MAC Ruby Woo, Lady Danger i Up The Ump - MAKEUP ARENA

1/03/2013

MAC Ruby Woo, Lady Danger i Up The Ump



Ovo mi nije prvi post o MAC ruževima da bih ponovo pisala o tome kakvo im je pakiranje, kolika je gramaža, miris i sl... to možete naći u nekom od ranijih postova, ovdje, ovdje ili ovdje...






Sada ću vam konkretno pisati o ovim nijansama, uz dosta fotografija, što bi se reklo kratko i jasno, ako budem znala tako ;-)





Kupila sam ih još prije nekoliko mjeseci ali nisam ih ranije spominjala jer jednostavno nisu stizali na red...


Radi se o nijansama:


Ruby Woo - mat finiš, meni najljepša nijansa od ove tri, ali je tekstura izuzetno suha te je usne potrebno pripremiti prije nanošenja ovog ruža. Mac je opisuje kao veoma mat jarko plavičasto crvenu nijansu i ne bih mogla reći da se ne slažem sa njihovim opisom ove nijanse.

Lady Danger - mat finiš, veoma jarka nijansa, koraljno-crvena. Iako mi se ovaj ruž puno sviđa mogla bih reći da mi ne stoji baš najbolje zbog te neke topline koju nosi ova boja a meni ne stoji najbolje, nažalost.

Up The Ump - pojačano kremast finiš (amplified creme), obožavam Mac ruževe sa ovim finišem, najljepši su za nanijeti, najugodniji su na usnama. Mac je opisuje kao lavanda ljubičastu i ja je vidim isto tako. 


Uglavnom se slažem sa opisima koje navodi Mac na svojoj strinici. Ako nekad mislim drugačije ja to i napišem!

Trajnost je najbolja kod Ruby Woo, ako zanemarim činjenicu da na mojim usnama čudno nestaje, tj. kao da nestaje po komadić ruža koji bukvalno spadne sa sredine i ništa ne ostane na tom mjestu. Možda je to i zbog toga što ruž ostavlja izuzetnu suhoću na usnama pa se često uhvatim kako grizem te suhe dijelove. Kako sam već i rekla najljepši osjećaj na usnama daju ovi pojačano kremasti ruževi, ali ujedno i najkraće traju na usnama, što opet nije kratko nego neka 3-4 sata, sasvim dovoljno.



                            Ruby Woo - Lady Danger - Up The Ump

                                                Ruby Woo - Lady Danger - Up The Ump

                              Ruby Woo - Lady Danger - Up The Ump

Ruby Woo - Lady Danger - Up The Ump

Ruby Woo - Lady Danger - Up The Ump

Kako vam se sviđaju ove nijanse? Koja vam je najljepša?





24 komentara:

  1. Ruby woo i Lady danger su odlicni, posebno jer su tako fino mat, a nijansu poput Up the Ump ne vidim na svojim usnama nikako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda i stoji to da je Up The Ump nekako najmanje nosiva, ali uz prikladno rumenilo i minimalnu šminku na očima lijepo izgleda, vjeruj!

      Izbriši
  2. Krasne nijanse i ne bih znala odrediti koja je od koje ljepša ali ti sve jako lijepo stoje, svaka na svoj način no ubit ćeš me sada kad ti kažem da mi se čini da ti baš ona za koju kažeš da ti ne stoji najbolje baš divno izgleda na usnama ;D.

    lp

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe možda si u pravu, nego nisam nikako navikla na tople nijanse na sebi, stalno si govorim da mi samo hladne stoje :-) pa sam se možda ubijedila da je tako...

      Izbriši
  3. Divni su svi! Ne bih mogla odlučiti :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh, predivni su a moj favorit je Up The Ump! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Up The Ump je još ljepši uživo..... skroz neobična nijansa, prelijepa

      Izbriši
  5. U subotu idem vidjeti Lady Danger i Lady Bug.
    DOduše - jako mi se sviđaju i ProLongwear ruževi. Možda imaju crvenu nijansu te verzije u prodaji... budem snimila. Ja mislim da ti sve 3 nijanse lijepo stoje. Ali na kraju se sve svede kako ti to sama doživljavaš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno...

      Ja stvarno ne znam zašto nikad nisam kupila niti jedan ProLongwear ruž... Javi koji si izabrala, baš me zanima ako imaš neki za preporuku jer uskoro ću nabavljati nešto novih MAC stvarčica pa da znam na koji da obratim pažnju ;-)

      Upravo sam malo gledala swatcheve od Lady Bag i veoma krasna nijansa, samo ja više volim ove upadljive nijanse da budu mat jer mi tako duže traju...

      Izbriši
  6. Nedavno sam i ja ubola Up the Amp i zaljubila se! S neutralnim tonovima sjenila i malo rumenila baš kako si napisala, izgleda fantastično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, jako je bitno kako se kombinira.... super da se i tebi sviđa ta nijansa, ja mislim da bi se o njoj trebalo više pisati, nedovoljno je zastupljena na netu...

      Izbriši
  7. Kakve boje! Mnogo dobro izgledaju, jedino ne znam koliko bi meni stajale, a jos manje koliko bih se usudila da izadjem van sa tako upadljivim usnama. Sta ces, ja sam zena za dosadne boje na usnama :) Slike su ti odlicno ispale!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno, najbolje slike budu na dnevnom svjetlu, i pokušavam kad god je lijepo vrijeme uhvatiti koju lijepu fotografiju...

      A da me vidiš danas na poslu, nosim ovaj ruž http://www.makeupandmacaroons.com/2012/10/mac-marilyn-monroe-lipstick-in-love.html
      i ovo rumenilo u gornjem redu, skroz lijevo
      http://www.jomakemeblush.com/2010/06/mac-pro-blushes.html

      Ja volim te boje i bez problema ih nosim i u sred bijela dana :-)

      Izbriši
  8. Meni je Up the Ump, prekrasna nijansa!! Baš takvu bih voljela u svojoj torbi, torbici, putnoj torbi, svugdje :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da jeste krasna... samo se sa ovom nijansom treba biti oprezan sa ostatkom šminke, ne podnosi sjenilo, barem ne ona koja sam ja probala, mora sve biti dosta neutralno, a rumenilo nijansom da prati ovaj ruž... a boja je zaista jedinstvena

      Izbriši
  9. lipe su mi sve boje,prvo sam htjela za favorite zadnja 2 ali sad vidim da je druga nijansa nesto jača od prve,pa prij mislim da bi mi stale prva i zadnja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sve su one lijepa na svoj način, samo ovisi kako kome koja boja stoji... i sve su poprilično jake i primijete se na usnama...

      Izbriši
  10. Divni su! Pogotovo Ruby Woo. :)
    Ja san se napokon dokopala i svog dugo traženog Rebela. Sad čekam da mi stigne. Ne bude li mi stajao poludit ću :D Zaljubljena san u tu nijansu od kad sam je prvi put ugledala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj i meni je prelijep Rebel ali sve mislim da mi ne bi stojao jer je taman, a ja sam svijetla a još mi i usne malo tanje pa nikako se ne mogu zamisliti s njim! Ali divan je, jedva čekam da ti stigne, veselim se i ja :-)

      Izbriši
  11. Sve su nijanse jako lijepe, ali up the ump mi je favorit. :)
    Veki

    OdgovoriIzbriši

Hvala na komentaru :)