Nakupljeni noviteti :-) - MAKEUP ARENA

10/08/2013

Nakupljeni noviteti :-)




Neki dan sam pregledajući po folderu sa fotografijama došla do poražavajuće činjenice, a to je da nema šanse da stignem odraditi sve obećane recenzije jer jednostavno vremena je malo :/ Ali onaj prkos u meni se pobunio i rekao mi da se prihvatim posla a ne kuknjave te ovih dana radim na nekoliko postova  te sam sama sebi obećala da ću probati postati barem 5 puta u sedmici.... Držite mi fige da uspijem :-)

Novitete sam zadnji put objavila početkom 8. mjeseca, ne računam na poklone od Ivane i Lane, te se puno toga nakupilo. Oni koji me prate preko fejsa su neke od ovih slika mogli vidjeti tamo, ali kako znamo da ne vidimo svi baš sve objave, a i dosta vas me ne prati preko fejsa, onda i dobro dođe da vam pokažem sve na jednom mjestu. Vi ćete mi kao i ranije predložiti o kojem proizvodu želite čitati a o nekim ste već i pročitale.


Krećem sa Chanelom. Sve na slici sam kupila za 208 KM (oko 100 eura) kada je bila akcija u Mercatoru u Beautique. Mat Lumiere kameni, te još i njegov refill, oba proizvoda su bila snižena te se uz oba dobijao i gratis proizvod u tester formi. Također je bio snižen i ovaj fenomenalni kist o kojem sam vam već pisala ovdje.


Shu Uemura uvijač za trepavice kupljen na Jagodici na cijeni dana :-)


Nabavila sam i ovaj krasan daljinski koji mi puno pomaže kada fotkam samu sebe :-)


Spatulica sa ravnom pločom za miješanje pudera, i ne samo miješanje, ja volim tu istisnuti puder i onda namočiti kist. Počastili su me i nekim naljepnicama za nokte.


Prošlo je već 3-4 mjeseca kako sam kupila Clarisonic aparatić te je bilo vrijeme za zamjenu četkice, ovaj put sam se odlučila za deep pore cleansing četkicu i uskoro update post o Clarisonic-u sa novom četkicom.


Novčanik je opet nastradao, kupovina na Jagodici ;-)


Nekad ranije mi je moja Lana poslala ovu Clinique pjenu za umivanje na probu i ostala sam oduševljena u tolikoj mjeri da sam morala da je kupim. Clarins baza je bila na Jagodici na cijeni dana pa nisam odolila. CK sjajilo je bio poklon od voljene Jagodice.


Ovaj krasni organizator za kistove sam kupila na ebay-u, stigao mi je polomljen, super ljepilo je odradilo svoje i sada mi odlično služi da imam preglednost kistova. Jako mi je bitno da je sve vidljivo i pregledno. Kupljen OVDJE.


Poslije sam naručila još jedan, opet je stigao polomljen hehe, opet sam ga zalijepila i ovaj put ga iskoristila za držanje Jumbo olovaka. naručila sam i treći :-) Stvarno su mi krasni, a cijena je nekih 4-5 $.


O Avon puderu ste već mogle čitati u ovom postu, a o ružu ćete tek čitati :-)


Na Feelunique je bila odlična ponuda šampona i regeneratora za plavu kosu, kupila sam i Caudalie Beauty Elixir, već moja druga bočica, pa je vrijeme za recenziju, te kako je to bila moja prva kupovina na feelunique dobila sam još i dodatni popust od 10% :-)


Ubrzo zatim naručujem i Tangle Teezer. Iako sam imala Macadamia četku o kojoj sam vam pisala ovdje, nisam odoljela da kupim i TT. Uskoro pišem post o njoj te usporedbu obje četke. Sve ja govorim uskoro, ali kako da to sve obavim uskoro? Imam volju, vjerujte mi :-) Kupila sam i Rimmel matirajući, zanimalo me da li postoji razlika u puderu za njihovo i naše tržište.


Na iherb.com sam kupila Solgar vitamine koje na žalost ne smijem piti još neko vrijeme, ali jedva čekam jer su izuzetno hvaljeni.


Kupila sam tada i RT Starter set, koji je pobrao simpatije korisnica kistova širom svijeta. Planiram pisati recenziju, ali kad, ne smijem obećati :-)


Jedna draga čitateljka mi je pomogla da se dočepam Coraliste, stigao je iz srca jedne US Sephore. Hvala Š.


Ebay kistovi, obrađeni recenzijom u ovom postu.


Na Jagodicu je nedavno stigla poveća zaliha MUFE HD pudera te sam odmah požurila da zgrabim svoj primjerak u nijansi koja mi odgovara jer nikad nisam preboljela kada mi je muž donio primjerak ovog veličanstvenog pudera u pogrešnoj nijansi koji mi je bio potpuno neiskoristiv i danima sjedio na polici dok nisam smogla snage da ga pustim u sretnije ruke :-) Sexy Mama je jako hvaljeni puder za matiranje a ja kad čujem riječ matiranje ne slušam svoj unutarnji glas koji me ubjeđuje da pudera te namjene imam barem 5 i mahnito ubacujem u web košaricu :-) 

Posjetila sam i Dior counter u Mercatoru te kupila ovo sjenilo koje je jako slično Chanel D'Ombre sjenilima o kojima sam pisala ovdje, a recenzija ovog sjenila je poluspremna te ovu smijem obećati da stiže uskoro :-) Uzela sam i ovaj Nail Glow lak za nokte o kojem sam čitala kod Martine Dear Skin i tadašnja reakcija je bila da je suludo bacati novac na bezbojni lak, međutim ovo zaista nije obični bezbojni lak, ovo je savršenstvo od bezbojnog laka, nosim ga u dane kada jednostavno ne stignem nalakirati nokte, onda samo pređem ovim lakom preko noktiju, za 3 sekinde su suhi i sijaju se i ovaj lak im daje neki efekat pobijeljenosti noktiju, ne znam ja to opisati :-)  Kupila sam i Lip glow, sjajilo o kojem je Ivana pisala ovdje i hvalila ga. Sve je to dio proljetne kolekcije, kasnim znam :-)


Nyx Pore Filler je proizvod čija recenzija isto čeka poluspremna te svakako i to obećvam kao jednu od recenzija koje slijede. Nakon toga će ići recenzija i o Shine Killeru, njega još nisam ni probala, nosim samo Pore FIller da mogu sa sigurnošću da odredim šta koji od ova dva radi.


Jumbo olovke u 3 nijanse su također našle put do mog doma.


Još jedna kupovina sa iherb.com Physicians Formula flat top kabuki koji sam vidjela kod Bamby i oduševio me što izgledom što time da ga je Bamby nahvalila u ovom postu i brzinom munje uletio opet, gdje drugo, nego u web košaricu :-) Thayers tonik iz Ivaninog posta je također završio u pomenutoj košarici te osiromašio moj novčanik a obogatio kutak u kupatilu :-) Te opet vitamini koji su "na čekanju".


Deborah BiH je počastio BH blogerice sa sjajilima iz svoje nove linije, sjajila su sve ono što ranija sjajila nisu bila. Znam da uvijek ima nevjernih Toma koji će posumnjati u iskrenost ovog što vam pišem, ali vjerujte mi na riječ, puno sam ja skuplja od 2 sjajila :-) te sve ono što ćete čitati o njima možete pročitati bez imalo rezerve :-) Recenzija je spremna i objavljujem je sutra, moći ćete vidjeti i kako sjajila izgledaju na meni.



Koferčić pun šminke je san svake ženske osobe pa ne moram ni da vam pišem koliko sam bila sretna kad sam isti dobila :-) U jednoj čoporativnoj recenziji ću ukratko obraditi sve proizvode nakon što ih istestiram.


Opet NYX, ovaj put ruž i olovka. Nedavno smo imali makeup artisticu na promociji NYX šminke te sam mnogo toga kod nje vidjela i poslušala njene preporuke i probala ovaj ruž, i sjela na dupe, prvo od ljepote nijanse i toga kako izgleda na meni, bez imalo lažne skromnosti boja mi zaista krasno stoji, pa do činjenice da je ruž preživio ručak. Kako je ruž intenzivan, nakon završenog objeda prvo što sam pitala spomenutu makeup artisticu je bilo "mogu misliti na što mi usne liče nakon ručka" a njen odgovor je bio "pogledaj, mogla bi se iznenaditi" i daaaa iznenadila sam se, ruž nije mrdnuo sa usana :-)


I za kraj gigantsko pakiranje najbolje kreme za ruke koju sam ikad probala. Meni savršeno odgovara, njeguje a o mirisu da ne pričam. Može ona njegovati ne znam kako ali ako nema miris koji me baca na tlo džaba joj sve :-)

To bi bilo to, pišite mi šta vas zanima, s kojom recenzijom da ubrzam onoliko koliko mogu :-)


Broj komentara: 70:

  1. Odgovori
    1. Koju nijansu ML si kupila? :)
      Vrhunski shopping.

      Izbriši
    2. sorry na kasnom odgovoru, nisam vidjela ovaj komentar, koristim 40 Sable

      Izbriši
  2. Meni je sve divno ali najviše me zanima ova Nyx olovka!! :D Ne znam što mi je, u zadnje vrijeme sam poludila za tamnim ruževima i olovkama za usne :D idem guglati swatcheve :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olovka je kremasta i maziva, ma krasna je stvarno.... ići će post olovka i ruž zajedno :-)

      Izbriši
  3. Pozdrav, u kojem to Mercatoru kupuješ? Gdje obaviti beauty shopping u Sarajevu? :) Dolazim iz Zagreba pa da vidim ako ima kakvih stvarčica jeftinije nego kod nas? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja živim u Tuzli, tu imamo samo jedan Mercator :/ a što se tiče Sarajeva nadam se da će ti se neka od cura koje ovo pročitaju javiti sa potrebnim informacijama ;-)

      Izbriši
  4. E ovo se zove "New in" post! :) Ne znam sta mi je primamljivije :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme ovo je divota do divote <3

    i što god recenzirala od ovih sitnica mene zanima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala.... jedno po jedno i sve će doći na red :-)

      Izbriši
  6. sve predivno izgleda! a ovaj koferić - odmah sam ga poželjela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i mene koferčić oduševljava, zato nemoj zamjeriti kad pitam gdje si ga nabavila? :)

      Izbriši
    2. Golden Rose :-) tu se može nabaviti :-)

      Izbriši
  7. PRELEPO sve!:)) Mene zanima da li je njihov Rimmel drugaciji i razlike izmedju No Tangle i Tange Teezera:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene zanima, ali nisam ga još probala pa kad budem pisaću o tome.... a pisaću i o razlici među navedene dvije četke ;-)

      Izbriši
  8. sve same divote, blagoo tii seee :D jedva cekam usporedbu cetki za kosu i tvoje recenzije nyx primera! i molim te chanel mat recenziju! i the balm sexy mama recenziju! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. svašta te zanima :-) sve od navedenog planiram recenzirati u što skorije vrijeme ;-)

      Izbriši
  9. sve je divno !!! Ne znam sta bih izdvojila !!! BB karmine mozda ? kabuki je prelep !!!
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  10. Divno, predivno! Golden Rose koferčić mi je presladak, a kad sam vidjela da ima ladicu, oduševila sam se! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da to je divno što ima ladicu jer se onda može iskoristiti sav prostor....

      Izbriši
  11. Meni je sve, ali baš sve divno! I najradije bih sve recenzije u istom trenu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno... daću sve od sebe da uradim recenzije svih zaostataka koje već uveliko koristim :-)

      Izbriši
  12. Razmisljam i ja da narucim Tahyers, citala sam da je dobar. :) Ali najinteresantniji mi je stalak za cetkice. Divna stvarcica!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma stalak je zakon.... obožavam ga.... tako je sve pregledno u njemu.....

      Izbriši
  13. Ako bude 5 objava tjedno, bit ću oduševljena :))))) Odlični noviteti... Svakako što prije recenzije Bobbi Brown ruževa, BB stiže u Zg, pa da znam hoću li pikirat ruževe ;) Svakako bih i da pišeš o Chanel puderu, Dior sjenilu, razlici između TT i Macadamia četke...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudiću se da bude i 7 :-) Dior sjenilo od svega navedenog ide najprije :-) a i ostalo je u planu u što skorije vrijeme :-) hoću da budem ažurna blogerica :-)

      Izbriši
  14. Ti si najjača, nema dalje!!! <3 :D Jedva čekam da proradi tvoj online shop! <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oho ovo je lijep kompliment :-) Online shop je u završnoj fazi :-)

      Izbriši
  15. Postoji li nesto osim maca sto ne bi kupovala na strawberryu?
    Super ti je blog, pozdrav iz Mostara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno....
      Ne bih nikad kupovala ni Nars jer to dvoje se dosta fejka.... za ostalo nisam čula.... i Shu Uemura uvijač se dosta fejka ali po svemu što sam istraživala po netu čini mi se da je original, a ako nije onda je kopija ne za 5 nego za 10 jer odlično uvija trepavice.... Pozdrav i tebi ;-)

      Izbriši
  16. Toliko krasnih stvari... Golden Rose koferčić je genijalan :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Citam, i mislim se ima li ovaj post kraja :) divni noviteti!

    OdgovoriIzbriši
  18. TI kad napraviš new in, ja se razbolim, bukvalno.
    :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Ijao, kakve lepote, vrtela sam post gore-dole nekoliko puta! U principu me sve zanima, znaš da ja sve volim :D ali možda bih ipak izdvojila utiske za NYX Shine Killer i Pore Filler, jedva čekam da čujem kakav si ti utisak stekla o njima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala :-) o Pore Filleru ćeš vrlo brzo moći čitati ;-)

      Izbriši
  20. mene tvoje Chanel kupovine uvek oduševe :)))
    sve je jako lepo, i po mom ukusu.
    recimo da me jako zanimaju BobbiBrown ruzevi
    i EL serum :)) divne fotografije!!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sve sviđa, hvala..... ruževe ću moći uskoro recenzirati ali za EL serum ćeš morati malo sačekati jer ja za preparativu pišem recenziju tek kada potrošim proizvod do kraja ;-)

      Izbriši
    2. pametno, pametno :)
      biću strpljiva <3

      Izbriši
  21. Prekrasne stvarcice, ovakvi postovi su bas kobni, moji favoriti su clarisonic i mufe hd!! A daj pomozi, imam caudalie beauty elixir, al jednostavno nista mi ne djeluje, il ja to nesto krivo radim?? I ako nije preintimno, zasto ne smijes piti vitamine, ja se stalno kljukam svakakvim multivitaminima. Nina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Beauty Elixir nanosi uvijek na čistu kožu, prije svega ostalog. Meni odmah skupi pore i zategne kožu :-)
      Zbog bebe koju hranim, samo Prenatal sada smijem uzimati ;-)

      Izbriši
    2. Hvala ti na odgovoru, u istoj smo kasi:), ja isto dojim al stalno nesto pijem, te prenatale, te postnatale, te omege itd. Morat cu provjerit!

      Izbriši
  22. joooooj iskreno se nadam da ti nova četka od clarisonic-a, neće napravit užasan nered na licu, kakav je meni bio. Kupila sam tu četku, pošto imam masnu kožu, probleme s porema i svit tim ružnim stvarima na licu, pa ono pošto je deep pore mora da valja. UŽAS!!!! nakon tjedan dana koža mi je bila neprepoznatljiva. trebalo bi mi je skoro dva mjeseca da je vratim u normalu. Inače sam imala njihovu delicate i bila mi je odlična, onda sam kupila tu deep pore, pa sad ponovno čistim lice sa delicate i sve je u redu. Držim fige da će ti odgovarat :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemoj da me prepadaš :/ već 10ak dana je koristim i nisam primijetila neke promjene... dobro ću paziti ako bude promjena vraćam se ja na staru četku (sreća pa je još nisam bacila, skupljam za post o potrošenim stvarima :-)) dok ne nabavim staru novu četku, onu normalnu, ni delicate ni deep pore :-)

      Izbriši
    2. ako nakon 10 dana nemaš nikakve promjene, onda će vjerojatno i dalje bit u redu. U slučaju da ipak doživiš nekakve promjene, promjeni četku i izostavi clarisonic-a minimalno na 2-3 tjedna da se lice smiri, i samo nastavi sa starom četkom. :) Ja si sad mjerkam satin precision četku, mislim da će mi za područje nosa biti odlična.

      Izbriši
    3. Hvala ti na savjetu.... a kakva je to satin precision četka hmmm.... nikad čula... idem guglati :-)

      Izbriši
  23. Meni je ovaj post toliko WOW da ga idem nakon komentara ponovo pročitati i diviti se fotkama ... šta da prvo pišeš, joj ne znam ... eto, zanimaju me ove NYX jumbo olovke, Clarins-ova baza, EA ceramidi .... ma brljezgam, ma zanima me sve, samo ti piši ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh kako je meni kad ti staviš new in, slinim i danima pregledam i slažem na WL :-)

      Izbriši
  24. koliko lepota, ne znam gde pre da gledam!

    OdgovoriIzbriši
  25. Koliko divnih stvari na jednom mestu <3
    Ne znam sta bih izdvojila...jedva cekam recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  26. ufffffff ja sam sebe ogranicila, nema vise ovakvih kupovina!! Ali zato zivim kroz tvoje kupovine i radujem se kao da su moje!! Stvarno preterujem moram da se kontrolisem. HVala za tag i<3
    Uzivaj u svim lepotama

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ma i ja sam usporila, ovo je zaostatak iz protekla 2 mjeseca :-)

      Izbriši
  27. Jao, diiivni su ti favoriti! Baš si srećnica! Molim te samo da mi kažeš gdje si kupila daljinski za fotoaparat i koja mu je cijena? Trebalo bi ovih dana i ja da nabavim jedan.. Hvala unaprijed na odgovoru. Željno čekam recenzije!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. daljinski sam kupila na ebay-u, imaš ih jako puno.... moj je bio do 10$ max, ne mogu se sjetiti iskreno a izbrisao mi se tamo u kupljenim stvarima...

      Izbriši
  28. može link za organizatora za kistove? :)

    OdgovoriIzbriši
  29. clinique cleanser mi je jedan od dva omiljena

    OdgovoriIzbriši
  30. Moram priznati da mi NYX-ove jumbo olovke ne valjaju :/ Uopće ne ostaju na kapcima što je prava šteta...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno? Ja sam zadovoljna s njima kao bazama za sjenila, samostalno ih ne nosim.... ali mi pojačaju intenzitet određenog sjenila....

      Izbriši

Hvala na komentaru :)