Avon True Colour Perfectly Matte Lipstick - sve nijanse - MAKEUP ARENA

2/02/2016

Avon True Colour Perfectly Matte Lipstick - sve nijanse




Dugo nas u Avonu nisu iznenadili novom linijom ruževa, pa je radovanje time veće kada uzmem u obzir da se radi o mat liniji ruževa. Iako su već raniji imali liniju mat ruževa koliko se meni čini ona nikad nije doživjela neki veliki uspjeh, pa su sada reformulirali formulu, ponudili nove nijanse i ja sretna. A koliko čujem i druge su žene :)



Ruževi dolaze u 15 nijansi i u trenutnom Avon katalogu ih je moguće kupiti po cijeni od 5.90 KM, što je sasvim lijepo snižena cijena, s obzirom da je redovna duplo viša. Količina je opet standardna, 3.6 grama.


Pakiranje je kao i sama završnica ruža potpuno mat i napravljeno je od plastike. Zatvara se na klik. Na poklopcu ima prozorčić kroz koji vidimo nijansu ruža a i naljepnica je u boji ruža, pa neće biti teško pronaći željenu nijansu ni nama sa plus dioptrijom :) Svaki ruž je zaštićen celofanom.




Tekstura je izuzetno prijatna i baš krasno maziva. jednim premazom ima srednje ka jačem prekrivanju, dok dodatkom novog sloja potpuno prekriva eventualna mjesta koja nije prekrio prvi sloj. Ja na svakoj slici nosim dva sloja jer sam tako navikla i sa svim ostalim ruževima. Trajnost varira od nijanse do nijanse, pa kako je uobičajeno najbrže spadaju svjetlije nijanse, dok se naduže zadržavaju sve ove boje koje u sebi imaju crvene.

Jako su ugodni na usnama i ni malo ih ne isušuju. Baš me je jako iznenadila tekstura, toliko je maziva a potpuno mat. Ono što će sigurno većinu vas zanimati je kakvi su u usporedbi sa Golden Rose mat ruževima i olovkama, reći ću da su teksturom sličniji olovkama, ali su još više maziviji i kremastiji a jednako trajni i ugodni. Mislim da će ovi ruževi biti pun pogodak za sve dame koje već dugo traže mat verziju ruža koja je potpuno ugodna na usnama.

Miris im je izuzetno blag i slatkast, no osjeti se samo kada ruž direktno mirišem iz ambalaže dok ga pri nanošenju nisam osjetila.


Prije nego pogledate kako sve nijanse izgledaju na mojim usnama, uslikala sam ih "gole", čisto da vidite da su one jako svijetle i ako je prirodna boja vaših usana tamnija, onda zasigurno trebate i možete očekivati intenzivniju boju na usnama,



Perfectly Nude, Au Naturale, Marvelous Mocha, Pure Pink, Peach Flatters



Krećem sa nijansom koja mi se najmanje dopada. Nisam mogla zadržati ozbiljno lice dok sam se slikala sa njim. Nijansa kao nijansa je recimo lijepa, ali pogledajte samo kako mi očajno stoji i gledajući svoj lik u displeju aparata nisam mogla da se ne nasmijem :) Dakle korektorasto-nude nijansa koja je prije neutralna nego što bih je mogla staviti na topliju ili hladniju stranu. Možda na nekoj od vas ovaj ruž ima drugačiji efekat, ali na žalost kod mene nema razlike, stavila korektor ili ovaj ruž :)



Topla nude nijansa sa primjesnom breskvaste.




Topla srednje smeđa nijansa.




Breskvasto-roskasta nijansa.



Tamnija breksvasta neutralna boja.


Posh Petal, Ideal Lilac, Adoring Love, Splendidly Fuchsia, Berry Blast



Druga nijansa koja mi je izazivala smijeh na licu dok sam gledala kako mi stoji, hladna bjeličasto lila boja je nešto što meni nikako ne pristaje :)



 I ova nijansa je hladna lila, ali puno nosivija.



Krasna tamnija roskasta boja za koju mogu reći da je neutrala ka hladnoj nijansi.



Dosta slična nijansa predhodnoj, ali malo hladnija i intenzivnija.



Nijansa koja je na mojim usnama između tamnije crvene i bordo, neutralnog podtona.


Prelazimo na omiljenu mi grupu ruževa, crvenkasti :)

Vibrant Melon, Ravishing Rose, Ruby Kiss, Coral Fever, Red Supreme





Jarka koraljna nijansa.



Crvenkasto malinasta boja.



Jarka crvena boja, neutralnog ka toplijem podtonu.



Crveno-narančasta boja.



Jarko crvena nijansa neutralnog ka hladnijem podtonu.


To bi bilo to, moja iskustva sa velikom većinom ruževa iz ove linije su jako pozitivna i nije ni čudo da se oko njih digla velika galama.

Kako se vama dopadaju?

PR proizvodi

Broj komentara: 13:

  1. Odlican post draga! Najvise mi se svidjaju ovi crvenkasti ruzevi :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. meni iskreno ove nijanse nisu nista posebno, mogli su to mnogo bolje napraviti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisu ništa neviđeno, ali nađe se lijepih komada. Ono što je meni interesantno je sama tekstura koja je iznimno kremasta a i dalje mat :)

      Izbriši
  3. Mnoogo mi se dopadaju tvoje fotografije! Imam dva ruza, nude nijase koje su mi dojadile i zelim probati nesto tamnije :)
    Novi post na http://beautyrebel09.blogspot.ba/2016/02/farmasi-lets-makeup-ruz-za-usne-21.html

    OdgovoriIzbriši
  4. odlican post,sad si me zainterrsirala za adoring love.
    bilo bi zanimljivo vidjeti jedan "dupe" post,mac vs drugstore ruzeva posto vjerujem da u svojoj kolekciji imas mnogo jednih i drugih pa mozda bi se nasao pokoji dupe.
    :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nedavno je moja suradnica Ivana radila taj post MAC vs. GR. Ja generalno nemam previše drogerijskih ruževa tipa Loreal, Rimmel, MF i sl. Moji ruževi su u 90% slučajeva MAC, poneki HE i doooosta GR ruževa :)

      Izbriši
  5. Hvala na postu, upravo sam odabrala svoje omiljene nijanae zahvaljujuci tebi... zapravo njih 4... ajjjj ne mogu da odolim ni jednoj!

    OdgovoriIzbriši
  6. Recenzije su ti odlicne, kao i fotografije, bravo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hvala,puno si mi pomogla u odabiru,uzela sam već bery blast i marvelous mocha a adoring love nameravam,stvarno su super mat i dugotrajne!!!

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)