Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles - Light 120 - MAKEUP ARENA

2/21/2013

Maybelline Instant Age Rewind Eraser Dark Circles - Light 120



Dođe napokon na red za recenziju i ovaj divni korektor koji obožavam. Kako sam prezadovoljna sa korektorom onda sam prije 7-8 dana naručila i tekući iz iste linije preko ebay-a i stigao mi je jučer pa je red da prvo pišem o korektoru a poslije dok još istestiram puder onda ću pisati i o njemu. Btw naručila sam i ovaj korektor preko ebay.com pa čekam da mi i on stigne.

Kupila sam ga nekad krajem prošle godine tj. Ivana mi je pomogla da ga kupim jer se na žalost u mom gradu ne može kupiti!!! :-(


Koštao je 59.90 kn (16-17 km). Dolazi u providnoj plastičnoj ambalaži u količini od 6,8 ml. Na vrhu se nalazi spužvasti aplikator kroz koji korektor izlazi nakon što se okretanjem gornjeg dijela ambalaže istisne iz bočice. Spužvasti aplikator nije preporučljivo prati i mnoge se cure žale baš zbog toga, tj. smatraju da to nije higijenski i da se tu skupljaju bakterije. Možda to i jeste istina, ali ja nisam primijetila nikakva dešavanja na koži ni nakon 2 mjeseca korištenja "prljavog" aplikatora. Znači nikakve gamadi po licu nisam dobila od njega. Ja ga koristim isključivo za okoloočno područje jer ne volim na taj dio nanositi svoje matirajuće tekuće pudere. Prekrivanje mu je srednje do jače, nemam nekih problema sa podočnjacima pa da bih vam mogla reći kako ih prekriva, ali znam da kada ga nanesem na taj dio oko očiju koža izgleda ravnomjerne boje.



Od svih korektora koje sam do sada koristila na ovom području rekla bih da se ovaj najmanje uvlači u borice. To je vjerovatno zbog toga što nije niti previše gust, a niti rijedak. Nakon što ga lagano setujem sa puderom u prahu on se ne miče do kraja radnog dana :-) Ako mi se nekad slučajno desi da se malo korektora uvuče u borice sve što ja uradim je da lagano pređem prstom preko tih dijelova gdje se uvukao i utapkam ga malo bolje i problem riješen.

Na Maybelline stranici sam našla da se puder prodaje u 6 nijansi: Fair 110, Light 120, Medium 130, Honey 140, Neutralizer 150 i Brightener 160. 
Ja sam ga kupila u nijansi Light 120, a koliko sam upoznata u Hrvatskoj se prodaje samo u nijansama Fair 110 i Light 120, za BiH ne znam, jer kako već spomenuh u mom gradu (Tuzla) se ne prodaje, čula sam da se može kupiti u Sarajevu i Mostaru, za druge gradove nemam informaciju. Ako griješim ispravite me.

Za cure koje imaju tamnije kolutove oko očiju je preporučljivo da koriste nijansu Neutralizer 150, a nijansa Brightener 160 je preporučljiva za posvjetljujući efekt. Ali ove nijanse ćete jedino moći naći na ebay-u. Ne znam zašto je to tako jer ove nijanse su svijetle i potpuno sam sigurna da bi se jako dobro prodavale na našem području.

Uglavnom s obzirom da ga nije potrebno puno da bi se nanio na područje oko očiju ova količina će mi potrajati 4-5 mjeseci, do sada sam potrošila pola bočice, a koristim ga već 2 mjeseca 5-6 puta u 7 dana.

Ovaj korektor je žutog podtona, a koliko sam gledala po netu čini mi se da je onaj u nijansi Fair 110 rozog podtona, no neću to tvrditi jer ga nisam vidjela uživo.

Swatch:



Mislim da je nepotrebno da napominjem da dajem sve preporuke za ovaj korektor. Ja sam iznimno zadovoljna. Već jučer mi je moja draga Ivana obezbjedila novo pakiranje i sada sam mirna jedno izvjesno vrijeme, a nadam se da uskoro stiže i ovaj novi korektor spomenut na početku posta.

Na makeupalley.com nije dobio baš visoku ocjenu, 3,7 od ukupno 194 recenzije, no to me nije pomelo pri mojoj odluci da probam ovaj korektor i drago mi je da jesam.

I šta na kraju napisati osim upitati vas da li ste i vi probale ovaj korektor i kako ste zadovoljne s njim ako jeste? A bila bih sretna i da mi napišete koji je to korektor koji je vas oduševio?


63 komentara:

  1. Nisam probala. Nekako cijelo vrijeme igram oko onog Bourjois Healthy mix kojeg jako hvale, pa sad ni sama ne znam. A onda još i onaj novi Benefit Fake up. Mislim da ću za početak Benefit probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S Benefitom sigurno nećeš pogriješiti... a svakako ti preporučujem da probaš ovaj kada stigne na red ;-)

      Izbriši
  2. Zbog tebe sam ga i ja kupila i zadnja dva mjeseca ga obožavam...definitivno otkriće :D:D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je nezamjenljiv :-) obožavam ga... iako se čini da se dobije malo proizvoda ipak jako dugo traje....

      Izbriši
    2. Dajte cure na mukama sam...prestanite! :)

      Izbriši
    3. hahah na slatkim mukama..... ;-)

      Izbriši
  3. Imam i obožavam! Praktičan, učinkovit i meni trenutno nezamjenjiv. Ja isto nemam nikakvih problema sa spužvicom, čak štoviše-skroz mi je zgodna!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. i meni je jako zgodna spužvica, baš se s njom lako nanosi korektor.... ma svaka čast Maybelline za ovaj korektor....

      Izbriši
  4. Ja sam svoj isto kupila u HR i od tada mi je must have, u Sarajevu ga nema :((

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hm.... onda je bila dezinformacija... a sigurna sam bila da ga ima u SA, onda ostaje da se može nabaviti samo u Mostaru....

      Izbriši
  5. Nije dezinformacija,ima u Sarajevu ali samo u jednom DM-u... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blago vama, da barem u Tz ima samo u jednom od tri DM-a... koja je cijena u Sa? I koje nijanse se prodaju?

      Izbriši
    2. Samo dvije, kao i u HR...Fair i Light :) A cijena je 15 KM...

      Izbriši
    3. super, moju nijansu imate :-)

      Izbriši
    4. m
      Moze li znati u kojem dm- u Sarajevu ima? Hvala

      Izbriši
    5. nema ga više nikako u BiH, ni u Hr, samo se može kupiti u Srbiji ili naručiti online

      Izbriši
  6. Nemam ga, ali sam u potrazi za njim. Jer ga nema kupiti u svakoj drogeriji u HR. U svakom slučaju razmišljam da ga kupim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. poprilično sam sigurna da nećeš pogriješiti ako ga kupiš ;-)

      Izbriši
  7. Kupila sam ga kad se tek pojavio kod nas jer je bio dosta hvaljen po YT. Ali nije mi se uopće svidio. Prvo sam ga probala nanositi spužvicom ali grozno bi tako izgledao, sve puno crtica i nikako ga nisam mogla izblendati jer bi iz spužvice izlazilo samo više korektora. Onda sam maknula spužvicu i probala ga nanijeti kistom ili prstima i nije mi opet valjao. Tako je stajao godinu dana, iako piše da mu je rok trajanja od otvaranja 6 mj., ali žao mi ga je bilo baciti ako je još dobar :D. Sad sam ga nedavno isprobala sa novim kistovima, i sviđa mi se. Uopće nije loš.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ste se na kraju razumjeli i počeli surađivati... fazon je da ne istisneš previše korektora kada ga nanosiš sa ovom spužvicom..... ja sam par puta istisnula previše i nije mi se svidjelo, baš tako kako opisuješ...... a onda sam našla pravu mjeru i ovaj korektor i ja smo se jako zavoljeli :-)

      Izbriši
  8. Ima ga i u Sa, po cijeni od 14-15 KM, a i puder, kao i Fit Me linija i onaj kremasti koji ima ambalažu kao kompaktni, sve stiglo prije nekoliko mjeseci:) I da, imamo i Master Drama olovke i gel liner :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jao kod nas to ništa nema, ni FIt me.... a baš i taj želim probati.... ljute me što ih nema kod nas .-( vi sretnice :-p

      Izbriši
    2. Uh hvala na ponudi :-) moram malo vidjeti za fit me, malo recenzijem, malo swatcheve.... znaš li koja je cijena fit me pudera i korektora?

      Izbriši
    3. Hvala na info..... uzeću si za pravo da ti se javim ako se odlučim za kupovinu jer si se ljubazno ponudila ;-)

      Izbriši
    4. A gdje u Sarajevu ima, informacija vrijedna zlata? :D

      Izbriši
  9. Meni je ubedljivo najbolji maybelline fit me korektor. Doduse ovaj nisam jos probala. A obigravam oko bourjois-ovog koji svi hvale pa bi i njega probala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako želim i taj Fit me probati i nadam se da hoću uskoro.... a tebi za ovaj dajem sve preporuke.... ja sam vrlo kratko imala Bourjois i proslijedila sam ga jer mi je ta nijansa 51 bila presvijetla pa ga nisam pošteno mogla ni isprobati, mada ću i njega morati probati u svojoj nijansi.....

      Izbriši
  10. Kupila:D Također na preporuku Ivane i odličan je , kao i tvoja recenzija koja je kao da sam ja pisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, baš mi je drago da se i tebi svidio.... čini mi se, sad kada čitam komentare, da su mnoge cure oduševljene ovim korektorom....

      Izbriši
  11. Jao videla sam ga i poželela! Sada ga još više želim jer se ne uvlači u borice i tako dugo traje! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači i kod vas ga ima? Obavezno ga onda nabavi....... super je......

      Izbriši
    2. Da, stigao je krajem prošle godine. Ali, sada već tradicionalno, debili koji imaju bilo kakvu odlučujuću ulogu, stavili su te nove proizvode na dno štanda. -,-

      Izbriši
    3. Makar ste ga dobili, zamisli kod nas ga još uvijek nema i jako me to ljuti.... jako.... ali sreća ima dobrih cura kao što je Ivana pa mi ga kupi u Zg i još pošalje ovamo.....

      Izbriši
  12. Ja sam oduvijek skeptična prema Maybellineu, prvnestveno jer me ne privlači njihova ambalaža, ali kad si već toliko ga nahvalila, zašto ne jer na žalost imam problema s podočnjacima - previše učenja, premalo sna :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pročitaj i komentare drugih cura i sve će ti biti jasno, svi ga hvale ;-) a i ti ćeš sigurno kad ga budeš imala ;-)

      Izbriši
  13. nije mi se svidjelo pakiranje na prvi pogled,ova spužvica nikako nije za mene kupovala sam par proizvoda na takav način ali nije mi se svidjelo to tapkanje.
    njihova kozmetika što se pudera i korektora sviđ nije mi također pasala ali uvijek volim isprobati opcije pa ako ga vidim obavezno,max factor mi trenutno korektor stvarno paše kako nema više mog art decoa
    http://babylovesfashion.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma bitno je da si našla nešto što ti odgovara..... meni je stvarno odličan ovaj korektor i draga srca ga svima preporučujem.... ako se odlučiš da ga probaš javi kako ti se sviđa ;-)

      Izbriši
  14. Divan je to korektor, vredi mnogo više nego što košta! Sad me beskrajno zanima i taj koji si naručila, ako je istog kvaliteta kao ovaj baš bi mogao biti pun pogodak!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš je odličan..... jedva čekam i ovaj novi da mi stigne pa ću svakako da pišem i o njemu....

      Izbriši
  15. ja koristim AFFINITONE korektor od MAYBELLINEA već 2 godine, odličan je i ne mičem se od njega. :)

    http://www.moda.cz/e/sites/www.moda.cz/Autori/YvetaStrkova/2012/10/20121023_Affinitone_od_maybelline_s_preciznimi_pigmenty_slibuje_prirozenou_a_bezchybnou_plet_i_z_naproste_blizkosti/images/img_03_Maybelline-Affinitone-Korektor.jpg

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da su svi njihovi korektori odlični, jako su hvaljeni....

      tako i treba kad se nađe HG proizvod, ne puštaj ga od sebe ;-)

      Izbriši
  16. I meni je odlicanEraser, kod nas sam ga nasla samo u nijansama Fair i Medium (prva mi je presvetla, druga pretamna), Light bi mi verovatno najvise odgovarao ali mi je i Fair podnosljiva sad tokom zime. Gledala sam i taj puder i razmisljala da li da uzmem, ali sacekacu tvoju recenziju posto mislim da imamo slican tip koze :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma izgleda da vlada pravo oduševljenje ovim korektorom, ne znam zašto ima tako nisku ocjenu na makeupalley-u...

      Nikad mi nije jasno bilo zašto se odluče da neku nijansu izostave.... pogotovo ovu Light nijansu....

      Puder još nisam ni isprobala, moram ga koristiti barem 15 dana da bih mogla reći kakav je, ali ako bude kao korektor osjećam da oduševljenje neće izostati :-)

      Izbriši
  17. nisam ga probala ali bih volela, pogotovo jer si odusevljena njime :)
    ja volim bourjois HM korektor i Maybelline affinitone :)
    A planiram da probam artdeco camouflage cream i ovaj iz recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno mi je dobar korektor, a vjeruj da sam ih jako puno probala... a drago mi je da vidim da mnoge cure dijele moje oduševljenje stoga šta drugo da ti kažem osim probaj ga :-)

      artdeco kamuflaža je posve drugi tip korektora.... on po meni nije baš dobar za osjetljivo područje očiju.... no mnoge ga cure koriste upravo na tom području, ali meni se ne sviđa... po meni je eraser puno bolja opcija za područje oko očiju.....

      Izbriši
  18. Odgovori
    1. Stvarno još nisam čula da je neka cura rekla da ga ne voli :-)

      Izbriši
  19. Ja bi crkla kad ga ne bi oprala :D i pogledaću kakvo je stanje u BL pa javim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eh Majo tebe ;-p

      Hajd javi da vidimo kakvo je stranje u BL ;-)

      Izbriši
  20. Nisam ga imala prilike probati,ali čitala sam sve pohvale o njemu tako da ću ga prvom prigodom kupiti

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. sve će ti biti jasno samo da pročitaš komentare na ovaj post, niti jedna cura nije ništa loše rekla o njemu... odličan je....

      Izbriši
  21. Pa u kojem ga to DM-u u Sa ima??? :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Više cura je potvrdilo da ipak nije dezinformacija i da ga ima u Sarajevu... Nadam se da će ti neka sarajka odgovoriti gdje se može kupiti.......

      Izbriši
  22. ima i u banovicima, najblize tuzli, ali samo u dvije nijanse. imaju i fit me puder u dosta nijansi, cini mi se da bas lagani.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno na informaciji, moraću se uputiti u Banoviće po pudere i korektore ;-)

      Izbriši
  23. Odgovori
    1. uuu koliko kasnim sa odgovorom :/ nema ga više u BiH :/

      Izbriši

Hvala na komentaru :)