Kozmetika Afrodita - MAKEUP ARENA

3/01/2018

Kozmetika Afrodita



  
Ako me pratite na Instagramu i gledate priče onda vam sigurno nije promakla moja neuobičajeno velika aktivnost proteklog vikenda :) Imala sam i više nego dobar razlog da vam prenesem sve što se dešavalo u srcu Kozmetike Afrodite.

Krenuću ispočetka. Kada su me iz Kozmetike Afrodita zvali da provedem vikend kod njih i upoznam se bolje sa brendom, moram priznati da je to bilo nešto što se ne propušta, barem to ne bi propustila osoba koja je kozmetikoovisnica (nije bitno ako se ne kaže ovako, biće to neka moja nova riječ :)) Odmah sam rekla - da. Pred sam put imala sam nekih zdravstvenih problema sa okom, pa umalo nisam odustala, ali rekla sam sebi da ipak idem jer osim poluzatvorenog oka, nisam imala nekih drugih problema. Oko je razlog što sam se, za razliku od mojih kolegica, jako malo fotkala i što sam u biti bježala od aparata, pa mene i nećete baš vidjeti na slikama, kako mojim tako i onim koji su pravili drugi.

Krenuli smo u petak ujutro. Išli smo sa dva kombija i ja sam bila u onom gdje su bili super žena Dinka iz magazina Ladies In (pod pokroviteljstvom agencije Altermedia) s kojom sam imala niz zajedničkih priča na temu šminke i djece :), moja draga lijepa Ivana - Be Bold and Brave koja ima svoj youtube kanal i koja je sve vrijedno snimala cijelo vrijeme i kada izbaci video rado ću ga podijeliti sa vama a Ivana i ja smo otkrile da smo dosta slične i dosta smo se družile i na kraju smo skontale da su naši rođendani u dan do dan (doduše sa većim razmakom godina :)), Tatjana - vodi Instagram pod imenom Turquoiselove9 i koju rado pratim jer je prava mlada dama, kakva se ne viđa često, zatim tu je i Tea - na instagramu pod imenom Teatodorovic, još jedna mlada dama, umjerena i elegantna, te žena s kojom sam se samo znala preko prepiski a koju sam napokon imala priliku upoznati i s kojom sam se jako zbližila je Jelena - urednica magazina Ljepota i zdravlje. Vozio nas je legendarni Samir koji nas je većinu vremena uveseljavao svojim provalama.

U drugom kombiju bile su i drage kolegice: lijepa mama Nikolina sa bloga Unlimited Beauty, predraga Matea - znana kao Teky Frost i kojoj sam bila i ime bila zaboravila jer sam je ranije stalno zvala Teky :), zatim slatka Adina sa bloga Nuclear Glitter koju sam tek sada uživo upoznala a koju sam isto znala samo u virtualnom svijetu, te lijepa Antonija sa Instagram profila Antonija_13. Tu su bile i urednice magazina Gracija - Božana i magazina Azra - Milica. Tu je bila i Lejla koja je bila ispred ABS agencije koja je vodila ovaj događaj. Njih je vozio jednako zabavan Almir. Sutradan nam se pridružila i krasna Erna sa Instagram profila Diva is back.

Stigavši u Rogašku Slatinu gdje je sjedište Kozmetike Afrodita smjestili smo se u hotel Grand, prekrasan hotel a na slici ispod vidite pogled kroz prozor koji me je dočekao. Mogu zamisliti ovaj raj i pogled u proljeće i ljeto.


 Dočekao nas i je poklon dobrodošlice, piling i sufle za tijelo od lavande.


Tu noć su nas vodili na večeru u restoran Sonce, gdje sam probala najukusniju hranu ikad, ili barem jednu od najukusnije hrane ikad :)

Sutradan ujutro smo išli u srce Kozmetike Afrodita, gdje nam je prezentaciju držala Judita, koja nas je provela kroz segmente nastanka proizvoda i koja se istinski potrudila da nas pobliže upozna sa brendom i koja je svojom energičnom prezentacijom učinila da ovo ne bude samo jedna od suhoparnih prezentacija, nego upravo nešto suprotno.


Nakon teoretske prezentacije imali smo priliku gledati i praktični dio.




Poslije smo sve mi dobile po jedan tretman u njihovim salonima. Radili su nam oksigen tretman koji je preporodio moje lice. Koža je bila iznimno mekana i elastična.

Iz tvornice su nas ispratili sa dvije linije proizvoda koje su korištene u praktičnom dijelu prezentacije.



Clean Phase gdje me najviše privlači micelarna pjena za čišćenje lica.


Hydra Patch je, kako i sam naziv kaže, linija za hidrtataciju kože. Dopada mi se što postoje dvije hidratantne kreme gdje je jedna za suhu kožu (koju sam odmah proslijedila mami) i ova za normalnu i masnu koju sam počela koristiti odmah.

Ne bih ja bila ja da nisam još nisam dodatno pokupovala ono što mi je "trebalo". Tu je našlo dosta proizvoda iz njihove profesionalne linije koja nije dostupna po drogerijama nego se prodaje isključivo u autorizovanim salonima.


U nedjelju nakon doručka smo krenuli nazad i mogu vam reći da sam se osjećala ispunjeno i sretno i od srca se zahvaljujem Kozmetika Afrodita (posebno Juditi, Mišeli i Nini) što nam je omogućila da bolje upoznamo brend i da imamo ovo nezaboravno druženje, koje će mi sigurno još dugo ostati u pamćenju. 

Ni sama ne znam koje bih proizvode isprobala prve pa ću cijeniti ako odvojite svoje vrijeme i kažete mi o čemu biste željele čitati.


p.s. nekoliko slika je preuzeto od Kozmetika Afrodita službenog fotografa

Broj komentara: 8:

  1. Marijana Šimić1. ožu 2018. 20:40:00

    Na zadnjoj slici ta dva tonika i iza pjena za pranje lica jel cijela kolekcija za masnu kožu? Samo njih nema u trgovinama jel tako. Da, i zanima me gore na slici micelarna pjena kakva je i jel i to za masnu kožu ili mogu koristiti i oni sa ne baš skroz suhom nego osrednje suhom.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve su pjene namijenjene svim tipovima kože, s tim da je ova od kamilice sa naglaskom za osjetljivu kožu. Samo Clean Phase ima u drogerijama, ostale kod kozmetičkih salona koji rade sa njihovim proizvodima.

      Izbriši
  2. Marijana Šimić1. ožu 2018. 20:50:00

    Jer ja sam koristila Afroditinu pjenu za umivanje ,davno ,samo tad mi je koza bila dosta masnija na T zoni a sad valjda sto sam starija isušila se ,nekad suha ko bakalar,valjda sad dok je hladno je takva,nadam se. A kako je tvoja koža tako masna ,ništa se ne isušiva iako je ciča zima i full hladno.I da ako može cijena tekućeg pudera od Estee Lauder ,ovog zadnjeg što si kupila.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bude i moja koža manje masna tokom zime, čak zna biti i površinski dehidrirana, tokom ljeta je premasna. Cijena mu je oko 130 KM. Jeste skup ali vjerujem da vrijedi ako budem zadovoljna kao sa serumom iz te linije.

      Izbriši
    2. Mrijana Šimić2. ožu 2018. 18:12:00

      Hvala ti za info.

      Izbriši
  3. Vec sam ranije kod tebe na fb komentarisala da sa ranije se nisam bas usrecila sa afroditom, pa sam bila skepticna prema Hydra patch liniji. Ipak dala sam sansu serumu i nisam se pokajala. Najvise me zanima tvoje misljenje o ovoj liniji, tj o kremi.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam evo tek od jučer počela koristit baš tu liniju, za sada mi se čini skroz dobra. Ono što me najviše oduševilo je da mi je koža jako mekana i elastična odmah po nanošenju. Puder se jako lijepo nanosi na kremu. Ostalo ćemo vidjeti tj. kako se ponaša na duže korištenje. Sad je mojoj koži baš potrebna hidratacija pa je pravo vrijeme za testiranje upravo ove linije.

      Izbriši

Hvala na komentaru :)