L'oreal Paris: So Couture Volume Million Lashes maskara i Super Liner tuš-flomaster - MAKEUP ARENA

11/27/2014

L'oreal Paris: So Couture Volume Million Lashes maskara i Super Liner tuš-flomaster



Nedavno sam započela manju seriju recenzija o maskarama pa ću sa ovom maskarom taj krug da zatvorim. Nju sam dobila još ljetos na SFF, čiji je L'oreal Paris bio pokrovitelj. Nisam ju odmah krenula koristiti jer kao i uvijek imala sam dosta otvorenih maskara, ali onda nekoliko sugestija da je maskara odlična i da ju što prije isprobam me natjeralo da promjenim mišljenje i zgazim svoju riječ.

L'oreal maskare, kao i mnoge druge hvaljene, sam vješto izbjegavala duže vrijeme. Na pitanje zašto, ne bih vam znala ponuditi pravi odgovor osim možda onog da postoji toliko velik broj maskara na tržištu i da mi jedna maskara traje 3-4 mjeseca, a kako teoretski stići isprobati sve novitete koje nudi tržište?

Da krenem s pričom zašto mi se dopala. Prvo, maskara je intenzivno crne boje. Drugo, koristim ju još od ljetos, ne svaki dan jer rotiram maskare, i nije se osušila, od prvog dana se fenomenalno ponaša na trepavicama. Zadnjih dana ju koristim intenzivno jer ne volim maskare koristiti duže od 5-6 mjeseci. Iako je neko "pravilo" da se trebaju koristiti max 3-4 mjeseca, ja tom pravilu redovno progledam kroz prste i srećom za sada nisam imala problema. Naravno ne sugeriram vama da isto radite,  na vama je da odlučite da li ćete maskaru koristiti 2, 3 ili 6 mjeseci.


Treće, četkica je gumena i ima kraćih i dužih "iglica", gušće zbijenih. Gumene četkice su moj favorit te se i ova pokazala odličnom i opravdala favoritiziranje, nanosi i rasčešljava u isto vrijeme. 


Postojana je kroz cijeli dan. Šminku rijetko kad nosim duže od 8 sati, te se ova maskara pokazala potpuno postojanom u tom periodu. Nije se razmazivala, nije se sasušila na trepavicama pa da je otpadala. Dakle jednako je izgledala od momenta nanošenja do momenta kad sam ju skinula. Kad smo kod skidanja, potpuno jednostavno se skida, micelarna, mlijeko, balzam za skidanje šminke, svi proizvodi ju uklanjaju sa trepavica.

Ovo je maskara za kojom rado posegnem kad nemam namjeru da se puno našminkam te stavim nju na oči, a usne naglasim malo jačim ružem.






Kad je riječ o tušu odmah da se zna da je ovo savršen tuš u flomasteru. Ostala sam jako, jako iznenađena: aplikacijom, intenzivnošću crne boje, kratkim vremenskim periodom potrebnim da se nanese. Potpuno sam sigurna da i one među vama, koje možda nemate ispraksanu ruku za tuš, sa ovim tuš-flomasterom nećete imati problema, jer je ovo proizvod s kojim za par minuta završim iscrtavanje oba oka. Bukvalno tako. Ovaj tuš će mi sigurno biti ponovljena kupovina, zaista me fascinirao.



Oba proizvoda su me dojmila, i zaista pokazala izvanrednim, te sa razlogom hvaljenim. Doduše o tuš-flomasteru se ne piše baš puno i nepravedno je zanemaren, pa se nadam da sam makar djelomično ispravila nanijetu mu štetu.


Maskara: 25.95 KM
Tuš-flomaster: 15.65 KM


Da li ste isprobale nešto od ovog i ako da, kako vam se dopada?



Broj komentara: 18:

  1. Wow tuš je pogotovo iznenađenje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, tuš je zakon, nikad nisam vjerovala u ove flomastere, ali ovaj me potpuno očarao. Divan, divan...

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. I jednostavan za aplikaciju, ma stvarno nemam dovoljno riječi hvale :)

      Izbriši
  3. Imam ovu maskaru i definitivno je vrijedna svakog feninga :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Izgleda da bi tuš bio dobar za nas nespretne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj da i meni koja ga stavljam godinama neki tuševi zadaju probleme, ali ovaj, nikad! Divan je zaista….

      Izbriši
  5. Kako ti imas lepe obrve! :O Vau! U poslednje vreme nisam ljubitelj Lorealovih maskara. Nekada su bile neprikosnovene al to je izgleda davno proslo vreme bar sto se mene tice. Jako mi se dopada flomaster. Bas bih mogla uskoro zameniti ovaj koji imam jer je pri kraju. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :) mogu reći da sam i sama napokon zadovoljna a napatila sam se dok sam ih dovela do oblika kakav smatram da meni odgovara :)
      Ne znam kakve su Loreal maskare bile ranije, zaista ih nisam koristila prije pa ne mogu da sudim da li su se pokvarile ali ti mogu reći da je ova zbilja jako dobra i da je ne otpisuješ, ja sam iskreno pozitivno iznenađena. Mnoge cure je hvale, i iako nisam imala namjeru da je odmah počnem koristiti znatiželja da provjerim da li je baš tako dobra je bila jača :) i zaista jeste :)

      Izbriši
  6. A ja bas nemam lepog iskustva sa lajnerima u obliku flomastera, omiljeni su mi gel lajneri.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja nisam imala, zato ih jako jako dugo nisam koristila pa sam se možda i zbog toga još ugodnije iznenadila :)

      Izbriši
  7. Ali svaki put kada procitam tvoju recenziju trk i kupim proizvod 😄 svaka cast, odlicno kao i uvijek 😘

    OdgovoriIzbriši
  8. Moram priznati da sam se i ja našla s njihovim maskarama, a tuš definitivno ide u mentalnu mapu ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Tuš izgleda odlično!

    OdgovoriIzbriši
  10. Od drogerijskih maskara uvek sam najviše volela Lorealove, ali sam digla ruke od kupovine jer je umetnost naći neku neotvorenu :( Tuš fino deluje, ali izbegavam flomastere uglavnom.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)