Clinique Pop Matte Lip Color & Primer - MAKEUP ARENA

3/19/2017

Clinique Pop Matte Lip Color & Primer




Ako ima neka vrsta recenzije koju volim raditi, onda je to sigurno ona gdje predstavljam ruževe. Prije svega volim isprobavati razne vrste ruževa, volim nositi razne završnice ruževa, volim iznositi svoje mišljenje o njima i nekako sam našla svoju rutinu kod predstavljanja istih. Napisala sam da volim nositi razne vrste ruževa, no zasigurno su oni koji najviše volim klasični mat ruževi (ne tekući mat, njih manje volim jer mi je ugodnost ruža na usnama ispred dugotrajnosti).

Clinique Pop Matte Lip Color & Primer (orginalni naziv), u slobodnom prevodu ruž i prajmer u jednom, sam isprobala prije nekih mjesec dana i zavoljeli smo se nakon prvog dana nošenja. Nek se zna odmah na početku. Od tada se mislim da si uzmem još neki neutralniji jer su toliko odlični da ne mogu ostati na samo dva :)


Pakiranje je klasično četvrtasto, plastika u boji ruža, što olakšava pronalazak željene nijanse među ostalom šminkom, u slučaju da nismo organizirani :) Meni je to stvarno prednost jer evo konkretno kod MAC ruževa me živcira što su svi isti i još je sitnim slovima napisan naziv, pa dok ja nađem onaj koji želim, jer imam im baš puno, ja se nekad smorim. Samo nek se zna da je to jedina mana MAC ruževima, ako se ja pitam :) Ali oni svejedno nisu tema, pa nastavljam priču o ovim ljepotama :)

Nemaju apsolutno nikakav miris, pa će to biti super informacija svima vama koje ne volite mirisne ruževe. Meni osobno ne smeta ni kada ruž miriše. U pakiranju je smješteno 3.9 g ruža, koji košta oko 55 KM.

Tekstura je izuzetno kremasta, savršeno klizi preko usana i može se nanijeti potpuno precizno. Obje nijanse nosim bez olovke, upravo zbog činjenice da ih uspijem precizno nanijeti, kao i zbog činjenice da se ne razlijevaju preko ruba usana. 

Iako je završnica ruža mat, on nije onako suho mat, nego kremasto mat. Apsolutno i nikako ne isušuje moje usne. Ruku na srce priznajem da i nemam usne pretjerano sklone isušivanju, no sa nekim ruževima mi se zna desiti da se malo isuše, ali sa ovim niti u jednom momentu to nisam osjetila, a nosim ih poprilično često otkako ih imam, posebno ovaj koraljni.

Kada pričamo o trajnosti i tu su položili, pa na mojim usnama, koje počesto grickam i svlačim zubima ruž sa unutarnjeg dijela usana (teško se riješiti loših navika :/), traje oko 4-5 sati i ono što je dobro je da ga ne moram ponovo popraviti nego je dovoljno da malo usne protrljam jednu o drugu i on se preraspodijeli po njima, upravo zbog te kremaste teksture koja se ne osuši u potpunosti. Jako je ugodan na usnama, jednostavno ćete ga poželjeti stalno nositi, nakon što ga isprobate.

Nijanse koje imam su baš onako po mom ukusu, eventualno bih si još dodala Blushing Pop ili Peony Pop, za dane kada sam rasoložena za nešto neutralnije.





Ruby Pop
 

Prekrasna crveno-koraljna nijansa. Niti mi je potpuno crvena niti potpuno koraljna, pa bih je baš svrstala u neku nijansu između, barem je takva na mojim usnama i uz moju boju kože.


Bold Pop
 

Iako je ova nijansa tamnija u ambalaži, na mojim usnama ne postiže taj intenzitet i meni osobno je drago što dobijem neku srednje hladniju malinasto-bordo nijansu.


Sve u svemu za kraj vam mogu potvrditi da ne samo da mi se ruževi dopadaju, nego sam potpuno odlijepila na njih. Ruby Pop je na mojim usnama jako često, u stvari kad god želim biti posebna jer je to nijansa ruža koja mene baš osvježi i učini da se osjećam posebno.

Da li ste već čule za ove ruževe, isprobale ih, kako vam se čine?

Koji su vaši omiljeni klasični mat ruževi?


PR proizvodi

2 komentara:

Hvala na komentaru :)