DM #9 Balea tuširalice i dezodorans Black Secret i White Passion - MAKEUP ARENA

11/20/2014

DM #9 Balea tuširalice i dezodorans Black Secret i White Passion





Kada sam nedavno bila na DM Beauty Akademiji bila sam upitana koji je moj omiljeni DM proizvod i bez imalo razmišljanja sam izjavila da su to tuširalice. Upitana sam zatim i zašto? Odgovor je bio da se radi o mirišljavim, odličnim i cjenovno pristupačni proizvodima. I vjerujem da nisam jedina koja tako razmišlja jer je i moja draga Marija sa bloga Makeup Nered dala isti odgovor, kao i vjerovatno mnogo drugih Marija i Jasmina :) 

Danas ću vam pisati o dvije tuširalice iz limitirane kolekcije, koje ste sigurno do sada morale primjetiti u DM-u, ako ste poput mene, redovne u pohodima na DM police. Mislim da zaista nije smisleno ponavljati o svima dobro poznatoj ambalaži jer ova osim po etiketi koja je preko nje, i eventualno drugačijoj boji plastike, koja se razlikuje od tuširalice do tuširalice, nije drugačija od ostalih proizvoda koje radi Balea za svoje tuširalice. Također će biti koja riječ o dezodoransu koji je iz iste linije kao i jedna tuširalica, a o maskari vam ovaj put neću pisati, to ćemo ostaviti za drugi put, jer sam si obećala da neću probati niti jednu maskaru prije nego potrošim ne baš mali broj onih koje trenutno koristim. Tako da ću mišljenje o njoj podijeliti u nekoj narednoj grupnoj DM recenziji.

Sad kad sam vam rekla o čemu to sve neću pisati i ponavljati se, pitamo se šta je ostalo. Ostalo je da pregledate fotke i da čujete kako mi se dopao miris i da li vam ga preporučujem.


BLACK SECRET

                                                                                       Gel za tuširanje 200ml/1.95 KM
                                                                                           Dezodorans 200ml/2.95 KM


Na ambalaži navode na je miris naranče i vanilije ono što dominira u ovoj tuširalici. Moram reći da nisam osjetila miris vanilije dok je osvježavajući miris citrusa preuzeo sav primat i ovu tuširalicu učinio posebno dobrom za jutarnje razbuđujuće tuširanje. Miris se ne zadržava posebno dugo na koži, no s obzirom da ju koristim zajedno sa dezodoransom, ta kombinacija je dobitna, te produžuje trajnost mirisa. Što se tiče njegovih svojstava čišćenja kože potpuno je opravdao svoje prethodnike. Nije mi ni isušio kožu, ali već sam vam zaista mnogo puta spomenula da moja koža tijela nije sklona isušivanju, pa stoga imajte to na umu.




Potpuno identičan miris dezodoransa je kao i kod tuširalice. Opet mi se nije istakao miris vanilije, za koji sam očito navikla da bude intenzivniji, ali ni malo mi to ne smeta jer mnogo volim narančasti miris koji je kod ovog dezodoransa baš izražen i jak. Na ambalaži obećavaju 24h zaštitu, a ja ću vam reći da zaštita od znojenja zaista traje, ali s obzirom da nisam sklona pretjeranom znojenju ne znam kako bi se ponašao na onima koji se mnogo više znoje. Napominjem da dezodorans nema antiperspirantna svojstva koja imaju službu sprječavanja znojenja.



WHITE PASSION

Gel za tuširanje 200ml/1.95 KM


Vraćam se sada na drugu tuširalicu pod nazivom White Passion. I njen miris mi jako prija, iako je potpuno drugačiji od prethodno pominjane tuširalice. Ovdje se radi o svježijem mirisu, koji iako je drugačiji, opet ima isto djelovanje na mene, a to je podizanje raspoloženja tako što sa osjetom mirisa raste nivo energije. Mirisi zaista imaju odlična svojstva utjecaja na raspoloženje i jako je bitno pogoditi onaj koji nam se dopada kao i vremenski period kada ga koristimo. Kako pred spavanje preferiram tuširalice umirujućih mirisa, tako ujutro mnogo volim ove koje podižu raspoloženje. 




To bi bilo to za ovu kratku recenziju predstavljanja svima poznatih tuširalica i dezodoransa. Jeste li isprobale nešto od ovih limitiranih?




PR proizvodi






Broj komentara: 20:

  1. Nespojiv mi je miris vanilije i naranče...kao da miješam zimu i ljeto :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Baleine tusiralice su extra... Pristupacne cijenom a njega je solidna, za nezahtijevnu kozu je odlicna :) Imam ovu White Passion i zadovoljna sam, a vjerovatno je iduca ta narandza vanilija, iako sam vidjela i novu Purple Kisses koja mi djeluje primamljivo, a s obzirom na nisku cijenu i brzinu kojom se tusiralice trose, super ih je imati :) I ja od dm proizvoda najvise volim tusiralice ali i losione za tijelo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam vidjela Purple Kisses ali ću pogledati, hvala na sugestiji :)

      Izbriši
  3. Čim vidim u nazivu vanilija odmah se zainteresujem, imam obje tuširalice i zadovoljna sam.

    OdgovoriIzbriši
  4. Da nisam pročitala tvoju recenziju, ne bih niti pružila priliku ovoj vanilija/naranča kombinaciji jer ne volim prejak miris vanilije, a i pakiranje je nekako tamno i asocira na intenzivan, gurmanski miris, barem mene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti se, kad ga pomirišeš, na prvu i učini jak i gurmanski, a vjerovatno i hoće, vjeruj da je to mjerljivo sekundama (pa stoga meni i zanemarivo), prije nego počneš osjećati samo citrusnu notu.

      Izbriši
  5. Imam ove gelove i svi su mi divni! Ali moram priznati da općenito volim DM gelove za tuširanje. Stvarno su povoljni, a sasvim ok! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Svi hvalite tu kupku od vanile i narandze, da cu je na kraju kupiti, iako ne volim posebno Baleine kupke, isusuju mi kozu, ali zato su mirisi neprevazidjeni ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Žao mi je da ti isuše kožu, ja na sreću nemam tih problema, a mirisi su, kao što i sama kažeš predivni :)

      Izbriši
  7. Ovaj White Passion djeluje primamljivije,ne volim baš miris naranče.
    :)
    Inače sviđa mi se kako često izbacuju nove mirise tuširalica,a k tome su još i povoljni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sve je stvar preferenci, ali meni su u biti oba jako lijepa iako su posve različiti :)

      Izbriši
  8. zanimljivi proizvodi :D posebno me zanima Black Secret gel za tuširanje,, jer volim Balea tuširalice i volim miris naranče i vanilije <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Od ovih proizvoda nisam isprobala ni jedan, ali sam isprobala White Passion losion za tijelo i mogu reći da mu je miris fantastičan :). Tako da vjerujem da i gel za tuširanje jednako dobro miriši :).

    OdgovoriIzbriši
  10. Vidim da dezodorans nema aluminijum, to ga kod mene čini pogodnim za isprobavanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da da, kako sam i napisala, nije perspirant, nema Al, tako da je zdrav :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)