), (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891).


Na licu vam ih nisam mogla pokazati jer mi se trenutno lice jako peruta zbog pilinga koje radim ali već ću vam ih pokazati naknadno.

Još da kažem da je paleta divna i super je dodatak kolekciji, ali da sada biram da li bih uzela ona dva rumenila koja imam od ranije ili ovu paletu, mogu vam reći da su me Radiant Magenta i Diffused Heat mnogo više oduševile jer obje su mi savršene dok su nijanse iz ove palete lijepe ali ne savršene :)

Nego recite mi je li vam lijepa ova paleta i nije li me brand sa razlogom opčinio?




42 komentara:

  1. Joj, je, Jasmina, lijepa je paleta skroz i s razlogom te Hourglass opčinio! Kao i nas i cijelu blogosferu :))) Šalu na stranu, iznenadila me ova zadnja nijansa skroz...mislila sam da će biti nekakva lagano ljubičasta jer se mi se čini da nema ničeg smeđeg u sebi ovako kad je gledaš u paleti, a kod ono na koži nešto skroz deseto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O ništa od šljivaste kojoj sam se i ja nadala. Valjda kad se napravi mješavina ovih nijansi onda na mojoj koži dođe ova smećkasta.

      Izbriši
  2. Prva nijansa mi je najljepša :)
    Paleta izgleda luksuzno,divna je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Normalno da je lijepa, pa to je Hourglass :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš je za past na guzicu! Prekrasna!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš se tako osjećam kad ti izbaciš neku svoju fotku, osrry morala sam ovo :)

      Izbriši
  5. Đizs ženo! Al' moram priznati da se odlično suzdržavaš od rafalnog recenziranja svega iz Londona, znam da ja ne bih mogla hahah :)
    Divne nijanse, ali sam iznenađena swatchevima, mislila sam da će biti posve drugačiji. Sviđa mi se.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Misha stiže rafal uskoro, malo sam nadoknađivala zaostatke :)
      Ja sam iznenađena samo ovim zadnjim, ova prva dva su upravo takva kakva su mi se i činila u paleti. E sad jedino da pomalo žućkasta koža mojih ruku nije izvukla ovako smeđu iz ove zadnje nijanse, na obrazima mi je isto smeđa ali mali drugačije smeđa. Eto zato ja volim prikaze na licu, ništa od ruku ;)

      Izbriši
  6. joj,joj...koliko zelim neko Hourglass rumenilo, izgledaju bozanstveno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S pravom ih želiš :) ali obavezno pogledaj ili Radiant Magenta ili Diffused Heat, možda prije ovo drugo da bi išlo uz tvoj ten.

      Izbriši
  7. Koliko su samo lepa! Mogla bih samo da ih gledam, uopšte ne bih insistirala na stavljanju :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Joj, jedva sam dočekala recenziju ove krasote. Prekrasna paleta ali sad kad malo pogledam, vjerojatno bih koristila samo jednu nijansu ali bez obzira, rado bih udomila jedan primjerak :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa tako i ja, u stvari i dalje puno više koristim ona dva koja imam od ranije ali niti jednog momenta nisam požalila što sam kupila i paletu :)

      Izbriši
  9. Joj <3 Sad još više želim neko Hourglass rumenilo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu samo misliti kako bi izgledalo na tvojoj savršenoj koži :)

      Izbriši
  10. Prekrasna je! Stavila bih ju negdje na policu da me gleda :D ahah
    Ipak, ne planiram kupovinu jer bih ju slabo koristila. Meni su dva rumenila sasvim dovoljna i to moraju biti mat :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ova zavšnica potpuno zasjenila mat rumenila koja su uvijek bila broj 1 :)

      Izbriši
  11. Sva 3 su krasna <3.

    OdgovoriIzbriši
  12. prekrasna je paleta i ne čudim se da te toliko opčinila :)
    i mene je, kao i Mikku, malo iznenadila zadnja nijansa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paleta je preljepota. Nijansa je takva kakva je, u dodiru sa mojom kožom dobijem skroz drugu nijansu i nisam sretna zbog toga :/ Voljela bih da je malo više hladnija, kako i izgleda u paleti :/ Mada je na licu malo drugačija nego na ruci. Koža tijela mi je žuća,

      Izbriši
  13. ovo je naprosto predivnoća, druge riječi nemam. :D

    OdgovoriIzbriši
  14. loving the hourglass Ambient lighting blush palette!

    Serene xoxo

    http://www.imserenel.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  15. Kako je lepo pakovanje <3
    Malo me je zbunila poslednja nijansa, drugačija je na koži od očekivane.
    Najviše mi se dopada Incadescent Electra i šteta što su je stavili samo u okviru palete :(
    Prelepo si ih uslikala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam očekivala da bude malo više mauve ali kad se pomiješala sa mojom kožom to je ta boja koju sam dobila, na žalost :/ voljela bih da je malo drugačiija. Viđala sam po netu da na curama izgleda drugačije, sve je do boje kože :)

      Izbriši
  16. Prelijepa paleta. Jako ste me zainteresovali za kupovinu. Jeste li ikada narucivali sa ove stranice Space NK? Imate li neko iskustvo vezano za shipping za Bosnu?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam nikad naručivala i evo sad sam išla gledati i vidim da u stvari ne šalju za BiH, šalju za Hr i Srbiju ali ne za BiH, tako da nama ostaje jedino ebay jer sam u međuvremenu htjela nešto od Hourglassa naručiti sa net-a-porter i saznala da ni sa tog online shop-a taj brand ne šalju nama :/

      Izbriši

Hvala na komentaru :)