Bioderma micelarna SEBIUM - MAKEUP ARENA

8/16/2012

Bioderma micelarna SEBIUM



Mislim da postoji jako puno Hr bogerica koje su pisale o Bioderma micelarnoj Sensibio i sve do jedne su je hvalile. Moram li reći da sam je poželjela imati ISTOG MOMENTA. Ali to je bilo nemoguće jer u mojoj dragoj BiH nema uvoznika za Biodermu. Kako sam bila tužna kada sam saznala da je nema ovdje ali znala sam da ću uskoro u Hr i da će tu mojoj muci doći kraj.


I naravno, kako sam već i pisala u ovom postu, nabavila sam Bioderminu micelarnu SEBIUM, iako sam prvenstveno željena SENSIBIO, ali nisu je imali u pakiranju od 500 ml.




Redovna cijena joj je 95 kn (25-ak KM), a ja sam ju ulovila za 66 kn (18-ak KM) za količinu od 500 ml.

Bez obzira što je svi hvala, ja nisam imala velika očekivanja, jednostavno nisam vjerovala da je tako dobra. Ali kako sam se prevarila… Ova micelarna je prevazišla sva moja očekivanja, obavlja posao fantastično.

Prvo skinem šminku sa očiju sa Nivea dvofazim odstranjivačem šminke jer ne želim da koristim proizvod koji je namjenjen masnoj koži na osjetljivom području očiju. Onda sa dvije blaznice skinem ostatak šminke sa lica i to bukvalno tako da na licu ne ostane ništa.

Nakon ovog postupka nema potrebe da se dalje skida šminka ali moja rutina je već godinama ista i ja i dalje nakon skidanja šminke se umijem gelom te prebrišem lice blaznicom namočenom tonikom. Ali cure koje nemaju ovu rutinu mogu komotno da to preskoče.

Sebium je namijenjena mješovitoj i masnoj koži, a Sensibio osjetljivoj. Moja koža, osim što je masna, je i osjetljiva ali nije reagirala na ovu micelarnu ni na kakav način.

Mislim da se već dalo naslutiti da će moje mišljenje o ovom produktu biti pozitivno. Otkako sam ju nabavila koristim je svaki dan i namjeravam uskoro nabaviti i back up jer to uvijek radim kada nađem svoj THE produkt, želim da više nikad ne ostanem bez istog.

Pitanja?  U komentare ili na email :-)

2 komentara:

  1. Ne znam za ovaj proizvod ali deluje zanimljivo, moraću da vidim da li ga ima kod nas jer sam totalno neupućena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš koliko sam ja bila sumnjičava ali ovo je zaista jako dobra stvar!

      Izbriši

Hvala na komentaru :)