Bourjois Push Up Volume Glamour maskara i Sourcil Precision olovka za obrve - MAKEUP ARENA

11/04/2014

Bourjois Push Up Volume Glamour maskara i Sourcil Precision olovka za obrve





Danas vam predstavljam novitete iz kozmetičke kuće Bourjois s kojima sam se u proteklom periodu "igrala" (kako drugačije nazvati testiranje proizvoda a da to ne zvuči tako ozbiljno jer meni je ipak uživanje kad isprobavam novitete :)) Radi se o maskari i olovci za obrve pa da odmah krenem sa predstavljanjem.


Push Up Volume Glamour Maskara

21.95 KM


Zgodna ambalaža Bourjois maskare, kakvu smo već i viđali kod njihovih ranijih maskara, urađena od crne sjajne plastike, zaista djeluje primamljujuće i čini da želim posegnuti za njom, što sam i radila u proteklom periodu. 

Maskara je na početku bila vodenastija (što je čest slučaj kod maskara) i zato im ja dam vremena da se uvjerim da li je to samo početna ne-sreća ili malo "očvrsne". Već kroz vrlo kratko vrijeme, rekla bih 7-10 dana došla je na svoje i bila savršene konzistencije, ni prerijetka, a ni pregusta, te je time nanos činila posve jednostavnim. Već sa jednim slojem daje sasvim solidan volumen i lagano podiže trepavice, no kako sam ja deficitarna sa trepavicama, uvijek posežem za drugim slojem, nekad i trećim, ako se zanesem :) Poželjno je sačekati sa nanošenjem narednog sloja dok se prethodni posuši jer na taj način manje su šanse da se trepavice zalijepe, a vjerujem da ni vama, kao i meni, ne izgleda primamljivo gledati u nekoliko snopova sljepljenih trepavica. Dobro, sve već znamo da su potpuno rasčešljane trepavice koje gledamo po TV reklamama jedan apsolutni mit i da većina tih teta po reklamama nosi umjetne, savršeno složene trepavice, ali ako uspijemo dobiti relativno rasčešljane trepavice sa jednom maskarom, moramo joj odati priznanje i čast, ako treba i prostrijeti crveni tepih pred nju :) Ja moram reći da sam izuzetno zadovoljna sa efektom koji mi je pružila, a vi ćete to moći i vidjeti na kraju posta.

Nije se razmazivala ispod očiju, nije se krunila i što je najvažnije efekat podignutih trepavica se zadržavao kroz cijeli dan. 

Kad je riječ o skidanju maskare opet nisam naišla na problem jer je maskaru posve jednostavno skinuti mojim uobičajenim sredstvima za skidanje šminke.

Četkica je od dužih i kraćih čekinja, šire raspoređenih. Širina same četkice je jednaka, osim na samom vrhu gdje se sužava.


Sourcil Precision olovka za obrve

12.5 KM/1.13 g


Ako se pitate "zašto olovka za brinete jednoj plavuši" odmah da znate da je ova nijansa potpuno prilagodljiva i moguće ju je koristiti i na mojim inače svijetlim obrvama koje i dodatno posvjetljujem, pa ću vam to i dokazati :)

Olovka je tamno smeđa-siva, srednje je tvrda, te kakav će ispis po obrvama ostaviti definitivno ovisi o jačini stiska vaše šake. Jače stisnete, ostavlja jaču boju, slabiji stisak ostavlja potpuno svijetlu nijansu.

S obzirom da je olovka srednje tvrdoće sporije se troši, što svakako nije loše.


Nakon što olovku nanesem poslužim se češljićem koji se nalazi na drugoj strani olovke te time lijepo razmažem eventualne jače premaze i učinim da sve to izgleda urednije.


Olovka je zbilja jako postojana te je ostajala na obrvama kroz cijeli dan, nije se razmazala niti kojim slučajem preslikala.


Sada da pustimo sliku da sve sama kaže, bez obzira što sam se potrudila da vam riječima prenesem svoje mišljenje, nema tih riječi koje dovoljno dobro opisuju djelo :)


Na kraju dodajem da je maskara opravdala svoj naziv i zaista podigla trepavice i dala im željeni volumen. Olovka je sasvim prirodno popunila obrve i ostala dugotrajna. Ja sam zadovoljna, jako :)

Da li ste isprobale nešto od ovo dvoje ili imate namjeru?




PR proizvodi

Broj komentara: 17:

  1. Ja bih vrlo rado isprobala maskaru. Usput, zanimljiv post :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Prosle sedmice sam ih ugledala u DM i bas me zanimalo da li neko ima iskustva :) jos uvek razmisljam da li cu isprobati i bas mi znaci cuti koju rec o maskari njihovoj :) sjajan post!

    OdgovoriIzbriši
  3. Već sam pitala Selmu ali jednostavno moram čuti i tvoje misljenje :) s obzirom da me cetkica ove maskare na slikama podsjetila na chanelovu le volume, zanima me kakva se tebi cini i da li, po tebi, ima ikakve slicnosti između ove 2 maskare...? Hvala unaprijed :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Ivana, nisam ti htjela odgovoriti jučer, dok jutros još jednom nisam isprobala da ti mogu reći razliku. Ovako Chanel je od prvog dana nanošenja bila dovoljno gusta i odmah davala volumen, dok sam kod Bourjois morala sačekati neko vrijeme da se zgusne. Sada kada gledam efekat na trepavice mogu ti reći da obje daju odličan volumen i da je ovo makara koja je vrijedna pažnje ako je volumen ono čemu težiš. Ja sam svjesna da od dužine koju mi maskara daje nema ništa pa se fokusiram na volumen a kada želim dužinu tu su umjetne trepavice :)

      Izbriši
  4. Olovka mi izgleda super, nijansa mi se čini skroz pogođena i za mene :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olovka je fenomenalna jer se super dozira, srednja čvrstoća, jako jako dobra olovka

      Izbriši
  5. Koristila sam ovu olovku prije par godina, ali neku svjetliju i sjećam se da mi je bila dobra :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Vau, nasminkano oko je vizuelno znatno otvorenije. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je ova maskara odlicna,cak iznenadjujuce dobra jer nisam ocekivala puno od nje :-) Pozdrav

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)