Rimmel Sculpting Palette 001, Golden Sands, 002 Coral Glow i 003 Golden Bronze - MAKEUP ARENA

6/21/2016

Rimmel Sculpting Palette 001, Golden Sands, 002 Coral Glow i 003 Golden Bronze




Relativno skoro je Rimmel makeup obogaćen sa ove tri paletice, kreirane i predstavljene pod zvučnim imenom Kate Moss. Mislim da će malo koja od nas ostati ravnodušna na paletu koja u sebi ima i hajlajter i dio za konture i rumenilo. Ja definitivno jesam bila privučena odmah na prvu, a da li je prvobitno oduševljene bilo opravdano, moći ćete pročitati u nastavku posta.


Palete nisam uspjela pronaći na policama DM-u u 2 DM-a u gradu, tako da pretpostavljam da nisu tu dostupne, CM mi nije usput pa nisam uspjela da provjerim, pa ako koja od vas zna neka napiše u komentaru da li ih ima u CM-u. S obzirom da je Didaco uvoznik, logično je da ih kod njih ima ali na žalost Didaco nema u mom gradu. Tako da vam ostajem dužna cijenu ovih paleta.

Ambalaža je jednostavna, od čvrste plastike, sa prozirnim gornjim dijelom. Ono što me baš iznenadilo je količina koja je smještena u ovu naizgled malenu paletu. Sadrži čak 18.5 grama, nije naznačeno koja je količina kojeg dijela, ali pretpostavljam da je otprilike podjednaka. Čini mi se da bi moglo biti najviše srednjeg dijela :)

Apsolutno se ne truni i jako lijepo se nanosi i razmazuje po koži. Ima mekanu formulu, koja omogućava jednostavan rad sa njom. Zamišljeno je da svaka od nas pronađe savršen izbor boja za sebe.

Na licu se zadržavaju dovoljno dugo da ih mogu stvrstati u trajne proizvode. Da li će ostati 4, 5, 6 ili više sati ovisi o baznim proizvodima na licu koje nosim taj dan. Ne posjeduju nikakav miris.

Pigmentacija nije ista kod svake nijanse u svakoj paleti, što ima smisla jer je preporučljivo da svijetle cure radije koriste manje pigmentirane proizvode, pa da nadograđuju boju, nego da na prvu pretjeraju sa proizvodom koji je onda teško utrljati u kožu. Ne kažem da i svijetle cure ne mogu nositi ovu npr. najtamniju nijansu, ja je prva nosim, ali je potrebno biti oprezniji pri nanošenju.


 001 Golden Sands


Highligter - ovaj je najdecentniji hajlajter od sve tri nijanse, ima čak u sebi mrvicu breskvaste boje.

Puder za konture - iako je ovaj dio namijenjen za konture, po meni je nijansa previše topla da bi se mogao koristiti za tu namjenu, pa bih ga radije preimenovala u bronzer. Ima sitne čestice šimera u sebi, koje se ne vide na lcu, a kako vidite ni na svoču.

Rumenilo - hladno roza nijansa koja ima satensku završnicu. 


002 Coral Glow


Highlihter - niti decentan a nit previše upadljiv, rekla bih nekog srednjeg intenziteta. Ima neki zlatno-bijeli podton.

Puder za konture - iako najslabije pigmentacije od sva tri, najljepšeg tona - hladnog, koji se baš može koristiti za konture. Ne sadrži šimer.

Rumenilo - Krasna koraljna nijansa, umjerenog intenziteta, potpuno mat završnice. I jesam li rekla da mi je prekrasno? :)



003 Golden Bronze


Highlighter - najintenzivniji od svih, pravi hajlajter za ljeto. Poprilično je zlatan, ne vuče na zlatno-bijelo kao prethodni, dosta je jači i intenzivniji.

Puder za konture - opet se radi o nijansi koja je najjačeg intenziteta. Lako je pretjerati pa se baš treba biti oprezan, ali super je za cure tamnije puti.

Rumenilo - koraljno-zlatne boje, presijava se i ima taj neki poseban sjaj. Vjerujem da izgleda odlično na preplanuloj puti, ali nemojte misliti da ga ja nisam nosila i na svojoj blijedoj puti i dopada mi se kako izgleda. Rumenilo me podsjeća na Nars Orgasm, moraću da usporedim te dvije nijanse.





Na slikama ispod ćemo vidjeti kako izgledaju jedna kraju druge. Sve redom idu od broja 1 do 3.

Higligteri


Puderi za konture


Rumenila


Za kraj moj osobni dojam je da nisam mogla da se dogovorim sama sa sobom da li mi se više dopada nijansa 002 Coral Glow ili 003 Golden Bronze, ali pretpostavljam da je ipak pobijedila ova zadnja jer sam nju odlučila da nosim sa sobom na odmor. 

Kako se vama dopadaju i da li ste već isprobale neku od paleta?

PR proizvodi

Broj komentara: 8:

  1. Imaju se kupiti u CM-u u Mellainu, samo sto je bila samo jedna nijansa tj 002. Zaboravila sam cijenu, mislim oko 7-8 km :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Cijena u Didacu 11,30 :-) odlicno izgledaju, uzela sam jednu paletu ali jos nisam isprobala

    OdgovoriIzbriši
  3. Cijena u Didacu 11,30 :-) odlicno izgledaju, uzela sam jednu paletu ali jos nisam isprobala

    OdgovoriIzbriši
  4. Totalni sam offtopic, a tražim po blogu nešto o maskarama, pa hajde rekoh da upitam. Da li neko zna maskaru koja bi mi cisto dala boje i malo pogustila trepavice, jer imam jako duge i ok volumen, ali su poprlicno svijetle i tanke..svaka maskara radi više-manje dobar posao, i trepke izgledaju stvarno dobro, nekada mi ne vjeruju da su to moje xD
    Ali, za svaki dan ne želim taj dramatični look sa trepavicama do obrva,false lashes fazone, već vrlo diskretnu maskaru. često koristim stare, sasušene maskare, međutim to je nehigjijenski i dosta ih slijepi. znaci ne volumen, ne produživanje, čisto razdvajanje i malo boje da izgledaju gusce..to bi većina cura smatrala "lošom maskarom", pa ako ima neko prijedlog, hvalaaa :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah moram priznati da si me nasmijala :) Sretnice jedna :) Zato ja stalno ponavljam kad pišem neku recenziju da su to moji dojmovi i da ako meni nešto odgovara, ne znači da će svakoj od vas. Svi želimo drugačiji efekat i vidi ti tebe sretnice, tebi ne treba ni volumen ni dužina, a meni treba oboje :) Ja ti preporučujem Debby maskaru o kojoj sam nedavno pisala jer je odlična za definiciju. Ne stvara volumen i ne otežava trepavice, samo ih razdvoji i lagano zacrni.

      Izbriši
  5. Maa daa, eto kako je to individualno. A probat cu ja tu maskaru onda, vec sam je imala na umi :)
    Hvala lijepo na odgovoru, javim rezultate :P

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)