Some In Some Out Some Favorite Some Not #6 (September, October) - MAKEUP ARENA

11/15/2014

Some In Some Out Some Favorite Some Not #6 (September, October)


SOME IN

SOME OUT

SOME FAVORITE

SOME NOT



Prošli mjesec sam nenamjerno preskočila ovaj tip posta, početkom mjeseca sam bila na putu, poslije su me napale obaveze i neke ne baš lijepe stvari pa se post predugo prolongirao pa sam odlučila da ga peskočim. Evo i sad već dobro kasnim, ali bitno da je ipak tu. Neki od noviteta su i recenzirani, neki će tek biti.

Some In



Tu su neki od noviteta iz Londona, klik OVDJE ako ste preskočite taj post a zanima vas šta sam sve kupila.


Kupila sam i Maybelline Better Skin tekući puder i recenzirala ga OVDJE, do Dior Pore Minimizer čeka svojih pet minuta u vidu recenzije.


Sjenila koja je davno najavljena ali kasni jer su sjenila/puderi već neko vrijeme rasprodani i šta da vam ih nahvalim, a hoću jer su fenomenalna, i onda nigdje ne možete da ih kupite. Stoga ću ih hvaliti kad napokon ponovo budu dostupni.


Receznija Balea proizvoda ide kroz koji dan pa nemam šta dodatno reći.


L'Occitane proizvode sam predstavila OVDJE.


O novitetima na BiH tržištu ste mogle čitati OVDJE, a već sam i recenzirala Dewi Sri Spa proizvode OVDJE. Ostale recenzije stižu uskoro.


Bourjois maskaru i olovku sam recenzirala OVDJE.


Novitete iz Hollywood kolekcije sam također već recenzirala, OVDJE.


Dvije savršene palete rumenila i ni jedna još nije recenzirana, moramo to uskoro ispraviti.


Nove nijanse Golden Rose klasične linije ruževa sam vam pokazala OVDJE.


Kupila sam i duo beauty blendera, jedan za sebe, drugi za prijateljicu, obnova moj najdražeg Lancome Teint Idole Ultra 24H tekućeg te još jedan La Vie En Rouge, ruž za koji mogu reći da ga obožavam, tu je i Fashion Revival, te jedno sjenilo u prekrasnoj tamno zelenoj boji.


Aura noviteti, neki su već predstavljeni, kistovi OVDJE, mat ruževi OVDJE, uskoro ide i nastavak recenzija za ostale novitete,


Stigli su mi i Marrakesh proizvodi za tijelo, recenzirani OVDJE, te IBD lakovi kao i priprema za lakiranje, jedan lak sam vam pokazala OVDJE, a i drugi dok mi naraste nokat koji sam odvalila, tako da mi nije uspjela moja tehnika spašavanja nokta o kojoj sam pisala OVDJE :/


DM paket pun šminke je također dospio na moju adresu i iskreno vam kažem da nisam puno toga isprobala, ne stižem, ali ono što jesam je Max Factor, čiju grupnu recenziju sam napravila OVDJE. Nešto sam već ranije imala pa bih i to mogla pokriti recenzijom.


Avon proizvode sam recenzirala OVDJE.



Ovaj brižljivo spremljen paketić sam dobila od svoje drage čitateljke Majde i toliko se intenzivno zaljubila u Artdeco piling za ruke, kojeg sam već trećinu potrošila i iako ga nema kod nas, rado ću napisati koju riječ o njemu jer možda negdje budete putovale pa budete imale priliku da ga se dokopate.


Some Out



Nisam puno toga potrošila, kod mene je uvijek puno veći priliv nego odliv, pa kad jednog dana budem zatrpana kozmetikom slobodno mi recite "e vidiš znale smo da će ti se to desiti" :) Dakle u prethodna dva mjeseca farbala sam se 3x, uvijek istom farbom koju obožavam. Potrošila sam i Nivea masku koja mi je odavno bila pred kraj i samo se vucarala po kupatilu pa sam odlučila da je napokon maknem iz vidnog polja. Tu je i Avene krema u boji koje je ostalo još malo, ali sam je bacila jer mi je već od prošlog ljeta a narednog ljeta je sigurno neću koristiti. Avon piling je također potrošen. Ni jednu tuširalicu nisam potrošila do kraja te ih trenutno u kupatilu imam otvorenih 10, pa sam si i tu dala rok da ih potrošim u što skorije vrijeme, da ne držim gomilu u kupatilu. Tu je i potrošeni HG proizvod a to je Collistar baza, zna se, za mene bolje nema. Tu je i jedan NYX ruž kojeg nisam potrošila ali zbog stanja u kakvom je definitivno ga više ne mogu gledati. Kupila sam ga prije neke 3 godine na ebay-u i nijansa je divna, ali je ruž toliko mekan i on se totalno deformirao, te još jedna mana, brzo spada sa usana, tako da ide pravac smeće. Artedo baza za kapke voljena na sve strane, ja sam jedna od rijetkih koja ju nikad nije zavoljela. Već po otvaranju ona je meni suha više nego ja to volim, a dok dođem do pola ona je potpuno suha i neupotrebljiva te i ona ide u smeće.


Some Favorite, Some Not



Mnogo sam proizvoda voljela u proteklom periodu no potrudila sam se da izdvojim one najvoljenije.
  • Tu je Marrakesh losion za ruke i tijelo koji koristim samo za ruke i fenomenalan mi je;
  • Maybelline Better Skin puder, potrošila sam ga već pola, zaista sam ga zavoljela i opraštam mu što nije dovoljno matirajući jer poslije pokupljenog viška sebuma zadržava se na koži;
  • Naravno kakvi bi favoriti bili bez Lancome Teint Idole tekućeg koji je obaveza kada se želim pouzdati u šminku na duže staze, nema ni prosijavanja, postojan je, još sam ga sada kupila u nijansi 01 pa ga miješam sa nijansom 03 i dobijem savršeno pogođenu boju. Nijansa 02 je roza podtona i nikako mi ne odgovara i to je i bio orazlog što sam koristila nijansu 03 koja je malo tamnija od mog lica, ali sam radije birala malo tamniju 03 nego roza 02, te sam morala stavljati i po vratu. No sada je problem riješen, nijansa 01 je svijetla kao i 02 ali je neutralnog podtona;
  • Tu je i Dewi Sri Spa piling i tuširalica koje sam obožavala i mogu samo reći da se ova pjena za tuširanje iznimno sporo troši, očekivala sa, da će se začas potrošiti a nje ima još puno puno; 
  • Tu je i Nashi Argan sprej za kosu koji obožavam i opet obožavam. Tako prekrasno razmekša kosu, potpuno sam zaboravila na postojanje do sada najvoljenijeg Uniq One;
  • Zatim i ruževi Sariayu koje su balzam ruževi, tako kremasti i fini na usnama, a imaju pigmenta više nego balzami, no da ne dužim, čitaćete o njima uskoro. Osim njih tu se našao i Golden Rose Velvet Matte ruž u nijansai 02, te MAC La Vie En Rouge kojeg stavim kad želim zablistati te na kraju prekrasna nijansa Avon ruža Rapid Rose. Aura Absolute Matte ruž u nijansi 04 je samo predstavnik svih nijansi od koji mi se dopada recimo 10 :) Dior puder u prahu, OVDJE recenziran;
  • Bourjois maskara OVDJE recenzirana; 
  • te Loreal So Couture maskara i tuš u olovci; 
  • Od kistova sam prije puta koristila ovih nekoliko da vidim da li će mi trebati još neki kada budem išla na put jer nisam htjela da ih brdo nosim, te sam vidjela da mi je to dosta i onda sam ih nosila na put i kad sam se vratila opet sam samo njih koristila, nevjerovatno. Sve mi se svelo na ovih nekoliko od prevelikog broja onih koje trenutno imam. Tu je Aura kosi za rumenilo o kojem sam vam pisala OVDJE, na početku ga nikako nisam voljela a poslije se sve promijenilo. On je meni savršene veličine za nanijeti bronzer i rumenilo, čvrst je te osim što lijepo pokupi proizvod on ga i izblenda. To je ljubav, ali na drugi pogled. RT Buffer, da ga nema trebalo bi ga izmisliti, imam dva i obožavam ih. Inglot kist za blendanje mi je zaista savršen i zamijenio mi je do sada najvoljeniji MAC 224. Kosi kistić je neki no name, ali obožavam ga jer je tako tanak i precizan;
  • Tu je i Dior primer o kojem pripremam recenziju;
  • Too faced duo bronzer i hajlajter, gdje sam bronzeru odavno dotakla dno i radim na njegovom nestanku :) 
  • I na kraju vidimo i Hourglass rumenilo Diffused Heat koje nije moglo da dođe do izražaja od Radiant Magenta rumenila koje sam koristila, danima i mjesecima. 


Mene malo šta iskreno razočara, ali ako se nešto nađe u ovoj kategoriji onda mi vjerujte da je to potpun promašaj za mene. Tip sam osobe koja u čaši koja ima vode do pola vidi napola napunjenu čašu a ne napola praznu, ako me razumijete. Tako je i sa osrednjim proizvodima, trudim se iz njih izvući nešto, naći im neku namjenu, a ne blatiti ih ako meni ne odgovaraju baš najbolje. Znam i da će mnoge od vas sada reći da im je Artdeco baza dobra jer mislim da 90% cura nju voli, ali ja ju toliko ne volim da sam ju morala smjestiti u kategoriju nevoljenih proizvoda iako je generalno Artdeco brand koji mi je jedan od dražih drogerijskih.

Eto to bi bilo to, "kratak" pregled protekla dva mjeseca, a s obzirom koliko kasnim uskoro stiže i novi pregled. I da, opet sam na stanci od kupovanja jer mi zaista ništa ne treba. Kad god ovo kažem meni izleti neka kupovina koju ne smijem propustiti :)

Šta vam je zapalo za oko, želite li neku recenziju pogurati preko reda?

32 komentara:

  1. Obozavam ove tvoje preglede. Svasta vidimo i naucimo :)
    Sve recenzije koje su mene zanimale si vec odradila, vrijedna si , nema sta :)
    I sumnjam da ces dugo izdrzati na no buy rezimu, ali budemo vidjeli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ipak me nesto zanima :) Kakvi su ovi baby lips? :) jel boja intenzivnija, da li pruzaju bolju njegu? :)

      Izbriši
    2. Majda još ih nisam probala :/ tako da neću da te lažem… čim budem pisaću :)

      Izbriši
  2. Zar tarte i hourglass nisu rumenila? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slazem se za Artdeco bazu apsolutno! A bas dugo gledam ove Aura cetke,tako da si mi pomogla u odluci :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima nas izgleda poprilčan broj koje ju ne volimo :) Drago mi je da sam bila od pomoći :)

      Izbriši
    2. I danas odem po njim i na svim mjestima gdje su do sada bile nema nijedne :-) izgleda je svima pomogao tvoj post u odluci :-) stizu ponovo za par dana :-)

      Izbriši
    3. hahha ne mogu da vjerujem da si se napokon odlučila i nema ih… Ova za rumenilo je meni odlična iako ona definitivno nije među favoritima drugih cura, mnoge druge su popularnije od nje. Ali obrati pažnju na njenu preciznost i to što je onako malo čvršća pa kupi proizvod je meni fenomenalno. Ja je volim više nego mnoge skuplje koje imam i skontala sam da sam oduvijek voljela malo čvršće četke za rumenilo. Vidiš i ovu novu za smudge sjenila sam zaboravila pomenuti a tu je na slici, ona mi je zvijezda ovih novih četkica. Tako da obratiš pažnju i na nju :)

      Izbriši
    4. I ja sam se bas ismijala i pitam djevojku koja radi tamo sta se desilo a i ona u cudu,kaze bukvalno u dva dana je sve nestalo,a znam da su stajale dosta dugo jer cesto navratim,imaju najbolju ponudu Aure :-)a iskreno cijene su im ok,tako da necu ni zaliti ako mi neka ne bude full odgovarala :-)

      Izbriši
    5. Samo moram napisati-cetka za rumenilo,potpisuje apsolutno sve sto si napisala :-) stigle su napokon:-)

      Izbriši
    6. jupiiii, baš mi je drago kad čujem da si jednako zadovoljna :) smatram da je nepošteno zapostavljena i da je mnogo dobro to što je grublja, za neke četke je bolje kad su grublje, pogotovo ako je još i rumenilo malo tvrđe teksture :)

      Izbriši
    7. Da budem iskrena na prvu je bilo kao malo razocarenje,nismo se bas nasle ali sam se sjetila tvog komentara i sada se super druzimo :-)

      Izbriši
    8. Drago mi je baš :) probaj da je koristiš i za konture, te njen vrh za hajlajter :)

      Izbriši
  4. Zavidim ti na svim ovim proizvodima, kad bih ja barem imala mali dio ovog :) Redovno čitam tvoje postove i imam sve sam pohvale.
    Veliki pozdrav iz Bihaća :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako volim vidjeti toliko finih proizvoda na okupu, šta znam, Artdeco baza mi je okej, ali je koristim samo na mobilni dio kapka i to kad nosim šimerasta sjenila jer me nerviraju šljokice u njoj, kupljena je zadnji put kad je bilo 50% na Artdeco asortiman u Didacu, i od tad je imam i nije se srećom osušila, s tim što je držim naopako i brzo je i dobro zatvaram. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja je nisam uspjela zavoljeti, a trudila sam se jako jako :/

      Izbriši
  6. Ni meni se ne dopada AD baza, ali zato sto ima previse glitera, a i ne drzi mi senke dobro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sreća pa postoje i druge bolje baze :) meni najviše smeta što je suha i što mi se nikako nisu sjenila lijepo blendala preko nje. Ma ne volim je i to je jasno kao dan :)

      Izbriši
  7. Ja čekam recenzije ove dvije prekrasnoće id paleta rumenila...da mogu gledat fotke i slinit nad njima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Mikka, pofotkane su, znači pola posla obavljeno :) uskoro uskoro :)

      Izbriši
  8. Kako u poslednje vreme ne stižem ispratiti tekstove na omiljenim blogovima, meni ovaj tip posta puno znači jer taman pohvatam konce :D
    Požurujem Tarte i Hourglass recenziju, ako može :)
    AD baza je moja prva baza za senke i znam da sam bila zadovoljna njome, međutim. Teška je ona za slojeve senki, i preko nje nije lako pakovati i blendati. U principu, ko se ne želi puno mlatiti sa blendanjem senki već nanosi ofrlje jednu/dve boje bez puno egzibicije - može mu biti dobra podloga, ali ima puno boljih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si ih uspjela pohvatati, da pročitaš ono što te zanima i preskočiš ono što te ne zanima :)
      Ma odlično si je opisala. Iako razumijem da nekom drugom može odgovarati, ja je nisam uspjela zavoljeti, jednostavno mi je presuha i to je ono što mi najviše smeta :/

      Izbriši
  9. I meni je AD preočajna bila, s tim da sam ju kupila i koristila podavno, kad se o njoj jos u blogosferi pisalo samo u superlativima, pa sam već mislila da ili sa mojom nesto ne valja ili da pak ja radim nesto krivo :D
    Od ostalih (jos nepredstavljenih/nerecenziranih) ljepota zeljno iscekujem i veselim se post o hourglass paletici :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Normalno je da nekome odgovara a nekome ne. Iskreno, ja bih voljela da meni odgovara ali slagala bih da kažem da je tako. Presuha i preloše se blenda preko nje.

      Post o paleti narednih dana :)

      Izbriši
  10. Uh otkud krenuti? AD bazu sam obožavala godinama, sad nešto ne valja ali jš nisam našla ništa bolje. Sve mi je prelijepo a naravno, najviše me zanimaju paleete <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj ja je od prvog nanosa nisam voljela a mjesecima sam se ubjeđivala da mi je super, sve dok nisam popričala sama sa sobom i pitala se kad ću si priznati da ju ne volim :D

      Izbriši
  11. Buffing brush je najbolja :)
    Jedva čekam recenziju paleta rumenila i golden rose sjenila.
    p.s.
    Novi blog,ali dosad sam te redovno čitala i komentirala pod anonimno ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro nam došla u blogosferu, želim ti puno uspjeha :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)