Golden Rose Velvet Matte ruževi - nove nijanse: 28, 29 i 30 - MAKEUP ARENA

8/27/2015

Golden Rose Velvet Matte ruževi - nove nijanse: 28, 29 i 30




Do sada sam vam predstavila sve nijanse iz ove linije, pa nije red da vam ne pokažem i ova tri koja su zadnja izašla. U stvari trebao je da zajedno sa ovim ruževima izađe i crni, no kod nas nije stigao a zašto je to tako - ne znam. Ne bih se posebno osvrtala na same ruževe jer već je sve detaljnije obrađeno u prethodnim postovima:


Što se tiče samog kvaliteta ruževa u ovim nijansama, ono što sam primijetila je da se dvije tamnije nijanse malo teže mažu, no za razliku od nekih drugih tamnih ruževa - moguće ih je ravnomjerno nanijeti. Same nijanse nisu baš nešto posebno (ovdje napominjem za moj ukus), ali vidim da vlada veliko (čitaj ogromno) interesovanje za ljubičastu nijansu, koja je kod nas već nestala, pa prosudite same da li je to nešto što biste vi nosile :)


28 - hladna ljubičasta. Znamo da se ljubičasta dobije od crvene i plave, ali u ovoj ljubičastoj je udio crvene toliko zanemariv da se ona graniči sa modro plavom. Vidim otprilike zašto je interesantna, no mojim godinama ne priliči pa ćete razumjeti zašto sam ostala ravnodušna a i ja ću razumjeti zašto je mnogima baš ona interesantna :)



29 - tamno bordo nijansa na granici sa smeđom a ima i ljubičaste malo. Iako rijetko nosim tamne ruževe, moram priznati da mi se ova nijansa mnogo dopada.



30 - divna nude nijansa za koju bih voljela da je mogu iznijeti, da je barem mrvicu tamnija a ovako mi izgleda previše puderasto na usnama. Možda ću je probati nositi sa malo tamnijom olovkom koja joj neće previše promijeniti boju, nego je samo malo više naglasiti. Rekla bih da u sebi ima mrvicu breskvaste, ali je prvenstveno prava nude nijansa. 



Nijanse 29 i 30 imaju dupe u olovkama Matte Crayon Lipstick, sve dupe nijanse možete vidjeti OVDJE.

Da čujem sada vas, kako se vama dopadaju ove nove nijanse?



22 komentara:

  1. Wow ženo 29. je definitivno tvoja boja!! Predobro ti stoji! Ja sam kao i svi odlijepila za 28 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga J. I meni se ona definitivno najviše dopada od ove tri i vidim da ćemo se voljeti ove jeseni :)

      Izbriši
  2. ah finally your post is up i was waiting for those to be reviewed im going to get the 29

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sorry for the waiting, at least now you know which one to get :)

      Izbriši
  3. 30. mi je najlepsa, ali tebi 29. fantasticno stoji. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvo moram da kažem da te "čitam" redovno i da si jedna od mojih omiljenih beauty blogerki. Sličan nam je ten, oblik lica i usana tako da mi tvoje mišljenje dosta znači prilikom kupovine dekorative.:)
    A ovaj ljubičasti ruž je preeeelep i kupila bi ga ali svesna sam da sa njim ne možeš na posao, nije za casual stil, nije za dan, nije čak ni za noć ako se baš ne uklopi u kompletan look.... U suštini samo je za crveni tepih i halloween parti. To je onaj Lorde fazon čini mi se, zapad je poludeo za tom nijansom čini mi se da se zove Pure Heroine ili tako nešto.
    Lepo ti stoji bordo ruž.
    Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala Sanja puno :) drago mi je da ti mogu biti od pomoći :)
      Ljubičasti si odlično opisala, krasan je dodatak kolekciji, ali nijansa je zaista nenosiva pa će rijetko kome odgovarati. Bordo je zaista divna nijansa :)
      Eto nadam se da ćemo se češće čitati i u komentarima :)

      Izbriši
  5. 29 ti najlepse stoji, bez ikakve dileme :) I meni se ta nijansa najvise dopada, a 30..brrr, ne ne, nije za mene :) 28 mi je avangardna, nije ni ona za mene. Od GR VMatte imam samo jedan ruz, nijansa 12, ali promenicu to podhitno jer ima jos par nijansi koje su mi bas zapale za oko :). Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno Kristina :) i ja bih bila sretna da mi pristaje ova nijansa 30, ali ne, stopi mi se sa bojom tena :/ 28 je meni no-no i mnogo sam očekivala od te nijanse dok sam je gledala na netu, ali kad sam isprobala ruž vidim da nikako nije za mene. Probaj još nijanse 02 i 14 jer su u istoj grupi boje kao i 12, uz male varijacije, pa možda ti se još neki od njih dopadne, meni se sva tri dopadaju :) Lijep pozdrav :*

      Izbriši
  6. Nijedan nije po mom gustu,a tebi lijepo stoji ovaj bordo!I moram ti reci kako si mi lijepa,i frizura,i boja kose ,ma sve!Pozdrav!

    OdgovoriIzbriši
  7. Velvet Matte su odlični ruževi samo meni nijedna od ove tri nijanse ne bi stajala, a na tebi je lepa ta 29 premda si ti meni najlepša sa nekim crvenkastim nijansama :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Bordo odličan! Ljubičasti mi je ipak mrvicu previše hrabar. Naravno, govorim za sebe.

    OdgovoriIzbriši
  9. Gdje se mogu kupithj u Hrvatskoj? Pozz

    OdgovoriIzbriši
  10. Gdje se mogu kupithj u Hrvatskoj? Pozz

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja imam 28,i lepo mi se uklopio u boju tena,ociju i kose.

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)