Guerlain Madame Rougit rumenilo - MAKEUP ARENA

1/22/2014

Guerlain Madame Rougit rumenilo





Dosadila sam sa tim stalnim isticanjem koliko volim rumenila, ali ja ih zaista jako volim pa ne škodi da to još koji put ponovim, valjda :-)

Uglavnom u mom gradu Guerlain nije dostupan, a ovu krasnoću sam gledala online i pitala se treba li mi ili ne i na kraju se nisam odlučila za kupovinu iz razloga što je ova krasnoća koštala malo bogatstvo a ja nisam bila sigurna hoće li mi se svidjeti na mojim obrazima. Sad se ne mogu sjetiti cijene, a neću ni da idem provjeravati jer je rumenilo poklon od moje drage Ivane, ali mislim čak i da više nije dostupno jer je dio LE.

Prekrasno pakiranje od sjajne plastike izgleda savršeno, iako sam pomen dvije riječi plastika i sjajna ne ide tome u prilog. Ova divna ambalaža me potpuno sludila pa sam pofotkala i nisam provjeravala fotke, pobacala svu prateću opremu, pri tome mislim na barušanstu vrećicu u koju su i inače smješteni HE proizvodi te i kutiju. Ali vjerujem da ćete mi oprostiti ove dvije ne baš dobre fotke ispod...




Dolazi u količini od zbilja krupnih 8 g. u 4 različite nijanse čija količina nije jednako zastupljenja. Ako krenemo sa lijeve strane koju ću nazvati vrlo jednostavno nijansa br. 1 i tako dalje samo dodavati brojeve, onda dolazimo do toga da najviše ima nijanse 3. Nijanse 2 i 4 su slabije pigmentirane od nijansi 1 i 3 što ćete uostalom i moći vidjeti na swatchu ispod ali s obzirom da rumenilo ne koristim po nijansama nego pređem kistom preko svih nijansi, onda mi to i nije neka bitna stavka.



Osim ogledala koje je veliko i poprilično iskoristivo, uz rumenilo dolazi i tajni pretinac. Tajni kažem jer sam nekoliko dana koristila rumenilo prije nego sam primijetila da ima još jedan prostor gdje stoji četkica. Nije baš da ću je koristiti ali možda bude zgodna za neke popravke, ako ću ih ikada trebati jer….

Stižemo do trajnosti, koja je odlična, traje zaista dugo, koliko i ostatak šminke na mom licu. Rumenilo je srednje tvrdoće te se jako lijepo hvata za kist i krasno se blenda. Ne trusi se nikako. Pigmentacija je srednja. Inače baš volim srednju pa čak i srednju ka slabijoj pigmentaciju koju ću nadograđivati, od jače s kojom lako pretjeram pa se onda napatim i skinem pola pudera dok dovedem sve u red :-)

Miris - ako znate kako krasno puderasto mirišu Guerlain Meteorites kuglice onda znate i miris ovog rumenila koji je identičan. Na miris kuglica nisu ostale ravnodušne žene širom svijeta pa su i ovom rumenilu odlučili podariti isti i po mom skromnom mišljenju napravili su odličnu stvar. Ali ako vama smetaju mirisi mogao bi vam i ovaj smetati, mene oduševljavaju mirisni komadi šminke i jednostavno ih drugačije posmatram od onih bezmirisnih a da ne spominjem one ne baš prijatnog mirisa.


nijanse s lijeva na desno, tj kako sam ih nazvala 1, 2, 3, 4

sve 4 nijanse izmiješane i nanesene u jačem nanosu

Tu je i obavezni prikaz na licu koji je objavljen u sklopu OVOG posta.

Rumenilo mene, svako, više-manje oduševi, ali ovo je napravilo totalnu pometnju i skoro non stop sam ga koristila u protekla dva mjeseca.

Sviđa li se i vama jednako kao i meni? Posjedujete li i vi neko rumenilo koje smatrate komadom šminke koje se na neki način izdvaja iz mase?





33 komentara:

  1. wooooow prekrasno je :D želim gaaaaa! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nije ni upravo prekrasno? raj za oči, nos i obraze :-)

      Izbriši
  2. Iako nisam ljubitelj ovakvih "višebojnih" rumenila, ovaj zbilja izgleda prekrasno i luksuzno :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prelepo je! samo ja nikad ne bih bacila onu divnu vrecicu u kojoj je bilo :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Zaista predivno rumenilo,bio je u Jasminu na fenomenalnom snizenju ali sam ga preskocila jer imam problem da ih ne koristim kada su tako predivna,zao mi bude :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. trebala si ga kupiti, znaš kako je divno, ja ga obožavam, iako i sam imam problem koji spominješ ovo rumenilo ipak koristim jer mi se sviđa efekat na licu :-)

      Izbriši
  5. :ljubav: zaista je prekrasno i pakiranje, ali i sama nijansa

    p.s. ja sam mislila da sam ja jedina koja voli "slabije" pigmentirana rumenila, nekako mi lakše nadograđivati nego smanjivati dojam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ne nisi jedina, i ja sam mislila da sam jedina jer svi se oduševljavaju npr Sleek rumenilima koje sam ja prodala jer mi se nije dalo zezati sa tom prepigmentiranošću :-)

      Izbriši
  6. Kako mi je drago da ti se toliko sviđa :D.

    OdgovoriIzbriši
  7. Divno, ni ja mu nisam odoljela ;-))) Jedva čekam new in a onda i recenzije,posebno sa YSL ruževe i Guerlain Lingerie podlogu. Kakav je Ligerie? Trenutno je kod nas snižen, pa da znam hoću kupovat?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lingerie je krasan puder, skoro nevidljiv na koži a pruža solidno prekrivanje… nije baš da matira, ali dugo ostaje na licu te ne spada kada se blotam…. eto jedne kratke recenzije :-)

      uskoro post new in :-)

      Izbriši
  8. predobro izgleda , bas znaju upakovati =))
    Lana

    OdgovoriIzbriši
  9. Sam izgled je tako savršen, ja se ne bih usudila da ga koristim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. bilo je jače od mene da ga isprobam i kad sam krenula sa isprobavanjem nastavila sam da ga koristim jer nisam mogla da se odlijepim od njega, danima :-)

      Izbriši
  10. Jao, kakvo lepotanče! Prosto da ti bude žao da ga takneš, a opet kako odoleti? :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Negdje sam procitala da si narucila Naked 3 paletu. I ja bi htjela da narucim neku od njih pa ako mozes da mi preporucis najpovoljniji online shop. Pretpostavljam da je cijena visa od 50 KM. Je li prevelik rizik da igram na srecu da me nece ocariniti? Hvala puno na odgovoru i izvini sto te peglam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja sam kupila na hqhair i platila umjesto uobičajene cijene od 37 funti, uz popust od 20% nešto manje od 30 funti te me nisu carinili.. inače kad je tek izašla Naked 2 kupila sam i nju po redovnoj cijeni od 37 pa nije išlo na carinu… često dobijam pakete u vrijednosti od 30ak funti i nikad to ne carine, iako ide na carinski pregled i vide vrijednost i ništa ne naplate… tako da su velike šanse da te neće cariniti, ali nikad ne reci nikad….

      Izbriši
  12. Lijepo mirisljavo rumenilo :) kao i komentar gore iznad, ni ja ne bih bacila vrecicu, ja drzim nakit u takvim :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Jao, koliko divno izgleda... Za ovo bih sigurno izvojila novac. Savršenstvo.

    OdgovoriIzbriši
  14. Baš je otmjeno, ali nijanse su svejedno divne. Iskreno, malo bi mi bilo šteta koristiti ga kako lijepo izgleda.

    OdgovoriIzbriši
  15. Tako divno izgleda da bi mi ga bilo žao koristiti! :)

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)