Some In Some Out Some Favorite Some Not (May, June & July) - MAKEUP ARENA

8/06/2015

Some In Some Out Some Favorite Some Not (May, June & July)




Meni se čini kao da sam neki dan tipkala ovaj tip posta a prošlo je već skoro 3 mjeseca. Sigurno je razlog što osjećam da vrijeme leti i dosta obaveza koje su mi se nametnule, na koje se ne žalim :)

Ali da ja vama pokažem šta je to pristiglo u moj dom a šta ga je napustilo uz ostalo smeće koje izbacujem :)

Some In


Stigao mi je prekrasan paketić Catrice i Essence proizvoda, gdje iako nisam recenzirala niti jedan od proizvoda, što ne znači da neću u neko skorije vrijeme, u par navrata sam vam na facebooku spominjala koji su to proizvodi koji su mi se dopali, pa izdvajam Catrice puder u pjeni koji je odličan matirajući puder, te je zbog toga super za masnu kožu, a vjerujem da bi bio dobar i za mještovitu, dok su moje pretpostavke da ne bi bio najbolji izbor za normalnu i suhu kožu, pogotovo ako je ista površinski isušena, sigurno bi te dijelove dodatno istakao. Ovo je jedan odličan drogerijski puder i zaista mi bude drago kada naiđem na povoljan a super proizvod, te želim svoje oduševljenje podijeliti. Također i baza za kapke je zaista odlična, drži sjenila na mjestu, sve dok ne skinem. Već ranije sam bila kupila ovu crnu olovku made to stay i radi se o odličnoj olovci koja je pigmentirana i dosta trajna. Što se tiče ovih Catrice proizvoda slagala bih kad bih rekla da sam ostalo stigla isprobati jer sam i sama kupovala dosta proizvoda u proteklom periodu pa jednostavno ne stižem to sve isprobati. Sigurno će neki od ovih proizvoda završiti u darivanju.


Tu su i Essence proizvodi od kojih sam mnoge isprobala, pa neću dužiti jer su recenzije u nastanku.


O ovom Avon paketiću nisam pisala jer osim losiona za zaštitu dječije kože koji sam potrošila i koji je super odradio posao i sačuvao kožu moje djece, niti jedan drugi proizvod nisam ni isprobala. Stigli su mi u vrijeme kada sam bila najzauzetija i potpuno sam zaboravila na njih. CC kuglice su završile kod Šljokice pa se nadam da će ona tipkati koje slovo o njima :) 


Iz DM-a su mi stigli proizvodi za njegu zuba i usne šupljine, a kako nemam naviku na blogu da pišem o tim stvarima, preskočila sam recenziju ali ću vam reći da mi je pasta za zube ok, ništa posebno, a vodicu za ispiranje zuba sam dala mužu, jer ja to ne koristim i kaže da mu se dopada. Gel za tuširanje miriše odlično kao i većina Balea gelova za tuširanje a i krema je super zgodna i lijepo miriše i solidno njeguje kožu ruku. 


Proizvodi za koje se moja draga Jasenka sa bloga Dođoška u svijetu šminke, potrudila da dođem do njih. Hvala joj još jednom, recenzije za neke proizvode su u pripremi.


Bocassy proizvode sada koristim već dovoljno dugo pa sam spremna da vam natipkam recenziju kroz vrlo kratko vrijeme. Serum je završio u nagradnoj igri na FB stranici od bloga, dok sam ja testirala laganu dnevnu kremu i hidratantnu noćnu kremu.


Weleda proizvode sam recenzirala OVDJE.


Tu je i nešto iz Dr. Hauschka dekorativnog asortimana, radi se o kajal olovci za usne u crnoj boji. Odlična je i pokazala se super izdržljivom po vrućinama. Nema boljeg testa :)


Kupila sam i Weleda gel i šampon u jednom, odličan proizvod za djecu, ne iritira oči a tada sam i sebi kupila Serum koji mi je Weleda savjetnica nahvalila, i dojmove o njemu ćete čitati :)


Zatim drugi paket stigao iz USA, moj dragi prijatelj je i ove godine bio dobar i pobrinuo se da dođem do željene šminkice. Svi do jednog proizvoda su mi fenomenalni i sigurno ću o svakom pisati.


Sa Jagodice sam naručila Estee Lauder Perfectionist serum, ovaj put od 100 ml, jer ništa mi ne "digne" kožu poput njega. Elizabeth Arden Eight Hour Cream za izrazito suhu kožu, koristim za suhlje dijelove kože tijela (laktovi, šake, usne kada stradaju…), iako je sama krema u biti namijenjena za kožu lica, nema razloga da je ne koristim na način na koji meni odgovara. Fenomenalna Roc krema za zaštitu kože lice sa visokim SPF50, koju sam gotovo i potrošila, obožavam je. Tu je i Cath Kidson losion za ruke. Baš padam na njihove ambalaže, sreća je da ih prati i kvalitet pa ne kupujem samo lijep proizvod.


Prekrasan paketić proizvoda sam dobila od moje drage Marije koju svi znamo sa bloga Makeup Nered. Već pripremam recenziju Artdeco rumenila, a i ostalo valjda već dođe na red :)


Ovaj DM paket me oduševio, svi do jednog odlični proizvodi. Tri lijevo proizvoda su potrošena, dok imam još nešto maske, ali pišem vam i o njima, post je već u skicama.


Opet su me kontaktirali sa Born Pretty Store iako sam bila prekinula suradnju sa njima jer nismo nailazili na zajednički jezik kada su proizvodi za recenziranje u pitanju. Ono što su mi nudili je bilo ono što ne bih nikad sama sebi kupila, pa nisam vidjela svrhu da to prihvatim i uljudno sam im se zahvalila. Ovaj put su rekli da mogu izabrati neki set kistova, što sam i ranije htjela, a kako su kistovi moja velika strast, odlučila sam se za ove. Kistovi su zaista dobri, pogotovo za nekoga ko tek započinje da gradi svoju kolekciju kistova, pišem vam i o njima. Toliko postova je u pripremi ali malo po malo i stignem ja to sve :)


Još jedan paketić iz Avona koji mi je stigao tik pred godišnji i zaista nisam imala vremena da završim recenziju koju sam bila započela pa ću vam prenijeti kratke dojmove. Sjenila mi se dopadaju, odlična kombinacija boja, krajnje neobična ali jako lijepa. Lakovi su isto lijepi, već sam hvalila lakove iz ove kolekcije i ni ovi nisu ništa drugačiji. Kuglice mi nisu legle na moju masnu kožu jer ističu pore, u sebi imaju iluminirajuća svojstva. Olovke za oči su odlične, pigmentirane i lijepo se nanose a balzam je ugodan na usnama, i poprilično pigmentiran za jedan balzam u boji.


Labeffective proizvodi su jako brzo ušli na tržište njege kože i zauzeli visoko mjesto među mnogim ljubiteljicama kvalitetne preparative. Zašto je to tako, pisaću vam kroz koji dan :)


Kupila sam i micro mini blenderčiće, već sam vam i pisala o njima OVDJE.


I paketić iz Kanade, pokazala sam vam ga na fejsu, red MAC-a, malo Hourglass-a, preciznije radi se o njihovom Immaculate tekućem puderu koji sam dugo priželjkivala i kada je riječ o Hourglass-u ostalo mi je samo da još nabavim njihov Mineral Veil Primer koji je toliko hvaljen, da zaista imam želju da ga isprobam. Tu je i Laura Mercier Secret Brightening Powder, Becca hajlajter Opal… ima svega…


Nakon skoro 3 mjeseca putovanja stiglo mi je napokon i Nuxe suho ulje. Paket je bio rascopan, čudi me da nije ispalo, ali proizvod je bio potpuno neoštećen.


I Avona su mi nedavno stigli i novi proizvodi za njegu kose, uz njih je stigao i gel za tuširanje, koji sam greškom zaboravila slikati. Još uvijek nisam sigurna šta mislim o njima.


Moje nove slatke boce na koje sam odlijepila. Vidjela sam rozu kod prijateljice i odmah išla da ju kupim, no u mom Bingu je bila nestala, ostala je zelena, žuta i plava od većih, svidjele su mi se zelena i plava i ova mala je za sina :) Plavu sam namjeravala dati mužu, ali rekao je da mu se ne dopada i da je ženska :)


Ovaj paketić proizvoda sam dobila od drage Jovanke sa bloga Šmizletina, koja je proizvode Eucerin dobila na recenziju a kako je njena koža suha, a moja masna, a onu su za masnu, proslijedila ih je meni :) Ubacila je još nešto pasti za zube za djecu i dječiju četkicu za zube.



Zatim idu stvari koje sam dobila od Ivane Anaviglam, htjela mi je poslati proizvode za zaštitu dječije kože od sunca i nije mogla da ne ubaci nešto i za mene :)


To su ti proizvodi za zaštitu od sunca, koje mi je poslala, našlo se i Olival mlijeko za sunčanje za mene :) Mirni smo do kraja ljeta, a bome i naredno ljeto :)


Gdje bi ona bila Ivana da ne obuče moju djecu :) Preslatki komadi odjeće koji su me oduševili.



Some Out


Prelazimo na potrošeno. Mnogo sam toga potrošila u prethodna tri mjeseca. Naravno neki proizvodi su ranije načeti, nije kompletan sadržaj potrošen unutar ova posljednja tri mjeseca.


Kupaona mi je bila krcata raznoraznim otvorenim gelovima za tuširanje koji su već neko vrijeme samo stojali otvoreni, pa sam se sama sa sobom dogovorila da sve to lijepo potrošim prije nego pođem koristiti nešto novo. Pa idemo redom šta sam sve potrošila:

  • Moj Dan odstranjivač laka za nokte, bezbroj puta spominjan, najbolji;
  • Loreal gel za skidanje šminke, recenziran OVDJE;
  • Random odstranjivač laka koji mi je onako;
  • Kantarion gel za intimno pranje sa kojim sam u ljubav-mržnja odnosu. Na početku mi je miris bio bljak, poslije sam se navikla, no ono na što se nikad nisam navikla je doziranje. Jednostavno preferiram proizvode na pumpicu;
  • Sephora odstranjivač laka, solidan;
  • Nashi Argan regenerator, odličan, no ja sam ipak zaljubljenica u njihovu najbolju masku za kosu;
  • Balea tuširalica lijepog mirisa;
  • Loccitane tuširalica fenomenalnog mirisa;
  • Dewi Sri Spa pjena za tuširanje, posebno zanimljiv proizvod;
  • Još jedna Loccitane tuširalica;
  • Afrodita tuširalica od grožđa, ima jedan od ljepših mirisa za tuširalicu;
  • Eucerin losion za tuširanje, ovo je neko testno pakiranje, odličan je;
  • Garnier antiperspirant;
  • Dove antiperspirant;



  • Još jedne Valentina maramice za skidanje šminke;
  • Isprobala sam i ove Fresh, ponadala sam se da bi i one mogle valjati, ali su preloše, suhe;
  • Essence kapi za brzo sušenje laka, recenzirane OVDJE;
  • Urban Decay Primer Potion, fenomenalna baza;
  • Caudalie enzimska maska, jedna od boljih maski za lice koju sam probala;
  • Lierac matirajuća krema koju sam potrošila iako se nismo prejako voljele, koristila sam ju uglavnom kad znam da neću dugo izbivati iz stana jer nije najbolje obavljala posao matiranja;
  • Fa dezodorans;
  • Avene termalna voda koja mi je bila super dok nisam otkrila Balea vodu koja nije termalna ali mi je fenomenalna;
  • Girlz Only šampon za suho pranje, dobar je ali mi je i dalje draži onaj za plavu kosu;
  • Guerlain tekući puder, recenziran OVDJE;
  • Rimmel Lasting Finish je puder koji voli i suha i masna koža. I sama se često pitam kako je to moguće ali zaista sam čitala da je hvaljen od raznih tipova kože. 
  • The Body Shop puter za tijelo od borovnice, ovo je moj najdraži puter od TBS, najviše mi ovaj miris odgovara;
  • Essence kameni puder, malo se volimo malo ne, izgleda da mi ne godi kad mi je koža u super masnom stanju, čim je malo manje masna jako lijepo se slažemo;
  • Duo ljepilo, moje obožavano i najdraže, iako je ovo crno mnogo više volim bijelo i drago mi je što me do sada nikad nije iznevjerilo;
  • Estee Lauder Perfectionist, opet ponavljam najbolji serum ikad za moju kožu kada je u umornom stanju;



  • Avon krema za zaštitu djece je potrošena, već sam napisala da je super odradila posao;
  • Sun Dance mlijeko za zaštitu kože od sunca je također besprijekorno odradilo posao;
  • Indola sprej za zaštitu kose od sunca;
  • Sun Dance sprej za hidrataciju kože nakon sunčanja. Ne mogu vam reći koliko mi je ovaj sprej bio super na ljetovanju, oduševila sam se i sigurna sam da ću ga i naredne godine kupiti za ljetovanje. Jedina mana mu je pomalo muški miris;
  • Balea voda u spreju, ne samo da je ja obožavam nego i moji ukućani, nezamjenjiva je ne samo na ljetovanju nego je must have u mojoj torbi dokle god traje ljeto, najbrža i naučinkovitija rashlada.


Some Favorite, Some Not



Kad je riječ o proizvodima koje volim moram da priznam da sam se jedva odlučila za ovu malu skupinu. Probrala sam samo ono što sam toliko često koristila da je moralo ući u ovu grupu:


  • Essence Lash Princess maskara, predobra maskara, puno bolja od one ranije narančaste verzije, barem kada su moje slabašne trepavice u pitanju;
  • Bourjois CC kremu mnogo volim i ne mogu joj oprostiti što nije trajnija na mom masnom licu ali sam je ipak jako često koristila jer izgleda savršeno na licu, gotovo je neprimijetna, a ujednači ten. Trajnost joj u ovom momentu neću navesti kao veliki teret jer ionako su moji boravci van stana u ljetnom periodu jako kratki, a čim se vratim u stan umivam se. Da je kojim slučajem trajnija na licu nikada je ne bih prestala koristiti. Ako ste sretnice sa normalnijom kožom od moje, tople preporuke da ju isprobate;
  • Catrice baza za sjenila me mnogo prijatno iznenadila. Drži sjenila na mjestu satima;
  • Weleda piling protiv celulita, iako sam ga koristila zajedno sa uljem iz iste linije mnogo draži mi je piling i ovih dana idem do apoteke po novi jer je ovaj gotovo potrošen;
  • Aura Final Matte ruž u nijansi 701 koji sam nosila sa Max Factor olovkom za usne Ruby za koju više nisam ni sigurna da postoji. To je nekad bila moja #1 olovka za usne i to bukvalno, najdraža i jedina koju sam imala. Poslije sam otkrila i druge olovke ali sam se u proteklom periodu podsjetila zašto sam ovu olovku obožavala, izvrsna pigmentacija i super se nanosi a ova nijansa Ruby je jedna od onih koja se uz mnoge ruževe slaže;
  • Kad nisam nosila prethodno spomenutu kombinaciju koju sam nosila u 70% šminkanja onda bi na mojim usnama često bila Essence olovka Sweetheart. Nosila sam naravno i druge ruževe ali ovo je ono što izdvajam kao često nošeno i voljeno;
  • Golden Rose Smoky Effect olovka u nijansi Dark Brown, recenzirana OVDJE, opet olovka koju vam ne mogu prestati hvaliti. Također fenomenalno položila test na ovim vrućinama, dovoljno je tamna da mi odgovara uz moje tamne oči, a nije crna pa izgleda dosta blaže. Volim, volim i volim :)
  • Još jedna olovka za oči, koju ne samo da volim nego zaista obožavam je Aura olovka 604, roskasto-nude nijansa s kojom i najneprospavanija noć postaje potpuno izbrisana sa mojih očiju, super prekrije crvenilo i daje svježinu. Mislim da sam svim ženama u mojoj bližoj okolini dosadila hvaleći je i poklonila sam po jedan primjerak tim istim ženama da ne ostane samo na priči, da isprobaju i uvjere se :), a nisam je baš često spominjala na blogu pa je vrijeme da se to ispravi. 

Što se tiče proizvoda koji su me razočarali mogu reći da mi je drago da ih nema. Nema ih iz razloga što sam uglavnom koristila proizvode koje sam nedavno nabavila i skinula sa pomno sastavljanje wish liste, pa sam mogla pretpostaviti da će mi odgovarati. Također sam često koristila i neke već od ranije voljene proizvode pa nekim neplaniranim novitetima nisam ni dala šansu.

Neću vas pitati o čemu biste najradije čitale jer se bojim da upitam, a svjesna sam da možda neću moći ispuniti obećanje kojim samim činom postavljanja pitanja dajem. Potrudiću se da recenziram što više proizvoda, ali sam trenutno zaista mnogo razapeta na više strana a i ljeto je samo od sebe lijeno i ne da mi se posebno ni šminkati a niti biti uz zagrijani laptop i znam da me razumijete i znam da znate da će se sa dolaskom hladnijih dana sve to promijeniti :)

Pozdravljam vas a sada idem pod hladan tuš :)







Broj komentara: 10:

  1. Nema na čemu pajdo moj, pomogni ti mene, pomognut ću ja tebe :D Wet 'n Wild sjenila jako volim i tačno mi bude žao što ih često zaboravim u ladici. Essence princezu svi naveliko hvale, a ja nikako da nabavim svoj primjerak :) Sve mi je divno i svemu se jednako radujem u recenzijama <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživala sam čitajući ovaj post! Toliko dobre kozmetike.....

    OdgovoriIzbriši
  3. A koliki post,svaka cast,jest da ga nisi dugo pisala,ali si se potrudila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obozavam miris Weledinog anti-celulit ulja. :D Samo zbog mirisa ga koristim.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma jel stigao taj Eucerin na red za isprobavanje? ;)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj kad ima toliko proizvoda u jednom postu ne znam ni sta da prokomentarisem. Samo gledam zablenuto i mislim sta bi sve probala. ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sculpt sada vidim u normalnoj boji,nije vise sive boje!!! :DDDDDDDDD

    Ma sve je za pozeljeti!

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam ko' malo dijete u tvornici čokolade kad vidim ove tvoje postove ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Dosta toga mi je privuklo pažnju, ali recimo da mi je najviše za oko zapao onaj paketić lepota iz amerike :))
    Ivana je odabrala divnu garderobicu za mališane :))

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaooo...ti ne pises u zadnje vrijeme ali kad napises to bude pravi post! Necu ni pisati o cemu bih voljela citati jer si vec obecala more postova :P
    Sve mi se svidja, a sad odoh opet gledati slike!!!
    Eh, da ne zaboravim...drago mi je sto nemas omrazenih proizvoda, bar ne trenutno! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)