Nars Radiant Creamy Concealer - MAKEUP ARENA

9/10/2015

Nars Radiant Creamy Concealer




Nekako kad razmišljam o korektorima, ono što primijećujem da im nikad nisam pridavala neku posebnu pažnju. Možda razlog leži u tome da sam super prolazila i sa drogerijskim korektorima, te moj voljeni Maybelline korektor nije ni bilo potrebe varati sa nekim drugim. Ipak sam Maybellinče varala tu i tamo, isprobala i druge korektore, koju su mi više-manje svi redom bili ok, ali ništa posebno, sve dok nisam isprobala ovaj ne baš jeftini korektor. Razmišljala sam se kupiti njega ili 3 Maybelline-a, pa sam se ipak odlučila da ispitam da li ovaj dosta hvaljeni korektor vrijedi tih 30-ak dolara koliko sam ga platila.


Ono što mi se kod njega ne dopada je ambalaža. Jednostavno ne volim korektore koji se nanose aplikatorom. Ne volim ih iz dva razloga, jedan je higijenski, a drugi je da nikad ne mogu iskoristiti proizvod do kraja. 


Za razliku od ambalaže, sama tekstura korektora mi je najjednostavnije rečeno divna. Kako u nazivu i kaže, kremasta je i jako maziva pa se jednostavno nanosi. Upravo ta kremastost može naštetiti izgledu na koži, ako korektor dobro ne fiksiramo, pa se onda onako gust i kremast može zavući u linije ispod očiju. Ovo neće postati naša briga ako ga lijepo fiksiramo, u tom slučaju se ne uvlači u linijice. Također treba paziti da ga se ne nanese previše jer debeo sloj kremastog korektora jednostavno ne može lijepo leći na kožu, posebno ne ako već imate linijice oko očiju.

Pigmentacija mu je odlična, vjerujem da će prekriti mnoge podočnjake, ne smijem tvrditi za one izrazito tamne, njima vjerovatno treba dodatna korekcija nekim korektorom u boji, pa tek onda ovaj proizvod.

Postojan je, ostaje na mjestu cijeli dan. Dobro činjenica je da mi je područje ispod očiju sve samo ne masno, a na suhoj koži sva šminka bolje opstaje. Kad već spominjem suhu kožu u tom ispodočnom dijelu lica, onda da svakako naglasim da je prije nošenja korektora, bio to ovaj ili neki drugi, potrebno kožu lijepo hidratizirati jer onda i korektor puno bolje izgleda. Ali vjerujem da to već skoro svi i znate :)

Zbog izuzetne pigmentacije jako lijepo prekriva i bubuljice i druge nedostatke koji se jave na koži, poput raznoraznih mrlja i sl. ali postojanost na tim dijelovima kože ovisi o stanju kože pa na mojoj masnoj opstaje onoliko koliko i puder, što može biti 3, 5, najduže 6 sati.


Može se kupiti u 10 nijansi. Nijansa Vanilla koju sam si odabrala mi je pun pogodak. Srednje je svijetla i ima malo roskaste u sebi.



Moji podočnjaci nisu nešto posebno izraženi, može ih prekriti skoro svaki korektor koji sam probala, ali ono što se meni kod ovog korektora posebno dopada je kako lijepo posvijetli taj dio ispod očiju. Na slici možete vidjeti kako ga ja nanosim i iako vam se može učiniti da je puno proizvoda, vjerujte mi da je kompletan taj nanos na obje strane dijela lica ispod očiju, napravljen bez ponovnog stavljanja aplikatora u proizvod. Pigmentacija i prekrivanje su mu zaista izvanredni.



Korektor zaista vrijedi i odlično obavlja posao, ali nisam sigurna da ću ga ponovo kupiti s obzirom da mi je jednak posao obavio i Maybelline Instant Age Revind korektor, kojeg se na žalost ne može više kupiti u BiH i Hrvatskoj, ima ga u Srbiji, ali ne u mojoj nijansi. Uostalom ni Nars nije lako nabavljiv, pa ću se sljedeći put ipak radije odlučiti za online narudžbu Maybelline korektora.

Da li ste možda podlegne silnom rejvanju diljem neta o ovom korektoru i nabavile ga? Imate namjeru? Ili ste našle neki drugi korektor koji vam obavlja dobar posao? Podijelite svoje mišljenje :)




Broj komentara: 29:

  1. Ja na korektore bas i ne obracam paznju jer nemam velike potrebe za njima. Zadovoljna sam sa dva flormar proizvoda, perfect coverage za podrucje ispod oka i kamuflaza za neke eventualne bubuljice i jace crvenilo. Mislim da bih 30$ radije dala na karmine.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači slične smo, samo nas razlikuje koja linija oko očju :D

      Izbriši
  2. Imala sam isti taj, baš i i tu boju, i meni se jako skupljao u borama.. nije mi se dopao baš--

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Treba ga se jako malo staviti da se ne bi skupljao, dosta je kremast pa je to razlog i fiksirati da da…. i koža mora biti hidratizirana…. previše posla :)

      Izbriši
  3. Ja još nikad nisam probala Age Rewind, a nema ko ga ne hvali. A nikako da ga online kupim pošto nemam predstavu koju nijansu da uzmem. Jednom ću stisnut pa kupit dvije nijanse, valjda mi jedna bude odgovarala :D Jesi li probala LA girl HD konsilere? Oni su meni odlični, moć prekrivanja je wow! A ujedno dosta hidratantni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja koristim kod Maybelline nijansu Light, u Srbiji imaju Fair pa pogledaj kad budeš išla u Bg, u Lilly-ju :) Nisam probala LA, znam da su i oni dosta hvaljeni :)

      Izbriši
  4. Ja imam najsvetliju nijansu i oduševljena sam. Od HE korektora sam koristila samo MAC pa mi je ovo bilo pravo otkriće :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tvoji zahtjevi kod korektora su mnogo manji od mojih jer tvoja koža je mlada i zategnuta :) korektor je zaista odličan, to stoji, ali nije mi bolji od Maybelline korektora koji je 3x niže cijene.

      Izbriši
  5. Kakav ti je ovaj korektor u usporedbi sa Macovim prolongwearom?-ja sam svoj konačno potrošila i sad se razmišljam dal da uzmem ovaj Narsov ili UD Naked skin :D
    (e da, u međuvremenu sam probala i taj LA girl, meni to nije ni blizu PLW-u s kojim ga često uspoređuju :-/ )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh ovako, ovaj mi je kremastiji i gušći i ima se više vremena raditi s njim za razliku od MAC-ovog sa kojim se treba biti znatno brži. Rekla bih da je NARS iz tog razloga bolji, ali mi se više dopada doziranje kod MAC-a, ja sam jedna od onih koja je našla način kako istisnuti pola pumpice jer mi je cijela previše, znam da mu se to često zamjera. Nars je ujedno i bolji za one sa linijama (odbijam reći borama :-)) oko očiju, samo kako sam i napisala u recenziju mora se nanijeti tanji sloj i fino se fiksirati. Oba korektora su odlična, zavisi od toga šta želiš od nekog korektora onda će njegove prednosti prevagnuti u korist tog korektora. Imaju slično prekrivanje. I na kraju ako pitaš koji je meni draži za moju kožu - to će biti NARS :)

      Izbriši
  6. Drago mi je da je neko sa naših područja uradio recenziju ovog korektora,najčešće je jako hvaljen od strane amerikanki. Definitivno ga vredi probati, verujem u kvalitete Narsovih proizvoda tako da se nalazi visoko na mojoj listi želja.
    https://spersonally.wordpress.com

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala ti na ovako detaljnom objašnjenju, upravo si mi pomogla donijeti odluku :)) meni je kod PLW-a i pola pumpice ponekad previše a ako im je prekrivanje, odn.pigmentiranost tu negdje onda znam da će mi i ovaj valjati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne znam odakle sad ovo tu a ne kao odgovor na tvoj odgovor :D

      Izbriši
    2. Nema veze, ne brini, znam da se mnoge cure žale da im kod PLW-a uvijek izađe previše, ali ja to lagano pritisnem i uspijem izvući optimalnu količinu. Sa Narsom je doziranje lakše :)

      Izbriši
  8. Odlična recenzija, još uvek nisam probala NARS kozmetiku, ali mi je želja da to promenim. :)

    http://dearcreditcard.blogspot.com
    https://www.facebook.com/Dear-Credit-Card-149667745372452/timeline/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala i nadam se da ćeš što prije isprobati nešto iz njihovog asortimana :)

      Izbriši
  9. Čitam tvoj post i nanosim Chantilly :)
    Mislim da imamo iste favorite glede korektora, Age Rewind je na žalost meni dostupan samo online, ali sam se opskrbila i za drogerijski rang je zaista odličan.
    Nars me je, malo je reći, oduševio. Potrebna je mrvica, jako lepo se razmazuje, prekriva sve i kao što si napisala, i kad ga se fiksira puderom deluje kao san! Uopšte nije teško postati ovisnik o Nars-u :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šteta nam je za Age Rewind što ga prestadoše uvoziti u BiH i Hr, ali na sreću drže ga na feelunique pa često još i popuste imaju :) i ja sam se opskrbila, ona megalomanka u meni ima 3 u pričuvi :) šuti, ništa ne govori, sve znam :)
      Što se tiče Narsa, teško ga je ne voljeti, jedino što mi je malo mrska cijena, ali s obzirom da osjećam da će mi potrajati cijelu vječnost onda i nije strašno :)

      Izbriši
  10. Ja se dugo mucim sa tamnim podocnjacima, i dalje sam u potrazi za idealnim korektorom. Uglavnom stavim neki korektor u boji, da mi kamuflira to tamnilo, a zatim neku tecni, da mi posvetli to podrucje. Sto se ovog korektora tice, jednostavno ne vidim sta on radi a neki jeftiniji ne. Naravno, meni je osnovni cilj pokrivanje i posvetljivanje podocnjaka, mozda je nekome ovo odlican proizvod ali i dalje smatram da se moze proci bolje i jeftinije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dosta je pigmentiraniji od većine drogerijskih korektora, kremast je pa stoga ugodan za suho okoloočno područje i potrajaće zaista dugo pa ćemo mu oprostiti visoku cijenu :)

      Izbriši
  11. Poput tebe, i ja sam zasada na Age Rewindu. Imam ih još par na lageru pa nisam kupovala ništa nova po tom pitanju, ali mjerkam taj Nars već neko vrijeme. Kada malo raščistim gužvu, mislim ga probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj, sigurno ćeš za voljeti, nemoguće da nećeš :) ali Age Rewind je meni nevjerovatno dobar i pokrenula bih potpisivanje peticije da nam ga vrate :)

      Izbriši
  12. I ja volim Maybelline ali su Fit me također povukli iz RH :)

    Mene zanima zašto se ovakav aplikator smatra nehigijenskim?

    Ne diram ga prstima a uvijek ide na čisto lice. Ja baš volim ovakve :)

    Doduše meni ni proizvodi koji se vade prstima iz ambalaže nisu nehigijenski...ruke su uvijek oprane i čiste prije nanošenja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probala sam i Fit me i ok mi je, ali nisam baš njegova velika ljubiteljica :/ Age Rewind mi je ipak top!
      Što se tiče aplikatora smatram da je nehigijenski iz razloga ako direktno aplikatorom nanosimo korektor npr. na bubuljice, još ako smo je prethodno dirali pa je onako upaljena i puna bakterija… nisam mislila na čisto okoloočno područne. Eto to je jedini razlog :)

      Izbriši
  13. Meni su Maybelline-ovi korektori odlicni, svi redom i LA girl su ok, kao i true match od L'oreala. MAC prolongwear mi je pretezak i prekomplikovan za upotrebu, ali mu je ucinak najbolji. Za posvjetljivanje najvise volim YSL touche eclat a ovaj NARS sam imala prilike probati i dosta sam se ispatila sa blendanjem, tako da... Maybelline FTW :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja već dugo koristim Age Rewind i ne mislim ga mijenjati u skorije vrijeme, jer kao što kažeš, super obavlja posao :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Mislim da ne bi bio dovoljan za moje krugove, ali vrijedi probati :)

    OdgovoriIzbriši
  16. 30-ak dolara je bogme super cena, obično dođe mnogo više što je i razlog što ga nikad nisam ozbiljnije razmatrala. Lepo ti je posvetlio i super što se ne uvlači preterano u borice :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)