Essence the gel nail polish duo (base coat/top coat) i lakovi iz kolekcije The Nudes - MAKEUP ARENA

8/13/2015

Essence the gel nail polish duo (base coat/top coat) i lakovi iz kolekcije The Nudes



Kada su mi prije nekoliko mjeseci stigli Essence i Catrice proizvodi na testiranje, odmah me na prvu zainteresirao ovaj duo ga postizanje izgleda geliranih noktiju. Isprobala sam kako radi i danas vam donosim moje čvrste utiske o ovim proizvodima. Hoću li vam odmah reći volim li ih ili ne ili ću izdržati do kraja ili možda već i pretpostavljate? Idemo probati :)


Ono što gel nail polish duo (base coat + top coat) obećavaju je dugotrajni sjaj kao kod geliranih noktiju, uz 60% bolju trajnost i nema mnogo drugih mudrovanja oko jednostavnih stvari. Meni je to zaista bilo dovoljno. Isprobala sam i base coat i top coat zajedno u akciji, kao i top coat uz Eveline 8u1 koji često nosim kao bazni lak i moje oduševljenje top coat-om je bilo ogromno. Kad je riječ o base coat-u, ne mogu reći da sam nešto pretjerano oduševljena, samo mi je ok proizvod, no i dalje radije koristim Eveline 8u1. Ali da se vratim na priču o top coat-u tu pokušavam prizvati sve superlative u pomoć, da vam dočaram koliko sam ostala oduševljena tim proizvodom. Hoćete čuti zašto? Zato što mi nokti izgledaju isto nakon 5 dana od dana lakiranja, nigdje nema istrošenosti i imaju zaista krasan gelirani sjaj. Možda bi izdržali i više od tih 5 dana, ali to mi je neko vrijeme kad me ista boja na noktima počinje nervirati i poželim ju zamijeniti sa novom nijansom. Top coat je jednako dobro radio i sa drugih baznim lakovima ispod, i sa drugim lakovima. Naravno ako nemate base coat, onda će vam i ovaj super biti, ali ako imate neki drugi koji volite, mišljenja sam da vam ovaj nije neophodan, za razliku od završnog sloja ove gel-look družine.



Uz gel duo sam vam odlučila pokazati i ove dvije nijanse. Obje mi lijepo izgledaju i zaista su nosive.


Kada neki lak nalakiram više od 1x u roku od mjesec dana onda se radi o laku koji mi se dopada. To je u ovom slučaju nijansa 05 Pure Soul, koja je krasna bijelo-nude nijansa. Ranije bih na rečenicu "ne stoji lak" bila u najmanju ruku zbunjena, jer nisam razmišljala na način da mi neki lak može stojati ili ne, ali vremenom sam zaista naučila da je to upravo tako. S nekim nijansama bi mi ruke djelovale ljepše, s drugima lošije. Pa valjda se to zove da neki lak "stoji" ili ne. E pa ovaj mi baš stoji :)





Druga nijansa je simpatičnog naziva 07 Hope For Love, radi se o prljavo rozoj nijansi, kremaste završnice. I ova nijansa mi je zaista lijepa, ali mi je jedan od onih već viđenih, dok to neću reći za nude lak, koji želim imati u svim mogućim nijansama nude koje postoje.



Oba laka su lijepo maziva, super pigmentirana i imaju neko ok vrijeme sušenja. Nosila sam oba sa top coatom sa početka posta ali sam u svrhe testiranja trajnosti samih lakova nosila i bez njega i lagana istrošenost kod rozog laka se vidjela već treći dan, ali se nije otkrhnuo sa noktiju. Kod svijetlije nijanse se istrošenost nije primijetila, ali mi se inače kod takvih lakova slabije primijeti kada se istroši pri vrhu.

Generalno sa sva 4 proizvoda sam zadovoljna, ali zvijezda ovog posta je zasigurno top coat s kojim sam baš jako zadovoljna.

Jeste li isprobale nešto od ovoga i ako da, kako vam se dopada?

PR proizvodi

Broj komentara: 8:

  1. Meni je baza oduševila, super se slaže i sa Aurinim Jelly tc-om i ovim, nokti mi se nisu lomili ni pucali a manikir mi je trajao od 8-10 dana. Ja oduševljena :D
    Nudać ima jako lepo ime!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moji nokti su jako slabi i čim neko vrijeme ne koristim Eveline 8u1 odmah počnu pucati pa je to razlog što me nije oduševila u toj mjeri, ali za nekoga ko ima zdrave nokte vjerujem da je odlična :) Nudać je sav lijep :)

      Izbriši
  2. Nagovorila si me na top coat. ;) Iako.... i ova baš nude nijansa mi se dopada!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sam oduševljena trajnošću kada koristim base i top coat, malo je reći :) Zaista su super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Slazem se da ti nudac odlicno stoji. ;) J sam kupila tc i bas sam zadovoljna. Ne bih mogla da kazem da mi lak duze traje nego sa ostalim nadlakovima koje volim ali se brzo susi i ima visok sjaj. Kod nas se svuda rasprodao jer se proculo da je dobar.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lakovi su im super, bazu nisam probala jer koristim Avon bazu, mada videla sam da je vecina devojaka prezadovoljna bazom. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam lak iz ove kolekcije 06 baby doll, kraasna nijansa, shimmery baby roza, ali trajnost ocajna :( bas upadljivo losa, jednom operes sudje-ode sve ;)
    Ovaj top coat me je intrigirao dok sam ovo kupovala, ali imam onaj Seche Vite za brzo susenje laka, miris grozan, na benzin, osjecam da je nesto nezdravo, ali efekat wooow, nokti momentalno suvi, sjaj kao kod gela, a trajnost vjecno, neunistiv.
    Milica

    OdgovoriIzbriši
  7. Da li ima Golden rose rich color ili Essence colour&go nijansu poput hope for love?

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)