Neću više kupovati, kunem se (prekriženih prstiju) ;-) - MAKEUP ARENA

6/23/2013

Neću više kupovati, kunem se (prekriženih prstiju) ;-)



Dobro, nisu sve kupovine, ima dosta i poklona :-) ali krenuću redom kako je šta pristizalo u moj dom :-)

Prvo je stigao paketić od L. koja je željela da me obraduje zato što je kod mene dobila nagradu na Giveaway-u!!! Nisam mogla vjerovati da i toga ima.... L. mi je poslala divan paketić sa stvarčicama koje meni nisu dostupne te sam se obradovala kao malo dijete :-)


Potom mi je ista L. pomogla da dođem do ovog pudera kojeg već duuugo želim probati te je uz to poslala još hrpu stvari koje možete vidjeti na slici ispod MAC pudera, što je mene iskreno šokiralo, ali neću reći da me nije obradovalo :-)



Ovdje sam skupila nekoliko kupovina na različitim mjestima....




Iskoristila sam i popust od 50% na Illamasqua stranici te kupila ova dva krasna rumenila po smiješnoj cijeni od 9 funti za tako kvalitetne proizvode...


Na hqhair.com sam tako dobro prošla da je to nevjerovatno. Imala sam kod za 20% off koji mi je nekim čudom prošao i na Nars Albatros (inače ti popusti ne važe za Nars, UD i neke druge brendove) i na Diego Dalla Palma fixer te sam proizvode platila 17,2 tj. 6 funti. Na Tigi set za kosu kod nije prošao ali sam ga svejedno platila samo 10.15 funti jer je bio na nekom velikom sniženju....


Ovo je već viđeno na fejsu... MAC, MAC, MAC :-D


Jučer sam malo prošetala do Beautique jer sam imala kupon od 20 km na potrošenih 120 i izašla sa Chanel maskarom, ružem, lakom i kao i uvijek testerima :-)


Draga moja Ž. iz Splita mi se ponudila da mi kupi nešto u Limoniju na 50% popusta na što sam rado pristala :-D ulovila mi je Chanel quad Prelude, Dior lakiće koji su prekrasni, kao da sam ih sama birala, te krasni Dior ruž. Ulovila mi je i Biodermine proizvode na 20% off zbog čega sam joj također zahvalna.... Poslala mi je i hrpu uzoraka u prekrasnom vunenom neseseru....  Paket mi je stigao jučer. Hvala ti Ž!



Na kraju opet moja L. šalje paket koji je isto jučer stigao ;-) i koji me oborio s nogu :-) Ona je pomno birala šta kupiti te su svi proizvodi za njegu kože namjenjeni masnoj koži... a o Minnie više nema smisla da se ponavljam, obožavam je i tako sam sretna što imam curicu i što ću moći svoje neodsanjane sne da ispunim uz nju, te ću da se izigram sa svim igračkama koje nisu postojale kada sam ja bila malena curica a koje bih ja sigurno obožavala :-D



I tako sam ja opet uživala u svom omiljenom hobiju, kupovini kozmetike :-) veseli me što sam pisajući blog otkrila da postoji jako puno cura sličnih meni jer sam ranije bila u uvjerenju da sam, neću reći jedina ovisnica na cijelom svijetu, ali jedna među nekolicinom :-) Oh, kako sam se prevarila, puno nas je, sada to znam :-)

Samo da još kažem par riječi za one zalutale zlobnice na mom blogu koje bi mogle pogrešno da shvate ove dobijene stvari.... Ni sa jednom curom od koje dobijem uslugu ili neke poklone nisam dobra da bi mi ona nešto radila ili poklanjala... Nisam taj tip osobe, ne tražim ništa ni od koga, svu šminku koju želim mogu sebi priuštiti od novca koji SAMA zaradim.... 

I da na kraju dodam da poseban post pripremam za Golden Rose proizvode koje sam u posljednje vrijeme kupovala a koje mnoge od vas zanimaju, ima ih dosta te zaslužuju poseban post!

Ima li nešto što vas zanima da bih mogla ubrzati recenziju?


71 komentar:

  1. E PA PRELEP NEW IN POST !! I DRAGO JE I MENI DA SMO OBE VESELE ...LANA

    OdgovoriIzbriši
  2. divni noviteti i cure su divne, a iako mi je sva kozmetika divna, mene su najviše oduševile minnie stvarčice :D
    i kakav je ovo bijeli štrumpf?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Aaaa to je lampa za moj sinčića, na baterije i mijenja boju, preeeedivna lampa....
      Minnie je zakon!!!!

      Izbriši
    2. ajme mogu misliti kako ta lampa super izgleda, divno <3

      Izbriši
    3. lampa je odlična, zaista je krasan poklon za mog sina izabrala :-)

      Izbriši
  3. DIVOTA DIVOTA DIVOTA! Nadam se da ću i ja jednog dana zarađivati dovoljno da mogu sebi kupovati svu kozmetiku koju mi srce zaželi! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, sigurna sam da hoćeš jer gdje postoji volja postoji i mogućnost.... nisam ni ja mogla nekad ranije jer sam imala drugačije prioritete u životu, danas kada smo se malo stabilizirali bude i za kozmetiku malo više :-)

      Izbriši
  4. Aaaaaaaaa,Minnie,obozavam igracke,lijepo ces se igrati sa curicom:)
    Divni noviteti i super cure!Ovaj mini gel za tus.od Yves R.imam i ja(super su mi ta mini pakiranja),ali ne mogu na slici skuzit koji su ovo drugi gelovi?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. verveine i retropical su gelovi :-)
      jedva čekam da malena malo poraste da se možemo igrati :-D

      Izbriši
  5. Slinim najviše na MAC, mislim, ako do sad nisi shvatila :))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Divota *__*
    Zanima me kakav ti je ovaj sapun od kozjeg mlijeka? Isti nam je tip kože, masna, osjetljiva. Imam ga, ali nije mi nimalo dobar, stvara mi mitesere :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tek sam ga prije nekoliko dana počela koristiti pa za sada ne vidim nikakve promjene.... ako primjetim da se nešto dobro ili loše dešava svakako ću napisati recenziju....

      Izbriši
  7. Auuuu bas nisi malo nakupovala! Od MAc-a je sve divno.... KUpila si Taboo lak! To mi je najlepsi lak ikada i na wl mi je. Takodje moram da probam ovu Garnier novu matirajucu kremu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lak je prelijep, nemam običaj kupovati skupe lakove, ali kad sam ovaj vidjela pala sam na duper...
      kremu sam danas probala i ne čini se loša, ali vidjećemo još....

      Izbriši
  8. Koliko stvari! Ne znam što bih prije gledala :D. Mogu samo zamisliti kako je tebi imati sve to na okupu i razbijati glavu što prije probati.
    Ovo je kao izlog slatkiša :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vjeruj da sam baš danas nešto svašta probala i čitav dan se samo smješkam :-) toliko novih odličnih proizvoda sam otkrila i uživam :-)

      Izbriši
  9. Wow, odlicni ulovi, uzivaj u njima!

    OdgovoriIzbriši
  10. U tvom kozmetičkom kutku bih se osjećala kao dijete u tvornici igračaka :-)) Iako, moram priznat da ni ja ovaj mjesec nisam zaostajala u shoppingu ;-) Sve ti je krasno, baš imaš ukusa, i super kako si čak i Illamasquu uhvatila na 50 % off, stvarno sve skupa predivan i isplativ shopping :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja vjerujem da tvoj kutak ni malo ne zaostaje za mojim ;-) znam znam šta si kupovala ;-) ukusa svakako imaš i ti, potvrdila si to :-)

      Izbriši
  11. Krasno krasno krasno .... sve je toliko divno i krasno da samo pasem oči i ne znam šta bih više gledala te što bi opće voljela prije pročitati na recenziji ... ;D ... predivne geste ;) !

    OdgovoriIzbriši
  12. Kakav new in! Odlican! :D Ahava kozmetiku obozavam, to mi je prvo upalo u oci :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, Ahavu mi je otkrila L. Moram iskrena biti i reći da nikad ranije nisam niti čula za njih... nešto sam probala i oduševila se, nešto još nisam stigla, ali veselim se isprobavanju :-D

      Izbriši
  13. E jesam ti se nasmijala na ovo da ćeš da se izigraš svim igračkicama koje nisu bile kad si ti bila mala.. :D to i ja hoću, ja kad sam bila mala nije bilo skoro nikako igračkica jer je bilo odmah poslije rata pa ako neko ne donese iz njemačke, šipak, igraj se sa onim jugoslovenskim :P al sam se zato igrala bratz barbikama do jedno 13-14 godine da nadomjestim (poslije)ratnu nestašicu igračaka xD

    i ne znam bona šta se nekome pravdaš, boli te briga, svako voli da dobije poklon, ne zbog sadržaja nego eto jer te se neko sjetio. i neka si ih dobila, zaslužuješ ti njih puno više :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao koliko si ti mlada bebo jedna! ;-) ti još uvijek možeš da se igraš :-) a i ja ću jer u vrijeme mog ranog djetinjstva ovako lijepe igračke nisu ni postojale :-)

      Ma ne pravdam se nego danas ima toliko ljubomornih i zajedljivih cura koje jedva dočekaju da svoju zlobu šire, pa kako takve ne mislim obradovati odgovorom na njihov eventualni komentar zato sam i napisala par riječi za njih...

      hvala ti :-D

      Izbriši
  14. Divnooooo zaista :))))
    Koje je Mac rumenilo u pitanju? I jel u pitanju paint pot Grundwork?
    hvala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-) rumenilo je Royal Sunset, paint pot Painterly :-)

      Izbriši
  15. Kakvi divni proizvodi, bas si lepe stvarcice nakupovala i dobila :) Nadam se da ce uskoro krenuti i recenzije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, svakako da će biti recenzije, a već sam i recenzirala par MAC ruževa i olovki za usne pa pročitaj ako već nisi ;-)

      Izbriši
  16. A lipote, a divote... Jedva čekam GR! :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Ahahahaha, i ja to svaki put kažem nakon ovakvog posta :D

    P R E D I V N O sve draga, ne znam što bih izdvojila <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, a šta kad se ne možemo obuzdati u nečemu što volimo? to je strast i to mogu razumjeti samo one koje se osjećaju slično :-)

      Izbriši
  18. Jasmina, predivno, što drugo reći!!I svaka čast L. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Zdravo.
    Pratim Vas blog, ali nikada ne komentarisem. Ali sada me zanima nesto. Meni je svaki puder taman. Trenutno koristim Vichy Dermablend, nijansa 15(opal) i on mi je taman, ali mi odgovara teksturom. Svi drogerijski su mi takodje tamni. Zanima me koju nijansu Vi koristite posto mi se cinite dosta svijetli i da mi preporucite neke pudere za koje znate da imaju bas svijetle nijanse, a da nisu puderi koji su dostupni u Dm-u. Hvala unaprijed.
    Lijep pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. draga ELma drago mi je da si odlučila da ostaviš komentar, nadam se da ćeš i ubuduće :-)
      Ti si onda svjetlija od mene jer ja ti mogu za sebe naći nijansu i u drogerijskom rangu poput Bourjois pudera u nijansi 52 koji mi je čak i sekundicu presvijetao... dok mi je 53 mrvicu tamniji te se ja radije odlučim za 53.
      od svjetlijih pudera višeg cjenovnog ranga imaš Shiseido u nijansi SP40, ima i skupljih pudera poput DIora koji bi u nijansi 010 tebi mogao odgovarati. MAC puderi, za ko je ne znam jesu li ti dostupni, imaju jako svijetlu nijansu NC15....
      Puder je definitivno najvažniji komad šminke i preporučujem ti da u njega investiraš, ako možeš naravno.... Posebno ti preporučujem ako imaš ikakve mogućnosti, nekoga u EUropi, USA i sl. da nabaviš MAC studio fix puder koji je izuzetno pigmentiran te ti jedna bočica može zaista jako dugo potrajati....
      Nadam se da sam ti pomogla, javi se ako tie još nešto zanima

      Izbriši
    2. Meni su Bourjois puderi previse zuti :)Od skupljih pudera sam kupovala Chanel Vitalumiere aqua, ali mu je prekrivanje skroz slabo. Inace zivim u Tuzli pa cu probati Diorove pudere onda u parfimeriji u Merkatoru. Hvala ti puno.

      Izbriši
    3. ooobavezno probaj i shiseido sun jer sigurna sam da ćeš se zaljubiti u puder samo ako ti nijansa bude odgovarala :-) dior nijansa 010 je neutralna pa bi ti mogla odgovarati.... chanel puder nisam nikad koristila ali Chanel cura u Mercaotru bi ti mogla preporučiti neki koji više prekriva ako ti već njihova nijansa odgovara.... Javi kako će potraga završiti ;-) Pozz

      Izbriši
    4. Samo da ti javim kako je zavrsila potraga za odgovarajucim puderom :) Bila sam u parfimeriji i djevojka je bila bas ljubazna i strpljiva, cak mi je nasula u kutijicu shiseido sun, ali mi ne odgovara, previse mi je zut i vremenom postaje sve tamniji :( Ali rijesila sam problem tamnih pudera ipak. Umjesto pudera u kamenu, stavim baby puder preko tecnog Vichy Dermablenda i super je :) Tebi hvala puno sto si bila dovoljno ljubazna da mi odgovoris i pomognes :) Lijep pozdrav :)

      Izbriši
    5. šteta da ti shiseido ne odgovara... baš šteta.... ali drago mi je da si uspjela riješiti svoj problem.... pozz ;-)

      Izbriši
  20. Ajjjj divnog li posta!
    Stvarčice su prekrasne :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Predivno je sve <3
    Baš me zanimaju utisci o Chanel maskari, sviđa mi se boja koju si odabrala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ej i ja jedva čekam da je isprobam, još nisam :/ kako imam nekoliko crnih odluka je pala na ovu koja mi se baš svidjela....

      Izbriši
  22. Divne stvari ali morala sam primjetiti na jednoj slici i Yves Rocher Sebo Specific kremu za masnu kožu koju ja koristi već par godina i jako sam zadovoljna s njom pa me baš zanima hoće li i tebi odgovarati. Jedva čekam nove recenzije svih ovih divotica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao koliko mi je žao što sam već počela koristiti Garnier prije ove YR sad kad si mi rekla da ti je odlična... jedva čekam da je probam, koliko li ću odolijevati prije nego je počnem koristii... a izbjegavam da koristim više krema u isto vrijeme....

      Izbriši
  23. Hey,
    Nice blog..
    Would you like to follow each other on GFC and bloglovin..!!!
    Keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    OdgovoriIzbriši
  24. svaka čast curama! imam i ja par cura koje su me tako iznenadile da nisam mogla vjerovati. bloganje spaja ljude :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da... nisam mogla ni pomisliti da ću preko bloga upoznati toliko divnih cura.... da sam to znala počela bih i ranije sa bloganjem :-D

      Izbriši
  25. Zašto ja uvijek propustim te popuste :D odličan post

    OdgovoriIzbriši
  26. Au... Nisam znala da li pre da citam ili gledam slike. I onda sam uhvatila sebe kako sve vrtim i vrtim iznova. Sta reci... Fantasticne kupovine, pokloni ma sve. Jedva cekam recenzije - svega :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puuuno, neke recenzije sam već i uradila, a ostale stižu uskoro ;-)

      Izbriši
  27. Ovo je za pasti sa stolice! Prekrasan prizor, uživaj u divnim proizvodima!

    OdgovoriIzbriši
  28. pitanje...da li si ikad kupovala sa stranice http://www.fragrancedirect.co.uk/, cine mi se nenormalno niske cijene, pa ne znam je li sigurna stranica (mada vidim da primaju i Paypal)...??
    u svakom slucaju divne novosti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam kupovala, ali sam upravo snimila OPI lakove po jako niskoj cijeni... znam da su cure kupovale na toj stranici i sve je ok.....

      Izbriši
  29. Ne mogu ništa izdvojit kad mi je sve predivno¨!

    OdgovoriIzbriši
  30. Planiram si naručiti shiseido puder u kamenu preko jagode, no muči me nijansa.. moja teta ima sp70 i danas sam ga baš isprobala i nije mi toliko taman s tim da sam se baš vratila s ljetovanja i imam boje.. inače mi je rozi podton kože.. pudere sam dosad koristila samo tekuće, ali kad sam probala ovaj u kamenu vauu.. mogu reći samo savršen.. šta misliš oće mi više odgovarati sp 50 ili 60? jel velika razlika? jer brzo ću izgubiti boju tako da će mi sp 70 bit pretaman.. :)inače puderi koje sam dosad koristila su max factor lasting performance 105 soft beige, vichy aera teint pure nijansa 35 sand,

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)