Guerlain Meteorites Poudre De Perles 01 Mythyc Parfait - MAKEUP ARENA

2/10/2015

Guerlain Meteorites Poudre De Perles 01 Mythyc Parfait




Polako ali sigurno Guerlain se ugurao u grupu high end brandova koje volim. Isto kako sam vam nekad napravila post o drogerijskim brandovima i proizvodima koje volim OVDJE, tako u skorije vrijeme planiram napraviti jedan za HE proizvode.

Nekako koji god Guerlan proizvod bih isprobala mnogo mi se dopao, pa sam mu, i hoću i dalje, dala prostor da se širi među mojom kolekcijom šminke.

Ovu ljepotu sam dobila od moje drage Ivane Anaviglam i srce mi je poskočilo kada sam ga otvorila i vidjela koliko je lijep. Kada kupim ili dobijem ovako lijep proizvod prosto mi bude teško da ga počnem koristiti i dugo vremena traje period gledanja, gdje mu se ja divim a on me pita dokle ćemo više tako :) Priznajem da je taj period gledanja trajao nešto kraće nego inače, pa sam već kroz nekih 10 dana prislonila svoje prste na njega i napravila prvi swatch i zanijemila od ljepote. Meteorite u formi kuglica imam već dugo, jedno vrijeme sam zaboravljala da ih koristim a u zadnje vrijeme sam im se ponovo vratila i zaista ih volim. Volim ih vidjeti na svom vanity stolu, pomirisati, nanijeti na lice kada sam ga umrtvila silnim matiranjem.



Ovaj krasni iluminirajući puder ili highlighter (možete mu dodijeliti namjenu po volji) dolazi u nepotrošivoj količini od 10g, s obzirom da sam ga dobila na poklon, nisam išla tražiti cijenu, to ćete morati same izguglati :), ako vas zanima.

Ambalaža je poprilično jednostavna, crna sjajna plastika, prepoznatljiva gravura na poklopcu koji se otvara-zatvara na zavrtanj. Ali ta relativno jednostavna ambalaža je posve opravdana jer kad ugledate ovako krasan proizvod nema potrebe da vam pažnju odvlači predivna ambalaža. Sam proizvod je dovoljan da osjetite luksuz kojim odiše.

Proizvod je napravljen sa ispupčenjima, te je u 3 boje, zeleni krug u sredini na kojem je urezan Guerlain logo, te većinski bež i manji roskasti dio. Toliko je sitno mljeven da apsolutno ni na koji način ne naglašava proširene pore, naravno neće ih ni napraviti ništa manjim, ali činjenica da vizualno ostaju u nepromjenjenom stanju je i više nego fantastična za nekoga ko se pati sa tim gadostima zvanim proširene pore.


Licu daje decentni sjaj koji je meni i više nego dovoljan a posebno za dnevno šminkanje, koje je u stvari kod mene zastupljeno u 99% slučajeva :) Zaista djeluje profinjeno i može se primijetiti samo kada se gleda u lice iz poluprofila, te daje onaj krasni zdravi sjaj koje sve mi, pa čak i masnokošci, mnogo volimo. Možda na nekome sa suhom kožom i ne bi bio dovoljno iluminirajućih svojstava ali na mom jeste.

Postojan je na licu, nema apsolutno nikakav šimer ili tome slično. Može se nanijeti na cijelo lice, no nije preporučljivo ukoliko je lice masno, jer kombinacija iluminirajućeg sjaja koji daje ovaj proizvod, pomiješana sa sebumom koji luči masna koža, ne izgleda baš lijepo.

Razlika između meteorita u kuglicama i ovog proizvoda i ne postoji, osim u fizičkom izgledu. Dakle jedno je u formi kuglica, dok je drugo u formi kompaktnog pudera.


Na swatchu na ruci nisam uspjela uhvatiti sjaj koji daje, te sam swatchanje na ruci i preskočila, a kako izgleda na licu ste mogle vidjeti OVDJE.


Na kraju se samo nadam da sam opisima i slikama uspjela da prenesem doživljaj koji na mene ostavlja ovaj proizvod.


Dopada li vam se?



Broj komentara: 15:

  1. Odgovori
    1. Eh onda me razumiješ kako sam se osjećala kada sam ga ugledala :)

      Izbriši
  2. Jesi! Uspjela si dočarati ovu divotu! Zaista je krasan i jako mi se sviđa!

    OdgovoriIzbriši
  3. PREVIŠE GA ŽELIM!!!!!!!!!!!!!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Dopada nego kako i lepo ti izgleda na licu <3
    Mnogo volim Guerlain dekorativu i puno toga me već na prvu loptu privuče :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, teško je ne voljeti je, kad je sve tako lijepo a i kvalitetno :)

      Izbriši
  5. Meni je dovoljno da pročitam Guerlain da odmah lajkujem! :D

    OdgovoriIzbriši
  6. ajoj kako divno izgleda *:*

    OdgovoriIzbriši
  7. Poklonu se u zube ne gleda, ali ako dobro vidim batch, 8702, proizveden je januara 2008... Ako sam pogresno videla, izvinjavam se, taj proizvod je odavno povucen iz asortimana, to znam sigurno.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)