Svi Moji Highlighter-i - MAKEUP ARENA

10/07/2013

Svi Moji Highlighter-i





Kada sam radila post o bronzerima najavila sam i post o highlighter-ima ali sam kao po starom običaju zaboravila na obećanje (godine rade svoje :-)) ali evo stiže post :-)

Moram reći da sam se sa highligterima zbližila tek prije neku godinu, možda dvije. Uvijek sam bila uvjerenja da mi ne trebaju i da mi je dovoljno mog prirodnog sjaja :-) Ja ih vrlo rijetko koristim ljeti, period pred nama je moj omiljeni za nošenje highlighter-a :-) 

Danas ću vam predstaviti higlighter-e koje sam u međuvremenu prikupila. O nekima sam već radila zaseban post, o nekima ću tek raditi, a neki vjerovatno nikad neće doći na red pa nije ih loše imati ovako sve na jednom mjestu, čisto usporedbe radi :-)

sobna svjetlost
sobna svjetlost
blic
blic

MAC Redhead MSF - kao LE primjerak, koji je uz to predivan, zauzima posebno važno mjesto među ostalom šminkom. Sastoji se od više različitih nijansi koje je moguće koristiti zasebno, kao i pomješane zajedno kako sam ja to uradila na swatch-evima iznad.

MAC Semi Precious Rose Quarz MSF - također još jedan LE primjerak kojeg jako volim, više i od Redhead jer je ipak pink :-) središnji dio sadrži sitne šljokice koje, za moj ukus, nisu primjerene za dnevnu šminku, ali vrlo lijepo izgledaju na licu, kada ispratimo sunce i dočekamo noć :-) Prednost je što se može koristiti i bez središnjeg dijela, za dnevne potrebe.

MAC Extra Dimension Skinfinish - Superb - moj omiljeni i s pravom završio u prošlogodišnjim favoritima, vrlo lako se može desiti da završi i u ovogodišnjim. Potrebno ga je jako malo, i ostavlja prekrasan dojam na koži, kao da je koža lagano vlažna da tom dijelu gdje ga stavimo. Nema niti malo shimmera.

Golden Rose Stardust 102 - proizvod koji je rumenilo i highlighter u jednom, nikad ne nanosim dodatno i highlighter kada nosim Stardust. Nahvalila sam ga i pisala vam koliko ga volim u ovom postu.


sobna svjetlost
sobna svjetlost
blic
blic


TheBalm Mary-Lou Manizer -  Detalje o ovoj ljepotici pročitajte u postu posvećenem samo njoj (ovdje).


Nars Albatros: još jedan Nars proizvod (pored dua Orgasm/Laguna) koji me ostavio ravnodušnom. Izgleda da mi ova nijansa ne stoji najbolje. Jer kada sam vidjela kako izgleda na Ivani u ovom postu morala sam da ga kupim i nosila ga svega nekoliko puta i ostavila ga da sjedi u ladici sa ostalom Nars ekipom.


Lorac Perfectly Lit - jako me podjeća na voljeni MAC Superb.


Benefit High Beam - moj jedini tekući highlighter. Obožavam ovu nijansu, a još bih više obožavala kada bih imala ovu nijansu u kamenom obliku. Mada se u  principu lijepo nanosi. O njemu planiram pisati recenziju pa neću puno u ovom postu.



Volite li vi higlighter-e i ako da koji je vaš omiljeni? Da li ih češće nosite ljeti ili pak ostatkom godine ili vam godišnje doba ne igra ulogu?








Broj komentara: 56:

  1. Za ostale highlightere ne znam, a i nisam tip koji ima vise necega cisto da bih stigla sto vise iskoristit, ali dovoljno je da ti kazem da mi je lou-manizer na WL :) bas mi se svidio :*
    A u sta ubrajas one Guerlain mirisljave kuglice?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. One su iluminirajući puder.... :-)
      Lijepo Mary izgleda na tebi i treba da ti je na WL :-)

      Izbriši
  2. zavidim ti jako na ovoj kolekciji, želim ih sve :)
    gdje kupuješ MAC i Nars kozmetiku?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nars na Hqhair, a MAC mi šalje prijateljica iz UK

      Izbriši
  3. mary lou manizer obožavam, nars me isto ostavio ravnodušnom, a benefit si napisala točno što i ja mislim, da je u kamenu, bio bi bolji :)

    MAC superb mi je predivan isto ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mary je stvarno odlična.... drago mi je da nisam jedina ravnodušna na Nars :-)

      Izbriši
  4. Meni se tu vise svidja ekipa sa druge slike, jer su mi vise kao pravi hajlajteri. Sa prve slike su mi vise kao rumenila koja imaju taj sjajni hajlajt touch.
    Na drugoj slici mi je naljepsi Balmov. Mada meni se ni taj Nars ne cini los, ali mozda jer ja volim takve svijetle shimmeraste stvarcice.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ovi prvi su, barem na meni, highlighteri :-) jedino, kako sam i napisala GR Stardust je 2u1 :-)

      Kada sam nekad davno pisala o Mary nije izazvala veliku pažnju, iako sam se potrudila da dočaram koliko je krasna ali sada kada je ultra popularna mnoge je primjećuju :-)

      Izbriši
  5. Benefit mi se najviše sviđa, baš je lijepa roskasta nijansa! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne nosim ih cesto, to je nesto sto najcesce preskocim (zaboravim) u svojoj rutini.
    Svi su mi divni, ali Mary-Lou posebno, odusevljena sam! Vec duze je na mojoj wl i planiram da ga se dokopam uskoro, a onda ce imati pocasno mesto u mojoj rutini! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja, priznajem, često zaboravim da stavim highlighter, ali to je šteta jer kompletan dojam je puno bolji kada se on stavi :-)

      Izbriši
  7. Ja obozavam highlightere, mada cesto ostanem razocarana u sam proizvod. Sad koristim MAC Soft & Gentle i odusevljena sam, jos jedino na nabavim Mary-Lou Manizer, patim za njim vec dugo :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S&G će čekati bolja vremena, kada potrošim barem nešto od prikupljenih, ali da je na WL - jeste :-)

      Izbriši
  8. Ženo, zavidim ti :D ja imam 4,5 highlightera i najdraži mi je Benefitov, ali želim si Mary Lou :) a može koji MAC :)

    OdgovoriIzbriši
  9. I ja highlightere koristim uglavnom u ovom periodu,jer se nešto i sama previše sjajim ljeti. Svi su mi lijepi i ponovo ti zavidim :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Divni su, obozavam highlightere. :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Sjajna ekpia <3
    I meni je krivo što ema kamenog High Beam-a :(

    OdgovoriIzbriši
  12. Divni proizvodi! Ovi gore su mi vise kao neka rumenila, ja volim bezkaste higlightere, ovaj thebalm je san snova!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu Tacy, barem ne na meni, a ja sam relativno svijetla.... swatchani su na unutarnjem dijelu podlaktice koja je bijela bukvalno, pa ti se možda zato čini....

      Izbriši
  13. moj omiljeni..hm , ,...dva , jedan je onaj tecni mac sto sam ga dobila znas na koji mislim , a drugi je givenchy le prisme ...
    nars ...i meni je Ivanin post prelomio odluku da uzmem ... njoj bolje stoji =0
    Lana

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam na koji misliš :-) Na Ivani Nars izgleda fenomenalno..... žao mi je što na meni nije takav....

      Izbriši
  14. pitam se da li neko stvarno vidi razliku izmedju ovih nijansi kada se stave na lice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi apsolutno nije bitno, jedino je bitno da je ja vidim :-) Isto bi se pitanje moglo postaviti i za svaki drugi makeup komad, zašto imati više od jednog crvenog ruža - svi su "isti", zašto imati više od jednog rozog rumenila, opet sva su "ista". Nekom jesu, nekom nisu, svijet je pun raznolikosti i sreća pa imamo veliki izbor ;-)

      Izbriši
  15. Iskeno highlighter sam pocela korisiti prije mozda pola godine, ali od tada ga koristim svaki put kada se sminkam :D Moj najdrazi je MAC Lightscapade, i jedini koji i imam trenutno da bas sluzi svrsi, jer bilo je nekih promasaja u kupovini :D svidja mi se jer moze biti i skoro neprimjetan a i opet bas primjetan kada to zelim, a i trazila sam nijansu koja ne vuce bas puno na zlatno :D i pogodila sam :D sada zelim probati Mary i High Beam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam htjela i Lightscapade ali razum me uvjerio da mi više ne treba niti jedan te sam odustala od kupovine ali mi je naravno bilo žao jer je i on LE :/ ali znam da ne mogu imati baš svaki, znam, znam, ali si ne mogu pomoći :-)

      Izbriši
  16. skrušeno priznajem da nemam niti jedan highlighter... nekako izbjegavam sve pto ima sjajnih čestica, pogotovo ljeti (masnokožac) tako da ih nikad nisam ni gledala

    al tvoja kolekcija je prekrasna, posebno mi se sviđa ovaj benefitov, baš sam gledala neke recenzije i tutorijale s njim i jako mi se dopao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tonka, Benefitov ne ističe pore, slobodno ga probaj..... pisaću post o njemu čim stignem, i pokazati ti kako izgleda na licu.... i ja sam dugo bila uvjerenja da ga masnokožci ne trebaju, ali nije istina... i nama treba lijepog sjaja, pogotovo ako smo uspjeli da matiramo lice :-)

      Izbriši
    2. super, baš se veselim postu :)
      a možda i prevladam svoj strah od sjaja :)

      Izbriši
  17. Lijepa kolekcija :)
    Nemam niti jedan a patim za Mary-Lou,nadam se da će uskoro biti moj

    OdgovoriIzbriši
  18. Mary Lou mi je naaaajdivniji! :) Imas dovoljno hajlajtera da se sjajis celog zviota. :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Kaaaakva količina lepote na jednom mestu! Hajlajteri spadaju u proizvode za koje tvrdim da ih žena jednostavno ne može imati previše, svaki je poseban :) Najviše mi se sviđaju MAC Extra Dimension i The Balm Mary-Lou.

    OdgovoriIzbriši
  20. Da li mozes da mi preporucis neki korektor ili filer koji zaista moze da pokrije atroficne oziljke. Probala sam svasta nesto ali se sa sminkom samo vise vide. Bila bih ti jako zahvalna ako imas neko resenje ili savet, niko ne pise o tome, a dosta devojaka ima upravo taj problem....Hvala unapred!
    JELENA

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga Jelena bila bih sretna kada bih ti mogla reći čime i kako da ih najbolje prekriješ.... Ja muku mučim sa svojim porama i nisam do sada otkrila neki savršeni proizvod, pa mogu samo zamisliti kako je pokriti atrofične ožiljke :/ Ja imam nekoliko proizvoda koji mi donekle pomognu sa porama pa bi možda mogli raditi i na tvojim ožiljcima, ali ti preporučujem da ako imaš mogućnost svaki probaš prije kupovine jer nisu baš jeftini. Dakle Collistar baza popunjava pore i bore odlično te postoji mogućnost da imaš pozitivnih pomaka i sa svojim ožiljcima, drugo i NYX Pore Filler lijepo radi sa porama, popuni ih pa bi ti mogao odgovarati. Žao mi je da nisam bila od veće pomoći, ako saznam za neko bolje rješenje svakako ću pisati o tome.... Isto vjerujem da bi kremasti puderi bolje odgovarali takvog koži jer bi i oni djelomično popunili ožiljke....

      Izbriši
  21. Možda je glupo pitanje, ali po kom kriterujumu odabrati hajlajter za sebe? Npr imam najsvetliju braon kosu, skoro plavu, plave oči, prilično sveto ten...
    Unapred ti hvala na savetu

    Daša

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema glupih pitanja ako se nešto ne zna, tu smo da raspravljamo.... jako teško mi je reći koji bi ti od ovih mogao odgovarati jer ne znam da li ti bolje stoje tople ili hladne boje.... ali onaj koji je od ovih ovdje poprilično univerzalan je svakako theBalm Mary-Lou Manizer :-)

      Izbriši
  22. Sjajan izbor, preporucujem da probas Sensai, Too faced Candellight, Clarins tecni Instant light :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jel mi baš trebaju pored ovoliko komada? hihihi ;-)

      Izbriši
  23. Imam Balmov highlighter a od ostalih mi se najviše sviđa Benefitov, predivan je!

    OdgovoriIzbriši
  24. Krasna kolekcija ... od navedenih sam ja samo isprobala Albatros i the balm i moram reći da mi je i dalje Albatros najbolji :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To je zato lijepa moja što tebi Albatros stoji kao saliven... kad bi na meni onako izgledao i meni bi bio omiljeni :-)

      Izbriši
  25. Divna kolekcija ;)

    Zelim High Beam <3

    OdgovoriIzbriši
  26. Predivna kolekcija! Ja si želim MAC Lightscapade...na mene ovako blijedu naprosto znam da bi mi upravo on bio savršen! Moj je čim se dočepam MAC dućana :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislila sam da je Lightscapade LE i sigurna sam da je bio, pa sam išla čekirati online i vidim da ga imaju... wow.... super....

      Izbriši
  27. redhead je jedan od najboljih mac proizvoda ikad

    OdgovoriIzbriši
  28. Divna je ovo kolekcija! :) Moram da pitam kolika je razlika na licu izmedju Albatross-a i High Beam hajlajtera?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, u međuvremenu sam nabavila još nekoliko krasnih primjeraka :)
      Albatros je dosta zlaćast i više pristaje djevojkama toplog podtona, dok je High Beam roskaste boje pa je primjereniji curama hladnog podtona :) Naravno to nije pravilo, pa sam primijetila da i meni koja sam neutralnog ka hladnijem podtonu može da pristaje Albatros kada je usklađen sa ostatkom šminke, npr. kada nosim narančasti ruž i rumenilo :) Jedno vrijeme sam ga zanemarivala no kada sam otkrila na koji način ga mogu nositi, počeli smo da se češće družimo :)

      Izbriši

Hvala na komentaru :)