Revlon Colorstay Overtime ruževi - MAKEUP ARENA

6/13/2019

Revlon Colorstay Overtime ruževi






Ako ste u potrazi za ultra trajnim ružem ne-mat završnice, dajte si vremena pročitati recenziju do kraja jer bi baš ovi ruževi mogli biti ono što tražite.

Na startu da se zna da kod njih nema ništa revolucionarno, ništa što već nije viđeno kod drugih ruževa, ali kod mene je sama činjenica da su pod brendom Revlon, bila dovoljna da izazove onu instantnu zanimaciju. Revlon je brend koji je po nekom mom razmišljanju u samom vrhu drogerijskih brendova i brend sa kojim nema puno fulanja i opet brend kojiem sam poklonila svoje povjerenje davno i do sada ga nisu izdali.

Zašto sam već spomenula da nema ništa revolucionarno, pa zato što je to trajni ruž u dvostranom obliku, sa jedne strane boja koja se suši i sa druge strane sjaj i ovakva vrsta ruža postoji već odavno i kod drugih brendova. Ruž ima 2 ml boje i 2 ml sjaja. Cijeli brend je dostupan u Didaco shopovima i konkretno ovaj ruž kod njih možete kupiti po cijeni od 23.20 KM.


Aplikator za boju mu je relativno precizan i uz malo pažnje se ruž vrlo lako nanosi bez neželjenih grešaka. Kod ovakve vrste ruža preciznost pri nanošenju je jako bitna jer znamo kako je teško skinuti trajni ruž ako samo malo ode u neželjenom smjeru. 


Sa druge strane ruža aplikator za sjaj je u obliku četkice.


Miris mu je izuzetno blag, može se osjetiti samo direktnim mirisanjem, pri nanošenju se apsolutno ne osjeti. Kada se nanosi brzo se suši, pa je potrebno biti malo brži, prije nego što se skroz posuši na usnama. Po meni je najbolje odmah nanijeti sjaj jer tako izbjegavamo da se pretjerano osuši i da se eventualno stvore suhe grudvice. Jednom sam probala nositi samo boju bez sjaja i jednostavno ne ide. Ne znam šta me natjeralo da ga probam tako nositi, nije uzalud napravljen sa oba dijela koji čine ovaj ruž u cjelini.

Spomenula sam da se osuši na mat, ali nakon što nanesem sjaj njegova završnica postaje (logično) sjajna. Neko vrijeme bude iznimno sjajan na usnama (možda ja i pretjeram sa sjajnim dijelom :)) ali kroz kratko vrijeme sjaj malo splahne i ostajem sa tom nekom prirodnom završnicom koja niti je sjajna niti mat. Na usnama je iznimno trajan, nosim ga 6-7 pa i 8 sati, kako koji put, prije nego primijetim da mi nestaje sa unutarnjeg dijela usana. Ja generalno imam taj problem nestajanja sa unutarnjeg dijela usana sa svim ruževima (često to spomenem u recenzijama), pa to niti jednom ne nalazim kao neku zamjerku, mislim da je to više do mene i činjenice da imam tu naviku da zubima grickam svoje usne. Ružna navika, znam. Sa ostatkom usana nikakvih problema, stoji na njima do momenta kada isti želim odstraniti, a skinuti ga sa usana mogu samo uljnim odstranjivačem jer ne treba ni pomisliti da će on spasti sa nekim blažim sredstvima za skidanje šminke, tipa micelarna i tome slično. Nisam primijetila da su mi nošenjem usne postale isušene jer vjerujem da dosta pomoći stigne od samog sjaja.
 
Pogledajmo sada i opišimo boje malo detaljnije.



Bare Maximum - najsvjetlija nijansa od ponuđene četiri. Nude koja je u klasi smeđih nude. U sebi kao da ima neke jako jako sitne sedefaste čestice pa čak i kad se nanese sama boja i osuši na mat, nekako nije skroz skroz mat kao ostali, nego ima nekog sitnog šimera u sebi.



Unlimites Mullberry - ovo je moja boja. Ja se ponavljam sa ovom bojom i jednostavno će to uvijek boja za kojom ću prvom posegnuti. Ja je zovem moja nude (iako realno nije nude) jer nisu za svakoga klasične nude, nekoga (recimo mene) takve boje isperu pa zato potegnem za ovom roskasto-mauve nijansom.


Infinite Raspberry - tamnija roze nijansa. tj malinasto-roze, negdje između te dvije je.

 
Always Sienna - nijansa koja je smećkasto crvenkasta.

Na swatchevima vidite kako izgledaju kada se tek nanesu i onda nakon što se osuše kroz koji minut. Sitne sjajne čestice kod Bare Maximum se ne mogu uočiti na swatchevima, ali vjerujte mi na riječ da nekog sjaja u njemu ima.

 Bare Maximum, Unlimited Mulberry, Infinity Raspberry, Always Sienna

Možete vidjeti kako na meni izgleda ona spomenuta moja boja, Unlimited Mullberry.


Sve u svemu jako sam zadovoljna sa ruževima, nebrojeno puta sam na blogu istaknula da je meni jako bitno kakav osjećaj mi daje ruž i da mi je komoditet sa njima bitniji od svih drugih stavki. Ovdje se radi o ružu sa kojim se osjećam prijatno, ne zateže, ne smeta, niti isušuje moje usne, a sa druge strane ispunjava i sljedeću na listi bitnih stavki, a to je sama trajnost. Da ga opisujem sa samo dvije riječi, onda bi to bile upravo ove: ugodan i trajan.


PR objava

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentaru :)