Clarisonic Mia2 - nova četka Deep Pore + update - MAKEUP ARENA

2/03/2014

Clarisonic Mia2 - nova četka Deep Pore + update



Ubacujem jedan nenajavljeni post a već nekoliko puta tražen. Pisala sam vam recenziju o svojim utiscima i o tome koliko sa zadovoljna sa ovim uređajem. Zaista i dalje jesam, dojmovi se nisu promijenili niti malo vezano za onu klasičnu četku koju sam koristila dok sam pisala taj post.

Četku je preporučljivo mijenjati svaka 3 mjeseca, ja sam ju imala i malo duže prije nego sam ovu novu nabavila i u sasvim dobrom stanju je ostala i nakon što sam ju odlučila promijeniti. Vjerujem da se dobar broj bakterija nataložio na njoj i to je bio jedini razlog zašto sam kupila novu.

Kako obično kod mene bude, ne da mi vrag mira, pa sam se odlučila isprobati i novu četku, privukao me naziv Deep Pore, kao nešto što će raditi tako dobro da će još bolje očistiti moje pore.

Naručila sam ju na ebayu i to pakiranje sa 2 četke. Ne mogu se sjetiti cijene ali znam da je bila nešto povoljnija nego u Sephori i da je seller imao odličan feedback.

Prvih nekoliko dana bila sam jednako oduševljena, četka je krasno čistila lice i koliko god dobro skinula šminku uvijek bi nešto ostajalo na njoj što mi je govorilo da dobro radi.

Kroz neko vrijeme primijetila sam da mi se stvara tanak sloj grublje kože na površini lica te bi se nakon toga lice počelo perutati. Meni koja imam jako masno lice, onda samo mogu misliti šta bi drugom tipu kože napravila ova Deep Pore četka. Nisam ja odmah na prvu skontala da je to od ove nove četke. Na svašta sam pomišljala ali na nju nisam. Onda se desilo da se potrošila baterija i ja sam nekoliko dana zaboravila da ju napunim. I tada sam već primijetila da je prestalo perutanje lica. Ali opet nisam povezala da je to zato što nisam tu četku kotistila. U međuvremenu punim bateriju i nastavljam korisiti opet DP četku i OPET se lice počinje perutati. Tada mi je već zazvonilo da bi ona mogla biti uzrok jer je zbilja dosta agresivnija od one klasične. Prestala sam ju koristiti i lice se kroz nekoliko dana oporavilo. 

Skinula sam ovu novu četku i vratila staru i moram reći da se sve vratilo na staro. Jednako oduševljenje, jednako dizanje u nebesa mog voljenog Clarisonic-a.

Ne znam kome bih mogla ovu Deep Pore četku preporučiti? Možda curama koje imaju akne, ali opet se bojim da bi i njima mogla izazvati iritacije. 

Ipak kako ne odbacujem stvari tako lako ovu četku koristim s vremena na vrijeme i mislim da je pogodna samo za takvu povremenu upotrebu te u tim povremenim čišćenjima njom ne dolazi do perutanja niti bilo kakvih drugih nereda. Za svakodnevnu upotrebu samo i jedino klasičnu, sad sam u strahu isprobati čak i onu za osjetljivu kožu :-)




Kako sam čitala Clarisonic uređaji su od nedavno dostupni u Hrvatskoj, čemu se i ja veselim jer ću od sada četke moći kupovati u susjednoj državi a ne online.

Da li ste probali Clarisonic, ako jeste koju četku, ako niste da li imate namjeru?

Edit: Upravo sam dobila informaciju od drage blogokolegice Amre sa bloga TheLipstickBar da Clarisonic stiže u Sarajevo ovih dana :-) sve bliže i bliže :-) juhuuu


Broj komentara: 30:

  1. Jasmina, pravo si me nasmijala. Taman pomislim e sad ce skontati da je do cetke kad ona opet misli nije cetka:) Simpaticno si opisala:) meni ovaj uredjaj ne treba nikako ali sestra ga planira kupiti uskoro jer ima problematicnu kozu lica. Sreca pa stize bar u HR.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisam nikako htjela priznati da je do četke…. nikako…. na kraju sam ipak morala :-)

      Izbriši
  2. Naravno da imam namjeru :-D ... Drago mi je da znam i koju cetku trebam izbjegavati ;-).

    OdgovoriIzbriši
  3. Čini mi se da je i Goss jedanput govorio o ovoj četki i da je i njemu napravila havariju na licu :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma meni se perutalo lice kao ludo…. nije bilo havarije tipa akne i sl.. ali mi je ovo perutanje bilo odvratno, znaš kako puder "lijepo" sjedne na operutano lice ;-)

      Izbriši
  4. Ne shvatam poentu ikakvih cetki i trljanja po licu, iskreno :-)
    Ma cak i obicni pilinzi ako imaju mrvljene cestice prave mikro ogrebotine po kozi. Meni to sve smeta, i vjerovatno bi mi tek i cetka smetala.
    Mislim da je posebno opasna bas za problematicnu i akne,jer se time samo koza dodatno ostecuje i bakterije raznose dalje po licu i ostaju na cetki.
    Jel ides na ciscenja u salonu? Ja povremeno odem, rade mi sa Babor kozmetikom, oni su jedna od najprovjerenijih salonskih marki. Dubinsko ciscenje, hemijski piling i lice kao bebece, a kod kuce sto jednostavnije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako nisi probala onda ti nije jasno…. iskreno :-)
      ovdje mislim na klasičnu četku…. koža bude mekša, čišća…. spremnija za serume i kreme…. obožavam Clarisonic, ponavljam klasičnu četku…..
      piling se ne smije raditi previše često…. a Clarisonic se smije koristiti 2x dnevno...
      ne idem u salone, išla sam ranije i nisam bila zadovoljna uslugama u najboljim salonima u mom gradu i žao mi je protraćenog novca…. sada sam našla sve što meni odgovara, sama čistim mitisere flasterima i onom spravicom za mitisere, korisim pilinge i maske koji mi se sviđaju…. a uskoro ću i sama sebi raditi druge tretmane…

      Izbriši
    2. Ovu cetku je mojoj sestri i njen dermatolog preporucio. Ne da koristi svaki dan, ali par puta nedeljno jer treba joj nesto sto ce joj ocistit pore. Sumnjam da je "gruba" jer ona je nedavno zavrsila sa tretmanima tecnim azotom koji je je "skinuo" dio gornjeg sloja koze i izravnao oziljke, tako da joj je koza sad bas osjetljiva. Poenta je da se slazem da treba paziti kozu ali nije koza ni bas toliko osjetljiva da sve predstavlja izvor ostecenja.

      Izbriši
    3. ma Clarisonic je mene preporodio, ona klasična četka… :-) ko god ima priliku ima moju toplu preporuku…. to nije obična četka i ne trlja kožu nego radi na principu vibracija…. ne rasteže je, skroz je nježna… ja je svaki dan koristim, nekad rijetko preskočim ako sam baš lijena taj dan…. ova deep pore je odlična za s vremena na vrijeme upotrebu :-)

      Izbriši
  5. Cesto naidem kod youtuberica koje koriste clarisonic da im ova cetka ne odgovara i stvara probleme na licu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eh da češće gledam YT znala bih da mi nije potrebna :/

      Izbriši
  6. I ja razmišljam o ovoj četki, mislim da će mi stvarno dobro doći. tako da ću je definitivno tražiti u Mulleru...hvala na upozorenju što se tiče ove četke, sam naziv bi me sigurno privukao....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kao i mene… sve što obećava neki pomak nabolje sa porama me privlači :-)

      Izbriši
  7. da te obradujem. najavili su prodaju clarisonica u plaza parfimerijama u sarajevu. vec se mozes upisati na spisak za narudzbe. maloprije sam procitala na njihovoj fb stranici.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da da čula sam, edotovala sam post…. drago mi je da stiže i u BiH :-D

      Izbriši
  8. Čitala sam o tome kako Clarisonic četke mogu biti pregrube, ali to je u suštini jer on nije za svakodnevnu upotrebu, već je više kao piling varijanta - par puta nedeljno. Ja da ga imam uzela bih najnežniju četku i povremeno koristila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeste za svakodnevnu upotrebu, može se koristiti 2x dnevno, ali ona klasična i možda četka za osjetljivu kožu. Ja koristim 1x dnevno, navečer, pred spavanje. Deep Pore četka se definitivno ne može koristiti svaki dan :/ barem mojoj koži ne odgovara

      Izbriši
    2. Znam ja da na kutiji piše da je za svakodnevnu, ali imam osećaj da je malo grub. No, ja ga nemam tako da su sva moja mišljenja bazirana na recenzijama i slično. :D

      Izbriši
  9. Ja koristim cetku marke Sirius,po istom principu radi a 3x je jeftinija.Imam osetljivo lice i koristim cetku za normalnu kozu,2x nedeljno.Koza je zaista meksa i blistavija.Odusevljenje ne prestaje ni posle godine dana koriscenja!Ipak ne bih je koristila svakodnevno.Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznati da nikad čula za tu četku… super je da radi na istom principu a toliko jeftinija. Gdje si je nabavila?
      Svakome različito odgovara i bitno je samo prepoznati koliko svaka od nas ima potrebu da koristi ovu ili tu tvoju četku. Meni zaista odgovara da ju koristim svaki dan…

      Izbriši
    2. Kupila sam direktno preko sajta www.sirius.com. Sve ukupno sa dostavom me izaslo 50$ , dobijaju se dve cetke, dva sundjerasta aplikatora i jedan masazer za lice, a radi na baterije koje nisam menjala godinu dana. Cekala sam na isporuku 40 dana. Nove cetkice, za zamenu, su u pakovanju od dva komada i kostaju 10$. Shipping je 16$.

      Izbriši
  10. Bice u parfumeriji Plaza u BBI centru i Mercator Centru Socijalno. Cijene su slijedece:
    Clarisonic Plus Face and Body Sonic Cleansing sistem 433 KM
    Clarisonic MIA2 289 KM
    Zamjenske četke 49 KM svaka

    Pa ko voli nek izvoli...

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam probala Clarisonic, ali mislim da je takvo nesto potrebno za temeljito ciscenje lica. Mislim da prstima ipak ne mozemo ocistiti sve ostatke pudera, sminke, smoga itd. Al vjerojatno treba hiper njezna cetkica,;pa sad mene zanima da li se uopce vidi razlika izmedju te dvije cetkice, jel ova grublja, gusca ili sto? I jesi li mozda kupila fejk? Pozdrav, Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno je potrebno :-) meni i ova normalna sasvim dobro radi, ne treba mi ona za osjetljivu kožu…. a ova DP je neznatno grublja, ali i to neznatno je dovoljno da ne bude učinkovita kao ona obična…. na izgled su iste osim u boji gdje DP ima plavi dio ova obična ima crni… ostalo je sve isto….
      Ne bih rekla da je fejk, jer nakon što mi je cura u komentaru iznad spomenula da su se mnoge cure žalile na DP išla sam malo istraživati, pa vidim da ima dosta nezadovoljnih upravo ovom DP četkom.. :/

      Lijep pozdrav Nina

      Izbriši
  12. uf , bas grozno sto ti je to radila ....=0
    ali makar sada znas na cemu si sa cetkama ....bas si duhovito ono opisivala =))

    OdgovoriIzbriši
  13. malo mi je skupa te si je nemogu priuštit ali bi mogla u nekoj skorijoj budućnosti

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)