Benefit Cheeky Sweet Spot paleta rumenila, bronzer-a i highlighter-a - MAKEUP ARENA

11/06/2014

Benefit Cheeky Sweet Spot paleta rumenila, bronzer-a i highlighter-a





Dok sam još ovu paletu gledala na netu bila mi je veoma interesantna i nešto što bih voljela imati no nekako sam ju bila i zaboravila i nisam se ni trudila da probam da je se dokopam. A onda kada sam ju ugledala uživo i kada ju je promoterka onako dražesno otvorila, srce mi je poskočilo i sve što sam rekla je bilo "uzimam ju". 

Ambalaža same palette je od metala, vibrantne boje su zaslužne za njen veseli izgled i nadasve privlačno pakiranje koje će vas, ako ne zainteresirati da ju kupite, makar zainteresirati da bacite svoj pogled na nju i jednostavno prokomentirate da je veoma simpatična.



U paleti je smješteno 7 Benefit proizvoda, a sama gramaža i nazivi proizvoda su vam navedeni na fotografiji ispod. 



Svu navedenu količinu sam platila 29.50 funti, a u Benefitu kažu da sam time proizvod kupila po 55% nižoj cijeni :)



Nadam se da mi nećete zamjeriti što sam stavila malo više fotki, ali svaki fotogenični proizvod me moli da to uradim, a ja na zamolbe odgovaram :)


Nisu svi proizvodi jednake pigmentacije, na slici gdje su swatchevi ćete moći vidjeti da su neki proizvodi srednje pigmentacije, neki slabije, dok nedostaje onih koji imaju jako izraženu pigmentaciju. Neke swatcheve sam morala više puta nadograđivati da bi boja bila vidljivija.





Da mi je ova paleta bila potrebna, iskrena da budem i nije, da me paleta oduševila nijansama, opet iskrenost iz mene zbori, nije, da ne žalim što sam je kupila sad kontradiktorno izjavljujem ne mogu reći da žalim. Dakle sve ovo sada zvuči konfuzno, ali šta da radim kad je tako. Nije mi trebala, ali lijepo mi je imati i s vremena na vrijeme baciti pogled na nju. Eto rekoh to pa šta bude :)

Rumenila se bolje nanose malo čvršćim kistom koji kupi više boje, te su nijanse nadogradive. Lijepo se blendaju i ne ostavljaju mrlje po licu. Trajnost im je sasvim dobra, prisutna su na obrazima po 5-6 sati.

 dandelion, bella bamba, sugarbomb, hoola, coralista, rockateur, what's up

Dandelion je proljavo roza nijansa i potpuno je mat, ima srednju pigmentaciju.

Bella Bamba tamnija roza koja vuče malo na crveno, ima jedva primijetan sitni shimmer.

Sugarbomb je svijetlo breskvasta nijansa, ima u sebi shimmer-a i dosta je slabije pigmentirana, te za ovaj trag sam morala više puta ponavljati swatch.

Holla je bronzer koji je potpuno mat i neutralnog je podtona, ima srednju pigmentaciju, za koju bih čak, ako radim usporedbu sa ostalim proizvodima, mogla reći da vuče i na jaču pigmentaciju.

Coralista je nijansa koja nije ista kao kod rumenila u punoj veličini, zašto nisu stavili istu nijansu, nije mi jasno. U paleti se radi o srednje breskvastoj nijansi sa dosta shimmer-a, dok je u redovnom pakiranju nijansa takva da vuče malo i na roskasto, vidjećete usporedbu na donjoj slici.

Rockateur je dosta nedefinirana nijansa, u njoj vidim i tamniju rozu i na momente se nazire neka šljivasta (ili umišljam) a onda na trenutke primijetim i boju cigle, pa hajde sad vi meni pomozite i recite gdje da ovu nijansu svrstam :) Potpuno je mat i ima srednju ka jačoj pigmentaciji.

What's up je krasan highlighter koji je bež boje, ima u sebi decentni sjaj, iako je kremast nekako se lijepo stopi s licem te nam se ne čini da se radi o kremastom proizvodu.


Razlika između rumenila iz redovne linije i ovih u paleti.


Coralista i Hoola, regularno pakiranje vs. ovo iz palete

Meni se čini da i kod Hoola bronzera postoji razlika između nijansi, no opet na trenutke čini mi se da umišljam. Same prosudite da li je nijansa ista ili različita, no ako i postoji razlika ona nije tako izražena kao kod Coraliste.

Sve u svemu nijanse nisu ništa neviđeno, lijepe su, ali poslije Hourglass rumenila slabe su šanse da će mi nešto tako jako uspjeti oduzeti dah, naravno kad je riječ o rumenilima. Paleta je odlčan izbor za one koji tek grade svoju kolekciju jer za relativno povoljnu cijenu dobijemo 31.5 gram proizvoda :) pa sad na vama je da odlučite treba li vam ili ne. Proizvod se može nabaviti i na ebay-u kod provjerenih seller-a. 

Kako se vama dopada?

Broj komentara: 17:

  1. Slatka je skroz, pogotovo za nekoga tko nema nijedno Benefit rumenilo, ali nije mi baš fora što nijanse nisu iste kao kod originala. Ne znam koliko bi kod mene ove nijanse bile iskorištene doduše...Hoola mi je definitivno prežućkasta, a i ne nosim bronzer baš, a ove zadnje dvije su mi prekrasne ovako na swatchu, ali na mojem licu ovakve nijanse znaju izgledati skroz narančasto što i nije baš najsretnije. Najvjerojatnije bi se na kraju samo divila ambalaži :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, tako i ja razmišljam… I uglavnom se divim ambalaži :) ali eto stvarno mi nije žao da ju imam :)

      Izbriši
  2. baš su lijepe nijanse rumenila :) mislim da bi većina njih stajale svjetlijim curama :)
    a što se tiče razlika na Coralisti se baš vidi, a Hoola ovako na prvu na slici izgleda drugačije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, baš su za svjetlopute, mada se zaista mogu nadograditi do željenog intenziteta :) da i Hoola je drugačija, ali ne drastično kao Coralista.

      Izbriši
  3. Kako nemam puno rumenila, taman sam se nameracila na ovu paletu, da oplemenim siromasnu kolekciju i onda saznam da se kod nas nece uvoziti. -.-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne zaboravi na ebay :) baš te vidim sa ovim rumenilima s obizorm da nisi obožavateljica istih, onako lagan dašak rumenila koje oni pružaju je super :)

      Izbriši
  4. Coralista, Hoola i Dandelion želim, ali kad bih imala priliku kupila bih čitavu paletu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ne cudi sto ne zalis sto si je kupila... pa pogledaj samo kako divno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Nikad nisam videla slađe pakovanje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Divna je paleta, planirala sam da je kupim za NG, ali avaj, neće je biti kod nas :(

    OdgovoriIzbriši
  8. Paleta je jako lijepa iako je stvarno malo besmisleno što su nijanse drugačije od onih iz regularnih pakiranja.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)